ה-MVP שלי במשחק הזה.
---
רוני צודק במאה אחוז.
זה שמקל באפס יכולת העונה לא משנה רטרואקטיבית את ההיסטוריה שלו - היו לו יותר הצלחות מכשלונות, יותר סטטיסטיקות טובות מרעות, יותר אימפאקט חיובי מאשר שלילי.
בטור הפלוס (הצלחות
אישיות) - גליל, חיפה, ניז'ני, הנבחרת, מכבי עונה שעברה. בטור המינוס - בנטון, דאלאס, הכוכב האדום. הקדנציות הקודמות במכבי וניו אורלינס לדעתי קצרות מכדי להיכנס למשוואה (וגם הכוכב האדום קרובה לזה).
בניגוד למה שניסו לטעון, לא זכורה לי פעם אחת שהתלוננו עליו כחבר לקבוצה/חדר הלבשה, ולא זכור לי ראיון אחד שלו בו הוא לקח לעצמו את כל הקרדיט, רק להיפך.
מי שבאמת צפה במשחקי הליגה המענים של סוף העונה שעברה (ואני משוכנע שהיו מעט מאוד, זאת הייתה זוועה קשה לעיכול), יודע שאם לא מקל היינו מתבזים הרבה יותר. זה קשה להאמין, אבל זה בדיוק מה שהיה.
http://basket.co.il/PlayerPage.asp?Play ... cYear=2016 אלה מבחינתי עובדות העבר, שמשום מה יש מחלוקת עליהן (שנאה/אדום/דוגמן, לא מעניין). את הנבואות אשאיר לשוטים.
בלי קשר, לא חשבתי שהוא צריך להיות רכז פותח במכבי, וההנהלה בכל מקרה עשתה טעות בעמדה מספר 1 מבחינתי. העניין היה יותר כלכלי, היה צריך להביא אותו בפחות כסף/במקום אוחיון, כך שבתוצאה לא נצטרך להסתמך על אחד מהם בתור רכז פותח, אלא רק גיבוי מהספסל/רכז ישראלי לליגה.
יש עוד עונה ארוכה לפנינו, אם אוחיון יכול להיות MVP ביורוליג אחרי שהתחיל נורא בעצמו, אולי גם מקל יתעורר - בלי להיות סופרסטאר, סתם להיות שחקן שנותן תרומה חיובית ולא משקולת על התקציב. אולי. נראה. ואם לא, נצטרך להיפרד ממנו.