המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקובי כתב:מי אני? בן אדם שרואה את הבולשיט הפטריוטי שלכם מקילומטר
ממש לא אכפת לי מה תעשו בהיכל, תמשיכו לדשן ולהרוס את המועדון שאתם כל כך טוענים שאתם אוהבים, רק באיזה שם רומנטיקה מזוייפת ומבחילה
וזה לא היה מכוון אליך זה היה מכוון לכל האנשים פה שחולקים את הגועל שמרגישים אליכם וכלפי האירגון שלכם (לא מעט ד''א)
הרגשתי שירדת לגופם של אנשים. וזה העלה לי את כל הפיוזים.
אנחנו לא מסכימים על המון דברים, וברור שיהיו חילוקי דעות. וזה הכי לגיטימי בעולם. אבל התעצבנתי מהתגובה (פרסונה נון גרטה? תולעים?) ולכן הגבתי ככה.
לגבי הדיון השני- אני אישית לא חושב שיש אוהד יותר או אוהד פחות.
כולנו אוהדי מכבי בסופו של דבר.
זה שיש אנשים שחושבים ככה? זכותם, כמו שאתם חושבים אחרת.
לגבי הקקי של שבת- הבן אדם היה פה והתנצל ואמר שזה לא היה במקום. מה אתם עוד רוצים?
Holiday_Armadillo כתב:מקובי כתב:מי אני? בן אדם שרואה את הבולשיט הפטריוטי שלכם מקילומטר
ממש לא אכפת לי מה תעשו בהיכל, תמשיכו לדשן ולהרוס את המועדון שאתם כל כך טוענים שאתם אוהבים, רק באיזה שם רומנטיקה מזוייפת ומבחילה
וזה לא היה מכוון אליך זה היה מכוון לכל האנשים פה שחולקים את הגועל שמרגישים אליכם וכלפי האירגון שלכם (לא מעט ד''א)
הרגשתי שירדת לגופם של אנשים. וזה העלה לי את כל הפיוזים.
אנחנו לא מסכימים על המון דברים, וברור שיהיו חילוקי דעות. וזה הכי לגיטימי בעולם. אבל התעצבנתי מהתגובה (פרסונה נון גרטה? תולעים?) ולכן הגבתי ככה.
לגבי הדיון השני- אני אישית לא חושב שיש אוהד יותר או אוהד פחות.
כולנו אוהדי מכבי בסופו של דבר.
זה שיש אנשים שחושבים ככה? זכותם, כמו שאתם חושבים אחרת.
לגבי הקקי של שבת- הבן אדם היה פה והתנצל ואמר שזה לא היה במקום. מה אתם עוד רוצים?
אני לא מתנצלת על מה שאמרתי
לא עירבתי משפחות או איחלתי לכם להגיע לאיזה מחלקה פנימית
בתור אירגון אני בזה לכם
לא אכפת לי כמה קבלות תביאו לי על איך שאתם שרים גם כשקשה ואיזה יופי של תפאורה אתם עושים
אירגוני אוהדים הם לא פאפי של המועדון בלי יכולת לפתוח את הפה, זכותם וחובתם למחות כשהמועדון שלהם הולך לאבדון
במקום מה? שותקים ל-5 דקות ברבע בשביל להשיג מצב שכאילו לא יעלו מחירים למנויים הזולים ביותר שבמקרה אתם שייכים אליהם, וןזה אתם קוראים הצלחה למרוץ שטענתם שיצאתם למחאה הזאת כי אנשים מהשירים היותר יקרים פנו אליכם שתעזרו להם
אז כן, אני לא חושבת שיש למה שהארגון הזה מסמל מקום פה
מה הוא מסמל? אופורטוניסטיות, רפיסות ואנוכיות במסווה של אהדה
אחדשיודע כתב:או בקיצור - פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים.
yzafrir כתב:אני בכלל לא מבין למה לאנשים שלא קונים מנוי ולא מתכוונים בכלל לקנות מנוי , איכפת להם כלכך ממחיר המנוי ?
תנו לנו הפרייארים להמשיך לשלם על משהו שאנחנו אוהבים וגם אם הקבוצה נראית כמו פח , זה אנחנו מפסידים כסף לא אתם.
תמשיכו לשבת על הספה ולהתלונן ואנחנו נמשיך לשלם כסף על הדבר האמיתי כי על כל תקופה כמו שנות ה-90 יש תקופה כמו שנות האלפים....אני פרייאר גאה !!!!!
yanay21 כתב:לא על הפסד הכסף שלכם אכפת לנו, תאמין לי שלא. זה סימפטום של בעיה הרבה יותר רצינית. והכסף שאתם משלמים מכשיר את השרץ, את ההתנהלות של המועדון הזה. הקבוצה לא נראית פח למרות שאתם משלמים, אלא בגלל שאתם משלמים. כי זה לא שאנחנו עוברים תקופה רעה סתם, זה לא משמיים. זו התנהלות מאוד ברורה, שאפשר לראות אותה עוד לפני שהמהלכים עצמם מתבצעים.
העלאת מחירי המנויים זה לשים קצוץ על המנויים. וזה חלק ממגמה גדולה יותר, של לשים קצוץ על כולם, בערך. אתה מוזמן להיות פראייר גאה, למרות שזו אמירה די עצובה. אותי מטריד שהפרייאריות הזו דוחפת את הקבוצה הזו לתהום. אבל שוב, זה אותו דיון ישן של "האם אוהד צריך להעביר ביקורת, או ללכת באש ובמים". אם אני הייתי עושה משהו שהיה ממיט עליי אסון, הייתי מצפה מחברים טובים שלי להגיד לי. ואם מכבי חשובה לך, גם אתה צריך להשמיע את קולך. אם לא, תמשיך להנות משנות האלפיים. אם היינו סתם בשנה רעב, כמו השנים שבין סוף השושלת לתקופת בלאט, הייתי אומר מילא. אבל עם איך שהקבוצה נראית, זה כמו אוהדי הפועל ירושלים שמריירים על הקבוצה שלהם עכשיו, כי בהשוואה לקבוצות הקודמות שלהם, יש להם הישגים של צסק"א.
מקובי כתב:yanay21 כתב:לא על הפסד הכסף שלכם אכפת לנו, תאמין לי שלא. זה סימפטום של בעיה הרבה יותר רצינית. והכסף שאתם משלמים מכשיר את השרץ, את ההתנהלות של המועדון הזה. הקבוצה לא נראית פח למרות שאתם משלמים, אלא בגלל שאתם משלמים. כי זה לא שאנחנו עוברים תקופה רעה סתם, זה לא משמיים. זו התנהלות מאוד ברורה, שאפשר לראות אותה עוד לפני שהמהלכים עצמם מתבצעים.
העלאת מחירי המנויים זה לשים קצוץ על המנויים. וזה חלק ממגמה גדולה יותר, של לשים קצוץ על כולם, בערך. אתה מוזמן להיות פראייר גאה, למרות שזו אמירה די עצובה. אותי מטריד שהפרייאריות הזו דוחפת את הקבוצה הזו לתהום. אבל שוב, זה אותו דיון ישן של "האם אוהד צריך להעביר ביקורת, או ללכת באש ובמים". אם אני הייתי עושה משהו שהיה ממיט עליי אסון, הייתי מצפה מחברים טובים שלי להגיד לי. ואם מכבי חשובה לך, גם אתה צריך להשמיע את קולך. אם לא, תמשיך להנות משנות האלפיים. אם היינו סתם בשנה רעב, כמו השנים שבין סוף השושלת לתקופת בלאט, הייתי אומר מילא. אבל עם איך שהקבוצה נראית, זה כמו אוהדי הפועל ירושלים שמריירים על הקבוצה שלהם עכשיו, כי בהשוואה לקבוצות הקודמות שלהם, יש להם הישגים של צסק"א.
נשים רגע בצד שאם לא נקנה יהיו לא מעט שיקנו.
מכבי עדיין נתפסת כהצגה הכי טובה בעיר (אם מכבי רגל היתה בצ'מפיונס באופן קבוע אני מניח שהמעמד הזה היה נסדק) ככה שאנשים מוכנים להשקיע כדי להיות בה.
אבל נניח ולא יקנו-
מה אתה חושב שיקרה?
1. ההנהלה תכניס יותר את היד לכיס?
2. יורידו את התקציב ונחזור להיות קבוצה דרג ב'-ג' באירופה? (כמו שהיה לפני הגעתם של נייט האפמן ז"ל ואריאל שלא עברנו את שלב שמינית הגמר איזה 10 שנים)
מהיכרותי עם הנפשות הפועלות- הייתי מהמר על האופציה השנייה.
מקובי כתב:yanay21 כתב:לא על הפסד הכסף שלכם אכפת לנו, תאמין לי שלא. זה סימפטום של בעיה הרבה יותר רצינית. והכסף שאתם משלמים מכשיר את השרץ, את ההתנהלות של המועדון הזה. הקבוצה לא נראית פח למרות שאתם משלמים, אלא בגלל שאתם משלמים. כי זה לא שאנחנו עוברים תקופה רעה סתם, זה לא משמיים. זו התנהלות מאוד ברורה, שאפשר לראות אותה עוד לפני שהמהלכים עצמם מתבצעים.
נשים רגע בצד שאם לא נקנה יהיו לא מעט שיקנו.
מכבי עדיין נתפסת כהצגה הכי טובה בעיר (אם מכבי רגל היתה בצ'מפיונס באופן קבוע אני מניח שהמעמד הזה היה נסדק) ככה שאנשים מוכנים להשקיע כדי להיות בה.
אבל נניח ולא יקנו-
מה אתה חושב שיקרה?
1. ההנהלה תכניס יותר את היד לכיס?
2. יורידו את התקציב ונחזור להיות קבוצה דרג ב'-ג' באירופה? (כמו שהיה לפני הגעתם של נייט האפמן ז"ל ואריאל שלא עברנו את שלב שמינית הגמר איזה 10 שנים)
מהיכרותי עם הנפשות הפועלות- הייתי מהמר על האופציה השנייה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־25 אורחים