18 ספטמבר 2014, 23:18
LIAV10 כתב:תגיד אתה פסיכי?
אתה חייב להפסיק לחשוב שאתה יודע הכל, "רנדל בריא", "טיוס לא למד", אתה לא רופא ולא הדיקן של אוניברסיטת פלורידה.
אין לך שליטה על הסוגרים? אתה ממש שונא את מכבי?
18 ספטמבר 2014, 23:19
felix_r כתב:חנו'ש,
באמת הצלחנו לעשות את הקומבינה הישראלית בעונה שעברה, אבל זה לא רציני. הינה, בגלל שהצלחנו עם הקומבינה, בקייץ דני פדרמן החליט שאפשר לשחק ככה תמיד ותראי מה קיבלנו - 20 כ"ח בהתקפה!
18 ספטמבר 2014, 23:19
18 ספטמבר 2014, 23:21
מכביסט29 כתב:היחיד שמצליח לייאש אותי זו לא מכבי, זה שמואל..
אני קורא הודעות שלו ופשוט נכנס לדיכאון.
זה לא יאומן הבנאדם הזה. תופעת טבע.
18 ספטמבר 2014, 23:22
חנו'ש כתב:מכביסט29 כתב:היחיד שמצליח לייאש אותי זו לא מכבי, זה שמואל..
אני קורא הודעות שלו ופשוט נכנס לדיכאון.
זה לא יאומן הבנאדם הזה. תופעת טבע.
באמת?? אותי זה דווקא מצחיק....
אין כמו שמואל בשביל להעלות קצת את המצב רוח אחרי הפסד מבאס
18 ספטמבר 2014, 23:26
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש,
באמת הצלחנו לעשות את הקומבינה הישראלית בעונה שעברה, אבל זה לא רציני. הינה, בגלל שהצלחנו עם הקומבינה, בקייץ דני פדרמן החליט שאפשר לשחק ככה תמיד ותראי מה קיבלנו - 20 כ"ח בהתקפה!
איזה קומבינה??
היה קו קדמי טוב בעונה שעברה.
לכל השלושה הנ"ל יש חלק משמעותי מאוד בהישג האדיר ההוא.
העונה הוא הרבה פחות טוב, בעיקר מהגעגועים לבלו, וכמובן שכרגע אין לך גם את סופו.
18 ספטמבר 2014, 23:26
18 ספטמבר 2014, 23:28
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש,
איזה קומבינה??
אני לא מסכים איתך. הרבה פעמים הסתבכנו בחוסר גבוהים. שיחקנו סמול-בולים משונים עם בלו כ-5 , הביאו את ז'זיז'יץ'...
אני מצטער מאוד, אבל לטעמי קבוצה רצינית צריכה 2 סנטרים, 2 מספרי 4, ועוד שחקן אחד שיכול למלא מקום בכל אחת מהעמדות האלה.
18 ספטמבר 2014, 23:30
18 ספטמבר 2014, 23:31
18 ספטמבר 2014, 23:33
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש,
איזה קומבינה??
אני לא מסכים איתך. הרבה פעמים הסתבכנו בחוסר גבוהים. שיחקנו סמול-בולים משונים עם בלו כ-5 , הביאו את ז'זיז'יץ'...
אני מצטער מאוד, אבל לטעמי קבוצה רצינית צריכה 2 סנטרים, 2 מספרי 4, ועוד שחקן אחד שיכול למלא מקום בכל אחת מהעמדות האלה.
2 סנטרים היו לנו שנה שעברה.
4 אחד ועוד חצי 4 (פניני) גם היה
שחקן שיכול למלא את 2 העמדות לא היה, אבל זה עדיין 70% מהדרישות שלך
18 ספטמבר 2014, 23:33
שמואל1 כתב:תשתו כוס מים.
אני לא מנסה להאדיר את ירושלים. היה להם משחק טוב היום, והם עושים תהליך נכון מבחינתם ועל זה הענקתי להם קרדיט.
ממכבי אני מאוכזב מאוד. ידעתי עוד במהלך הקיץ שתהיה לנו קבוצה בינונית, אבל הייתה לי תקווה קלה בלב שאולי אני טועה ויש היגיון מאחורי בניית התלכיד. היום זה התנפץ לי בפנים ולכן "הקיטור" השתחרר. אם הגזמתי, אני מבקש סליחה.
18 ספטמבר 2014, 23:35
18 ספטמבר 2014, 23:36
שמואל1 כתב:תשתו כוס מים.
אני לא מנסה להאדיר את ירושלים. היה להם משחק טוב היום, והם עושים תהליך נכון מבחינתם ועל זה הענקתי להם קרדיט.
ממכבי אני מאוכזב מאוד. ידעתי עוד במהלך הקיץ שתהיה לנו קבוצה בינונית, אבל הייתה לי תקווה קלה בלב שאולי אני טועה ויש היגיון מאחורי בניית התלכיד. היום זה התנפץ לי בפנים ולכן "הקיטור" השתחרר. אם הגזמתי, אני מבקש סליחה.
18 ספטמבר 2014, 23:37
18 ספטמבר 2014, 23:38
jol9 כתב:שמואל1 כתב:תשתו כוס מים.
באמת שאין לי כח לחפש אבל אני די בטוח שדיברת באופן דומה גם לפני שנה בדיוק.
בלי קשר, אתה יודע מצויין איך אנשים מגיבים כשאתה כותב את מה שאתה כותב על מגדל, ובהקשר הזה פליקס צודק לצערי - אתה מתחפש לטרול.
אם מקלפים את כל השטויות, אז בסה"כ אתה אומר דברים (על מכבי) שהם די נכונים. עכשיו זה הזמן לתקן אם צריך. צריכה להיות איזשהי תכנית עבודה ברורה,
כי את סופו לא נקבל בקרוב, ולא ידוע לגבי סמית'.
אז אם זה הסגל שיש, חייבים להכשיר את מאריץ' ומהר או לעשות שינויים בסגל.
18 ספטמבר 2014, 23:40
18 ספטמבר 2014, 23:43
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש,
איזה קומבינה??
2 סנטרים היו לנו שנה שעברה.
4 אחד ועוד חצי 4 (פניני) גם היה
שחקן שיכול למלא את 2 העמדות לא היה, אבל זה עדיין 70% מהדרישות שלך
בניגוד לדעתם של חלק מהאנשים כאן, בשבילי פניני הוא לא 4, לא שלוש וחצי ולא רבע לארבע.
גם טיוס הוא לא בדיוק סנטר.
בגלל זה קראתי לשיטה שלנו מהעונה שעברה "הקומבינה הישראלית".