11 ינואר 2017, 00:54
rc4991 כתב:שועל כתב:חמישייה שכוללת את ג'קסון, גאודלוק, האניקט ומילר יכולה להיות פנטסטית
זו רביעייה עם הגנה טובה מאוד ב3 עמדות ובינונית באחת, עם ריבאונד מצוין ועם אופי.
צריך להתאים סנטר ראוי, אין לי כזה כרגע.
מאוד רוצה את האינקאט וכבר כתבתי על זה מספיק אבל יותר כארבע מחליף
ממש קשה לי להאמין שג'קסון לא ישאר בצסק"א (בטח שלא יגיע לכאן)
11 ינואר 2017, 00:55
roy1000 כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:חמישייה שכוללת את ג'קסון, גאודלוק, האניקט ומילר יכולה להיות פנטסטית
אין שום סיבה בעולם שג'קסון לא יגיע לכאן. הוא לא שחקן יקר במיוחד ותל-אביב עדיפה ממוסקבה בערך פי 100.
11 ינואר 2017, 00:56
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:חמישייה שכוללת את ג'קסון, גאודלוק, האניקט ומילר יכולה להיות פנטסטית
אין שום סיבה בעולם שג'קסון לא יגיע לכאן. הוא לא שחקן יקר במיוחד ותל-אביב עדיפה ממוסקבה בערך פי 100.
בטח שיש, הוא נמצא בקבוצה הטובה באירופה, בשכר גבוה (אולי אפילו מיליון וחצי) וברול מצויין
אין לו הרבה סיבות לעזוב את זה כדי להגיע למכבי ולשמונה מאות אלף דולר (וגם לא למיליון)
11 ינואר 2017, 00:56
arel123 כתב:toja27 כתב:איתי-שגב כתב:אז בוא ננסה לעשות עוד עונה כמו 10/11 ונביא רק שחקנים שיכולים להשתלב ביחד, כי יש להם לב והברקה.
ראבק, כל קבוצה שרוצה לעשות משהו רציני צריכה שיהיה לה מספר של כוכבים, בין אם כאלו שיוכיחו אותם (שזה הימור), או כאלה שהם מוכחים. ובגלל שיש לנו את היכולת הכלכלית סגל עם כוכבים, חייב לבנות קבוצה טובה סביב כוכבים.
אבל אם יקחו חלק מפה חלק מפה וחלק מפה, זה לא יכול לעבוד.
גם אם אחד מהמפגרים בהנהלה שלנו יבנה משהו לבד, או בשיתוף פעולה עם מישהו ועם התייעצות תמידית זה יראה הרבה יותר טוב. מה שהכי חכם לעונה הבאה זה לבנות סביב השלישייה גאודלוק-ווימס-מילר ולצרף סביבם שחקנים שיכולים להתאים. לא לקחת כוכבים מפה ושם ולשים בסגל אחד. אם יהיה סדר מינימלי במועדון המחורבן הזה יהיה אפשר לעבוד, כרגע יש יותר מדי דעות מנוגדות שלא יכולות לאפשר לקבוצה להצליח.
אבל מה זה משנה, מי מקשיב בכלל.
אפשר להביא כוכבים אבל כאלו עם תשוקה והקרבה ואם אפשר גם שחקנים אנטלגנטיים. במקום גאודלוק ועוד רכז ישראלי תביא את שיין לארקין למשל. הוא יעלה הרבה בעונה הבאה אבל זה שחקן שמשאיר את כל כולו על המגרש. במקום צירבס להביא את טיוס שגם הוא שחקן שנותן הכל על המגרש ובמקום וימס אפשר להביא SF גם אם יותר זול אבל מישהו בלי סיממנים של כוכב , קבוצתי ויעיל למשל האניקט . האמת הייתי שמח שבמקום מילר יביאו את מלי אבל כרגע עם החוזה של מילר זה נראה לי תלוש מהמציאות.
לא יעלה למכבי יותר מבחינת הכסף וגם לא פחות כנראה אבל תראה איזו סוג של קבוצה יכולה להיות:
1. לארקין, מקל\אוחיון\ טימור
2. סילי , לאנדסברג
3. סמית, פניני
4. מילר ,האניקט ,משעור
5 טיוס,איברסון, שגב
סתם דוגמא לקבוצה שלא תעלה יותר אבל עם קבוצה כזאת אתה לא תראה התרסקות , תראה מחויבות וקבוצתיות.
סגל לא מספיק טוב
עמדות 3 ו 2 לא טובות
אם היית מוסיף את מלי/תייס (עדיף תייס למרות שמלי הוא 4 שקולע בגלל שתייס יכול לשחק גם 5 ועמדה 5 לא פנטסטית) ומוריד את האניקאט ל3 ומוסיף עוד גארד איכותי לעמדה 2 (לא חייב מהטופ של היורוליג, אבל שחקן טוב לעמדה 2 שיודע לעשות את העבודה, בסגנון זיסיס או היקמן) אז תאמין לי שזה היה נראה הרבה יותר טוב, וזה אפשרי לפי התקציב שלנו
11 ינואר 2017, 00:57
11 ינואר 2017, 00:57
שועל כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:חמישייה שכוללת את ג'קסון, גאודלוק, האניקט ומילר יכולה להיות פנטסטית
בעבר הוא הביע רצון להגיע לכאן, אבל ברור שהזמנים השתנו מאז.
אני לא בטוח שהוא לא ירצה להגיע אם הוא ידע שכאן הוא ישמש כרכז פותח.
צסק"א גם לא תלחם עליו כנראה כי יש לה אינפלציה של שחקנים איכותיים בעמדה שלו.
11 ינואר 2017, 01:00
rc4991 כתב:בטח שיש, הוא נמצא בקבוצה הטובה באירופה, בשכר גבוה (אולי אפילו מיליון וחצי) וברול מצויין
אין לו הרבה סיבות לעזוב את זה כדי להגיע למכבי ולשמונה מאות אלף דולר (וגם לא למיליון)
11 ינואר 2017, 01:02
roy1000 כתב:rc4991 כתב:בטח שיש, הוא נמצא בקבוצה הטובה באירופה, בשכר גבוה (אולי אפילו מיליון וחצי) וברול מצויין
עצם העובדה שצסק"א משחקת במוסקבה ומכבי בתל-אביב זו סיבה מספקת לעבור.
הייתה כתבה שבה ג'קסון אמר שהוא מוכן להתפשר על השכר בשביל להגיע למכבי. לדעתי במליון נטו הוא פה. הוא שחקן נהדר. הפחד היחידי שלי במקרה שלו זה שהוא נמצא בחלק היורד של הקריירה שלו.
11 ינואר 2017, 01:02
roy1000 כתב:toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:חבר'ה, ברוכים הבאים ליורוליג.
מספיק עם סגלי הנגרים.
12 שחקני יורוליג זה 12 שחקני יורוליג.
לא יהיו כאלה? ככה בדיוק זה ימשיך להראות.
ספר את זה לקבוצות כמו באסקוניה- פאו ואולימפיקוס שעם סגלים " נגריים" נמצאות בצמרת.
לבסקוניה יש סגל נגרי? באיזה עולם?
11 ינואר 2017, 01:04
11 ינואר 2017, 01:05
שחף1 כתב:ווימס מזכיר לי את אלן אנדרסון
11 ינואר 2017, 01:07
11 ינואר 2017, 01:11
11 ינואר 2017, 01:14
11 ינואר 2017, 01:15
חנו'ש כתב:חבר'ה, אתם סתם מדברים כאן על שמות ועל איפיונים של השחקנים כישרון, מחויבות, מוכח או לא.
זה כל כך לא האישיו כאן וכל כך לא הבעיה של המועדון שלנו.
לאורך השנים זכו ביורוליג כל מיני סוגי קבוצות. חלקן עשירות מפוצצות בכוכבים וחלקן קבוצות ללא כישרון עם המון מחויבות, חלקן הגנתיות וחלקן סופר התקפיות. חלקן מלאות שמות מפוצצים וחלקן מובלות על ידי כוכב אחד ועוד 11 פועלים זרים (רק 6 הגביעים של מכבי יכולים לכסות על חלק גדול מהרשימה).
אין שיטה אחת מנצחת בקטע הזה, אבל כן יש שיטות מאוד לא נכונות ומוכחות למה לא עושים וזה בדיוק מה שמכבי עושה כבר כמה שנים.
בואו נתחיל מזה שקבוצה זקוקה דבר ראשון לאדם אחד מוביל שיושב מול ההגה ויודע מה הוא עושה. בין אם זה מאמן או ג'נרל מנג'ר.
אבל אדם אחד שבונה את הקבוצה לפי השיטה שהוא מאמין בה, לפי האג'נדה שלו.
בואו נתחיל מזה שנסיים עונה עם אותו המאמן שמתחיל אותה והוא יהיה זה שיקבע איך הקבוצה שלו תיראה (אולי לאו דווקא ברמה הפרטנית של שמות אבל לפחות ברמת העיקרון הבסיסי). כמובן שאם לא יצליח תמיד אפשר להחליף בקיץ, אבל לתת לו לפחות את הצ'אנס האמיתי להוכיח את עצמו.
אתם באמת מצפים שהשחקנים שלנו ישחקו כמו קבוצה מאומנת עם מחויבות כשכל יומיים מחליפים להם מאמן? כשכל יומיים הם צריכים להתחיל לתרגל שיטות חדשות ומהלכים חדשים והיי אתם מרוויחים מיליון דולר למה אתם לא יודעים להיות יותר מתואמים?
קבוצה בחיים לא תשחק כקבוצה אם אין מישהו מאחורי ההגה שיוביל אותה.
קבוצה לא יכולה להיות מאוזנת ומורכבת נכון כשחמישים אגואים בונים אותה כל אחד מתוך האג'נדות שלו שכנראה שהצלחת הקבוצה אינה אחת מהן.
אז בואו נתחיל מהדברים הבסיסיים הללו לפני שמדברים כאן על שמות ספציפיים ועל מה הסיסטם הנכון לקבוצה מנצחת.
toja27 כתב:לארקין הוא רכז מצויין אבל הוא לא איזה שחקן סופר מוכשר בהתקפה. הוא נכס לקבוצה שלו כי הוא שחקן סופר קבוצתי ומחוייב בריבאונד ובהגנה ובכל lose ball על המגרש. גם האנגה כמה שאני אוהב אותו , הוא לא שחקן התקפה מוכשר אלא פשוט שחקן אנרגטי ואתלט וכנ"ל מחוייב. וויגטמן שחקן טוב מאוד אבל להערכתי הוא כזה כי הוא נמצא במקום שפורח ולכן גם הוא. תשים את ויגטמן במכבי העונה ואני בכלל לא בטוח שהוא היה נראה אותו דבר. בבואה וברניאני -שני השחקנים המוכשרים בסגל לא שיחקו מחצית המשחקים. בסופו של יום אתה מוצא שבאסקוניה הגיעה לאן שהגיעה לא בגלל איזה כישרון אלא בגלל hustle , מחויבות והגנה רצחנית. ועל זה אני מדבר .
11 ינואר 2017, 01:16
חנו'ש כתב:חבר'ה, אתם סתם מדברים כאן על שמות ועל איפיונים של השחקנים כישרון, מחויבות, מוכח או לא.
לאורך השנים זכו ביורוליג כל מיני סוגי קבוצות. חלקן עשירות מפוצצות בכוכבים וחלקן קבוצות ללא כישרון עם המון מחויבות, חלקן הגנתיות וחלקן סופר התקפיות. חלקן מלאות שמות מפוצצים וחלקן מובלות על ידי כוכב אחד ועוד 11 פועלים זרים (רק 6 הגביעים של מכבי יכולים לכסות על חלק גדול מהרשימה).
אין שיטה אחת מנצחת בקטע הזה, אבל כן יש שיטות מאוד לא נכונות ומוכחות למה לא עושים וזה בדיוק מה שמכבי עושה כבר כמה שנים.
בואו נתחיל מזה שקבוצה זקוקה דבר ראשון לאדם אחד מוביל שיושב מול ההגה ויודע מה הוא עושה. בין אם זה מאמן או ג'נרל מנג'ר.
בואו נתחיל מזה שנסיים עונה עם אותו המאמן שמתחיל אותה והוא יהיה זה שיקבע איך הקבוצה שלו תיראה (אולי לאו דווקא ברמה הפרטנית של שמות אבל לפחות ברמת העיקרון הבסיסי). כמובן שאם לא יצליח תמיד אפשר להחליף בקיץ, אבל לתת לו לפחות את הצ'אנס האמיתי להוכיח את עצמו.
אתם באמת מצפים שהשחקנים שלנו ישחקו כמו קבוצה מאומנת עם מחויבות כשכל יומיים מחליפים להם מאמן? כשכל יומיים הם צריכים להתחיל לתרגל שיטות חדשות ומהלכים חדשים והיי אתם מרוויחים מיליון דולר למה אתם לא יודעים להיות יותר מתואמים?
קבוצה לא יכולה להיות מאוזנת ומורכבת נכון כשחמישים אגואים בונים אותה כל אחד מתוך האג'נדות שלו שכנראה שהצלחת הקבוצה אינה אחת מהן.
אז בואו נתחיל מהדברים הבסיסיים הללו לפני שמדברים כאן על שמות ספציפיים ועל מה הסיסטם הנכון לקבוצה מנצחת.
11 ינואר 2017, 01:18
11 ינואר 2017, 01:19
MTA2311 כתב:אם הוא יתפשר בשכר זה אומר שיש סיבה ושהוא כנראה לא שווה את זה לפי ההגיון עם ווימס וגאודלוק לא?