פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: קווינסי מילר נשאר במכבי ת"א, חתם על חוזה חדש ל- 3 שנים

24 נובמבר 2016, 23:15

מה החסרונות שלו ברמות האלה חוץ מזה שהוא קצת שחיף( שזה די לא משמעותי בהתחשב בזה שרוב מספרי ה-4 הם לא ממש יותר גדולים ממנו) וקצת חי בסרט כמו סוני?

24 נובמבר 2016, 23:17

שחף1 כתב:מה החסרונות שלו ברמות האלה חוץ מזה שהוא קצת שחיף( שזה די לא משמעותי בהתחשב בזה שרוב מספרי ה-4 הם לא ממש יותר גדולים ממנו) וקצת חי בסרט כמו סוני?

והוא גם כישרון ענק שיגיע רחוק , צריך לזכור את זה .

הוא בסך הכול בן 24 ואם הפציעה לא פגעה בו , הוא אמור רק להשתפר עם הזמן .

24 נובמבר 2016, 23:18

שחף1 כתב:מה החסרונות שלו ברמות האלה חוץ מזה שהוא קצת שחיף( שזה די לא משמעותי בהתחשב בזה שרוב מספרי ה-4 הם לא ממש יותר גדולים ממנו) וקצת חי בסרט כמו סוני?

הוא לא שחקן הגנה גדול (יותר חוסם משומר) והוא קולע ב-32% מחוץ לקשת?

24 נובמבר 2016, 23:23

Holiday_Armadillo כתב:

אם כבר מביאים את הסטטיסטיקה שלו מהעונה שעברה ...

http://www.euroleague.net/competition/p ... #!E2015_PO

60% לשניים , 80% מהקו , 6 ריבאונדים למשחק ובסך הכול 14.7 נקודות מדד ב-29 דקות .

אני קונה את זה , בטח כשהוא מחליף את ראד .

זה לא שמכבי נראית רע בינתיים , היא פשוט תהיה הרבה יותר מאוזנת איתו . 

24 נובמבר 2016, 23:29

הבעיה העיקרית עם מילר שזה עוד שחקן שיוצר לעצמו ולא ניזון מאחרים
גם את השלשות שלו הוא קולע כמעט רק מכדרור

24 נובמבר 2016, 23:44

אותי מעניין איך החזרה שלו (ושיחזור כמה שיותר מהר) תשפיע על חלוקת הדקות של סמית . נכון לעכשיו סמית משחק את רוב הדקות שלו ב-4 וסמית משחק הרבה... החזרה שלו תעלה בפני רמי הדר כמה שאלות מעניינות.

24 נובמבר 2016, 23:48

toja27 כתב:אותי מעניין איך החזרה שלו (ושיחזור כמה שיותר מהר) תשפיע על חלוקת הדקות של סמית . נכון לעכשיו סמית משחק את רוב הדקות שלו ב-4 וסמית משחק הרבה... החזרה שלו תעלה בפני רמי הדר כמה שאלות מעניינות.

מילר יצטרך להרוויח את המקום שלו. לא ברור באיזה כושר יחזור ואם בכלל יהיה אותו שחקן שהיה לפני הפציעה.
פציעות כאלו משפיעות מאוד על הספורטאי. ראינו שחקנים שנראה כמו הצל של עצמם אחרי פציעות מהסוג הזה.

24 נובמבר 2016, 23:50

הוא יחזור לאט לאט, אין מה לבנות עליו יותר מידי בינואר-פברואר. נצטרך לקוות שהוא יוכל לתרום במאני-טיים.

24 נובמבר 2016, 23:56

טוז'ה - שוב לא מסכים איתך למרות שאני מעריך את האבחנה המקצועית שלך בדרך כלל ...

צירבס ואייברסון סוגרים כמעט 40 דקות בעמדה 5 ...

ראד ופניני סוגרים 34 דקות בעמדה 4 .

הרוב המוחלט של הדקות של סמית הם בעמדה 3 , כשלאנדסברג יפסיק להיפצע הוא ישחק פחות .

מי שיפגע בעיקר מהשילוב של מילר זה ראד , אבל זו לא בשורה רעה כל כך למרות השיפור המסויים ביכולת שלו שמכשיר אותו לעמדת ה-4 המחליף .

25 נובמבר 2016, 00:03

יוסי22 כתב:טוז'ה - שוב לא מסכים איתך למרות שאני מעריך את האבחנה המקצועית שלך בדרך כלל ...

הרוב המוחלט של הדקות של סמית הם בעמדה 3 , כשלאנדסברג יפסיק להיפצע הוא ישחק פחות .

מי שיפגע בעיקר מהשילוב של מילר זה ראד , אבל זו לא בשורה רעה כל כך למרות השיפור המסויים ביכולת שלו שמכשיר אותו לעמדת ה-4 המחליף .

במשחקים האחרונים כשגאודלוק היה פצוע או ישב על הספסל רמי עלה עם סילי/ אוחיון כרכזים, וימס כ-2 , אני שמתי לב שראד שיחק בעיקר כ-3 וסמית כ-4 (אם כי יכול להיות שהיו מצבים שזה היה הפוך) וציבראס ואייברסון חולקים את עמדה 5. בכל אופן , אני כן מסכים עם השורה התחתונה שלך שרמי יעדיף את סמית על ראד ברוב המקרים. אבל צריך לזכור במצבים שגאודלוק על המגרש והוא תופס את עמדה 2, וימס יהיה שלוש ואז רמי יצתרך לבחור בין סמית למילר.
בכל מקרה, יש עוד זמן עד אז.

25 נובמבר 2016, 00:06

אני פשוט חושב שגאודלוק יעבור ל-1 , ווימס ל-2 , סמית ל-3 ומילר ל-4 ...

25 נובמבר 2016, 00:07

אני מעריך וכך מתבקש שאם מילר יכנס לעניינים ראד לא יראה פרקט

25 נובמבר 2016, 00:12

יוסי22 כתב:אני פשוט חושב שגאודלוק יעבור ל-1 , ווימס ל-2 , סמית ל-3 ומילר ל-4 ...

להערכתי הסיכוי שנראה הרכב כזה הוא נמוך. אולי בסופי משחק בדקות המכריעות. סילי ואוחיון נותנים לרמי הדר את הסולידיות שהוא אוהב בעיקר דרך החלק ההגנתי.
אבל שוב, יש עוד זמן עד אז בתקווה שהקבוצה רק תמשיך להתקדם .

25 נובמבר 2016, 00:14

יוסי22 כתב:טוז'ה - שוב לא מסכים איתך למרות שאני מעריך את האבחנה המקצועית שלך בדרך כלל ...

אף אחד לא הולך לשחק פה עם רוטציות של 12 שחקנים
אם מילר יחזור לעצמו ראד ייעלם, לפחות באירופה

25 נובמבר 2016, 00:17

זה נראה לי ברור שזה יהיה 2 - ווימס, 3 - סמית', 4 - מילר, ושזה יבוא על חשבונו של ראד (ובמידה מסוימת על חשבונו של גאודלוק כי הוא לא בדיוק 1 -- מצד שני מי אצלנו כן). אבל כאמור, הולד יור הורסז, בלי קשר לפציעה זה שחקן שחי בסרט, ווימס לפחות בן 30 ומאזן את זה עם ים ניסיון, ממילר ממילא היינו סובלים מהרבה חבלי לידה + הוא באמת לא ג'ורדן + אני אפילו לא בטוח שהוא כזה איום הגנתי כמו שהוא חוסם סבבה. עכשיו תוסיפו את הפציעה. זה הולך להיות סרט ארוך במיוחד...

25 נובמבר 2016, 11:09

Holiday_Armadillo כתב:

ראיתי קצת היילייטס שלו(הגנתיים). לא הבנתי מאיפה הטיעון הזה. הוא מחליף שם על גארדים די בקלות. מול כל מיני סוסים סטייל וסלי ורייס יהיה לו בעיה(שוב כי הוא די רזה). מול פאוורים רגילים לא אמורה להיות בעיה

לגבי האחוזים שלו לשלוש- לדעתי יעלו קצת. בכוכב הוא לקח שלשות מכידרור עם יד בפנים, במכבי הוא יקבל יותר סט שוטס שזה זריקות יעילות יותר. הוא לא בלו, אבל יש לו המון דברים אחרים שהוא ייתן

26 נובמבר 2016, 21:57

תמונה
עזבו את זה שהוא כתב איסטנבול עם טעות.. יש מצב שהוא התכוון שהמסע לאיסטנבול שלו מתחיל עכשיו ?.

26 נובמבר 2016, 22:00

איתי-שגב כתב:תמונה
עזבו את זה שהוא כתב איסטנבול עם טעות.. יש מצב שהוא התכוון שהמסע לאיסטנבול שלו מתחיל עכשיו ?.

חותך לאפס

26 נובמבר 2016, 22:00

MTA2311 כתב:

חותך לאפס

אז מה פשר הציוץ הזה ? סתם השתעמם ?.

26 נובמבר 2016, 22:01

איתי-שגב כתב:
MTA2311 כתב:

חותך לאפס

אז מה פשר הציוץ הזה ? סתם השתעמם ?.

הוא תמיד מתנהג כמו ילד מפגר ברשתות החברתיות. לא הייתי מייחס לזה חשיבות.
נושא נעול