המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:מסכים ,אין היגיון להביא רכז כשיש את מקל, אוחיון וכנראה גם רוצ'סטי.
צריך להביא 2 או 4
שמואל1 כתב:מסכים ,אין היגיון להביא רכז כשיש את מקל, אוחיון וכנראה גם רוצ'סטי.
צריך להביא 2 או 4
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מסכים ,אין היגיון להביא רכז כשיש את מקל, אוחיון וכנראה גם רוצ'סטי.
צריך להביא 2 או 4
אם עוד לא אמרנו את זה וגם אם כן אז הנה שוב - שאפו למכבי על בניית מאוזנת ומחושבת של הסגל
שועל כתב:roy1000 כתב:אני חושב שדבר ראשון צריך שחקן לעמדה 4 (אחר כך 2). ברייס קוטון ייתן לך מעט מאוד בהרכב השחקנים הנוכחי ורק ייצור בעיות בחדר ההלבשה.
רכז וסנטר אלו עמדות חשובות יותר לדעתי
roy1000 כתב:שועל כתב:roy1000 כתב:אני חושב שדבר ראשון צריך שחקן לעמדה 4 (אחר כך 2). ברייס קוטון ייתן לך מעט מאוד בהרכב השחקנים הנוכחי ורק ייצור בעיות בחדר ההלבשה.
רכז וסנטר אלו עמדות חשובות יותר לדעתי
יש לך שני שחקנים מאוד יקרים שיכולים לשחק בלעדית בעמדה 1. למה אתה רוצה להביא עוד שחקן שיכול לשחק בלעדית בעמדה הזו?
גל גל כתב:מעדיף את קנינגאהם מבין השתיים..אתלט מדהים
my man כתב:אני יודע שלא אוהבים אותו אבל קולטון איברסון גם יכול להיות נחמד פה..
felix_r כתב:my man כתב:אני יודע שלא אוהבים אותו אבל קולטון איברסון גם יכול להיות נחמד פה..
מי אמר שהוא לא אוהב את קולטון אייברסון?
my man כתב:אליוט וויליאמס או ג'רד קניגהם אלה שמות שמאד יתאימו למה שיש לנו פה...
מעבר לזה קורי ג'פרסון שחציל הציע גם מתאים להחליף את מילר..אפשר לחשוב גם על דריוש מילר מבאמברג או שהוא כבר חידש את החוזה?
החציל האצטקי כתב:בכל אופן, קניגהאם זה המועמד המועדף עליי. הוא ישיג לנו פוזשנים עם ההגנה שלו.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:בכל אופן, קניגהאם זה המועמד המועדף עליי. הוא ישיג לנו פוזשנים עם ההגנה שלו.
קאנינגהם שחקן נפלא. אני אבל לא בטוח מה מצבו החוזי ואם הוא בכלל רוצה להגיע לאירופה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־24 אורחים