פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי

14 יוני 2015, 20:40

שמואל אתה באמת אוהד מכבי ?

תירשם לצ'ה תפתח כל יומיים תרדים גאוניים כמו : כנסו כנסו : 'מכבי זונה ' או ' כמה שאני שונא את מכבי ' או 'שמעון תתאבד ' ותהיה לך אורגזמה מזה ותחשוב שאתה גאון וחכם שלא רואה את מכבי ממטר .

תנסה לאוהדי מגדל כמוך זה דווקא עובד ...

14 יוני 2015, 20:48

שמואל1 כתב:ניהול נכון מביא בסופו של דבר להצלחות (כמובן זה כולל בתוכו גם ניהול כלכלי נכון).
מסורת ו- DNA מנצח זה דבר חשוב מאוד אבל לא תמיד מספיק. יש לכך המון דוגמאות, אבל להלן דוגמה מקומית ומוחשית:
מכבי ת"א בכדורגל, אימפריה מקומית ללא ספק בישראל. אלא מה, במשך רוב העשור הקודם ותחילת העשור הנוכחי, הקבוצה התנהלה באופן מחפיר ולראייה לא הגיעה לשום דבר.
הגיע גולדהאר עם הכסף והניהול הנכון, והפלא ופלא- מכבי כבר עם 3 אליפויות רצופות וטראבל.

כשהפועל ירושלים תזכה בשלוש אליפויות רצופות וטרבל תוכל לקרוא לזה דוגמה מוחשית.

14 יוני 2015, 20:56

MTA2311 כתב:כשהפועל ירושלים תזכה בשלוש אליפויות רצופות וטרבל תוכל לקרוא לזה דוגמה מוחשית.

אם הפערים התקציביים יהיו כמו בכדורגל, אז ירושלים תיקח אליפויות וכו'. אנחנו לא הולכים לכיוון הזה. כרגע, נראה שבשנה הבאה יהיה פחות או יותר שיוויון תקציבי בין מכבי לירושלים ואז זה תלוי במזל.

14 יוני 2015, 20:59

מקאדו 3 כתב:שמואל אתה באמת אוהד מכבי ?

תירשם לצ'ה תפתח כל יומיים תרדים גאוניים כמו : כנסו כנסו : 'מכבי זונה ' או ' כמה שאני שונא את מכבי ' או 'שמעון תתאבד ' ותהיה לך אורגזמה מזה ותחשוב שאתה גאון וחכם שלא רואה את מכבי ממטר .

תנסה לאוהדי מגדל כמוך זה דווקא עובד ...

דבר בכבוד, כמו שאני מכבד אותך. ואם אתה לא מסוגל, אז מוטב שלא תפנה אליי. תודה.

14 יוני 2015, 21:01

MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:ניהול נכון מביא בסופו של דבר להצלחות (כמובן זה כולל בתוכו גם ניהול כלכלי נכון).
מסורת ו- DNA מנצח זה דבר חשוב מאוד אבל לא תמיד מספיק. יש לכך המון דוגמאות, אבל להלן דוגמה מקומית ומוחשית:
מכבי ת"א בכדורגל, אימפריה מקומית ללא ספק בישראל. אלא מה, במשך רוב העשור הקודם ותחילת העשור הנוכחי, הקבוצה התנהלה באופן מחפיר ולראייה לא הגיעה לשום דבר.
הגיע גולדהאר עם הכסף והניהול הנכון, והפלא ופלא- מכבי כבר עם 3 אליפויות רצופות וטראבל.

כשהפועל ירושלים תזכה בשלוש אליפויות רצופות וטרבל תוכל לקרוא לזה דוגמה מוחשית.

נכון, ואת זה ימים יגידו. בינתיים הם בהחלט בכיוון הנכון מבחינת ניהולית (ויש גם תוצאות בשטח, לא מבחינת הישגים אלא מבחינת יכולת מקצועית , עניין וקהל).
פשוט אנשים גומרים להם פה את כל הסיכויים רק בגלל שזאת "הפועל ירושלים".

14 יוני 2015, 23:00

מכביסט30 כתב:
אוהדי מכבי חוששים לראות את יריבתם המושבעת חוגגת על חשבונם. בשבוע שעבר, לאחר פציעתו של דווין סמית', התנהל דיון בפורום של אתר "צהבת", ואלה חלק מהדברים שנאמרו שם על ידי הקהל הצהוב: "זאת פשוט לא העונה של מכבי. ברכות לירושלים"; "אולי פשוט תיתנו את הצלחת לירושלים ובוא נגמור כבר עם העונה המתישה והבלתי נגמרת הזו?"; "אני חושב שמכבי היתה מפסידה את האליפות גם איתו"; "ברכות לירושלים, עכשיו באמת אפשר לסגור את השאלטר וללכת לים".

פעם ראשונה בהיסטוריה שאני מצוטט בעיתונות :oops
אני מרגיש איש חשוב פתאום :oops

יותר מצחיק אותי שעיתונאים אשכרה קוראים כאן.. הפורום הזה באמת על המפה :grin

אני חושב שכבר כשאירחנו כאן את שי האוזמן, הבנו שאנשים קוראים כאן בפורום. סה"כ למה לא?

14 יוני 2015, 23:25

חייב לציין שלפי הלך הרוח שהיה בראיון לשם אורי אלון מכוון- הוא גם אמר את זה בפירוש- אני רוצה קבוצה שלא תצטרך אותי, ואנשים כמוני- שתוכל להחזיק את עצמה.
מכבי שם עכשיו, לשם אורי אלון רוצה להביא את ירושלים (וגם מיץ' את מכבי כדורגל אגב- השלב הבא זה איצטדיון כדי להמשיך בתהליך הזה... כי העבודה במרצ'נדייז פשוט מדהימה).

בלי קשר- עובדים שם נכון לדעתי.

14 יוני 2015, 23:30

מקובי כתב:חייב לציין שלפי הלך הרוח שהיה בראיון לשם אורי אלון מכוון- הוא גם אמר את זה בפירוש- אני רוצה קבוצה שלא תצטרך אותי, ואנשים כמוני- שתוכל להחזיק את עצמה.
מכבי שם עכשיו, לשם אורי אלון רוצה להביא את ירושלים (וגם מיץ' את מכבי כדורגל אגב- השלב הבא זה איצטדיון כדי להמשיך בתהליך הזה... כי העבודה במרצ'נדייז פשוט מדהימה).

תגיד קובי, לא נמאס לכם מפדרמן? מעלה לכם מחיר של מנוי כל שנה ומשתין מהמקפצה בתגובה. השיא היה ההשארה של היינס השנה, אבל יש מצב שהוא יישבר אם גודס ישאר פה ונפסיד לאילת

14 יוני 2015, 23:43

שחף כתב:
מקובי כתב:חייב לציין שלפי הלך הרוח שהיה בראיון לשם אורי אלון מכוון- הוא גם אמר את זה בפירוש- אני רוצה קבוצה שלא תצטרך אותי, ואנשים כמוני- שתוכל להחזיק את עצמה.

תגיד קובי, לא נמאס לכם מפדרמן? מעלה לכם מחיר של מנוי כל שנה ומשתין מהמקפצה בתגובה. השיא היה ההשארה של היינס השנה, אבל יש מצב שהוא יישבר אם גודס ישאר פה ונפסיד לאילת

לא יודע מה איתך- אני לא אוהד את פדרמן. אני אוהד את מכבי ת"א.

שלא תחשוב שאין לי ביקורת על כל מיני דברים, אבל אני אהיה שם גם שעושים מהלכים שאני פחות אוהב.

14 יוני 2015, 23:47

מקובי כתב:
שחף כתב:

שלא תחשוב שאין לי ביקורת על כל מיני דברים, אבל אני אהיה שם גם שעושים מהלכים שאני פחות אוהב.

אם ככה היו כל האוהדים, היינו תקועים בכדורגל עם לוני הרציקוביץ'. חברים, שום דבר לא ישתנה בצורה הזאת. הפדמרנים לוקחים את מכבי אחורה בזמן.

14 יוני 2015, 23:49

אחדשיודע כתב:
מקובי כתב:
שחף כתב:

אם ככה היו כל האוהדים, היינו תקועים בכדורגל עם לוני הרציקוביץ'. חברים, שום דבר לא ישתנה בצורה הזאת. הפדמרנים לוקחים את מכבי אחורה בזמן.

לצערי אני מסכים. ישנם מצבים שנאמנות עיוורת היא בעצם טיפשות עיוורת.
בכל חברה וארגון, המנהלים והבעלים נתונים לביקורת, רק משום מה הנהלת מכבי מעולם לא לוקחת אחריות על כשלונות והפסדים.
הדבר הכי גרוע זה שכשהקבוצה כן הצליחה, הם לקחו את הקרדיט עליה לעצמם, ולא יכלו לסחוט מהפה שלהם מחמאה למאמן שהביא
אותם למצב הזה. היום אנחנו רואים איפה הוא ואיפה הם.

14 יוני 2015, 23:51

מקובי כתב:
שחף כתב:

תקנו מנוי בספטמבר במקום ביולי ותביעו את הדעה שלכם באופן פומבי(והאמת אם 2,000 או 3,000 איש לא יחדשו לא צריך אפילו את זה כדי שדברים יזוזו). אתם משלמים כל שנה יותר על מוצר נחות יותר, רק על זה הייתי עושה בלאגן. מה שעשיתם עם לוני וכו

14 יוני 2015, 23:56

שחף כתב:
מקובי כתב:
שחף כתב:

תקנו מנוי בספטמבר במקום ביולי ותביעו את הדעה שלכם באופן פומבי(והאמת אם 2,000 או 3,000 איש לא יחדשו לא צריך הרבה מחאות כדי שדברים יזוזו)

הם שבויים, ומפחדים לאבד את המקום הקבוע שלהם. הם רק לא מבינים, שהיום הבעלים וההנהלה מתחבאים מאחוריהם, בבזיון שאליו
הם מובילים את המועדון.
הרי יש הבדל בין לקנות מנוי בשביל לתמוך בקבוצה קטנה שבאמת משתדלת, אבל לא יכולה, כמו שהיה בשנות ה-90,
לבין לתמוך בקבוצה היום, כשברור שהבעלים לא עושים אפילו רבע ממה שהם יכולים לעשות בשביל לבנות כאן קבוצה חזקה, וגם לא מוכנים
לשחרר את האחיזה שלהם בקבוצה ולאפשר לאנשים עמידים יותר לבוא ולעזור.

15 יוני 2015, 00:20

אחד שיודע- הייתי שם עם לוני, הייתי שם בזמן המחאה הגדולה (הייתי חבר בשחקן ה-12 באותה תקופה)
עשינו מחאה, לא יצא מזה כלום!
הוא מכר בגלל הפסדים, לא בגלל הקהל.
תמיד יהיה למכבי את בסיס האוהדים שילך איתה (אני מדבר על 5000-6000 מנויים)

יוני- בסופו של דבר אנחנו מדברים על קבוצה שהיא טופ 8 ביורוליג.
יש שנים יותר טובות, יש שנים פחות טובות. אבל אנחנו שם באופן קבוע.
היתה עונה פחות טובה השנה בליגה, אני מקווה ששנה הבאה נלמד מהשטויות שעשינו (אי החתמת מחליף ישראלי לפניני, אי החלפת מרגיז וכד')
יש לציין שבמשחקים שהקבוצה זרקה ידענו לבוא ולעשות קצת "בלאגן" אבל לצערנו לא באמת אכפת להם (ואני אומר את זה בכאב)

שחף- לעשות מנוי בספטמבר= מנוי יותר יקר.
בסופו של דבר אישית אני מרגיש שאני מקבל תמורה טובה לכסף שלי (100 שקל למשחק יורוליג, לא כולל משחקי ליגה...)
כל אחד עושה את השיקולים שלו.
אני באמת מאמין שחלק מלהיות אוהד זה להיות שם גם ברע.

15 יוני 2015, 00:25

מקובי כתב:אחד שיודע- הייתי שם עם לוני, הייתי שם בזמן המחאה הגדולה (הייתי חבר בשחקן ה-12 באותה תקופה)

די נו, אתה עד כדי כך תמים שאתה חושב שזה רק הפסדים? הוא הבין שהוא לא רצוי, זאת הסיבה העיקרית שהוא לא נשאר.

15 יוני 2015, 00:45

אחדשיודע כתב:
מקובי כתב:אחד שיודע- הייתי שם עם לוני, הייתי שם בזמן המחאה הגדולה (הייתי חבר בשחקן ה-12 באותה תקופה)

די נו, אתה עד כדי כך תמים שאתה חושב שזה רק הפסדים? הוא הבין שהוא לא רצוי, זאת הסיבה העיקרית שהוא לא נשאר.

הוא היה לא רצוי כ"כ הרבה שנים... והוא החזיק את מכבי למרות זאת שנה אחרי שנה.
מ-98 התחננו שילך, אח"כ היה את המחאה הגדולה (לעשות אוירת בית קברות במשחקי בית, וקרנבל במשחקי חוץ כדי לפגוע בהכנסות שלו) והוא עדיין נשאר.

הוא היה לא רצוי במכבי משנת 98, הוא חשב על לעזוב רק 8 שנים אח"כ.
גדלתי לתוך השנים האלה ככה שאני זוכר טוב מאוד איך הוא הפך אותנו לכלום ושום דבר.

15 יוני 2015, 00:51

אם אתה חושב שכל המחאות לא קידמו את העזיבה שלו, אתה תמים. זה ישב לו בראש. אחרת הוא היה כאן עד היום, פשוט מאוד.

15 יוני 2015, 02:32

אפשר לחשוב שהעזיבה שלו קידמה את מכבי למקום טוב ...

מה שהציל את מכבי זה שקנדי טוב לב החליט לשים כסף על מכבי , בלעדיו המחאות היו מורידות את הקבוצה ליגה וזה לא היה רחוק בשנים הראשונות אחרי שלוני עזב .

15 יוני 2015, 02:51

יוסי22 כתב:אפשר לחשוב שהעזיבה שלו קידמה את מכבי למקום טוב ...

מה שהציל את מכבי זה שקנדי טוב לב החליט לשים כסף על מכבי , בלעדיו המחאות היו מורידות את הקבוצה ליגה וזה לא היה רחוק בשנים הראשונות אחרי שלוני עזב .

העזיבה שלו הצילה את מכבי. הצילה.

15 יוני 2015, 02:51

יוסי22 כתב:אפשר לחשוב שהעזיבה שלו קידמה את מכבי למקום טוב ...

למזלנו, מכבי תל אביב בכדורסל זה שם גדול יותר פי כמה מאשר בכדורגל. אם בכדורגל הגיע מישהו כמו גולדהר אז אתה יכול להיות אופטימי שהמועדון לא ישאר בידיים ריקות.
נושא נעול