03 אוקטובר 2016, 00:42
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:yanay21 כתב:אה, אז אתה כן רוסי, מקבל. למרות ש"יוני" זה עדיין קצת בעייתי. מעדיף משהו כמו "ג'ניה" או "בוריס". תחשוב על זה
ג'ניה זה גם בסדר...
בטוח יש לך גם איזה שם רוסי הארד קור כזה.
נו... בוא תעשה אחד ועוד אחד...
03 אוקטובר 2016, 00:42
03 אוקטובר 2016, 00:43
03 אוקטובר 2016, 00:43
yanay21 כתב:וואי, קל משלוח חריימה לעברית. כשאני אוכל בכל המסעדות האלו במחנה יהודה, אני פשוט עוצר את עצמי מלצרוח שם "שמישהו פה יאמץ אותי!!!!!"
03 אוקטובר 2016, 00:44
yanay21 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:yanay21 כתב:אה, אז אתה כן רוסי, מקבל. למרות ש"יוני" זה עדיין קצת בעייתי. מעדיף משהו כמו "ג'ניה" או "בוריס". תחשוב על זה
ג'ניה זה גם בסדר...
רגע, אז באמת ג'ניה?
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:חבורה של אליטיסטים יש פה. אני מרגיש מכובד כשאני אוכל פלאפל בלי הסחוג
פעם שאלו אותי אם אני אוהבת חריף כשקניתי פלאפל ואמרתי כן כי מבחינתי ''חריף'' הה סלט טורקי, או סיגים עם בשר
שמו לי בלוג ופשוט קיבלתי את המוות באהבה
באמת שבלי צחוק, אחד הרגעים היותר קשים שלי בחיים
זה והיום שאחרי
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:וואי, קל משלוח חריימה לעברית. כשאני אוכל בכל המסעדות האלו במחנה יהודה, אני פשוט עוצר את עצמי מלצרוח שם "שמישהו פה יאמץ אותי!!!!!"
זה לא יהיה הדבר הכי מפחיד שמישהו צעק במחנה יהודה
03 אוקטובר 2016, 00:45
jol9 כתב:אתה יודע שג'ניה ויבגני זה אותו הדבר נכון?
03 אוקטובר 2016, 00:45
jol9 כתב:yanay21 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:[quote="yanay21"]אה, אז אתה כן רוסי, מקבל. למרות ש"יוני" זה עדיין קצת בעייתי. מעדיף משהו כמו "ג'ניה" או "בוריס". תחשוב על זה
ג'ניה זה גם בסדר...
רגע, אז באמת ג'ניה?
03 אוקטובר 2016, 00:46
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:חבורה של אליטיסטים יש פה. אני מרגיש מכובד כשאני אוכל פלאפל בלי הסחוג
פעם שאלו אותי אם אני אוהבת חריף כשקניתי פלאפל ואמרתי כן כי מבחינתי ''חריף'' הה סלט טורקי, או סיגים עם בשר
זה והיום שאחרי
האמת שתמיד יש בפלאפל את החריף לאשכנזים שאוהבים לחוש את עצמם עממיים, ואת החריף הרציני. ואני תמיד יודע לנחש מי לוקח מה
03 אוקטובר 2016, 00:47
MTA2311 כתב:אפילו לא זה שינאי דוס מחליא
jol9 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:חבורה של אליטיסטים יש פה. אני מרגיש מכובד כשאני אוכל פלאפל בלי הסחוג
זה והיום שאחרי
האמת שתמיד יש בפלאפל את החריף לאשכנזים שאוהבים לחוש את עצמם עממיים, ואת החריף הרציני. ואני תמיד יודע לנחש מי לוקח מה
בדיוק באתי להגיד, שכשאני אוכל שווארמה או משהו, אז אני תמיד מבקש קצת חריף בקטנה בשביל להרגיש מגניב...
וגם יש את הסלט הזה שעושים עם הגזר והפלפל הירוק בשווארמיות... אני חולה על זה, ובאותו הזמן מקלל
את עצמי תוך כדי האכילה.
yanay21 כתב:וואי, קל משלוח חריימה לעברית. כשאני אוכל בכל המסעדות האלו במחנה יהודה, אני פשוט עוצר את עצמי מלצרוח שם "שמישהו פה יאמץ אותי!!!!!"
jol9 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:חבורה של אליטיסטים יש פה. אני מרגיש מכובד כשאני אוכל פלאפל בלי הסחוג
זה והיום שאחרי
בדיוק באתי להגיד, שכשאני אוכל שווארמה או משהו, אז אני תמיד מבקש קצת חריף בקטנה בשביל להרגיש מגניב...
וגם יש את הסלט הזה שעושים עם הגזר והפלפל הירוק בשווארמיות... אני חולה על זה, ובאותו הזמן מקלל
את עצמי תוך כדי האכילה.
03 אוקטובר 2016, 00:48
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:אפילו לא זה שינאי דוס מחליא
אני עוד אקח אותך איתי לבית כנסת. ואז אני אשאר בחוץ.
זה והיום שאחרי
את עצמי תוך כדי האכילה.
jol9 כתב:יופי, אתם רואים אז שארוחת החג לא היתה מיותרת...
ד"א זה שליאב היה מפגר בגיל קטן, מסביר הרבה היום.