yanay21 כתב:כבר שכחתי שגרייבס ז"ל. איזה נחמד שאפשר לשחק טוב גם כשיש פציעות
ומול קבוצה שסיימה ראשונה. אין משמעות למיקומים בליגה המצחיקה הזו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:כבר שכחתי שגרייבס ז"ל. איזה נחמד שאפשר לשחק טוב גם כשיש פציעות
yanay21 כתב:ShiriV כתב:MTA2311 כתב:ShiriV כתב:איך מונעים מדיברתולומאו לנחות בירושלים?
חייב להיות במכבי במקום לנדסברג.
בגדול, משלמים לו יותר כסף, אבל הדבר האחרון שמכבי צריכה לעשות זה להיכנס למלחמת הצעות על ישראלים עם ירושלים.
נכון שזה הדבר האחרון, אבל המציאות מכתיבה את זה
לא אכפת לי לתת להם את מקל ולהביא את דיבר'
גם משיקולי מציאות. אנחנו בתקציב כפול מהם ויותר, הקבוצה שלנו צריכה להיות יותר טובה גם עם ישראלים פחות טובה. ואני מחבב את הבחור(אני לא כותב את השם הזה)
שועל כתב:yanay21 כתב:כבר שכחתי שגרייבס ז"ל. איזה נחמד שאפשר לשחק טוב גם כשיש פציעות
ShiriV כתב:yanay21 כתב:ShiriV כתב:MTA2311 כתב:ShiriV כתב:איך מונעים מדיברתולומאו לנחות בירושלים?
חייב להיות במכבי במקום לנדסברג.
בגדול, משלמים לו יותר כסף, אבל הדבר האחרון שמכבי צריכה לעשות זה להיכנס למלחמת הצעות על ישראלים עם ירושלים.
נכון שזה הדבר האחרון, אבל המציאות מכתיבה את זה
לא אכפת לי לתת להם את מקל ולהביא את דיבר'
גם משיקולי מציאות. אנחנו בתקציב כפול מהם ויותר, הקבוצה שלנו צריכה להיות יותר טובה גם עם ישראלים פחות טובה. ואני מחבב את הבחור(אני לא כותב את השם הזה)
עברית קשאסה פה
yanay21 כתב:שועל כתב:yanay21 כתב:כבר שכחתי שגרייבס ז"ל. איזה נחמד שאפשר לשחק טוב גם כשיש פציעות
בדיוק לפני כמה דקות הזכירו את זה בשידור ונורא הופתעתי. ששכחתי שהן 1 ו8. והם אמרו שהליגה "שוויונית".
ShiriV כתב:איזה משחק של ווילי וונקה..
felix_r כתב:וורגאס כזה גרוע בסדרה הזאת! אם גם הוא היה טוב כמו שאר חבריו לקבוצה, חיפה לוקחת את הסדרה 3:0 עם ממוצע 20 הפרש בכל משחק
yanay21 כתב:שועל כתב:yanay21 כתב:כבר שכחתי שגרייבס ז"ל. איזה נחמד שאפשר לשחק טוב גם כשיש פציעות
בדיוק לפני כמה דקות הזכירו את זה בשידור ונורא הופתעתי. ששכחתי שהן 1 ו8. והם אמרו שהליגה "שוויונית".
שועל כתב:felix_r כתב:וורגאס כזה גרוע בסדרה הזאת! אם גם הוא היה טוב כמו שאר חבריו לקבוצה, חיפה לוקחת את הסדרה 3:0 עם ממוצע 20 הפרש בכל משחק
שחקן טוב שנתן עונה טובה, כנראה הרכז הטוב בליגה. גם היום הוא עשה כמה פעולות טובות.
yanay21 כתב:ShiriV כתב:איזה משחק של ווילי וונקה..
רוצה לנזוף בך גם כי זה נורא, וגם כי לא חשבתי על זה בעצמי
jol9 כתב:אולי הבלון של דן שמיר שניפחו פה בפורום, יוציא קצת אוויר?
ShiriV כתב:yanay21 כתב:שועל כתב:yanay21 כתב:כבר שכחתי שגרייבס ז"ל. איזה נחמד שאפשר לשחק טוב גם כשיש פציעות
חיפה כקבוצה הרבה יותר מרשימה אותי מחולון. זה שהם סיימו במקום 8 זה לא היה צפוי..
מצד שני, חולון לא קבוצה של מקום 1 בשום צורה.
ליגה בדיחה
felix_r כתב:שועל כתב:felix_r כתב:וורגאס כזה גרוע בסדרה הזאת! אם גם הוא היה טוב כמו שאר חבריו לקבוצה, חיפה לוקחת את הסדרה 3:0 עם ממוצע 20 הפרש בכל משחק
שחקן טוב שנתן עונה טובה, כנראה הרכז הטוב בליגה. גם היום הוא עשה כמה פעולות טובות.
לא אמרתי שהוא שחקן רע. הוא שחקן חביב ביותר, אבל הוא חלש בסדרה הזאת. מחטיא מלא ליי-אפים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים