31 אוגוסט 2016, 23:56
jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:תוז'ה וצפריר, אתם גם שוכחים דבר אחד מאוד מרכזי.
גאודלוק יהיה שחקן של למעלה מ-30 דקות ביורוליג (הוא שיחק 30 דקות בפנר המוכשרת
שעשתה פיינל פור לפני שנתיים).
ווימס היה שחקן של 27 דקות בצסקא הגדולה. סביר להניח שיישחק למעלה מ-30 דקות גם הוא.
זה משאיר 20 דקות בעמדות 2-3, שצריכות להתחלק בין סמית' (שאם הוא בריא, הוא ייקח את רובן),
סילבן, יבזורי ופניני.
איפה בדיוק סילי אמור להיכנס כאן?
כמובן שאם חלילה אחד הכוכבים ייפצע, אז סילי יעזור מאוד, אבל אני לא בטוח שזה משהו שקבוצה כמו
מכבי, עם התקציב המוגבל שלה, צריכה להתכונן אליו.
עדיף בהרבה סגל שלם ומגוון וללא גיבויים, אלא במידת הצורך.
לא חושב שצריך להיות שחקן אחד בסגל שמשחק 30 דקות למשחק, זאת עונת יורוליג גם ארוכה מהרגיל וגם אינטינסיבית בכמות המשחקים והרמה שאנחנו משחקים. לאור העובדה שגם יכולות להיות פציעות , לאנדסברג ויבזורי לדעתי לא מספיק טובים וגם שסילי הוא שחקן מגוון שיכול לשחק בכמה עמדות אז אני מוצא את ההחתמה שלו הגיונית. מוצלחת את זה כאמור אני יכול רק לקבוע בהמשך כשאני אדע יותר לעומק את השחקן.
סילי יכול לשחק ב-2 עמדות, בהן יש למכבי את שני השחקנים הכי טובים שלה ואת השחקן הכי
מנוסה שלה שאם הוא כשיר (וזה אם גדול), הוא יישחק את שאר הדקות שיישארו.
ובוודאי שיש הצדקה לשחקנים גדולים לשחק 75% מהזמן. הם שיחקו כמות דומה של דקות
בקבוצות העמוקות מאוד של פנר וצסקא עם מאמנים פדנטיים ששולטים ברוטציה ביד רמה.
01 ספטמבר 2016, 00:01
01 ספטמבר 2016, 00:01
yzafrir כתב:אין קשר להחתמה ש סילי לשאר העמדות . זה לא שמכבי בונים א הסגל עמדה עמדה אלא מנהלים עם כמה שחקנים בכמה עמדות משא ומתן ומה שמבשיל קודם נסגר . כנראה שכשמכבי פנו לסילי , הוא קיבל זיקפה עוד לפני ששמע את הסכום וחתם . באותו זמן מכבי ניהלה משא ומתן עם כמה גארדים בכירים שלא הבשילו עד שגאודלוק השתכנע. אין פה חשיבות לתזמון אלא למבנה הסגל הסופי בסופו של דבר.
עיקר הויכוח פה הוא בכלל לא על סילי אלא האם סילבן ויבזורי יכולים להספיק בתור מחליפים לגאודלוק ולכן סילי מיותר , ולדעתי ( ושוב אני מדגיש לדעתי ) הם לא מספיק טובים וסילי שחקן טוב מהם ( שלא לדבר על זה זהוא זול מהם ).
01 ספטמבר 2016, 00:03
01 ספטמבר 2016, 00:04
toja27 כתב:צפריר כנראה שלא עקבת אחרי שועל, מבחינתו ראד הוא החתמה רעה מאוד, אלכסנדר זה על גבול הביזיון וציברס הוא סנטר מחליף נחמד. נקודת המוצא שלו שמדובר בקו קידמי קטסרופלי.
01 ספטמבר 2016, 00:07
rc4991 כתב:yzafrir כתב:אין קשר להחתמה ש סילי לשאר העמדות . זה לא שמכבי בונים א הסגל עמדה עמדה אלא מנהלים עם כמה שחקנים בכמה עמדות משא ומתן ומה שמבשיל קודם נסגר . כנראה שכשמכבי פנו לסילי , הוא קיבל זיקפה עוד לפני ששמע את הסכום וחתם . באותו זמן מכבי ניהלה משא ומתן עם כמה גארדים בכירים שלא הבשילו עד שגאודלוק השתכנע. אין פה חשיבות לתזמון אלא למבנה הסגל הסופי בסופו של דבר.
עיקר הויכוח פה הוא בכלל לא על סילי אלא האם סילבן ויבזורי יכולים להספיק בתור מחליפים לגאודלוק ולכן סילי מיותר , ולדעתי ( ושוב אני מדגיש לדעתי ) הם לא מספיק טובים וסילי שחקן טוב מהם ( שלא לדבר על זה זהוא זול מהם ).
בטח שיש קשר לשאר העמדות, כל החתמה משפיעה על שאר הסגל
01 ספטמבר 2016, 00:08
jay כתב:חרבנו על סילי כמה שאתם רוצים אבל וואלאק פעם אחרונה שמישהו מזכיר פה את נייט דה גרייט לינהארט בטון שלילי.
שחקן של פעם, שלא לומר לבן, ששילם או השתתף בשחרור של עצמו כדי להגיע למכבי
שחקן ספסל מושלם למכבי, במחיר מצחיק של 170 אלף דולר.
אם לא החוק הרוסי, היה חותם פה קבע במקום פניני.
עשה פה 6 נק' במעל 50% ל-2 ומעל 40% ל-3, 3 רב', 1 אס, ו-1 חט' ב-16 דקות ביורוליג.
11 נק' ב-60% מ-2, 38% ל-3, 91% מהקו, 4.5 רב', 2 אס', 1 חט', 1 אב' ב-22 דק' בפלייאוף המקומי.
הבן דוד הפחות טוב של צ'אק אידסון.
אריסטוקרט אמיתי ששיחק רק בגרמניה, איטליה, ספרד, אירופה ומכבי.
אני אתן ל-morx500 לעשות את הדיבורים:
https://www.youtube.com/watch?v=kwggHU_GWNc
פעם אחרונה.
ואתם יודעים מה אני מת? אתם יודעים מה אני מת? שדווין סמית' ידפוק לכם 4 טריפל דאבלים ו-10 דאבל דאבלים ואתם תסתמו ת'פה.
https://www.youtube.com/watch?v=kgo0uLo ... be&t=3m42s
01 ספטמבר 2016, 00:10
שועל כתב:toja27 כתב:צפריר כנראה שלא עקבת אחרי שועל, מבחינתו ראד הוא החתמה רעה מאוד, אלכסנדר זה על גבול הביזיון וציברס הוא סנטר מחליף נחמד. נקודת המוצא שלו שמדובר בקו קידמי קטסרופלי.
לא קטסטרופלי, אבל ממש לא טוב. לא מספיק בכלל בשביל להתמודד ביורוליג ובשביל לעלות להצלבה. זה יספיק בשביל לסיים במקומות 9-11 שזה יפה ביחס לעונה הקודמת.
רק את אלכסנדר אני ממש לא אוהב
אני באמת לא יודע ממה אתה שואב את האופטימיות הזו בנוגע לקו הקדמי
בליגה זה סגל שיכול לרוץ טוב מאוד
01 ספטמבר 2016, 00:12
jay כתב:חרבנו על סילי כמה שאתם רוצים אבל וואלאק פעם אחרונה שמישהו מזכיר פה את נייט דה גרייט לינהארט בטון שלילי.
עשה פה 6 נק' במעל 50% ל-2 ומעל 40% ל-3, 3 רב', 1 אס, ו-1 חט' ב-16 דקות ביורוליג.
11 נק' ב-60% מ-2, 38% ל-3, 91% מהקו, 4.5 רב', 2 אס', 1 חט', 1 אב' ב-22 דק' בפלייאוף המקומי.
פעם אחרונה.
ואתם יודעים מה אני מת? אתם יודעים מה אני מת? שדווין סמית' ידפוק לכם 4 טריפל דאבלים ו-10 דאבל דאבלים ואתם תסתמו ת'פה.
01 ספטמבר 2016, 00:12
שמואל1 כתב:jay כתב:חרבנו על סילי כמה שאתם רוצים אבל וואלאק פעם אחרונה שמישהו מזכיר פה את נייט דה גרייט לינהארט בטון שלילי.
פעם אחרונה.
אם לינהארט היה ישראלי זה משהו אחר. אבל אתה לא מבזבז מקום של זר על שחקן כזה.
01 ספטמבר 2016, 00:17
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:צפריר כנראה שלא עקבת אחרי שועל, מבחינתו ראד הוא החתמה רעה מאוד, אלכסנדר זה על גבול הביזיון וציברס הוא סנטר מחליף נחמד. נקודת המוצא שלו שמדובר בקו קידמי קטסרופלי.
לא קטסטרופלי, אבל ממש לא טוב. לא מספיק בכלל בשביל להתמודד ביורוליג ובשביל לעלות להצלבה. זה יספיק בשביל לסיים במקומות 9-11 שזה יפה ביחס לעונה הקודמת.
אחד אני לא מחלק את הקבוצה לחלקים ואני נוטה להסתכל במבט כללי. דבר שני ההערכות שלי של השחקנים בקו הקידמי שונות משלך , יש לי דעה יותר חיובית עליו מאשר לך במיוחד שאני יודע שיבוא שחקן נוסף בקרוב.
01 ספטמבר 2016, 00:18
פעם אחרונה.
01 ספטמבר 2016, 00:22
yzafrir כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:ווימס וסילבן הולכים להיות מאוד עסוקים בעמדה 3 , ויבזורי בכלל לא יהיה כמעט בסגל ליורוליג אם בכלל ישאר בקבוצה...
את סמית' מחקת? איפה בדיוק הוא יישחק?
מאז שפאנן נפטר , שמעון מחפש בטרוף פרטנר לשש בש וכנראה שהעונה מצא שניים ( סמית' ופניני... )
01 ספטמבר 2016, 00:28
שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:צפריר כנראה שלא עקבת אחרי שועל, מבחינתו ראד הוא החתמה רעה מאוד, אלכסנדר זה על גבול הביזיון וציברס הוא סנטר מחליף נחמד. נקודת המוצא שלו שמדובר בקו קידמי קטסרופלי.
אחד אני לא מחלק את הקבוצה לחלקים ואני נוטה להסתכל במבט כללי. דבר שני ההערכות שלי של השחקנים בקו הקידמי שונות משלך , יש לי דעה יותר חיובית עליו מאשר לך במיוחד שאני יודע שיבוא שחקן נוסף בקרוב.
על מי יש לך דעות חיוביות? על ראד ששיחק שכונה בירוקאפ וחייב להיות דומיננטי? על אלכסנדר שנתן עונה רעה בססארי ואכזב במכבי? על צירבס שנתן כמה שבועות טובים בקבוצה קטנה וחוץ מזה נתן כמה עונות של חושך? על ההגנה של הקו הקדמי?
מדובר על כמה הימורים לא מוצלחים שהסיכוי שלהם להצליח שואף ל0 לטעמי.
אנחנו צריכים חיזוק מאוד משמעותי בקו הקדמי בשביל שנוכל לדבר על הצלבה.
01 ספטמבר 2016, 00:29
toja27 כתב:yzafrir כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:ווימס וסילבן הולכים להיות מאוד עסוקים בעמדה 3 , ויבזורי בכלל לא יהיה כמעט בסגל ליורוליג אם בכלל ישאר בקבוצה...
מאז שפאנן נפטר , שמעון מחפש בטרוף פרטנר לשש בש וכנראה שהעונה מצא שניים ( סמית' ופניני... )
צפריר, תשתחווה לפני שאתה מדבר על סמית! תשתחווה !
01 ספטמבר 2016, 00:32
01 ספטמבר 2016, 00:33
yzafrir כתב:toja27 כתב:yzafrir כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:ווימס וסילבן הולכים להיות מאוד עסוקים בעמדה 3 , ויבזורי בכלל לא יהיה כמעט בסגל ליורוליג אם בכלל ישאר בקבוצה...
צפריר, תשתחווה לפני שאתה מדבר על סמית! תשתחווה !
התכוונתי להגיד סמיק ... ( אסור להגיד את שמו לשווא )
01 ספטמבר 2016, 08:41
01 ספטמבר 2016, 08:57
Adam כתב:http://www.eurohoops.net/featured/306948/pleiss-immediate-future-remains-states
הכתבה הזאת נכתבה לפני שפילדלפיה הודיעה רשמית שפלייס משוחרר.
שימו לב שרשום בכתבה שרק ברצלונה ומכבי נשארו עם עמדת סנטר פנויה.
לא שאני חושב שהוא מתאים לקבוצה שנבנתה במכבי.. אך אני בטוח שהוא יהיה עדיף על פני כל שחקן אחר שיגיע מהפנקס של אבי אבן.
אני לא חושב שהוא ידרוש סכומי עתק, לאור העובדה שהוא ימשיך לקבל כסף מה-NBA, ולא מעט (2.8 מליון).
אגב, אני יודע שזה יהיה מוגזם להגיד זאת. כולם מדברים על גבוה אתלטי שנותן הגנה טובה ונגר בהתקפה. שגב לא עונה על המשבצת הזאת? עם כמה שהוא צעיר וחסר ניסיון.
01 ספטמבר 2016, 10:06