15 יולי 2016, 17:26
jol9 כתב:toja27 כתב:חסר כסף יוני, כדי לבנות את מה שאתה רוצה לבנות. אם היה כסף, מכבי לא היו מנסים למצוא את העסקה המשתלמת במשך חודשים ולסגור עם השחקנים בבלגרד לפני שהעונה הבאה התחילה.
אני לא חושב שחסר כסף למכבי.
בפועל מה שקורה זה שמשקיעים 60% מתקציב השחקנים בבנייה בקיץ, ואת השאר משאירים לתיקונים במהלך העונה.
זה לא עובד.
15 יולי 2016, 17:28
rc4991 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:
רוצ'סטי לא יכול להיות שחקן חמישייה מוביל לצד מקל. זה לא עובד וראינו את זה העונה.
סילי היה שחקן מחליף בקבוצת יורוקאפ...
עד לאן הדרדרנו שזה הקו האחורי שאיתו נפתח את העונה?
אלו הגארדים שיש לך, לא הביאו את סילי כמחליף שלישי ושרוצ'יסטי יקבל 10 דקות ביורוליג.
בדיוק
יוני, צא מהסרט, אם טיילור נשאר הוא יראה דקות, כנ"ל סילי, סילבן והשאר
זה שהם לא שווים אולי את הדקות האלה זה משהו אחר
15 יולי 2016, 17:38
jol9 כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:
רוצ'סטי לא יכול להיות שחקן חמישייה מוביל לצד מקל. זה לא עובד וראינו את זה העונה.
סילי היה שחקן מחליף בקבוצת יורוקאפ...
עד לאן הדרדרנו שזה הקו האחורי שאיתו נפתח את העונה?
אלו הגארדים שיש לך, לא הביאו את סילי כמחליף שלישי ושרוצ'יסטי יקבל 10 דקות ביורוליג.
בדיוק
יוני, צא מהסרט, אם טיילור נשאר הוא יראה דקות, כנ"ל סילי, סילבן והשאר
זה שהם לא שווים אולי את הדקות האלה זה משהו אחר
אבל זאת בדיוק הנקודה... אנחנו לא נמצאים באמצע העונה, כשכל מה שיש לנו לדבר עליו זה מה שיש,
אלא בקיץ, כשאמורים לבנות כאן משהו נורמלי.
אותי לא מעניין להגיד שזה מה שיש, אלא שזה לא מספיק טוב.
15 יולי 2016, 17:55
15 יולי 2016, 17:55
15 יולי 2016, 17:57
felix_r כתב:אני יכול להבין למה אתם חופרים פה ולא באשכול המלפפונים?
15 יולי 2016, 17:59
15 יולי 2016, 18:34
my man כתב:עד שיש פה כבר מהבוקר דיון על אשכרה כדורסל אתם מתלוננים?
15 יולי 2016, 19:03
toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:חסר כסף יוני, כדי לבנות את מה שאתה רוצה לבנות. אם היה כסף, מכבי לא היו מנסים למצוא את העסקה המשתלמת במשך חודשים ולסגור עם השחקנים בבלגרד לפני שהעונה הבאה התחילה.
בפועל מה שקורה זה שמשקיעים 60% מתקציב השחקנים בבנייה בקיץ, ואת השאר משאירים לתיקונים במהלך העונה.
זה לא עובד.
ובגלל התיקונים במהלך העונה מנסים לשמור על תקציב "שפוי" בקיץ. זה מין גלגל שכזה. למה הם מחכים עכשיו אז? הרי כל שחקן טוב ובינוני חותם בקבוצה אחרת. איזה הסבר יש לזה?
15 יולי 2016, 19:05
jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:חסר כסף יוני, כדי לבנות את מה שאתה רוצה לבנות. אם היה כסף, מכבי לא היו מנסים למצוא את העסקה המשתלמת במשך חודשים ולסגור עם השחקנים בבלגרד לפני שהעונה הבאה התחילה.
זה לא עובד.
ובגלל התיקונים במהלך העונה מנסים לשמור על תקציב "שפוי" בקיץ. זה מין גלגל שכזה. למה הם מחכים עכשיו אז? הרי כל שחקן טוב ובינוני חותם בקבוצה אחרת. איזה הסבר יש לזה?
הסבר? בוודאי שיש הסבר. הנהלת מכבי לא יודעת לבנות קבוצה ולא ערוכה ליורוליג החדש.
זה ההסבר.
בונים קבוצה בקיץ ולא במהלך העונה. איזה שחקנים מגיעים באמצע העונה, שצריך בכלל לשמור כסף עבורם?
אוננקו ומילסאפ?
15 יולי 2016, 19:07
MTA2311 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:חסר כסף יוני, כדי לבנות את מה שאתה רוצה לבנות. אם היה כסף, מכבי לא היו מנסים למצוא את העסקה המשתלמת במשך חודשים ולסגור עם השחקנים בבלגרד לפני שהעונה הבאה התחילה.
זה לא עובד.
זה ההסבר.
בונים קבוצה בקיץ ולא במהלך העונה. איזה שחקנים מגיעים באמצע העונה, שצריך בכלל לשמור כסף עבורם?
אוננקו ומילסאפ?
לעולם לא אבין את גישת ה"נתחיל את העונה עם סגל חסר, פצוע ובינוני. מקסימום בינואר נתחזק"
זה נורא. הם חייבים לעוף.
15 יולי 2016, 19:09
15 יולי 2016, 19:16
15 יולי 2016, 19:21
15 יולי 2016, 19:22
MTA2311 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:חסר כסף יוני, כדי לבנות את מה שאתה רוצה לבנות. אם היה כסף, מכבי לא היו מנסים למצוא את העסקה המשתלמת במשך חודשים ולסגור עם השחקנים בבלגרד לפני שהעונה הבאה התחילה.
זה לא עובד.
זה ההסבר.
אוננקו ומילסאפ?
לעולם לא אבין את גישת ה"נתחיל את העונה עם סגל חסר, פצוע ובינוני. מקסימום בינואר נתחזק"
זה נורא. הם חייבים לעוף.
15 יולי 2016, 19:24
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:[quote="toja27"]חסר כסף יוני, כדי לבנות את מה שאתה רוצה לבנות. אם היה כסף, מכבי לא היו מנסים למצוא את העסקה המשתלמת במשך חודשים ולסגור עם השחקנים בבלגרד לפני שהעונה הבאה התחילה.
זה לא עובד.
זה ההסבר.
אוננקו ומילסאפ?
זה נורא. הם חייבים לעוף.
15 יולי 2016, 19:32
jol9 כתב:אני לא חושב שחסר כסף למכבי.
זה לא עובד.
15 יולי 2016, 19:33
אדם כתב:מי מאכיל אותכם שאין למכבי כסף זה שטיות במיץ מידיעה,די אם השטות הזו.
זה הרצון כביכול לשמור על שפיות מבחינתם על איזון לא להיכנס לשגעונות,חרטה ברטה.
זה ענין של קונספט ושיטה וענין של רצון,ממש לא ענין של חוסר.
15 יולי 2016, 20:47
15 יולי 2016, 21:01
אחדשיודע כתב:נו, עכשיו טוענים ביורוהופס (שמשתמשים במארקה כמקור) שריאל תשמור על טריי תומפקינס ותעשה רוטציות בליגה בין רנדולף, איון ותומפקינס.
http://www.eurohoops.net/featured/28187 ... eu-players
לא בלתי צפוי אם אכן כך יהיה. לא מבין למה לא בעצם.