ת'רד המלפפונים V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 26 יוני 2015, 14:48

צ'שר כתב:
שמואל1 כתב:טיוס על סף סיכום בחימקי
http://sports.walla.co.il/item/2867336

טוב מאוד. שחקן אנטי מכביסט... ברוך שפטרנו

הייתי מסכים איתך אבל כמו שמכבי מתנהלת בשנים האחרונות יבוא איזה רוטבארט או יניב גרין במקומו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 יוני 2015, 14:50

מקאדו 3 כתב:
צ'שר כתב:

הייתי מסכים איתך אבל כמו שמכבי מתנהלת בשנים האחרונות יבוא איזה רוטבארט או יניב גרין במקומו .

קשה להאמין שפישר לא יבוא.
אני מעדיף את טיוס, אבל ההבדלים ביניהם לא כאלה מהותיים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 26 יוני 2015, 14:50

מקאדו 3 כתב:
צ'שר כתב:

באמת מעניין איך זכינו ביורוליג בשבה שעברה... ? :huh
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדגר פו » 26 יוני 2015, 14:51

שחקן שבנוי רק מאתלטיות מה יש לו בחיים ? כל עוד הוא יכול לקפוץ הוא צריך להרוויח כסף וכמה שיותר.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי er79 » 26 יוני 2015, 14:52

אתם יכולים לאהוב את מקל ואתם יכולים לא, אם מכבי לא מצליחים להחתים אותו, אני מקווה שאף אוהד לא יסלח, אלא אם כן פרמאר מוחתם, וכישראלי. יש גבול לכל תעלול. ואני מקווה שהאוהדים כן ישכילו להצביע ברגליים. הוכח מעל לכל ספק העונה שקבוצה שהייתה לה ישראלים טובים או מנוסים הצליחה ברמת הליגה המקומית. ירושלים, עם אליהו, הלפרין וטימור, זכתה באליפות. אילת, עם כדיר ניסים ושמחון, הדיחה את מכבי, שמצידה חסרה את פניני וסילבן, וזה פגע בה קשות בדיעבד. מכבי חייבת קאדר ישראלי איכותי שיוכל להיות אפקטיבי גם ביורוליג. והקאדר הזה אומר חד וחלק: אוחיון, מקל או פרמאר, טיוס או פישר, סילבן ופניני. לפחות הם. אם ניתן, גם לנסות להביא את יבזורי או דאוסן.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 יוני 2015, 14:56

er79 כתב:אתם יכולים לאהוב את מקל ואתם יכולים לא, אם מכבי לא מצליחים להחתים אותו, אני מקווה שאף אוהד לא יסלח, אלא אם כן פרמאר מוחתם, וכישראלי. יש גבול לכל תעלול. ואני מקווה שהאוהדים כן ישכילו להצביע ברגליים. הוכח מעל לכל ספק העונה שקבוצה שהייתה לה ישראלים טובים או מנוסים הצליחה ברמת הליגה המקומית. ירושלים, עם אליהו, הלפרין וטימור, זכתה באליפות. אילת, עם כדיר ניסים ושמחון, הדיחה את מכבי, שמצידה חסרה את פניני וסילבן, וזה פגע בה קשות בדיעבד. מכבי חייבת קאדר ישראלי איכותי שיוכל להיות אפקטיבי גם ביורוליג. והקאדר הזה אומר חד וחלק: אוחיון, מקל או פרמאר, טיוס או פישר, סילבן ופניני. לפחות הם. אם ניתן, גם לנסות להביא את יבזורי או דאוסן.

הסגל הישראלי המלא של מכבי העונה היה הכי טוב בליגה. גם בלי מקל או פארמר.
יש מספיק סיבות טובות אחרות בשביל "הצבעה ברגליים". מקל הוא ממש לא אחת מהן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אדגר פו » 26 יוני 2015, 14:58

ד"א, צפיתי עכשיו בכמה קטעים של רייס שמפעיל את טיוס בהתקפות מעבר, תענוג. רייס זה פספוס ענק כשלא סגרו איתו בזמן, נדמה לי שגם פדרמן הקטן הודה בזה. עכשיו חימקי יהנו מזה.
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 26 יוני 2015, 15:02, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 26 יוני 2015, 14:58

er79 כתב:אתם יכולים לאהוב את מקל ואתם יכולים לא, אם מכבי לא מצליחים להחתים אותו, אני מקווה שאף אוהד לא יסלח, אלא אם כן פרמאר מוחתם, וכישראלי. יש גבול לכל תעלול. ואני מקווה שהאוהדים כן ישכילו להצביע ברגליים. הוכח מעל לכל ספק העונה שקבוצה שהייתה לה ישראלים טובים או מנוסים הצליחה ברמת הליגה המקומית. ירושלים, עם אליהו, הלפרין וטימור, זכתה באליפות. ירושלים, עם כדיר ניסים ושמחון, הדיחה את מכבי, שמצידה חסרה את פניני וסילבן, וזה פגע בה קשות בדיעבד. מכבי חייבת קאדר ישראלי איכותי שיוכל להיות אפקטיבי גם ביורוליג. והקאדר הזה אומר חד וחלק: אוחיון, מקל או פרמאר, טיוס או פישר, סילבן ופניני. לפחות הם. אם ניתן, גם לנסות להביא את יבזורי או דאוסן.

מעניין אם אחת מקבוצות השושלת עם האמן ומקדונלד או זו של שאראס פארקר וויציץ היו עולות לשחק נגד מגדל או אטילת כמה אפיק ניסים אליהו שמחון והלפרין היו עוזרים להם באמת מעניין .

נכון שהיתה בעיה עם הישראלים אבל לדעתי מה שהכריע זה דווקא הזרים , סופו בכושר קטסטרופה סמית פצוע והיינס ולינהארט האפסיים ואלכסנדר שלא מבין לאיזה משחק הוא שייך בכלל זה הרכב זרים כל כך חלש שגם אפיק ניסים ושמחון נראים כמו הקו של ריאל מדריד לידם .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי roy1000 » 26 יוני 2015, 14:59

er79 כתב:אתם יכולים לאהוב את מקל ואתם יכולים לא, אם מכבי לא מצליחים להחתים אותו, אני מקווה שאף אוהד לא יסלח, אלא אם כן פרמאר מוחתם, וכישראלי. יש גבול לכל תעלול. ואני מקווה שהאוהדים כן ישכילו להצביע ברגליים. הוכח מעל לכל ספק העונה שקבוצה שהייתה לה ישראלים טובים או מנוסים הצליחה ברמת הליגה המקומית. ירושלים, עם אליהו, הלפרין וטימור, זכתה באליפות. אילת, עם כדיר ניסים ושמחון, הדיחה את מכבי, שמצידה חסרה את פניני וסילבן, וזה פגע בה קשות בדיעבד. מכבי חייבת קאדר ישראלי איכותי שיוכל להיות אפקטיבי גם ביורוליג. והקאדר הזה אומר חד וחלק: אוחיון, מקל או פרמאר, טיוס או פישר, סילבן ופניני. לפחות הם. אם ניתן, גם לנסות להביא את יבזורי או דאוסן.

מקל הוא שחקן בינוני. הייתי שמח לראות אותו פה בעלות סבירה, אבל בעלות של זר טופ יורוליג, אני לא חושב שיש טעם להביא אותו. מה שווה מקל אם עכשיו מכבי מביאה 3 זרים בשקל וחצי?
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 26 יוני 2015, 15:06

שמועות באירופה שאמבקווה סגר במכבי, לא ברור אם זה נכון. סנטר נמוך יחסית אבל חייתי למדי, ריבאונדר, שחקן הגנה. הבעייה שהוא רוצה ללכת למחנות נ.ב.א או משהוא כזה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 26 יוני 2015, 15:10

צ'שר כתב:

באמת ברוך שפטרנו... בכלל היה עדיף שלא היה מגיע ולא היה גורם מכריע בתואר היורוליג ב 2014...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 26 יוני 2015, 15:14

felix_r כתב:
toja27 כתב:לגבי התקציב של ירושלים, ההבדל הוא שהם רוצים להשקיע בשחקנים הישראלים יותר מאשר מכבי ומכבי משקיעה יותר בזרים. לירושלים אין זרים שעולים מיליון דולר לעונה כמו סמית ורוצ'יסטי, המקסימום שלהם זה דונטה סמית(נכון להיום).

זה ממש לא נכון.

אני אזכיר לך שאליהו, הישראלי היחיד בירושלים שבאמת שווה יורוליג, משחק שם ב 250 אלף לעונה לאחר שסירב להמשיך במכבי ב 450 אלף וישב בחוץ חצי עונה. זה לא אומר שירושלים השקיעה יותר בישראלים.

אמרתי את זה בהקשר הדברים שנאמרו כאן על כך שאיך ירושלים זוכים באליפות ומגדילים את התקציב ומציעים לטיוס חוזה. אז ירושלים מוכנים להשקיע יותר כסף מהתקציב שלהם על ישראלים מאשר מכבי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 26 יוני 2015, 15:18

felix_r כתב:
מקאדו 3 כתב:
צ'שר כתב:

כמה סיבות:
- בלאט
- בלו
- רייס
- טיוס
- חיבור קבוצתי והגנה גדולה
- היקמן

ההנהלה וההתנהלות היו גרועות גם בשנה שעברה, והודות לפוקס גדול של החתמת בלו והודות לקמצנות שלה עצמה (לא פיתרה את בלאט,
לא העיפה את רייס וטיוס) היא כביכול יצאה גדולה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 26 יוני 2015, 15:19

felix_r כתב:
Chen כתב:
felix_r כתב:
Chen כתב:אמבקווה 2.07 לא 2.03. אני מאוד בעדו או בעד מקלין לעמדה 4/5.

מקלין מצוין לליגת הפורווארדים שלנו, אבל לא יביא אותך רחוק ביורוליג.

את אמבקווה לא יצא לי לראות יותר מדי, אבל עד כמה שאני מבין, הוא שחקן בסגנון שיין לאוול. לא השחקן הכי מסוגנן בהתקפה, אבל חיה רעה בהגנה ובריבאונד

דווקא אם אתה מסתכל על המספרים של שניהם מקלין מציג שורה טובה יותר ביורוליג מאשר השורה של אמבקווה ביורוקאפ.
אם מסתכלים בליגה הגרמנית גם שם מקלין לוקח מבחינת נקודות. מה שכן אמבקווה מוביל בריבאונד בכל המקרים.

אני מכיר מצוין את המספרים של מקלין. הם היו כמעט כפולים בשלב הבתים (מדד 21) מאלה שבטופ-16 (מדד 13), מה שדי מראה את הרמה שלו.

אמרתי, שלא יצא לי לראות יותר מדי את אמבקווה, ככה שאני לא יודע אם הרמה שלו מספיקה ליורוליג או שלו. אני רק יודע שהוא שחקן הגנה טוב מאוד.

החיים נעשים הרבה יותר קלים לקבוצה היריבה כשאתה משחק נגד אלבה ברלין שאין לה הרבה איומים באופן כללי, וקבוצות כמו מכבי שמים כמטרה לשתק שחקנים כמו מקלין.
לכל מתנגדי מקלין, יש לכם הצעות את מי להביא לעמדת הפנים?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי my man » 26 יוני 2015, 15:21

jol9 כתב:
felix_r כתב:
מקאדו 3 כתב:
צ'שר כתב:

כמה סיבות:
- בלאט
- בלו
- רייס
- טיוס
- היקמן

ההנהלה וההתנהלות היו גרועות גם בשנה שעברה, והודות לפוקס גדול של החתמת בלו והודות לקמצנות שלה עצמה (לא פיתרה את בלאט,

יאמר לזכותם שבלו לא היה פוקס! הוא דווקא היה נקודת זכות רצינית שלהם!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 26 יוני 2015, 15:21

אדגר פו כתב:שמועות באירופה שאמבקווה סגר במכבי, לא ברור אם זה נכון. סנטר נמוך יחסית אבל חייתי למדי, ריבאונדר, שחקן הגנה. הבעייה שהוא רוצה ללכת למחנות נ.ב.א או משהוא כזה.

ראיתי איזה סרטון ביוטיוב והוא נראה ממש נמוך וקטן ממדים. לא מכיר אותו מעבר לזה האמת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 26 יוני 2015, 15:23

הפוקס הוא שהוא בכלל הסכים לחזור לשחק. אני מזכיר לך שהבנייה המקורית השאירה את הסגל ללא שחקן בעמדה 4.

זה שקלטו את זה באיחור של חודש, ופתאום בלו נפל מהשמים, זה הרבה יותר מזל משכל.
אני כן מסכים שגם את זה היה אפשר לפשל, והם לא פישלו, אז לפחות על זה כן אפשר לתת קרדיט
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 26 יוני 2015, 15:25

jol9 כתב:
felix_r כתב:
מקאדו 3 כתב:
צ'שר כתב:

כמה סיבות:
- בלאט
- בלו
- רייס
- טיוס
- היקמן

באמת? ואיך זה משתלב עם הקביעה ש" כמו שמכבי מתנהלת בשנים האחרונות יבוא איזה רוטבארט או יניב גרין במקומו" ?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 26 יוני 2015, 15:25

שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:אם אמבקווה בא לעמדת הסנטר מכבי לא תגיע כלום.
עדיף כבר להשאיר את סופו.

לא בטוח בכלל. היו קבוצות שהצליחו עם הסנטרים הקפיציים האלה. הבעיה היא שהקו האחורי לא מספיק טוב.

המקרה היחיד שבו קבוצה הצליחה בשנים האחרונות עם סנטר קפיץ, זאת אולימפיאקוס עם קייל היינס.
עם כל הכבוד לאמבקווה, קייל היינס הוא לא.
הגימיק הזה לא יכול לעבוד מול הקבוצות הרציניות של אירופה.

שכחת את טיוס בעונה שעברה. דווקא השנים האחרונות מראות שאפשר לנצח עם סנטרים שהם לא סנטרים מטרה אלה עושים יותר עבודה שחורה.
והעונה אולימפיאקוס הגיעו לגמר עם דאנסטון והאנטר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 26 יוני 2015, 15:29

jol9 כתב:הפוקס הוא שהוא בכלל הסכים לחזור לשחק. אני מזכיר לך שהבנייה המקורית השאירה את הסגל ללא שחקן בעמדה 4.

זה שקלטו את זה באיחור של חודש, ופתאום בלו נפל מהשמים, זה הרבה יותר מזל משכל.
אני כן מסכים שגם את זה היה אפשר לפשל, והם לא פישלו, אז לפחות על זה כן אפשר לתת קרדיט

אני חושב שזה הוגן להגיד שהם עשו עבודת סקאוטינג טובה גם בהקשר של טייריס רייס ואפילו היקמן. כלומר המזל של אותה שנה שהם הצליחו לפגוע בול בשחקנים וזה לא משהו שקורה לעתים קרובות כמו שראינו.
הביקורת שלי היא יותר בכיוון שהם לא השאירו את רייס מאשר הפאשלות בסקאוטינג שיכולות לקרות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx, Shay_uzan ו־18 אורחים