המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:איך קיבלנו שלשה בירידה למחצית? פיספסתי
Mitelka כתב:felix_r כתב:איך קיבלנו שלשה בירידה למחצית? פיספסתי
מישהו איבד שם את הכדור 5 שניות לסיום והאיסלנדים רצו קדימה ודפקו שלשה משוגעת על הבאזר עם יד על הפנים.
shayD כתב:יצא לי לעבוד בסטטסטיקה באחד ממשחקי האימון של הנבחרת הזו, קופרברג חייב לשפר את הסיומת שלו. אפשר לאבד את השפיות ממנו.
מאוד רוצה לראות את זוסמן מתברג במכבי השנה, המועדון צריך שחקן בית.
felix_r כתב:shayD כתב:יצא לי לעבוד בסטטסטיקה באחד ממשחקי האימון של הנבחרת הזו, קופרברג חייב לשפר את הסיומת שלו. אפשר לאבד את השפיות ממנו.
עד היום לקופרברג יש 51.5% מהשדה באליפות הזאת. זה לא יותר מדי עבור סנטר, אבל הוא משחק ברוב המשחקים נגד שחקנין גבוהים ממנו
shayD כתב:felix_r כתב:shayD כתב:יצא לי לעבוד בסטטסטיקה באחד ממשחקי האימון של הנבחרת הזו, קופרברג חייב לשפר את הסיומת שלו. אפשר לאבד את השפיות ממנו.
עד היום לקופרברג יש 51.5% מהשדה באליפות הזאת. זה לא יותר מדי עבור סנטר, אבל הוא משחק ברוב המשחקים נגד שחקנין גבוהים ממנו
יש לו החטאות משוגעות מתחת לסל, הטאצ' בעייתי.
אבל הוא צעיר, בטוח שישתפר
arel123 כתב:מישהו יודע איפה נבון משחק ?
אני מאוד תופס ממנו
Naor116 כתב:arel123 כתב:מישהו יודע איפה נבון משחק ?
אני מאוד תופס ממנו
הפועל תל אביב
פשוט מדהים. הכחולים לבנים סיפקו עוד משחק מצוין, גברו 54:74 על איסלנד, העפילו לארבע האחרונות לראשונה מאז 2004. בלאט הצטיין וגם נבון בלט בדרך לניצחון 5 רצוף
felix_r כתב:shayD כתב:felix_r כתב:shayD כתב:יצא לי לעבוד בסטטסטיקה באחד ממשחקי האימון של הנבחרת הזו, קופרברג חייב לשפר את הסיומת שלו. אפשר לאבד את השפיות ממנו.
יש לו החטאות משוגעות מתחת לסל, הטאצ' בעייתי.
אבל הוא צעיר, בטוח שישתפר
הוא משחק נגד שחקן בגובה 216 !
216 ! 216! מה לא מובן?
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, Shay_uzan ו־17 אורחים