26 ספטמבר 2016, 23:16
איתי-שגב כתב:רק לי, רק היום, כל איזה חצי שעה האתר לא נכנס לאיזה 2 דקות במחשב ?.
26 ספטמבר 2016, 23:17
מכביסט24 כתב:איתי-שגב כתב:רק לי, רק היום, כל איזה חצי שעה האתר לא נכנס לאיזה 2 דקות במחשב ?.
זה קורה לי לא רק מהיום, אולי כבר שלושה ימים שאני מקבל ניתוקים מהפורום וזה כותב לי שהדפדפן לא מצליח לאתר את השרת. וזה קורה כל רבע שעה בערך..
מחרפןןןןןןןןן
26 ספטמבר 2016, 23:18
מכביסט24 כתב:איתי-שגב כתב:רק לי, רק היום, כל איזה חצי שעה האתר לא נכנס לאיזה 2 דקות במחשב ?.
זה קורה לי לא רק מהיום, אולי כבר שלושה ימים שאני מקבל ניתוקים מהפורום וזה כותב לי שהדפדפן לא מצליח לאתר את השרת. וזה קורה כל רבע שעה בערך..
מחרפןןןןןןןןן
26 ספטמבר 2016, 23:23
26 ספטמבר 2016, 23:24
איתי-שגב כתב:מכביסט24 כתב:איתי-שגב כתב:רק לי, רק היום, כל איזה חצי שעה האתר לא נכנס לאיזה 2 דקות במחשב ?.
מחרפןןןןןןןןן
זה כותב לך משהו בעיה של Windows במקרה ?.
26 ספטמבר 2016, 23:25
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:איתי-שגב כתב:רק לי, רק היום, כל איזה חצי שעה האתר לא נכנס לאיזה 2 דקות במחשב ?.
מחרפןןןןןןןןן
לי לפעמים זה כותב לאיזה 30 שניות (בערך? אולי יותר?) שזה לא מצליח להתחבר ל-DNS אבל אני לא חושבת שזה ספציפית בפורום אצלי
26 ספטמבר 2016, 23:30
my man כתב:השני אור...
ערב מקהלות חזנים לקראת הימים הנוראים עם חזנים דרג ג'...
זה היה כל כך עלוב שאין לתאר!
26 ספטמבר 2016, 23:30
my man כתב:
תנסו...אני לגמרי נהנה מאחד כזה...
26 ספטמבר 2016, 23:41
27 ספטמבר 2016, 00:05
27 ספטמבר 2016, 00:23
Holiday_Armadillo כתב:''יש שם חבורה של בחורות''
יופי של התבטאות
27 ספטמבר 2016, 00:24
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:''יש שם חבורה של בחורות''
יופי של התבטאות
איפה נאמר ובאיזה הקשר?
27 ספטמבר 2016, 00:26
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:''יש שם חבורה של בחורות''
יופי של התבטאות
איפה נאמר ובאיזה הקשר?
צנציפר על שחקני הפועל בשביל להדגיש כמה הם גרועים
27 ספטמבר 2016, 00:27
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:''יש שם חבורה של בחורות''
יופי של התבטאות
איפה נאמר ובאיזה הקשר?
כבר מזמן הפסקתי להקשיב באמת למה שיש לחבר'ה המלומדים ביציע העיתונות להגיד.. התוכנית ברקע בזמן שאני עסוק בדברים אחרים.
27 ספטמבר 2016, 00:28
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:איפה נאמר ובאיזה הקשר?
כבר מזמן הפסקתי להקשיב באמת למה שיש לחבר'ה המלומדים ביציע העיתונות להגיד.. התוכנית ברקע בזמן שאני עסוק בדברים אחרים.
חשבתי שאולי אהנה בגלל מה שהיה אתמול (אחרי איזה שנה שלא ראיתי חדשות הספורט או יציע)
טעיתי
27 ספטמבר 2016, 00:30
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:איפה נאמר ובאיזה הקשר?
חשבתי שאולי אהנה בגלל מה שהיה אתמול (אחרי איזה שנה שלא ראיתי חדשות הספורט או יציע)
טעיתי
לא מסוגל ליהנות מתוכנית שיש בה את קופמן ושרף בו זמנית. או כל אחד לחוד.
27 ספטמבר 2016, 00:31
27 ספטמבר 2016, 00:33
jol9 כתב:דווקא את התכנית ברדיו אני אוהב.
מאיר איינשטיין מנהל את העניינים כמו שצריך, וזה הרבה יותר טוב מהיציע לדעתי.
אני גם לא ראיתי יציע כבר למעלה משנה נראה לי.
27 ספטמבר 2016, 00:34
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:דווקא את התכנית ברדיו אני אוהב.
הטעות הכי גדולה של איינשטיין זה שהוא בחר לצאת מקופסת השדר ועבר לנהל כל מיני תוכניות
התברר כלא פחות בהמה מכל אלה שעשו תואר בהתבהמות
27 ספטמבר 2016, 00:34
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:דווקא את התכנית ברדיו אני אוהב.
הטעות הכי גדולה של איינשטיין זה שהוא בחר לצאת מקופסת השדר ועבר לנהל כל מיני תוכניות
התברר כלא פחות בהמה מכל אלה שעשו תואר בהתבהמות
הוא שונה קצת, ואני לא חושב שהוא עשה טעות.
הוא הפך משדר ספורט מוכשר לעיתונאי הספורט אולי הכי חשוב בארץ היום.