ת'רד מחאת האוהדים - מכבי העלתה את המחירים, המחאה הסתיימה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מחאת האוהדים - מכבי העלתה את המחירים, המחאה הסתיימה

הודעהעל ידי rc4991 » 25 מאי 2016, 12:13

אולי די עם הפלגנות הזאת? הם גם אוהדים וזכותם לנתנהל איך שהם רוצים
כרמל, חוץ מבן אדם אחד (אולי שניים) לא זכור לי שהושמעו טענות נגדנו על חוסר אהדה

זה בסדר ולגיטימי לבקר את ההתנהלות שלהם אבל גם הם אוהדים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 מאי 2016, 12:25

מקובי כתב:
מי אני? בן אדם שרואה את הבולשיט הפטריוטי שלכם מקילומטר

ממש לא אכפת לי מה תעשו בהיכל, תמשיכו לדשן ולהרוס את המועדון שאתם כל כך טוענים שאתם אוהבים, רק באיזה שם רומנטיקה מזוייפת ומבחילה

וזה לא היה מכוון אליך זה היה מכוון לכל האנשים פה שחולקים את הגועל שמרגישים אליכם וכלפי האירגון שלכם (לא מעט ד''א)

הרגשתי שירדת לגופם של אנשים. וזה העלה לי את כל הפיוזים.
אנחנו לא מסכימים על המון דברים, וברור שיהיו חילוקי דעות. וזה הכי לגיטימי בעולם. אבל התעצבנתי מהתגובה (פרסונה נון גרטה? תולעים?) ולכן הגבתי ככה.

לגבי הדיון השני- אני אישית לא חושב שיש אוהד יותר או אוהד פחות.
כולנו אוהדי מכבי בסופו של דבר.
זה שיש אנשים שחושבים ככה? זכותם, כמו שאתם חושבים אחרת.

לגבי הקקי של שבת- הבן אדם היה פה והתנצל ואמר שזה לא היה במקום. מה אתם עוד רוצים?

אני לא מתנצלת על מה שאמרתי
לא עירבתי משפחות או איחלתי לכם להגיע לאיזה מחלקה פנימית

בתור אירגון אני בזה לכם
לא אכפת לי כמה קבלות תביאו לי על איך שאתם שרים גם כשקשה ואיזה יופי של תפאורה אתם עושים
אירגוני אוהדים הם לא פאפי של המועדון בלי יכולת לפתוח את הפה, זכותם וחובתם למחות כשהמועדון שלהם הולך לאבדון

במקום מה? שותקים ל-5 דקות ברבע בשביל להשיג מצב שכאילו לא יעלו מחירים למנויים הזולים ביותר שבמקרה אתם שייכים אליהם, וןזה אתם קוראים הצלחה למרוץ שטענתם שיצאתם למחאה הזאת כי אנשים מהשירים היותר יקרים פנו אליכם שתעזרו להם

אז כן, אני לא חושבת שיש למה שהארגון הזה מסמל מקום פה
מה הוא מסמל? אופורטוניסטיות, רפיסות ואנוכיות במסווה של אהדה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי הצופה » 25 מאי 2016, 17:23

לדעתי הכעס הרב על הארגון נובע מהעובדה שהם כנראה היחידים שיש להם פוטנציאל להרים מחאה על התנהלות המועדון. שאר האוהדים שמנויים ושאינם לא מסוגלים באופן ריאלי להרים מחאה אמיתית כיום.

בדיוק כמו שהקהל מחכה שהארגון יוביל אותו מבחינת העידוד, אנחנו מחכים שתובילו במחאה (ולהזכירכם, בתחילת הדרך הם התחייבו לארגן הפגנה גם). ובנושא הזה הארגון מעל בתפקידו וחזר עם הזנב בין הרגליים..
הצופה

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 25 מאי 2016, 18:58

איך אפשר להרים מחאה אמיתית כשרוב מכריע של האוהדים הם כאלה שאין להם בעיה לשלם מנוי במחיר מופרז לשבת על התחת ולמחוא כפיים במקרה הטוב מין בילוי שכזה ...

לצערנו ולשמחת ההנהלה תמיד יהיו כאלה שאין להם בעיה לשלם והם ימלאו אית ' היכל מנורה ' בכל משחק .
,
וההנהלה יודעת את זה ובגלל זה לא ממש מזיז לה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי מקובי » 26 מאי 2016, 01:08

Holiday_Armadillo כתב:
מקובי כתב:
מי אני? בן אדם שרואה את הבולשיט הפטריוטי שלכם מקילומטר

ממש לא אכפת לי מה תעשו בהיכל, תמשיכו לדשן ולהרוס את המועדון שאתם כל כך טוענים שאתם אוהבים, רק באיזה שם רומנטיקה מזוייפת ומבחילה

וזה לא היה מכוון אליך זה היה מכוון לכל האנשים פה שחולקים את הגועל שמרגישים אליכם וכלפי האירגון שלכם (לא מעט ד''א)

הרגשתי שירדת לגופם של אנשים. וזה העלה לי את כל הפיוזים.
אנחנו לא מסכימים על המון דברים, וברור שיהיו חילוקי דעות. וזה הכי לגיטימי בעולם. אבל התעצבנתי מהתגובה (פרסונה נון גרטה? תולעים?) ולכן הגבתי ככה.

לגבי הדיון השני- אני אישית לא חושב שיש אוהד יותר או אוהד פחות.
כולנו אוהדי מכבי בסופו של דבר.
זה שיש אנשים שחושבים ככה? זכותם, כמו שאתם חושבים אחרת.

לגבי הקקי של שבת- הבן אדם היה פה והתנצל ואמר שזה לא היה במקום. מה אתם עוד רוצים?

אני לא מתנצלת על מה שאמרתי
לא עירבתי משפחות או איחלתי לכם להגיע לאיזה מחלקה פנימית

בתור אירגון אני בזה לכם
לא אכפת לי כמה קבלות תביאו לי על איך שאתם שרים גם כשקשה ואיזה יופי של תפאורה אתם עושים
אירגוני אוהדים הם לא פאפי של המועדון בלי יכולת לפתוח את הפה, זכותם וחובתם למחות כשהמועדון שלהם הולך לאבדון

במקום מה? שותקים ל-5 דקות ברבע בשביל להשיג מצב שכאילו לא יעלו מחירים למנויים הזולים ביותר שבמקרה אתם שייכים אליהם, וןזה אתם קוראים הצלחה למרוץ שטענתם שיצאתם למחאה הזאת כי אנשים מהשירים היותר יקרים פנו אליכם שתעזרו להם

אז כן, אני לא חושבת שיש למה שהארגון הזה מסמל מקום פה
מה הוא מסמל? אופורטוניסטיות, רפיסות ואנוכיות במסווה של אהדה

אני ישן טוב גם בלי ההתנצלות שלך. זה בסדר.

זה בסדר שאנחנו לא מסכימים, זכותך לא להסכים איתנו לבוז לנו וגם לא להעריך את מה שאנחנו עושים בהיכל.
אם היינו פאפי של המועדון לא היינו יוצאים למחאה הזאת.

אבדון? אני מתוסכל ממה שהם עושים שם, אבל אני עדיין חושב שאנחנו מועדון מספיק חזק (ועשיר) כדי לצאת מהמצב הזה.

מה?
שותקים 5 דקות? אנחנו לא מגיעים למשחקים כבר חודש+ (שזה הנשק הכי חזק שיש לנו בעיקרון. חרם מנויים לא אפקטיבי בעליל מהסיבה הפשוטה שאנחנו אוהבים את הקבוצה הזו ופשוט יהיו אנשים שיקחו את המנוי שלנו. ובלי קשר שזה יהיה סופו של הארגון)
העלו מחירים בכל ההיכל. גם במקומות הזולים שאנחנו שייכים לשם, אז באמת שאני לא מבין על מה את מדברת.
הצלחה? מי קרא לתוצאה הזו הצלחה? מכבי יצאו פוליטיקאים. הם יכולים להגיד- המנוי השנה הוא 12 משחקים+הצלבה בפוטנציה- קיבלתם את אותו הדבר באותו מחיר. אף אחד בהודעה לא קרא לזה הצלחה, אבל מכבי עיקרו את כל המהלך עם האופציה שהם נתנו.

שאר הקהל היה איתנו? את לא באמת מאמינה בזה אני מקווה. מאז תחילת המחאה אנחנו רק שומעים למה אנחנו לא בסדר שאנחנו לא מעודדים. היו פגישות עם אנשים משערים אחרים. אבל כמעט כולם עזבו את המהלך בדרך. בסופו של דבר אם אנשים לא רוצים לדאוג לעצמם- שלא יצפו שאחרים ידאגו להם.
אם כל המנויים של מכבי היו מתאחדים סביב המחאה אני בטוח שמכבי היתה יורדת מהעץ.

מה זה מקום פה? בפורום?
אני חבר ארגון ואני אמשיך לכתוב כאן כמה שארצה. אם תרצי ואם לא.

שוב- זכותך לא להסכים איתנו. אבל את לא תגידי לאנשים אם הם יהיו פה או לא.

לילה טוב.
מקובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 מאי 2016, 02:06

צודק, איך לא ראיתי את זה עד עכשיו?
אתם חבורה של קדושים מעונים שנלחמים בטחנות רוח ומסרבים לוותר, הכל למען האידיאולוגיה!
מאוד מאוד מאוד מאוד!!! הפריע למכבי שלא באתם לעודד, ועוד אחרי שהודעתם שתחדשו את המנוי לא משנה מה! פגישות חירום זומנו ברחבי יד אליהו בשביל לחשוב מה עושים אתכם

ניהלתם מחאה פאתטית עם תוצאות פאתטיות
לפחות אל תציגו את זה כהצלחה שלכם
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 28 מאי 2016, 11:38

זכותה המלאה של מכבי להעלות את מחירי המנויים. ולמה לא בעצם? מכבי על אף היותה קבוצה בינונית, במקרה הטוב, בשנתיים האחרונות עדיין מוכרת את כל המנויים בלי שום בעיה. המחיר הוא נגזרת של ביקוש בלבד ומכמה שאנשים מוכנים לשלם. הווה אומר, כל זמן שהמנויים יחטפו כמו לחמניות גם בעלות של מנוי VIP בקאמפ נואו - המחיר מצדיק את עצמו.
כמו כן, רוב יושבי ההיכל (חוץ מהגוש "המעודד"), להערכתי, הם אנשים אמידים שמסוגלים לשאת במחירי המנויים הגבוהים. עוד 100-200-1000 ש"ח בשנה זה לא מה שיהרוס אותם. סה"כ, מכבי עושה את המהלך הכי טבעי בעולם ואני לא מצפה מאנשי הון שיבינו לליבם של פשוטי העם.

כל זה לא גורע מעובדת היותם של אוהדים מסויימים כפאתטיים - ובהם אותם ארגוני אוהדים עלובים - בצורה מחרידה. ואני בכלל לא נכנס לשאלה "מי הוא אוהד".
אין לי בעיה עם בנאדם שיהיה מוכן לשלם כל מחיר עבור מנוי של קבוצה מביכה, כי כאמור הביקוש מצדיק את המחיר. יש לי בעיה שיחד עם הרכישה אותו אדם יטען שהמחאה שלו תתבטא בכך ש"הוא יישב ולא יעודד". שוב, גם אין לי בעיה עם אנשים שלא מעודדים באופן כללי (וסביר להניח שגם אם לי היה מנוי הייתי מתיישב בשקט ונהנה מהמשחק), אבל להציג זאת כ"פעולת מחאה" זו עליבות ממדרגה ראשונה.

מה שכן, אותם פאתטיים תמיד מסבים לי רגעי הנאה חביבים, והדיונים סביבם בפורום ממש משעשעים אותי.
התנין

הודעהעל ידי אחדשיודע » 28 מאי 2016, 19:00

או בקיצור - פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי התנין » 28 מאי 2016, 19:05

אחדשיודע כתב:או בקיצור - פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים.

אני לא רואה בהם פראיירים. בשביל רבים מדובר בסכום כסף לא משמעותי אז מה הבעיה? בכל זאת מדובר באחלה בילוי לערב חמישי גם אם הקבוצה שלך לא משהו.
התנין

הודעהעל ידי אחדשיודע » 28 מאי 2016, 19:09

בילוי? אתה קורא למה שהיה השנה בילוי? לא מוכן לשלם שקל בשביל שירקו לי בפרצוף.

פראיירים/טיפשים/עיוורים - תקרא לזה איך שאתה רוצה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי התנין » 28 מאי 2016, 22:01

אתה רואה את הדברים האלה ככה, אבל לא על תפיסת העולם הסובייקטיבית שלך אני מדבר. יש אנשים שמבחינתם להיות בהיכל זו חוויה בפניי עצמה.
התנין

הודעהעל ידי אחדשיודע » 28 מאי 2016, 22:08

שוב, אני באופן אישי רואה אותם כפראיירים/טיפשים/עיוורים.
ברור שהם לא רואים את עצמם ככאלו, אחרת הם לא היו קונים מנוי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yzafrir » 28 מאי 2016, 23:50

אני בכלל לא מבין למה לאנשים שלא קונים מנוי ולא מתכוונים בכלל לקנות מנוי , איכפת להם כלכך ממחיר המנוי ?
תנו לנו הפרייארים להמשיך לשלם על משהו שאנחנו אוהבים וגם אם הקבוצה נראית כמו פח , זה אנחנו מפסידים כסף לא אתם.
תמשיכו לשבת על הספה ולהתלונן ואנחנו נמשיך לשלם כסף על הדבר האמיתי כי על כל תקופה כמו שנות ה-90 יש תקופה כמו שנות האלפים....אני פרייאר גאה !!!!!
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 מאי 2016, 00:05

כי אותם פראיירים/טיפשים/עיוורים משאירים במועדון את האנשים שמנהלים כל כך רע את הקבוצה, זה למה. מבחינתי המנויים העיוורים והפדרמנים זה אחד.

יורקים עליך ואתה אומר שזה גשם.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 29 מאי 2016, 00:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yanay21 » 29 מאי 2016, 00:05

לא על הפסד הכסף שלכם אכפת לנו, תאמין לי שלא. זה סימפטום של בעיה הרבה יותר רצינית. והכסף שאתם משלמים מכשיר את השרץ, את ההתנהלות של המועדון הזה. הקבוצה לא נראית פח למרות שאתם משלמים, אלא בגלל שאתם משלמים. כי זה לא שאנחנו עוברים תקופה רעה סתם, זה לא משמיים. זו התנהלות מאוד ברורה, שאפשר לראות אותה עוד לפני שהמהלכים עצמם מתבצעים.
העלאת מחירי המנויים זה לשים קצוץ על המנויים. וזה חלק ממגמה גדולה יותר, של לשים קצוץ על כולם, בערך. אתה מוזמן להיות פראייר גאה, למרות שזו אמירה די עצובה. אותי מטריד שהפרייאריות הזו דוחפת את הקבוצה הזו לתהום. אבל שוב, זה אותו דיון ישן של "האם אוהד צריך להעביר ביקורת, או ללכת באש ובמים". אם אני הייתי עושה משהו שהיה ממיט עליי אסון, הייתי מצפה מחברים טובים שלי להגיד לי. ואם מכבי חשובה לך, גם אתה צריך להשמיע את קולך. אם לא, תמשיך להנות משנות האלפיים. אם היינו סתם בשנה רעב, כמו השנים שבין סוף השושלת לתקופת בלאט, הייתי אומר מילא. אבל עם איך שהקבוצה נראית, זה כמו אוהדי הפועל ירושלים שמריירים על הקבוצה שלהם עכשיו, כי בהשוואה לקבוצות הקודמות שלהם, יש להם הישגים של צסק"א.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי התנין » 29 מאי 2016, 09:17

yzafrir כתב:אני בכלל לא מבין למה לאנשים שלא קונים מנוי ולא מתכוונים בכלל לקנות מנוי , איכפת להם כלכך ממחיר המנוי ?
תנו לנו הפרייארים להמשיך לשלם על משהו שאנחנו אוהבים וגם אם הקבוצה נראית כמו פח , זה אנחנו מפסידים כסף לא אתם.
תמשיכו לשבת על הספה ולהתלונן ואנחנו נמשיך לשלם כסף על הדבר האמיתי כי על כל תקופה כמו שנות ה-90 יש תקופה כמו שנות האלפים....אני פרייאר גאה !!!!!

כמו שאמרתי, אני לא חושב שאתם פראיירים. אבל אתם כן נשמעים פאתטיים מאוד כשאתם אומרים שהמחאה שלכם תהיה על ידי כך שלא תעודדו. לא כי מעניין אותי אם אתם מעודדים או לא (אני בעצמי לא מעודד כי אין לי כוח לזה) אלא כי אתם עוצמים את עיניכם ואשכרה מאכילים את עצמכם באשליות שמדובר ב ״מחאה״ בזמן שבתכלס זה לא מעניין אף אחד.
פשוט תמש
התנין

הודעהעל ידי מקובי » 29 מאי 2016, 10:39

yanay21 כתב:לא על הפסד הכסף שלכם אכפת לנו, תאמין לי שלא. זה סימפטום של בעיה הרבה יותר רצינית. והכסף שאתם משלמים מכשיר את השרץ, את ההתנהלות של המועדון הזה. הקבוצה לא נראית פח למרות שאתם משלמים, אלא בגלל שאתם משלמים. כי זה לא שאנחנו עוברים תקופה רעה סתם, זה לא משמיים. זו התנהלות מאוד ברורה, שאפשר לראות אותה עוד לפני שהמהלכים עצמם מתבצעים.
העלאת מחירי המנויים זה לשים קצוץ על המנויים. וזה חלק ממגמה גדולה יותר, של לשים קצוץ על כולם, בערך. אתה מוזמן להיות פראייר גאה, למרות שזו אמירה די עצובה. אותי מטריד שהפרייאריות הזו דוחפת את הקבוצה הזו לתהום. אבל שוב, זה אותו דיון ישן של "האם אוהד צריך להעביר ביקורת, או ללכת באש ובמים". אם אני הייתי עושה משהו שהיה ממיט עליי אסון, הייתי מצפה מחברים טובים שלי להגיד לי. ואם מכבי חשובה לך, גם אתה צריך להשמיע את קולך. אם לא, תמשיך להנות משנות האלפיים. אם היינו סתם בשנה רעב, כמו השנים שבין סוף השושלת לתקופת בלאט, הייתי אומר מילא. אבל עם איך שהקבוצה נראית, זה כמו אוהדי הפועל ירושלים שמריירים על הקבוצה שלהם עכשיו, כי בהשוואה לקבוצות הקודמות שלהם, יש להם הישגים של צסק"א.

נשים רגע בצד שאם לא נקנה יהיו לא מעט שיקנו.
מכבי עדיין נתפסת כהצגה הכי טובה בעיר (אם מכבי רגל היתה בצ'מפיונס באופן קבוע אני מניח שהמעמד הזה היה נסדק) ככה שאנשים מוכנים להשקיע כדי להיות בה.

אבל נניח ולא יקנו-
מה אתה חושב שיקרה?
1. ההנהלה תכניס יותר את היד לכיס?
2. יורידו את התקציב ונחזור להיות קבוצה דרג ב'-ג' באירופה? (כמו שהיה לפני הגעתם של נייט האפמן ז"ל ואריאל שלא עברנו את שלב שמינית הגמר איזה 10 שנים)
מהיכרותי עם הנפשות הפועלות- הייתי מהמר על האופציה השנייה.
מקובי

הודעהעל ידי roy1000 » 29 מאי 2016, 10:48

מקובי כתב:
yanay21 כתב:לא על הפסד הכסף שלכם אכפת לנו, תאמין לי שלא. זה סימפטום של בעיה הרבה יותר רצינית. והכסף שאתם משלמים מכשיר את השרץ, את ההתנהלות של המועדון הזה. הקבוצה לא נראית פח למרות שאתם משלמים, אלא בגלל שאתם משלמים. כי זה לא שאנחנו עוברים תקופה רעה סתם, זה לא משמיים. זו התנהלות מאוד ברורה, שאפשר לראות אותה עוד לפני שהמהלכים עצמם מתבצעים.

מכבי עדיין נתפסת כהצגה הכי טובה בעיר (אם מכבי רגל היתה בצ'מפיונס באופן קבוע אני מניח שהמעמד הזה היה נסדק) ככה שאנשים מוכנים להשקיע כדי להיות בה.

אבל נניח ולא יקנו-
מה אתה חושב שיקרה?
2. יורידו את התקציב ונחזור להיות קבוצה דרג ב'-ג' באירופה? (כמו שהיה לפני הגעתם של נייט האפמן ז"ל ואריאל שלא עברנו את שלב שמינית הגמר איזה 10 שנים)

יש כמובן אפשרות שלישית - שההנהלה תאלץ למכור את הקבוצה לגורם אחר עם כיסים עמוקים שיוכל גם לשמור על מחירי כרטיסים סבירים וגם להעמיד קבוצה שתתחרה על התואר בכל עונה. אני באמת לא מבין למה בכדורגל היה אפשר להעיף את לוני ולהחליף אותו במישהו עם כסף ויכולת להעמיד קבוצה תחרותית ובכדורסל זה נחשב בלתי אפשרי?
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 29 מאי 2016, 12:17

דווקא הקיץ ההנהלה הולכת להשקיע הרבה לפי השמות שהולכים לנחות פה.
התנין

הודעהעל ידי yanay21 » 29 מאי 2016, 13:27

מקובי כתב:

אבל נניח ולא יקנו-
מה אתה חושב שיקרה?

גם אם לא תקנו, ואחרים יקנו, יש לזה משמעות עצומה, כי אתם ארגון אוהדים.
לא יודע אם שמת לב, אבל העונה היינו דרג ג' ביורוקאפ, אפילו לא ביורוליג. ותכל'ס, בלי עונת הכמעט MVP של דווין בשנה שעברה, לא רוצה לדמיין מה היה קורה אז. ואתה חושב על זה רק במובנים של כסף. הכסף הזה פשוט מספק להנהלה את האישור, שהם מתנהגים כמו שהם מתנהגים, וזה באמת סבבה, כי בסופו של דבר אנשים חסרי עמוד שדרה קונים את הכרטיסים.
אם יורידו את התקציב, הקהל יגיב בהתאם, ואו שהם יתעשתו, או שימכרו. ככה או ככה, אסור לשדר להם מצב של עסקים כרגיל. אבל כמובן, אוהד אמיתי הולך באש ובמים.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־25 אורחים