פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת ווינר, מחזור 2: מכבי נגד אילת, שני, 21:00, ספורט5

18 אוקטובר 2016, 08:36

אוקיי, אז אני לא בראש שלך. גם אם בתאוריה הפסד ליגה חסר משמעות לאילת הנוכחית (החלשה עד מאוד) היה מערער קלות את מעמדו, אני לא רואה איך 10-15 דקות פחות לגאודלוק היו מביאים את מכבי למצב שאתה מתאר. אתה סתם מנפח סיטואציה קלושה, שהיתה לא פחות קלושה עוד בטרם המשחק. את התירוצים האלה צריך להשאיר למאמן, ליום שאחרי הפיטורים שלו. לא מתפקידנו לנפק אותם.

אם ארז היה רושם לפחות את יבזורי למשחק, הוא יכל לשתף אותו ע"ח גאודלוק אחרי שהבין פחות או יותר לאן הרוח נושבת. וזה קרה אחרי רבע בערך.

18 אוקטובר 2016, 08:57

בסדר. ארז רואה דברים אחרת ממך, למען האמת, אני יכול להבין למה.

18 אוקטובר 2016, 08:59

להבין למה זה משהו אחד (פחדנות). להסכים עם המהלך, זה משהו אחר.
כאשר שני השחקנים הבכירים שלך מעמדות 2-3 חוזרים מפציעות ומוגבלים בדקות (אמורים להיות), אי הרישום של יבזורי (ושיתופו) היא פשוט החלטה לא מושכלת.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 18 אוקטובר 2016, 09:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

18 אוקטובר 2016, 09:07

לגבי אי הרישום של יבזורי אפשר להתווכח (כי להישאר עם 3 גבוהים בלבד זה בעייתי). לגבי ה30 דקות של גאודלוק - זה ברור שלא היה לזה מקום.

אני בטח שלא בא להצדיק את ארז. רק מבין מאיפה הוא בא.

18 אוקטובר 2016, 09:10

ברור לכולנו מאיפה הוא בא. גם ברור לי כיצד ווימס וגאודלוק נפצעו, כתוצאה מהתנהלות לא נכונה.

לגבי ה-3 גבוהים - פניני שיחק 4 בדקות שלו, וכך הוא מיועד לשחק בליגה העונה (לפחות עד החזרה של שגב למצבת הגבוהים).

18 אוקטובר 2016, 10:41

למאמן, כמו כל מנהל אחר, צריך לתת תמריצים נכונים. הנהלה שמכינה תרחישים של שעירים לעזאזל עוד לפני תחילת העונה לא צריכה להתפלא כשהמאמן לא מרגיש בטוח ועושה דברים שהם לא לטובת הקבוצה בטווח הארוך.

18 אוקטובר 2016, 15:41

בחזרה למשחק אמש , מודה ומתוודה , שאחרי עוד כניסה מטומטמת של ראד , שבה הוא חטף גג לגבות , ועף על הרצפה , קיוותי שהוא סיים את העונה , כל זה בשביל שמכבי יתעשתו ויביאו סוף סוף 4 שנותן הגנה.
האם זה עושה אותי חרא של בן אדם?

18 אוקטובר 2016, 15:49

ankram כתב:בחזרה למשחק אמש , מודה ומתוודה , שאחרי עוד כניסה מטומטמת של ראד , שבה הוא חטף גג לגבות , ועף על הרצפה , קיוותי שהוא סיים את העונה , כל זה בשביל שמכבי יתעשתו ויביאו סוף סוף 4 שנותן הגנה.

כן, אבל כולנו פה חארות, אז זה בטח לגיטימי.

18 אוקטובר 2016, 16:06

ankram כתב:בחזרה למשחק אמש , מודה ומתוודה , שאחרי עוד כניסה מטומטמת של ראד , שבה הוא חטף גג לגבות , ועף על הרצפה , קיוותי שהוא סיים את העונה , כל זה בשביל שמכבי יתעשתו ויביאו סוף סוף 4 שנותן הגנה.

עזוב, אנקראם. אתה סתם משגע את עצמך. הסיכוי שיגיע חיזוק הוא נמוך. אולי אם יהיה רצף הפסדים זה ישתנה. כרגע אני לא חושב שזה בכיוון.

18 אוקטובר 2016, 16:13

התקווה שלך שראד יסיים את העונה הרבה פחות גרועה מהמחשבה שלך שבמכבי יצליחו להביא במקומו 4 הגנתי נורמאלי.. פה איבדת את זה לגמרי

18 אוקטובר 2016, 17:31

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:הוא לא מקבל דקות, כי הוא לא מספיק טוב כנראה...

לליגה הוא לא מספיק טוב? למה?

לליגה הוא מספיק טוב, אבל הוא פחות טוב מהשחקנים מולם הוא מתמודד בקו האחורי של מכבי.

18 אוקטובר 2016, 17:32

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:

לליגה הוא מספיק טוב, אבל הוא פחות טוב מהשחקנים מולם הוא מתמודד בקו האחורי של מכבי.

אתה בעונה של 63 משחקים בעונה הסדירה + משחקי גביע + פלייאוף בשתי מסגרות (אם וכאשר). על סף NBA.
זה שהם טובים יותר, לא אומר שלא צריכים לעשות רוטציות בין הליגה ליורוליג. יבזורי הוא מסוג השחקנים שחייבים לתת להם דקות בליגה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 18 אוקטובר 2016, 17:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

18 אוקטובר 2016, 17:34

שועל כתב:כשהוא שיחק בצורה יותר רציפה במכבי ובכל קבוצה אחרת הוא היה פנטסטי
ארז משום מה לא מחבב אותו, גם בנבחרת
נכון, סילבן כנראה מוכשר ממנו, אבל הוא עדיף עליו בהיבט של אופי וחכמת משחק, אני הייתי נותן לו יותר דקות על חשבון סילבן

במכבי יבזורי לא היה פנטסטי בשום שלב.
האם הוא יכול כמו סילבן לשים 20 נקודות במשחק ליגה בלי מאמץ כמעט?
האם הוא נותן יתרון מול איזשהו גארד בליגה?

יבזורי יכול וצריך לשחק כשאנדרו יקבל מנוחה, או כשיהיו בעיות של פציעות. אבל לפני משחק חשוב ביורוליג,
וכשהקבוצה עדיין לא מחוברת, הוא באמת כנראה הכי פחות משמעותי בסגל.

18 אוקטובר 2016, 17:37

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:

אתה בעונה של 63 משחקים בעונה הסדירה + משחקי גביע + פלייאוף בשתי מסגרות (אם וכאשר). על סף NBA.
זה שהם טובים יותר, לא אומר שלא צריכים לעשות רוטציות בין הליגה ליורוליג. יבזורי הוא מסוג השחקנים שצריך לתת להם דקות בליגה.

נכון מאוד, אבל זהו שלב קריטי בעונה שבה השחקנים מכירים אחד את השני ומתחברים.
הסבלנות מעולם לא היה הצד החזק של מכבי ושל אוהדיה, וזה טבעי שארז רוצה להתחיל לצבור
ניצחונות ורק אח"כ להתחיל לחלק עומס.

18 אוקטובר 2016, 17:39

roy1000 כתב:למאמן, כמו כל מנהל אחר, צריך לתת תמריצים נכונים. הנהלה שמכינה תרחישים של שעירים לעזאזל עוד לפני תחילת העונה לא צריכה להתפלא כשהמאמן לא מרגיש בטוח ועושה דברים שהם לא לטובת הקבוצה בטווח הארוך.

אני לא מנקה את ההנהלה מאשמה, אבל אם מאמן חושב על עצמו ולא על הקבוצה (בטווח הארוך לפחות), הוא יצטרך לשאת באחריות אם וכאשר. התמריץ שלו אמור להיות המשרה שלו, ואני לא חושב שהוא משרת את עצמו ברגע שהוא שוחק שחקן שחזר מפציעה.

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:

זה שהם טובים יותר, לא אומר שלא צריכים לעשות רוטציות בין הליגה ליורוליג. יבזורי הוא מסוג השחקנים שצריך לתת להם דקות בליגה.

נכון מאוד, אבל זהו שלב קריטי בעונה שבה השחקנים מכירים אחד את השני ומתחברים.
הסבלנות מעולם לא היה הצד החזק של מכבי ושל אוהדיה, וזה טבעי שארז רוצה להתחיל לצבור
ניצחונות ורק אח"כ להתחיל לחלק עומס.

אני לא יודע אם זה טבעי או לא, אני יודע שזה שזה פשוט לא נכון.
ארז לא יודע? שמישהו יציב לו עובדות. אתה לא לוקח סיכון עם השחקנים הבכירים שלך כדי לנצח את פאקינג אילת במחזור השני של הליגה.

18 אוקטובר 2016, 17:49

לא הבנתי מה לא נכון?
הרצון של אדלשטיין לחבר את השחקנים כמה שיותר מהר כדי להפוך לקבוצה מנצחת? זה די נראה לי
כמו עובדה, וזה מה שרואים בשטח, אז איך זה בדיוק לא נכון?

ולמה שמישהו יתערב לאדלשטיין כיצד לנהל את המשחקים והרוטציה? ומי בדיוק אמור לעשות את זה?
שמעון? דני? ניקולה? האם לא נאכל אותם חיים, אם נדע שזה מה שקורה?

18 אוקטובר 2016, 17:57

jol9 כתב:לא הבנתי מה לא נכון?
הרצון של אדלשטיין לחבר את השחקנים כמה שיותר מהר כדי להפוך לקבוצה מנצחת? זה די נראה לי
כמו עובדה, וזה מה שרואים בשטח, אז איך זה בדיוק לא נכון?

אתה מאמין לעצמך? מה אתה רוצה להגיד בזה? שארז חייב לחבר את הקבוצה תוך שבוע, או שמא הקבוצה לא תתחבר לעולם?
הקבוצה לא תתחבר כי גאודלוק שיחק 5 דקות עם ווימס מול אילת ו-25 דקות עם שאר השחקנים, זה שטויות. ואתה בטח לא מסכן שחקן בפציעה חמורה בשביל התירוץ הזה.
יותר מזה, חלק חשוב הוא לדעת ללמוד לשחק (ולנצח) בדקות משמעותיות גם בלי גאודלוק.

jol9 כתב:ולמה שמישהו יתערב לאדלשטיין כיצד לנהל את המשחקים והרוטציה? ומי בדיוק אמור לעשות את זה?
שמעון? דני? ניקולה? האם לא נאכל אותם חיים, אם נדע שזה מה שקורה?

למה שמישהו יתערב? אולי כי מדובר בהנחייה רפואית להגביל את הדקות שלהם (שהוא התעלם ממנה מול נהריה, וכנראה גם במשחקים האחרונים)? זאת חובה, אין פה בכלל שאלה. אין שום סיבה שגאודלוק ישחק 21 דקות במשחק הראשון שלו אחרי הפציעה, ובתוך שבוע מאז אותו משחק הוא משותף ל-30 דקות בשני משחקים שונים (כשאנחנו לפני משחק מול ריאל). אף אחד כאן לא היה "אוכל" אותם כי כולנו פה ציפו שהדקות שלו יוגבלו.

18 אוקטובר 2016, 18:19

אחדשיודע כתב:אני לא מנקה את ההנהלה מאשמה, אבל אם מאמן חושב על עצמו ולא על הקבוצה (בטווח הארוך לפחות), הוא יצטרך לשאת באחריות אם וכאשר. התמריץ שלו אמור להיות המשרה שלו, ואני לא חושב שהוא משרת את עצמו ברגע שהוא שוחק שחקן שחזר מפציעה.

מכיוון שארז יודע שהוא הראשון ללכת וכל הפסד יכול לקרב את העזיבה שלו אז הוא (בצדק מבחינתו) עושה שיקולים של טווח קצר על פני טווח ארוך. ארז לא רואה עכשיו את העונה כולה, אלא חי ממשחק למשחק. אלו התמריצים שההנהלה נתנה לו ואם אתה מצפה ממנו להתעלם מהם, אני חושב שאתה מצפה להרבה יותר מדי.

מי שמוציא כתבות על "רחשים" שלא יתפלא אם המאמן שלו נכנס למוד של מגננה וחי ממשחק למשחק.

18 אוקטובר 2016, 18:25

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:אני לא מנקה את ההנהלה מאשמה, אבל אם מאמן חושב על עצמו ולא על הקבוצה (בטווח הארוך לפחות), הוא יצטרך לשאת באחריות אם וכאשר. התמריץ שלו אמור להיות המשרה שלו, ואני לא חושב שהוא משרת את עצמו ברגע שהוא שוחק שחקן שחזר מפציעה.

מכיוון שארז יודע שהוא הראשון ללכת וכל הפסד יכול לקרב את העזיבה שלו אז הוא (בצדק מבחינתו) עושה שיקולים של טווח קצר על פני טווח ארוך. ארז לא רואה עכשיו את העונה כולה, אלא חי ממשחק למשחק. אלו התמריצים שההנהלה נתנה לו ואם אתה מצפה ממנו להתעלם מהם, אני חושב שאתה מצפה להרבה יותר מדי.

מי שמוציא כתבות על "רחשים" שלא יתפלא אם המאמן שלו נכנס למוד של מגננה וחי ממשחק למשחק.

לא אמרת שהכתבה הזאת מומצאת לדעתך? פתאום היא לא? תחליט.

ארז צריך לחשוב על הטווח הארוך (בקצב הזה לא כל כך ארוך), ואם לא הוא, אז האנשים שמעליו צריכים להבהיר לו שהוא צריך לחשוב על הטווח הארוך. ואם יש הנחייה רפואית להגביל את הדקות של גאודלוק, הוא צריך להקשיב לה. רק אתמול שמעתי אותו אומר שהוא מפחד מפציעות ושיש עומס כמו ב-NBA - מה הוא עושה בנידון כדי למנוע את הפציעות ולחלק את הכוחות? הוא לא, והוא ראוי לביקורת בנושא הזה, לא יעזור בית דין. ברגע שתהיה פציעה, אף אחד לא ירחם עליו.

18 אוקטובר 2016, 18:39

אחדשיודע כתב:לא אמרת שהכתבה הזאת מומצאת לדעתך? פתאום היא לא? תחליט.

ארז צריך לחשוב על הטווח הארוך (בקצב הזה לא כל כך ארוך), ואם לא הוא, אז האנשים שמעליו צריכים להבהיר לו שהוא צריך לחשוב על הטווח הארוך. ואם יש הנחייה רפואית להגביל את הדקות של גאודלוק, הוא צריך להקשיב לה. רק אתמול שמעתי אותו אומר שהוא מפחד מפציעות ושיש עומס כמו ב-NBA - מה הוא עושה בנידון כדי למנוע את הפציעות ולחלק את הכוחות? הוא לא, והוא ראוי לביקורת בנושא הזה, לא יעזור בית דין. ברגע שתהיה פציעה, אף אחד לא ירחם עליו.

אמרתי שאני חושב שיש סיכוי טוב שהיא מומצאת, אבל היו כמה וכמה כתבות כאלה ואתה לא יכול לצפות שארז פשוט יתעלם מכולן.

אף אחד לא יכול להתערב למאמן ברוטציה. לא קיים דבר כזה אפילו לא ב- NBA. ברור שארז ראוי לביקורת. השימוש שלו בגאודלוק בשני המשחקים בליגה היה ללא ספק מוגזם וסיכן את השחקן. עדיין, במצבו של ארז זה היה רציונלי לשתף את גאודלוק דקות ארוכות ולהסתכן בפציעה שלו. אלו התמריצים שהוא קיבל ומקבל.

אתה צריך להבדיל בין מה שטוב לקבוצה לבין מה שטוב לארז. ארז מבחינתו לא רואה טווח ארוך. הוא רואה רק את המשחק הקרוב.
פרסם תגובה