ההכנות לעונה הבאה - התחילה עונת המלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ההכנות לעונה הבאה

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 אפריל 2014, 16:48

MTA2311 כתב:ידוע מראש רק לך שמואל, וזה כמובן לא שווה הרבה בשביל אף אחד פה.
בכל העולם יש מנהל מקצועי מעל המאמן, ובאף מקום המאמן לא חושש למקומו. גם פה זה לא יהיה המצב. פיני נמצא במקום אחר בחיים שלו.
דן שמיר הוא מאמן צעיר ומוכשר שאולי לא זכה בהרבה תארים(קטש זכה באליפות, אולי נביא אותו? אולי את דורסמן?), אבל הוא בהחלט ראוי לקבל צ'אנס במכבי. על חוסר הנסיון שלו ברמות האלה פיני יחפה. אם אתה לא מבין איך להיות עוזר של שלושה מאמנים טובים כמו פיני, מסינה ובלאט, משפר אותך בתור מאמן, אז גם הדיון הזה בינינו הפך למיותר.

ידידי, דבר ראשון עד עכשיו התחזיות שלי רק מתממשות, אז תן קרדיט.
דבר שני, ההיסטוריה מדברת בעד עצמה.
אותם דיונים בדיוק התנהלו פה בפורום לפני עונת קטשרף. אני לא צריך להזכיר לך איך אותה עונה הסתיימה.
במכבי זה לא עובד, כי אין פה שקט תעשייתי. אחרי כל הפסד, יש רחשים מאחורי הקלעים ו"גורמים" מדליפים רצונות כאלו ואחרים של ההנהלה לפטר את המאמן. זה פשוט לא עובד כאן, כל עוד ההנהלה לא תשתנה.
פיני נמצא במקום אחר בחיים שלו? גם שרף היה.
לגבי דן שמיר- שוב, להיות עוזר מאמן זה סרט אחר לגמרי מלהיות מאמן ראשי. אין ספק שדן שמיר מבין בכדורסל, אבל זה לא אומר שהוא מאמן ראשי טוב. מאמן ראשי צריך חוכמת משחק, יכולת לקרוא מצבים, להרים את השחקנים בזמנים המתאימים, לנהל רוטציות מורכבות.
תשים את אריק אלפסי או אורן עמיאל 20 שנה עוזרי מאמן של אוברדוביץ', נראה לך שזה יהפוך אותם לאלופי אירופה?
קודם שדן שמיר יוכיח משהו- אליפות בישראל, עונה טובה עם קבוצה מובילה באירופה. אחר כך נדבר על מכבי. בינתיים הוא עדיין מאמן לפטופ.
נערך לאחרונה על ידי שמואל1 בתאריך 02 אפריל 2014, 16:49, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 02 אפריל 2014, 16:48

זה לא ממש קשור לדיון אבל לדורסמן יש 100 אחוז הצלחה. ולטעמי קטש מאמן טוב יותר מדן שמיר. לא הייתי מזלזל בשניהם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אפריל 2014, 16:59

אנחנו ידידים עכשיו? יש לי בחילה רק מהמחשבה על זה.
דוגמאות לתחזיות שהתממשו? ממש צריך להיות גאון בשביל לחזות שהירידה בתקציב תביא לשחיקת המותג. ממש צריך להיות גאון בשביל לחזות שרייס והיקמן יתבררו ככשילון. עזוב גאון, שליח האל ממש שירד בשביל להזהיר את כולנו מפני אבדון. אז "ידידי", כל הפורום מלא בתחזיות האלה כבר שנים, ואף אחד לא צריך אותך בשביל לדעת את זה. בינתיים התחזית שאתה הכי מתגאה בה, והכי רוצה שתתממש, מתרסקת לך כל שנה מחדש בפרצוף, כשהפועל ירושלים מוכיחה שלוזר נשאר לוזר.

כמה זה כיף לבנות לקבוע עובדות על סמך עונה אחת מלפני 6 שנים נכון? הרי אם זה נכשל אז, זה לא יכול להצליח בקונסטלציה אחרת לעולם. פחחח.

מה בלאט היה לפני שהוא קיבל את מכבי? הוא לקח אליפות עם קבוצה בישראל? נתן עונה טובה עם קבוצה מובילה באירופה? לדן שמיר כבר עכשיו יש יותר נסיון ממה שהיה לבלאט כשהוא קיבל את מכבי. הוא נתן עונות יפות בארץ(כמעט זכה בדאבל אפילו), למד אצל הטובים ביותר, והיום הוא הרוויח את הצ'אנס. בטח כשיש בן במערכת בן אדם כמו פיני.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 אפריל 2014, 17:05

שמיר זאת אולי האופצייה הישראלית היחידיה (!) חוץ מבלאט.
לא מבין למה רייס והיקמן רק בספק, די, צריך לשנות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 אפריל 2014, 17:11

MTA2311 כתב:אנחנו ידידים עכשיו? יש לי בחילה רק מהמחשבה על זה.
דוגמאות לתחזיות שהתממשו? ממש צריך להיות גאון בשביל לחזות שהירידה בתקציב תביא לשחיקת המותג. ממש צריך להיות גאון בשביל לחזות שרייס והיקמן יתבררו ככשילון. עזוב גאון, שליח האל ממש שירד בשביל להזהיר את כולנו מפני אבדון. אז "ידידי", כל הפורום מלא בתחזיות האלה כבר שנים, ואף אחד לא צריך אותך בשביל לדעת את זה. בינתיים התחזית שאתה הכי מתגאה בה, והכי רוצה שתתממש, מתרסקת לך כל שנה מחדש בפרצוף, כשהפועל ירושלים מוכיחה שלוזר נשאר לוזר.

כמה זה כיף לבנות לקבוע עובדות על סמך עונה אחת מלפני 6 שנים נכון? הרי אם זה נכשל אז, זה לא יכול להצליח בקונסטלציה אחרת לעולם. פחחח.

מה בלאט היה לפני שהוא קיבל את מכבי? הוא לקח אליפות עם קבוצה בישראל? נתן עונה טובה עם קבוצה מובילה באירופה? לדן שמיר כבר עכשיו יש יותר נסיון ממה שהיה לבלאט כשהוא קיבל את מכבי. הוא נתן עונות יפות בארץ(כמעט זכה בדאבל אפילו), למד אצל הטובים ביותר, והיום הוא הרוויח את הצ'אנס. בטח כשיש בן במערכת בן אדם כמו פיני.

בוודאי שאפשר לקבוע עובדות על סמך העונה הזאת.
יש דבר כזה שנקרא למידת לקחים והפקת מסקנות, שיעור חשוב בחיים. כנראה החסרת את השיעור הזה או שהעדפת ללכת ללמוד איסלאם.
מכבי ניסתה את הפורמט, זה לא צלח, לומדים את הלקח, מפיקים את המסקנות ולא חוזרים שוב על הטעות אלא אם כן הגורמים שבגללם הפורמט נכשל- יתוקנו.
אלא מה? הגורמים לא השתנו. ההנהלה היא אותה הנהלה (בגרסה אפילו "משופרת", יותר גרועה), חוסר השקט עדיין קיים, ה"מקורבים" עדיין מדליפים לאופירה אסייג ואוהד גריוונלד.

מכבי פגעה עם דיוויד בלאט, אבל הוא דוגמה אחת מתוך הרבה מאוד שנכשלו רק בשנים האחרונות- עודד קטש ואפי בירנבוים, שהגיעו למכבי עם קבלות ולא גמרו חודשיים במכבי.
דן שמיר עשה עונה אחת יפה עם ירושלים, שגם בה זכה בתואר מפוקפק. בהמשך נזרק תוך כדי קללות שהוא סופג על בניית קבוצה מזעזעת ויכולת גרועה.
כרגע לדן שמיר אין שום קבלות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אפריל 2014, 17:27

בזמן שאני למדתי אסלאם, אתה התרוצצת בשיבטה ולמדת איך להטעין תותח. עדיף שתשתוק. אם אתה היית "לומד לקחים ומפיק מסקנות(אין כזה דבר)", כנראה שהיית מפסיק לכתוב בפורום הזה כבר לפני שנים.
בדיוק כמו שמה שירושלים עושה העונה, זה לא "דרך", ככה מה שקרה לפני 6 שנים, לא מעיד על שום שום דבר עתידי. לא בגלל ההנהלה קטש לא הצליח לשמור על המקום שלו. הוא היה חלש אופי, צעיר מאוד והעדיף ללכת לבלות במועדונים לפני ואחרי משחקים. דן שמיר זה סיפור אחר לחלוטין, ופיני גרשון זה סיפור אחר לחלוטין מצביקה של לפני 6 שנים. לדעתי פיני מעדיף בשלב הזה של הקריירה תפקיד של gm. אם הוא היה רוצה לאמן היום הוא היה מאמן. חוסר שקט והדלפות יש בכל מועדון ספורט גדול. אפילו במכבי כדורגל. ואם כבר הזכרתי אותה, אני בטוח שאתה היית מאלה שאמרו שמנהל ספורטיבי זר, שמביא צוות של מאמנים זרים לא יכול להצליח לעולם בכדורגל הישראלי.

בסדר, אז לדן שמיר אין קבלות. חוץ מבלאט, פיני וצביקה, אין מאמנים ישראלים עם קבלות( או שאולי נביא את שרון דרוקר, שזכה ביולב קאפ?). בגלל זה המחשבה היא לשים בן אדם כמו פיני מעליו בהיררכיה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 02 אפריל 2014, 18:43

יש לדעתי כאן צדק מסויים בשתי הטענות. מצד אחד ברור שמה שהיה פעם לא משקף בהכרח היום. יכול להיות שכן, ויכול להיות שלא.
שמיר הוא בשום אופן לא במעמד של קטש, שהיה אז מאמן צעיר מאוד. שמיר כבר עבד בקבוצות גדולות גם כמאמן וגם כעוזר והוא מכיר את הלחצים
ואת הציפיות בכלל ובמכבי בפרט.
וגם פיני הוא לא צביקה, ולמעשה הצמד הזה כבר עבד ביחד בדיוק בקונטסלציה הזאת.

מצד שני, תחשבו איזה פיתוי יהיה כאן ובהנהלה לפתר את שמיר כבר במשבר הראשון ולבקש מפיני לקחת את המושכות.

לא ברור גם מה יהיה שכרו של פיני, ואיך זה יסתדר עם המקום של ווייצ'יץ'. אם כבר, אז הייתי אולי לוקח את ניקולה ומנסה אותו בתור GM. יכול להיות מעניין, כי ניקולה לא יאיים
על מקומו של שמיר, וגם לא צריך להוציא עוד כסף על אנשים שלא עולים על הפרקט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 02 אפריל 2014, 18:51

jol9 כתב:יש לדעתי כאן צדק מסויים בשתי הטענות. מצד אחד ברור שמה שהיה פעם לא משקף בהכרח היום. יכול להיות שכן, ויכול להיות שלא.
שמיר הוא בשום אופן לא במעמד של קטש, שהיה אז מאמן צעיר מאוד. שמיר כבר עבד בקבוצות גדולות גם כמאמן וגם כעוזר והוא מכיר את הלחצים

מצד שני, תחשבו איזה פיתוי יהיה כאן ובהנהלה לפתר את שמיר כבר במשבר הראשון ולבקש מפיני לקחת את המושכות.

לא ברור גם מה יהיה שכרו של פיני, ואיך זה יסתדר עם המקום של ווייצ'יץ'. אם כבר, אז הייתי אולי לוקח את ניקולה ומנסה אותו בתור GM. יכול להיות מעניין, כי ניקולה לא יאיים

מסכים לגמרי. אם מביאים מאמן שיתנו לו גב ולא יביאו לו בייביסיטר שגם יוכל להחליף אותו, אחרת במשבר הראשון יהיה לנו שידור חוזר לסיפור קטש-שרף. אישית אני מעדיף את דן שמיר על פני גודס ואת בלאט על פני שניהם, אבל נראה לי שדווקא גודס, שמחכה בשקט ובסבלנות לתורו כבר משהו כמו 6 שנים, יקבל את ההזדמנות.

אם מדברים על מאמן זר אז אפשר לחשוב ברצינות על טריצ'יירי, שמוביל את קאזאן לעונה מדהימה (מאזן 36-2 עד עכשיו), ושהוביל את קאנטו דלת האמצעים לכמה עונות נהדרות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי toja27 » 02 אפריל 2014, 19:04

קודי כתב:
jol9 כתב:יש לדעתי כאן צדק מסויים בשתי הטענות. מצד אחד ברור שמה שהיה פעם לא משקף בהכרח היום. יכול להיות שכן, ויכול להיות שלא.

מסכים לגמרי. אם מביאים מאמן שיתנו לו גב ולא יביאו לו בייביסיטר שגם יוכל להחליף אותו, אחרת במשבר הראשון יהיה לנו שידור חוזר לסיפור קטש-שרף. אישית אני מעדיף את דן שמיר על פני גודס ואת בלאט על פני שניהם, אבל נראה לי שדווקא גודס, שמחכה בשקט ובסבלנות לתורו כבר משהו כמו 6 שנים, יקבל את ההזדמנות.

אם מדברים על מאמן זר אז אפשר לחשוב ברצינות על טריצ'יירי, שמוביל את קאזאן לעונה מדהימה (מאזן 36-2 עד עכשיו), ושהוביל את קאנטו דלת האמצעים לכמה עונות נהדרות.

בהחלט אפשרות מעניינת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 02 אפריל 2014, 19:05

קודי כתב:

יובל, בלאט מיצהאת עצמו במכבי. 3 עונות מתסכלות כמו שעברנו די הכריעו את הכף מבחינתי. הדבקות שלו בפח המעצבן הזה היקמן, והסלידה שלו מכל שחקן שלא יודע
לקפוץ כמו איבן אוחוב פשוט הרגו לי את ההנאה.
הבעיה הגדולה שזה גם לא מגובה בתוצאות. הפסד אליפות, בניית סגלים נוראים, ויתור על ישראלים חשובים, תבוסות מכפירות ואולי מה שהכי מפריע לי זה הנרגנות בזמן ניהול המשחקים,
והצעקות על שחקנים.
המון פעמים אני קולט אותו בזווית העין מרים ידיים בתסכול אחרי החטאה של זריקה נוחה אחרי מהלך טוב.. לדעתי הוא צריך לעודד את השחקנים אחרי מהלך טוב, גם אם לא נגמר בסל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 02 אפריל 2014, 19:07

jol9 כתב:
קודי כתב:

יובל, בלאט מיצהאת עצמו במכבי. 3 עונות מתסכלות כמו שעברנו די הכריעו את הכף מבחינתי. הדבקות שלו בפח המעצבן הזה היקמן, והסלידה שלו מכל שחקן שלא יודע
לקפוץ כמו איבן אוחוב פשוט הרגו לי את ההנאה.
הבעיה הגדולה שזה גם לא מגובה בתוצאות. הפסד אליפות, בניית סגלים נוראים, ויתור על ישראלים חשובים, תבוסות מכפירות ואולי מה שהכי מפריע לי זה הנרגנות בזמן ניהול המשחקים,
והצעקות על שחקנים.
המון פעמים אני קולט אותו בזווית העין מרים ידיים בתסכול אחרי החטאה של זריקה נוחה אחרי מהלך טוב.. לדעתי הוא צריך לעודד את השחקנים אחרי מהלך טוב, גם אם לא נגמר בסל.

בעניין הזה אני מסכים. בלאט מיצה את עצמו ומכבי ומכבי מיצתה את העניין עם בלאט, לפחות לשנים הקרובות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אפריל 2014, 19:09

ניקולה הוא יס מן של פדרמן. אנחנו רואים את זה מהשנייה הראשונה שלו פה. אני מעדיף gm כמו פיני, שייתן קונטרה לכל הילדים שחושבים שהם יכולים לנהל מועדון כמו מכבי. גם אם זה אומר שהמקום של שמיר קצת פחות בטוח.

בנוגע לבלאט, אני עדיין חושב שהצלבה+ אליפות משאירים אותו פה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 02 אפריל 2014, 19:13

קודי כתב:

טרינקיירי מאמן גדול אבל הוא יעלה הרבה והוא גם נמצא עכשיו בקבוצה עשירה
אם הולכים על מאמן זר בהישג יד אז גם קצאיקריס מאמן טוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 02 אפריל 2014, 19:14

MTA2311 כתב:ניקולה הוא יס מן של פדרמן. אנחנו רואים את זה מהשנייה הראשונה שלו פה. אני מעדיף gm כמו פיני, שייתן קונטרה לכל הילדים שחושבים שהם יכולים לנהל מועדון כמו מכבי. גם אם זה אומר שהמקום של שמיר קצת פחות בטוח.

הצלבה + אליפות? אולי פיינל פור + אליפות.

יש משהו במה שאתה אומר, אלא שאני לא בטוח שמישהו יכול עליהם היום. זה לא שאתה מביא את פיני אז הוא יוכל לעשות מה שבא לו. הוא יהיה שכיר במערכת בדיוק כמו
בלאט או כמו ניקולה.

ד"א אחרי שחשבתי קצת, כנראה שאתה צודק. הצלבה זה מה שהם רוצים שם במשפחת פדרמן, כדי להמנע מכל התשלומים הנלווים לפיינל פור... אז אולי באמת הצלבה + דאבל
זה כרטיס הכניסה של בלאט לעונה נוספת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 02 אפריל 2014, 19:16

אתם שוכחים רק שכדאי שפיני יחזור כי הוא היחיד שיתווכח על דברים כמו תקציב עם ההנהלה וגם לא יבלבל לנו את המוח כשיהיו משברים (בתקווה שלא יהיו)
גם כג'נרל מנג'ר אני לא חושב שהוא רק יבנה את הקבוצה והוא למעשה יעבוד עם שמיר כל הזמן ויקבל איתו החלטות בזמן אמת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אפריל 2014, 19:20

כמה דברים:

1. פיני בתור GM לא בא בחשבון. זו העבודה הלא רישמית של דני פדרמן ורישמית של ניקולה. מכבי לא משלמת כסף טוב לניקולה בשביל להביא עוד מנהל מקצועי.
2. לדעתי גודס יאמן. כשיש ספק, אני הולך על האופציה הזולה ביותר.
3. לדעתי בלו לא חותם עכשיו כי הוא רוצה להשתמש בירושלים כמנוף להוציא סכום מגוחך ממכבי. הוא כנראה גם יקבל את זה. אני מניח שיוגב יעשה בדיוק אותו דבר.
4. על סופו ברור שאי אפשר לוותר, אבל אני לא רואה את מכבי מביאה עוד גבוה דומיננטי במקומו.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 02 אפריל 2014, 19:21

rc4991 כתב:אתם שוכחים רק שכדאי שפיני יחזור כי הוא היחיד שיתווכח על דברים כמו תקציב עם ההנהלה וגם לא יבלבל לנו את המוח כשיהיו משברים (בתקווה שלא יהיו)
גם כג'נרל מנג'ר אני לא חושב שהוא רק יבנה את הקבוצה והוא למעשה יעבוד עם שמיר כל הזמן ויקבל איתו החלטות בזמן אמת

אל תשלה את עצמך. פיני לא יוציא שקל נוסף מפדרמן. האם לא למדנו את זה בכל העונות האחרונות שהתקציב רק יורד?
הוא גם לא ייקבל שום החלטה בזמן אמת. את המשחקים מנהל המאמן, והGM יושב בצד, וכך זה צריך להיות. גם באימונים הוא לא אמור לדבר או לעשות שום דבר אקטיבי.

כמובן שהמאמן והGM יכולים וצריכים לנהל שיחות מחוץ לשעות האימונים והמשחקים, וזה כנראה יתקיים.
לגבי בניית הקבוצה, אז דווקא כאן, המאמן צריך לקחת צעד אחורה. ככהזה אמור לעבוד בקבוצה עם GM במשרה מלאה. לכן, אם מחליטים שמביאים את פיני כGM,
אז הוא צריך לחתום מיד בסוף העונה, ולהתחיל לעבוד כבר מעכשיו על הסגל ועל אופן הבניה. את המאמן מתאימים לשיטה שהGM מתווה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 02 אפריל 2014, 19:44

jol9 כתב:
rc4991 כתב:אתם שוכחים רק שכדאי שפיני יחזור כי הוא היחיד שיתווכח על דברים כמו תקציב עם ההנהלה וגם לא יבלבל לנו את המוח כשיהיו משברים (בתקווה שלא יהיו)

אל תשלה את עצמך. פיני לא יוציא שקל נוסף מפדרמן. האם לא למדנו את זה בכל העונות האחרונות שהתקציב רק יורד?
הוא גם לא ייקבל שום החלטה בזמן אמת. את המשחקים מנהל המאמן, והGM יושב בצד, וכך זה צריך להיות. גם באימונים הוא לא אמור לדבר או לעשות שום דבר אקטיבי.

כמובן שהמאמן והGM יכולים וצריכים לנהל שיחות מחוץ לשעות האימונים והמשחקים, וזה כנראה יתקיים.
לגבי בניית הקבוצה, אז דווקא כאן, המאמן צריך לקחת צעד אחורה. ככהזה אמור לעבוד בקבוצה עם GM במשרה מלאה. לכן, אם מחליטים שמביאים את פיני כGM,
אז הוא צריך לחתום מיד בסוף העונה, ולהתחיל לעבוד כבר מעכשיו על הסגל ועל אופן הבניה. את המאמן מתאימים לשיטה שהGM מתווה.

1.אני בטוח שהוא לא יגרום לפדרמן לשפוך מיליונים אבל הוא כן עקשן ואני מאמין שהוא ילחץ עליהם להעלות קצת את התקציב/להוציא קצת יותר מהמקובל עבור שחקן מסויים
2.לא מסכים,אני חושב שהם צריכים לעבוד כצוות מאמנים ואני ממש לא חושב שזה יצור בעיות כי לשמיר יש אופי נוח,אחרת עדיף ללכת על פיני עצמו או על מאמן זר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 02 אפריל 2014, 20:03

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:ניקולה הוא יס מן של פדרמן. אנחנו רואים את זה מהשנייה הראשונה שלו פה. אני מעדיף gm כמו פיני, שייתן קונטרה לכל הילדים שחושבים שהם יכולים לנהל מועדון כמו מכבי. גם אם זה אומר שהמקום של שמיר קצת פחות בטוח.

ד"א אחרי שחשבתי קצת, כנראה שאתה צודק. הצלבה זה מה שהם רוצים שם במשפחת פדרמן, כדי להמנע מכל התשלומים הנלווים לפיינל פור... אז אולי באמת הצלבה + דאבל
זה כרטיס הכניסה של בלאט לעונה נוספת.

מה?
אם מכבי עולה לפיינל פור היא מרוויחה, לא מפסידה.
אולי יש הוצאות אבל גם יש הכנסות של זכויות השידור, ואם אתה שואל אותי הם מקבלים גם נתח מסוים מהחבילות של דיזנהויז ואני בטוח שיש עוד הכנסות שאני לא מודע להם(כמובן בלי קשר לערך המותג שגם עולה וכד')

על אותו משקל אתה יכול לומר גם שלמכבי לא כדאי שיהיה הצלבה כי יש מספר מועט של מקומות שהם מוכרים אז לא משתלם להם (גם ההצלבה נחשב במנוי...)
מקובי

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 אפריל 2014, 20:39

אני מאוד מחבבת את דן שמיר.
לדעתי הוא אחלה אופציה ולא היה אכפת לי אם מכבי תיקח את הסיכון איתו.
אבל לבד, בלי פיני!!

ושלא יובן לא נכון, אני מתה על פיני ואני אהיה הכי מאושרת אם יקרה הנס שהוא יחזור לאמן אותנו.
אבל עוד מנהל מקצועי?? כמה יש לנו כבר היום? אלף בערך?
לא נמאס כבר להביא עוד אנשים שאמורים לתת את דעתם?
כבר עכשיו אני חושבת שמכבי צריכה דווקא לצמצם בכוח אדם של כל מי שהוא מנהל/מנכ"ל/ג'נרל מנג'ר/אחראי מחלקת סקאוטינג/ומחליף נורות רשמי.
מי יש לנו כבר כיום? ניקולה, דני פדרמן, שי רקאנטי, אלי דריקס, אבי אבן וכל זה לא כולל אפילו את צוות האימון.
אז איפה אתם רוצים להשחיל לכאן גם עוד פיני גרשון??
כבר עכשיו לא נראה לי שיש מישהו שמבין מי אחראי למה ומי עושה מה, אז למה לא ליצור עוד קצת בלאגן??

או שיעיפו חצי ממקבלי המשכורת שלא ברור מה הם עושים ויגדירו בדיוק מי הג'נרל מנג'ר ומה תפקידיו וכמובן שיתנו לו סמכויות גבוהות וברורות של ג'נרל מנג'ר כמו בשאר העולם.
או שישכחו מזה!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים