06 יולי 2018, 02:38
06 יולי 2018, 23:45
07 יולי 2018, 10:12
07 יולי 2018, 11:46
refael כתב:הייתי שוקל ברצינות להביא לפה את גלן רייס
עם כל הבעיות שלו ויש הרבה הוא שחקן ענק.
ציוות של וולבקין ורייס באותה חמישיה זה צמד סקוררים שיהיה קשה מאוד לעצור גם באירופה.
איתם בחמישיה אני מצוות את קיין טיוס והאמת שבולדן גם היה משתלב פה ב4( אם לא הולך לnba, מקווה שגם יעשה שידרוג קטן מעונה שעברה ויראה שיפור)
מהספסל מגיעים פארגו רול ריי קולוראבי עוד סנטר בסגנון של טיוס( די לא הולך לנו עם סנטרים קלאסים כמו הבלארוסי השנה).
וולבקין פארגו
קיין ריי דיברתלומיאו
רייס רול זוסמן?
בולדן קלויארו כהן
טיוס רובינסון?
סהכ אני חושב שסגל מאוזן וכישרוני בתקציב שמכבי יכולה להעמיד ולהתמודד בצורה ראויה להיכנס לפליאוף ביורוליג.
גם ההמשכיות של שנה שעברה לפי דעתי תוסיף ונראה רק שיפור ביכולת של השחקנים והחיבור שלהם.
07 יולי 2018, 12:59
SirCharles כתב:נתחיל בזה שמאוד אהבתי את הגרסה האחרונה של פארגו והייתי שמח אם היו מחתימים אותו כרכז ראשון לשנתיים מיד בסיום העונה ומביאים כמחליף רכז צעיר עם פוטנציאל שהוא יחנוך. Having said that, אני לא יודע כמה זה יהיה נכון להחתים אותו במידה וסוגרים גם עם ווילבקין. נראה לי בזבוז של תקציב (עבור קבוצה עם תקציב בינוני כמו מכבי) להחתים שני שחקנים באותה העמדה שיכולים לשחק יחד אולי 10-15 דקות בהרכב נמוך כאשר חסרים עוד 2-3 שחקני חמישייה (סמול, פאוור וסנטר שיחלוק את העמדה עם אלכס).
נגיד ואחד מביניהם חותם לבסוף (אני אצא מנקודת הנחה שאם לא הסקוטי אז יגיעו מהר להבנות עם ג'רמי) אז זה הdepth chart כרגע:
PG - ווילבקין/פארגו, ?, ג'ון די
SG - קיין, ריי, (זוסמן?)
SF - ?, רול, (משעור?)
PF - ?/בולדן, קלויארו, כהן
C - טיוס, ?
נראה לי שבמידה ומחתימים את ווילבקין או פארגו לעמדת הרכז הפותח אנחנו במצב לא רע בעמדות הגארד, אחד מהשניים + קיין (הגנה וריבאונד), ריי (אקספלוסיביות), ג'ון די (לחץ על הכדור ואנרגיה) ורול (קליעה ומסירה) נותנים לא מעט דברים. חסר רק רכז מחליף, רצוי מישהו עם סייז, אם אפשר ישראלי (נראה לי שיפתח זיו למרות יכולות ניהול משחק בינוניות יכול להתאים למשבצת).
בעמדות הפורוורד אין לנו כרגע אף שחקן פותח. רול וקיין יכולים לתת דקות בסמול כמו שעשו בעונה שעברה אבל אף אחד מהם אינו ברמה של סמול פותח ליורוליג. צריך פה אתלט ארוך ודינאמי, מגן טוב שיעזור בריבאונד וידע לשים שלשה חופשית ולחתוך לסל כמו שצריך. מעניין מה תג המחיר של שאבון שילדס...
ב-4 יש לנו שני מחליפים שיתנו קליעה מבחוץ (קלויארו) ומבפנים (כהן) ואינטלגנצית משחק התקפית לא רעה אבל אף אחד מהם לא יכול להחזיק את העמדה בהגנה. בשביל לעצור את הגיסטים והגילים והשנגליות והפרינטזיסים של הליגה צריך... איך אני אגיד את זה מבלי להישמע גזען?... מישהו קצת פחות לבנבן. הייתי מאוד שמח לראות פה את ג'ג'ואן (ג'חואן?) ג'ונסון או מישהו בסגנון. לא יצא לי לראות השנה את ג'ורדן מיקי שהוזכר בת'רד הסקאוטינג אבל מעניין אותי אם הוא טכני מספיק לעמדה 4 או שהוא יותר 5. גם השארה של בולדן יכולה לבוא בחשבון, במידה והצוות המקצועי יאמין בו והבחור יראה התקדמות בקיץ ורצון להשתפר.
אחרי שיסגרו את עמדת הפורוורד יצטרכו להחתים סנטר נוסף, אבל אני עייף מדי אז בפעם אחרת.
07 יולי 2018, 14:09
Rampel כתב:חציל, עמדה 3 שלך רכה להחריד. בכדורסל המודרני צריך להיות שם שחקן שהוא הכי אולאראונד.
המילטון זה חתיכת הימור. נניח ואתה מחביא אותו ומכפר עליו עם קיין, האלטרנטיבה שלו היא מייקל רול, שמעבר לעובדה שהוא שחקן הגנה לא טוב, גם ה-IQ ההגנתי שלו לא גבוה.
לא הייתי מתפשר פה ובשוק יש לא מעט היצע. מכבי צריכה להשקיע גם בעמדה הזאת, לא להתבייש וללכת על שחקן כמו האניקאט, שהפציעות והעונה האחרונה הורידו לו את המנייה והוא יכול להגיע במחיר שפוי.
בנוגע לזוסמן, אני מקווה שהוא לא יהיה פה שנה הבאה. עם כל האהבה אליו, אין לו מקום בסגל והוא הוכיח את זה השנה כמעט בכל הזדמנות שהוא קיבל. הוא מבולגן, שומר רע ועל הדרך איבד ביטחון בזריקה שלו, שהייתה הטיקט שלו לסגל השנה.
עם כל הפוטנציאל שיש לו להפוך להיות SF מן המניין, הוא חייב לצאת ולבנות את עצמו. בית הלחמי עשה עבודה טובה עם שוכמן, גליל יכולה להיות יעד טוב בשבילו.
בכל הסגל הזה אין את הנישה שהייתה הכי קריטית בחסרונה למכבי העונה וזה 3&D וכאן הייתי מהמר על איגור קולשוב שיכול גם לשחק ב-3.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
07 יולי 2018, 14:14
חחחחחח כמובן שזה נרשם לפני האירוע.. מאוד מאכזב..שמוליק כתב:Rampel כתב:חציל, עמדה 3 שלך רכה להחריד. בכדורסל המודרני צריך להיות שם שחקן שהוא הכי אולאראונד.
המילטון זה חתיכת הימור. נניח ואתה מחביא אותו ומכפר עליו עם קיין, האלטרנטיבה שלו היא מייקל רול, שמעבר לעובדה שהוא שחקן הגנה לא טוב, גם ה-IQ ההגנתי שלו לא גבוה.
לא הייתי מתפשר פה ובשוק יש לא מעט היצע. מכבי צריכה להשקיע גם בעמדה הזאת, לא להתבייש וללכת על שחקן כמו האניקאט, שהפציעות והעונה האחרונה הורידו לו את המנייה והוא יכול להגיע במחיר שפוי.
בנוגע לזוסמן, אני מקווה שהוא לא יהיה פה שנה הבאה. עם כל האהבה אליו, אין לו מקום בסגל והוא הוכיח את זה השנה כמעט בכל הזדמנות שהוא קיבל. הוא מבולגן, שומר רע ועל הדרך איבד ביטחון בזריקה שלו, שהייתה הטיקט שלו לסגל השנה.
עם כל הפוטנציאל שיש לו להפוך להיות SF מן המניין, הוא חייב לצאת ולבנות את עצמו. בית הלחמי עשה עבודה טובה עם שוכמן, גליל יכולה להיות יעד טוב בשבילו.
בכל הסגל הזה אין את הנישה שהייתה הכי קריטית בחסרונה למכבי העונה וזה 3&D וכאן הייתי מהמר על איגור קולשוב שיכול גם לשחק ב-3.
לא מחיר שפוי וכנראה שגם לא האניקט שפוי:
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 88147.html
07 יולי 2018, 14:21
07 יולי 2018, 15:21
07 יולי 2018, 15:21
07 יולי 2018, 17:24
Rampel כתב:חחחחחח כמובן שזה נרשם לפני האירוע.. מאוד מאכזב..שמוליק כתב:Rampel כתב:חציל, עמדה 3 שלך רכה להחריד. בכדורסל המודרני צריך להיות שם שחקן שהוא הכי אולאראונד.
לא מחיר שפוי וכנראה שגם לא האניקט שפוי:
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 88147.html
07 יולי 2018, 18:54
10 יולי 2018, 05:39
10 יולי 2018, 22:04
10 יולי 2018, 22:26
10 יולי 2018, 22:30
גל גל כתב:תאמת אני קצת מפחד מההייפ סביב סקוטי ווילבקין
בהרכבים מסויים עם רול וקיין אני לא רואה מי יחדור לסל
הוא לא חודר הרבה לסל ושהא חודר יש בעיה מסויימת הוא בעיקר מעיף שלשות באחוזים מדהימים , אבל אני מפחד שפה זה יגמר
10 יולי 2018, 22:51
החציל האצטקי כתב:גל גל כתב:תאמת אני קצת מפחד מההייפ סביב סקוטי ווילבקין
הוא לא חודר הרבה לסל ושהא חודר יש בעיה מסויימת הוא בעיקר מעיף שלשות באחוזים מדהימים , אבל אני מפחד שפה זה יגמר
בגלל זה אתה צריך עוד שחקן התקפה טוב מעמדה 3. ועוד שחקני פנים. ועוד רכז שחודר כמו פארגו. ועוד גארד שיכול לחדור ולקבל בלוקים על המוח כמו ריי, אבל הוא ימשיך לעשות את זה כי אין לו אלוהים.
הכל בסדר. בונים יפה בינתיים.
10 יולי 2018, 22:54
toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:גל גל כתב:תאמת אני קצת מפחד מההייפ סביב סקוטי ווילבקין
בגלל זה אתה צריך עוד שחקן התקפה טוב מעמדה 3. ועוד שחקני פנים. ועוד רכז שחודר כמו פארגו. ועוד גארד שיכול לחדור ולקבל בלוקים על המוח כמו ריי, אבל הוא ימשיך לעשות את זה כי אין לו אלוהים.
אין מצב שאתה שם את וולבקין, פארגו, ריי והמילטון בקבוצה אחת. יש כדור אחד במשחק וחצי מהזמן הוא נמצא אצל הקבוצה האחרת. צריכים איזון בכל דבר.
10 יולי 2018, 22:55
MTA2311 כתב:toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:גל גל כתב:תאמת אני קצת מפחד מההייפ סביב סקוטי ווילבקין
אין מצב שאתה שם את וולבקין, פארגו, ריי והמילטון בקבוצה אחת. יש כדור אחד במשחק וחצי מהזמן הוא נמצא אצל הקבוצה האחרת. צריכים איזון בכל דבר.
יש איזון סביר כי מצד שני יש לך את רול, קיין, קלויארו, בולדן וטיוס שלא בדיוק צריכים את הכדור ביד.
זה שאלה של הרכבים, רוטציות ויכולות ניהול של המאמן.
אם רוצים איכות צריך לדעת גם לנהל אגו, אין מה לעשות.
10 יולי 2018, 22:58