פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
15 פברואר 2017, 21:49
המאמן הזה פשוט כישלון מוחלט, את האמת שציפיתי ממנו ליותר .
אין לי מה להוסיף
15 פברואר 2017, 21:50
לא משנה איזה מאמן היה פה, לכל היותר היינו עם 2 ניצחונות יותר. וזה לא שאני איזה מעריץ של בגאצקיס
15 פברואר 2017, 23:59
roy1000 כתב:felix_r כתב:את מה שאמרתי על רמי הדר, אמרתי רק כהשוואה לבאגאצקיס. להדר היה הרבה יותר זמן להכיר את הקבוצה ואת השחקנים מאשר לבאגאצקיס
פליקס, אתה סתם מתחפר. בגאצקיס פה כבר יותר מחודשיים והוא עדיין לא התקבע על רוטציה, שיטה או בעצם שום דבר. ולא, אין שום קשר לפציעות או לזה שחתכו את ווימס וצירבס.
שמעתי היום את גלדסטון, והוא דיבר על אכזבה גדולה שקיימת מבגאצקיס.
על איזו תקרית דיברו בפסק הזמן האחרון מול אשדוד?
17 פברואר 2017, 00:23
מגיעה גם לו מילה טובה.
הרכבים טובים במחצית השנייה, והגנה לפנתיאון. פירק לחלוטין את משחק ההתקפה של ירושלים.
17 פברואר 2017, 00:27
למה "גם לו"?
אי אפשר להרוג אותו כל העונה, להפוך אותו לאשם המרכזי ואז כשלוקחים תואר להתעלם מקיומו.
17 פברואר 2017, 00:29
לא עשה שום דבר מבריק.
נתן לשחקנים הנכונים לשחק ועל זה המון קרדיט.
17 פברואר 2017, 00:32
חברים, הוא עשה עבודה נהדרת בחצי השני. מה שקרה על המגרש לא היה רק קולטון וגל.
הוא עשה רוטציה נהדרת ומגיע לו קרדיט גדול מבחינתי.
17 פברואר 2017, 01:03
החציל האצטקי כתב:לא עשה שום דבר מבריק.
נתן לשחקנים הנכונים לשחק ועל זה המון קרדיט.
עשה כמה דברים:
א) לא עשה במחצית הראשונה דאבל-טים על אמארה, כדי שבהפסקה ירושלים לא תתכונן למהלך הזה. ואז כשמכבי כן התחילה לעשות דאבל-טים על אמארה ברבע האחרון, ירושלים כבר הייתה לחוצה מדי על מנת לחשוב על איזה פתרון.
ב) העלה הרכב די הזוי של 3 גארדים עם מקל, אוחיון וסילי, שהרג את ירושלים בהגנה. גם שם ירושלים לה הספיקה לעשות התאמות ולמצוא פתרונות
20 אפריל 2017, 22:38
שלום שלום ואל תבוא לי בחלום
20 אפריל 2017, 22:49
למי יש ביצים להקפיץ את כל הת'רדים של השחקנים עם ההודעה הזאת?
20 אפריל 2017, 22:53
ShiriV כתב:למי יש ביצים להקפיץ את כל הת'רדים של השחקנים עם ההודעה הזאת?
לכי על זה.
20 אפריל 2017, 22:55
תמיד ייזכר כמרואיין הכי מבריק בהסטוריית הספורט האנושית.
20 אפריל 2017, 23:03
שמואל1 כתב:ShiriV כתב:למי יש ביצים להקפיץ את כל הת'רדים של השחקנים עם ההודעה הזאת?
לכי על זה.
אבל אין לי ביצים
21 אפריל 2017, 11:19
מה רוצים מבגאצקיס? אם היתה לו קבוצה והוא היה מפסיד הטענות היו מוצדקות. אבל הוא רצה להשאיר את סימפסון, ושחררו לו אותו, שחררו לו בדרכים מפוקפקות את השחקן הכי טוב (ווימס), ואת הסנטר המוביל. עם כמה פציעות באמת שאין לו עם מי לשחק.
הטענות שלנו צריכות להיות להנהלה, שלקחו את כספי המנויים שלנו וזרקו אותם לפח, והחליטו כבר לפני חודשיים לעשות עונה פיננסית ולשחרר שלושה שחקנים. ירושלים מביאים באפריל את ג'נטילה ואת הוואל כישראלי, אנחנו משחררים שחקנים ומביאים את נמרוד לוי.
והעיקר, במקום שההנהלה תתפטר בו במקום, ותפסיק לתת לילדים של הבעלים להתקשקש, מפילים את זה על בגצקיס המסכן. בסוף יהיה עוד מאמן שיתהלך ברחבי אירופה ויספר כמה נחמד לאמן פה.
21 אפריל 2017, 12:11
goshimon כתב:מה רוצים מבגאצקיס? אם היתה לו קבוצה והוא היה מפסיד הטענות היו מוצדקות. אבל הוא רצה להשאיר את סימפסון, ושחררו לו אותו, שחררו לו בדרכים מפוקפקות את השחקן הכי טוב (ווימס), ואת הסנטר המוביל. עם כמה פציעות באמת שאין לו עם מי לשחק.
הטענות שלנו צריכות להיות להנהלה, שלקחו את כספי המנויים שלנו וזרקו אותם לפח, והחליטו כבר לפני חודשיים לעשות עונה פיננסית ולשחרר שלושה שחקנים. ירושלים מביאים באפריל את ג'נטילה ואת הוואל כישראלי, אנחנו משחררים שחקנים ומביאים את נמרוד לוי.
והעיקר, במקום שההנהלה תתפטר בו במקום, ותפסיק לתת לילדים של הבעלים להתקשקש, מפילים את זה על בגצקיס המסכן. בסוף יהיה עוד מאמן שיתהלך ברחבי אירופה ויספר כמה נחמד לאמן פה.
אין קשר בין זה שההנהלה דפוקה לבין זה שבגאצקיס מאמן גרוע. אפשר לבוא בטענות לשניהם.
21 אפריל 2017, 12:20
עוד מאמן מסכן שהיה צריך לסבול פה (קודם כל) בגלל כשלי ההנהלה. עוד אחד שבועטים בבושת פנים.
21 אפריל 2017, 12:23
לא מצדיק ת'רד חדש כל עוד אין הודעה רשמית
21 אפריל 2017, 12:33
Holiday_Armadillo כתב:לא מצדיק ת'רד חדש כל עוד אין הודעה רשמית
במילא תהייה הודעה רשמית יותר מאוחר
אבל בסדר שתהייה הודעה רשמית אני אפתח
21 אפריל 2017, 13:18
arel123 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא מצדיק ת'רד חדש כל עוד אין הודעה רשמית
לא אמרת שאם מפסידים לחיפה אז אתה לוקח הפסקה?
21 אפריל 2017, 13:29
my man כתב:arel123 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא מצדיק ת'רד חדש כל עוד אין הודעה רשמית
לא אמרת שאם מפסידים לחיפה אז אתה לוקח הפסקה?
מפתיחת ת'רדים למשחקים