jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:תוז'ה וצפריר, אתם גם שוכחים דבר אחד מאוד מרכזי.
גאודלוק יהיה שחקן של למעלה מ-30 דקות ביורוליג (הוא שיחק 30 דקות בפנר המוכשרת
שעשתה פיינל פור לפני שנתיים).
ווימס היה שחקן של 27 דקות בצסקא הגדולה. סביר להניח שיישחק למעלה מ-30 דקות גם הוא.
זה משאיר 20 דקות בעמדות 2-3, שצריכות להתחלק בין סמית' (שאם הוא בריא, הוא ייקח את רובן),
סילבן, יבזורי ופניני.
איפה בדיוק סילי אמור להיכנס כאן?
כמובן שאם חלילה אחד הכוכבים ייפצע, אז סילי יעזור מאוד, אבל אני לא בטוח שזה משהו שקבוצה כמו
מכבי, עם התקציב המוגבל שלה, צריכה להתכונן אליו.
עדיף בהרבה סגל שלם ומגוון וללא גיבויים, אלא במידת הצורך.
לא חושב שצריך להיות שחקן אחד בסגל שמשחק 30 דקות למשחק, זאת עונת יורוליג גם ארוכה מהרגיל וגם אינטינסיבית בכמות המשחקים והרמה שאנחנו משחקים. לאור העובדה שגם יכולות להיות פציעות , לאנדסברג ויבזורי לדעתי לא מספיק טובים וגם שסילי הוא שחקן מגוון שיכול לשחק בכמה עמדות אז אני מוצא את ההחתמה שלו הגיונית. מוצלחת את זה כאמור אני יכול רק לקבוע בהמשך כשאני אדע יותר לעומק את השחקן.
סילי יכול לשחק ב-2 עמדות, בהן יש למכבי את שני השחקנים הכי טובים שלה ואת השחקן הכי
מנוסה שלה שאם הוא כשיר (וזה אם גדול), הוא יישחק את שאר הדקות שיישארו.
ובוודאי שיש הצדקה לשחקנים גדולים לשחק 75% מהזמן. הם שיחקו כמות דומה של דקות
בקבוצות העמוקות מאוד של פנר וצסקא עם מאמנים פדנטיים ששולטים ברוטציה ביד רמה.
לא מסכים איתך, אני לא חושב שזה רעיון טוב שגאודולוק או וימס ישחקו 30 דקות למשחק, יש שחיקה, שחקנים עייפים לא יכולים לתרום את אותה תרומה כשהם רעננים. ניזכר במשחק הראשון של מכבי נגד פנר' בהצלבה כשגודס שחק את פארגו ולקראת סוף המשחק הוא כבר לא היה אפקטיבי. יש לנו שבועות שיש לנו שני משחקי יורוליג בשבוע ועוד משחק ליגה באמצע, וזה לא יורוליג של שנים קודמות, כאן כמעט כל קבוצה היא קבוצה עם סגל עמוק ואיכותי. אתה צריך שחקן כזה שהוא מגוון וטוב יותר מהמחליפים שיש חנו עכשיו שיגבה אותם.