ת'רד המלפפונים - הצעת ענק לסלוקאס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים

הודעהעל ידי SirCharles » 09 יוני 2019, 20:34

Jack55 כתב:
SirCharles כתב:
Jack55 כתב:
cifkcv כתב:מילוש רכז גאון, אחד הטובים שהיו באירופה, אבל עם כמה שזה 'מוזר' הוא באמת פחות מתאים לשחק עם וילבקין(שהוא נשאר פה וזאת עובדה).
אגב, אני לא יודע כמה הוא שומר גרוע מפארגו ועדין.. זה יהיה קו אחורי רך מאוד.

שמע הוא בדיוק הדבר שאין לנו כבר כמה שנים טובות - מנהל משחק ברמה הכי טובה שיש .
תאמין לי שרכז כמוהו גם יהפוך את בלאק למשל לפי 2 יותר משמעותי ואפקטיבי בהתקפה .
אפשר לחפות עם רכז הגנתי ברמה טובה מהספסל, אם איכשהו זה יקרה הדבר הזה ובאמת יצליחו להחתים אותו אז ברור שיאניס יהיה מודע לבעיה ההגנתית ויצרף עוד גארד עם דגש הגנתי לקו האחורי .

תסביר לי בבקשה איך זה יעבוד. הרכז ההגנתי יתן מהספסל למילוש וסקוטי הוראות איך להגן?
עדיין לא הבנת שכדורסל זה לא nba 2k? אם יש לך בקו האחורי 2 גארדים שלא שומרים אז זה משפיע על כל משחק ההגנה של הקבוצה, הם לא עוצרים חדירות והגבוהים צריכים כל הזמן לחפות עליהם. לא למדנו את זה כבר מהשנים האחרונות? (פארמר/רוצסטי זו דוגמא אחת מבין רבות)

אתה משווה בין היכולות ההתקפיות של פארמר ורוצסטי לבין אלה של ווילבקין ותיאודוסיץ?
הם לא יהיו חייבים לשחק כל הזמן ביחד מספיק אתה עוטף את עמדות 1-3 עם עוד 2 גארדים הגנתיים ברמה טובה + זוסמן ואתה מסודר .
חוץ מזה ווילבקין לא כזה חור הגנתי, הוא כן יכול להתמודד עם גארדים, הוא שומר סביר .

שוב אתה חושב רק על צד אחד של המגרש. זה לא משנה כמה מוכשרים הם בהתקפה (ובוא נודה באמת, לסקוטי אין יכולות יוצאות דופן חוץ מקליעה, כמו חדירה או מסירה) אם בהגנה הם לא יכולים לעצור אף אחד. ומה עשינו אם צריך לשים במקום אחד מהם שחקן הגנתי כך שהם יתקשו לשחק יחדיו? (כמו כל קו אחורי שמכבי הרכיבה ב5 השנים האחרונות).
ברור לך גם שאם יחתימו גארד יקר כמו תאודושיץ או דילייני אז לא יישאר כסף בשביל לחזק את שאר העמדות ואנחנו ניתקע שוב עם קו פורוורדים של קיין, קלויארו, אבדיה, אובריינט וכהן, שלכל אחד מהם כיום יש יותר חסרונות מיתרונות.
SirCharles

הודעהעל ידי cannon » 09 יוני 2019, 21:17

ואכן מדווחים לי שלסורט מאוד מאוד מעניין את מכבי שרואה בו אופציה מעולה להחליף את טיוס... יכול להיות שזה חלק ממשחקי כח מול טיוס דרך אגב אבל אם טיוס לא יישאר, לסורט שם חם מאוד בפנקס...
cannon

ת'רד המלפפונים

הודעהעל ידי Jack55 » 09 יוני 2019, 21:19

cannon כתב:ואכן מדווחים לי שלסורט מאוד מאוד מעניין את מכבי שרואה בו אופציה מעולה להחליף את טיוס... יכול להיות שזה חלק ממשחקי כח מול טיוס דרך אגב אבל אם טיוס לא יישאר, לסורט שם חם מאוד בפנקס...

אני בעד, לסור יכול להיות אופציה נהדרת במקומו של טיוס, רעב יותר, צעיר יותר וירצה להוכיח את עצמו יותר ברמות האלה, אהייה שמח אם יחתום .
לפניי חודש כתבתי :
הוא פשוט יכול להיות היורש של טיוס, שניהם חוסמים נהדרים, שניהם אתלטים ויודעים איך לסיים אליהופ, שניהם משנים זריקות ושניהם משאבת ריבאונד, ההבדל היחיד הוא שלסור יעלה פחות ושהוא צעיר מטיוס ב8 שנים, לכן אפשר להחתים אותו למינימום שנתיים פה, נראה לי שזאת השקעה נכונה וטובה ושהוא כבר לגמריי בשל לרמת יורוליג .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי A.Parker » 09 יוני 2019, 21:45

תיאודוסיץ' שחקן מלהיב מאוד, רכז על, אבל חיבור שלו עם סקוטי זו התאבדות הגנתית שתוביל לכישלון. לסור שחקן נחמד, אבל אני לא מתלהב ממנו ומעדיף שחקן בעל תכונות שונות מבלאק.
A.Parker

הודעהעל ידי cifkcv » 09 יוני 2019, 21:49

A.Parker כתב:תיאודוסיץ' שחקן מלהיב מאוד, רכז על, אבל חיבור שלו עם סקוטי זו התאבדות הגנתית שתוביל לכישלון. לסור שחקן נחמד, אבל אני לא מתלהב ממנו ומעדיף שחקן בעל תכונות שונות מבלאק.

מסכים. ומסכים.
cifkcv

הודעהעל ידי Jack55 » 09 יוני 2019, 21:56

A.Parker כתב:תיאודוסיץ' שחקן מלהיב מאוד, רכז על, אבל חיבור שלו עם סקוטי זו התאבדות הגנתית שתוביל לכישלון. לסור שחקן נחמד, אבל אני לא מתלהב ממנו ומעדיף שחקן בעל תכונות שונות מבלאק.

לדעתי אתה לא יכול להגיד לא לשחק כמו תיאודוסיץ, הצוות המקצועי יהיה מודע לבעיות ההגנה במצב כזה ואני בטוח שידעו איך לעטוף את שאר הקו האחורי בעוד 2 גארדים הגנתיים טובים, כי במצב של תיאודוסיץ אתה לא צריך להשקיע בעוד גארדים מוכשרים .
וולטרס שומר סביר, ווילבקין שומר סביר+, וזוסמן שומר טוב מאוד, המצב לא יהיה כזה נוראי לדעתי .

בנוגע ללסור אני מסכים שהוא סנטר שדומה לבלאק, אבל אם יביאו 4 עם תכונות ויכולות שונות מבלאק, זה יכול להיות בסדר .

אגב מה עם סיקמה מאלבה, מה אומרים עליו?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Blondjam » 09 יוני 2019, 21:59

Jack55 כתב:

לדעתי אתה לא יכול להגיד לא לשחק כמו תיאודוסיץ, הצוות המקצועי יהיה מודע לבעיות ההגנה במצב כזה ואני בטוח שידעו איך לעטוף את שאר הקו האחורי בעוד 2 גארדים הגנתיים טובים, כי במצב של תיאודוסיץ אתה לא צריך להשקיע בעוד גארדים מוכשרים .
וולטרס שומר סביר, ווילבקין שומר סביר+, וזוסמן שומר טוב מאוד, המצב לא יהיה כזה נוראי לדעתי .

בנוגע ללסור אני מסכים שהוא סנטר שדומה לבלאק, אבל אם יביאו 4 עם תכונות ויכולות שונות מבלאק, זה יכול להיות בסדר .

בדיוק חשבתי על סיקמה היום.נמצא בשיא הקריירה אבל לא סגור על מידת התאמתו ליורוליג

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
Blondjam

הודעהעל ידי Mmm » 10 יוני 2019, 01:22

"מינדאוגאס קוזמינסקאס מתרחק מז'לגיריס אחרי שלטענתו קיבל הצעה מעליבה. הקבוצה של שאראס לא בטירוף עליו ולכן העסקה צפויה ליפול והשחקן אמור לחפש קבוצה אחרת"
Mmm

הודעהעל ידי Mmm » 10 יוני 2019, 01:44

מישהו בטויטר שאל את דיילני האם הוא מגיע לאירופה אז הוא ענה 'עוד נראה'
Mmm

הודעהעל ידי Mmm » 10 יוני 2019, 01:57

Maccabi wants to sign a top class guard this summer. Malcom Delayne is their number one target!
Mmm

הודעהעל ידי Jack55 » 10 יוני 2019, 02:01

Maccabi Tel Aviv, LDLC Asvel Villeurbanne and Olympiacos Piraeus are actively watching Matthias Lessort situation in Malaga.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Rampel » 10 יוני 2019, 02:02

Jack55 כתב:

מדהים כמה מהר עברת מ"גארד הגנתי וגבוה שישלים את בלאק" לתיאודוסיץ וסיקמה.

מעבר לזה שהחתמה של תיאודוסיץ' תחסל למכבי את התקציב (ואז בהצלחה להביא MVP יורוקאפ, של 2 מטר ובמבה, כן? במחיר סביר), אז בכל אופן:
תיאודוסיץ
ווילבקין
קוזמינסקאס (לכספי לא ישאר לך כסף עם רכש כזה)
סיקמה
בלאק
חמישיה כזו לא תביא אותנו להצלבה.

אני כבר רואה איך אתה מגיב שעם 3 הגנתי אפשר לחפות על ווילבקין ותיאודוסיץ', אבל לא, אני לא מכיר 3, בטח לא ברמת יורוליג שיודע לכסות 3 שחקנים. תכירו בזה שכבר יש גארד עם הגנה בעייתית בחמישיה והוא עולה 1.3 מיליון דולר. להביא עוד אחד כזה, גם אם משודרג, במחיר משודרג זו התאבדות. מסכים עם צ'ארלס, תפסיקו לשחק 2K.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Jack55 » 10 יוני 2019, 02:17

Rampel כתב:
Jack55 כתב:

מדהים כמה מהר עברת מ"גארד הגנתי וגבוה שישלים את בלאק" לתיאודוסיץ וסיקמה.

מעבר לזה שהחתמה של תיאודוסיץ' תחסל למכבי את התקציב (ואז בהצלחה להביא MVP יורוקאפ, של 2 מטר ובמבה, כן? במחיר סביר), אז בכל אופן:
תיאודוסיץ
ווילבקין
קוזמינסקאס (לכספי לא ישאר לך כסף עם רכש כזה)
סיקמה
בלאק
חמישיה כזו לא תביא אותנו להצלבה.

אני כבר רואה איך אתה מגיב שעם 3 הגנתי אפשר לחפות על ווילבקין ותיאודוסיץ', אבל לא, אני לא מכיר 3, בטח לא ברמת יורוליג שיודע לכסות 3 שחקנים. תכירו בזה שכבר יש גארד עם הגנה בעייתית בחמישיה והוא עולה 1.3 מיליון דולר. להביא עוד אחד כזה, גם אם משודרג, במחיר משודרג זו התאבדות. מסכים עם צ'ארלס, תפסיקו לשחק 2K.

ממש לא "עברתי", היה דיבור שתיאודוסיץ' הוא אופציה עבור מכבי וחלק מפה רשמו שהוא לא אופציה טובה, אני רק אמרתי שלשחקן כמוהו לא אומרים לא .
וונאמייקר או תיאודוסיץ'? ככל הנראה שהייתי בוחר בוונאמייקר .

לא מבין איך קפצת והסקת שאני בעד סיקמה ושמבחינתי חייב להביא אותו, דיברנו על גבוה מגוון מבלאק אז העלתי את השם של סיקמה, הכל טוב אחי .
ועוד יותר איך הגעת לחמישייה הזאת, אתה ראית אותי כותב שזאת החמישייה שאני רוצה?

תיאודוסיץ'/וונאמייקר
ווילבקין
כספי
4 פותח
בלאק

חמישייה שיכולה לעמוד בתקציב של מכבי, אומנם הספסל לא יהיה "מפואר", אבל אפשר להחתים שחקנים טובים שישלימו ויחפו על החסרונות של החמישייה במחירים טובים .
לא יודע אם וונאמייקר או מילוש ישתינו לכיוון שלנו, אבל אנחנו כל הזמן שומעים על רכז בכיר מהשורה הראשונה, אז אלו 2 השמות שצריכים לקחת בחשבון, לפחות להציע להם הצעה .
רוב הסיכויים שילכו לגדולות של אירופה, ואז או שנשאר עם דילייני או עם רכז אחר כמו נדוביץ' וכו' .

אני לא מבין מה הקשר 2K?
אני רוצה שבעונה הבאה רוב התקציב ילך על החמישייה הראשונה, הרי במילא זה נראה שגם קיין וגם קלויארו ימשיכו איתנו, אז נכון לעכשיו זה מצב השכר של שחקני הספסל שלך :
וולטרס (350K), קיין (350K), קלויארו (300-350K), דיבה (300K), זוסמן (100-200K), כהן (300K) ואבדיה .

אז ככל הנראה יש לך כבר 7 שחקני ספסל שכולם ביחד לא יעברו את ה2 מיליון במקרה הרע .
זה אומר שאתה לגמריי יכול להשקיע בחמישייה הראשונה .
אם יצליחו להחתים את אחד מהשלושה (דילייני/מילוש/וונאמייקר), כנראה שהעסק יהיה בערך באותו תג מחיר של ווילבקין, ואז יצטרכו להתפשר על 4 פותח סביר, שחקן שינוע בסביבות ה400-600K גג .
לעומת זאת אם מסתכלים על התרחיש היותר הגיוני, כנראה שהרכז הבכיר שיחתימו יהיה לא אחד מהשלושה האלה והוא כנראה יעלה בסביבות ה800K, ואז יוכלו קצת להשקיע יותר בעמדת ה4 הפותח .

ואז אתה כבר עם 12 שחקנים, תוסיף לזה עוד מחליף זר לבלאק והסגל פחות או יותר סגור, אולי עוד ישראלי .

1. רכז בכיר, וולטרס .
2. ווילבקין, קיין, דיבה, זוסמן .
3. כספי, קלויארו, אבדיה .
4. 4 פותח, כהן .
5. בלאק, זר מחליף (לסור?) .

כמו שציינתי, אם הרכז הבכיר יהיה שם מפוצץ פחות ישקיעו ב4 הפותח ואולי ילכו על הימור, ואם הרכז הבכיר יעלה מחיר יותר סביר, ילכו על 4 פותח יותר נורמלי .
זה לדעתי הכיוון, לא מבין מה הקשר NBA2K, זאת המציאות .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Rampel » 10 יוני 2019, 02:24

הקשר ל-2K זו האמירה שלא אומרים לא לתאודוסיץ'. כשבקו האחורי יחד איתו יהיה את ווילבקין והוא עולה באזור ה-1.5-2 מיליון דולר, אז זה לא רק שאפשר, צריך להגיד לא לתענוג. והוא אכן תענוג, כבודו של תיאודוסיץ' במקומו מונח, אבל הוא לא מתאים למה שמתקיים אצלנו.

ואם כבר מדברים על מה שמתקיים אצלנו, אז יש לנו כבר MVP יורוקאפ ששותה מהתקציב יותר ממה שהוא שווה, אז אני אענה לגופו של עניין - לא חושב שצריך פה את סיקמה, לא בגלל זה ולא בגלל היכולת שלו להשלים את הקו הקדמי.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Jack55 » 10 יוני 2019, 02:27

Rampel כתב:הקשר ל-2K זו האמירה שלא אומרים לא לתאודוסיץ'. כשבקו האחורי יחד איתו יהיה את ווילבקין והוא עולה באזור ה-1.5-2 מיליון דולר, אז זה לא רק שאפשר, צריך להגיד לא לתענוג. והוא אכן תענוג, כבודו של תיאודוסיץ' במקומו מונח, אבל הוא לא מתאים למה שמתקיים אצלנו.

ואם כבר מדברים על מה שמתקיים אצלנו, אז יש לנו כבר MVP יורוקאפ ששותה מהתקציב יותר ממה שהוא שווה, אז אני אענה לגופו של עניין - לא חושב שצריך פה את סיקמה, לא בגלל זה ולא בגלל היכולת שלו להשלים את הקו הקדמי.

הכל תלוי בשכר, ברור שמעל למיליון וחצי זה כבר מוגזם, ושאפילו מכבי מודעים לכך שהם לא יכולים להוציא סכומים כאלה .
בנוגע לסיקמה, רק העלתי אותו כאופציה, אני גם לא הכי התלהבתי ממנו העונה, אפשר למצוא טובים ממנו עם ניסיון יורוליג .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Rampel » 10 יוני 2019, 02:32

Jack55 כתב:
Rampel כתב:הקשר ל-2K זו האמירה שלא אומרים לא לתאודוסיץ'. כשבקו האחורי יחד איתו יהיה את ווילבקין והוא עולה באזור ה-1.5-2 מיליון דולר, אז זה לא רק שאפשר, צריך להגיד לא לתענוג. והוא אכן תענוג, כבודו של תיאודוסיץ' במקומו מונח, אבל הוא לא מתאים למה שמתקיים אצלנו.

הכל תלוי בשכר, ברור שמעל למיליון וחצי זה כבר מוגזם, ושאפילו מכבי מודעים לכך שהם לא יכולים להוציא סכומים כאלה .
בנוגע לסיקמה, רק העלתי אותו כאופציה, אני גם לא הכי התלהבתי ממנו העונה, אפשר למצוא טובים ממנו עם ניסיון יורוליג .
שוב, יותר מהשכר שינגס חזק בתקציב (והוא ינגס), זה חוסר ההתאמה לקו האחורי שנבנה, שתיצור מסננת הגנתית. תיאודוסיץ'-ווילבקין-וולטרס זו שלישיה שתראה הרבה דקות ביחד ולחוד והשומר הטוב בחבורה הוא וולטרס.. וזה בעייתי בלשון המעטה.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Jack55 » 10 יוני 2019, 02:46

Rampel כתב:
Jack55 כתב:

שוב, יותר מהשכר שינגס חזק בתקציב (והוא ינגס), זה חוסר ההתאמה לקו האחורי שנבנה, שתיצור מסננת הגנתית. תיאודוסיץ'-ווילבקין-וולטרס זו שלישיה שתראה הרבה דקות ביחד ולחוד והשומר הטוב בחבורה הוא וולטרס.. וזה בעייתי בלשון המעטה.

תראה אני אישית לא חושב שווילבקין כזה שומר גרוע, הוא סביר ויכול להתמודד עם גארדים, לעומת תיאודוסיץ שההגנה שלו באמת רעה .
שיש לך את קיין וזוסמן (גם דיבה נחמד) אתה עוד יכול לחיות עם זה בשלום .
תאמין לי אני לא ילד שלא מבין כדורסל, אני צופה במשחקים על בסיס קבוע ואני לא אומר ״חובה תיאודוסיץ״ רק בגלל השם ובגלל שאני מתלהב ממנו .
אני מאוד מבין בכל הדברים שהם התמונה הכללית כמו הגנה, הגנה של הקו האחורי והקדמי לחוד וכו׳ .
אני באמת חושב שתיאודוסיץ (בסכום שהוא לא אסטרונומי כמובן) שווה מקום בקבוצה, תחשוב גם על זה שהוא יהפוך את בלאק לשחקן הרבה יותר טוב .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי MM3 » 10 יוני 2019, 10:32

Rampel כתב:
Jack55 כתב:

אם בטופ רכזים של הפנטזי יש את וונאמייקר (בטוח בכלל שהוא חוזר לאירופה ? ) מילוש ודילייני . וונאמייקר הכי מתאים אבל נראה לי שמבחינת השוק הוא גם יהיה הכי מבוקש מה שיקשה על מכבי להתחרות עליו.
התקפית מילוש הכי מתאים אבל מסכים שהגנתית זה יכול להיות בעייתי עם זאת ברמה השיווקית וכלכלית זה הצעד הכי נכון של ההנהלה, זה שם שמוכר מינויים ומביא ספונסרים.
מהשלושה ברמת המחיר והסגנון דילייני נראה לי הכי ריאלי, למרות שבהרגשה שלי הוא קצת כמו ווילבקין (אולי משופר). אבל אין ספק ששילוב שלהם זה כוח אש רציני מהקו האחורי.

לא רואה סיבה שמילוש ווילבקין וולטרס יראו פרקט באותו זמן אז אין בכלל מה להתייחס לאופציה הזאת אם היא מתאימה או לא .. וולטרס אם באמת יוחתם בסוף אמור לעלות מהספסל .. לא יפתיע אותי אם יהיה בסוף הרכז הפותח שלנו וכל השמות האחרים יחתמו בקבוצות יורוליג.
MM3

הודעהעל ידי Assaf M » 10 יוני 2019, 10:40

תאודוסיץ׳ לדעתי נעול בצסק״א. יש לו שם קשרים עם הנשיא, הם מאוד מחוברים. מכבי לא בקלאיבר שלו, בטח שלא כלכלית.
Assaf M

הודעהעל ידי Blondjam » 10 יוני 2019, 10:45

Assaf M כתב:תאודוסיץ׳ לדעתי נעול בצסק״א. יש לו שם קשרים עם הנשיא, הם מאוד מחוברים. מכבי לא בקלאיבר שלו, בטח שלא כלכלית.
אבל מכבי רוצים ללכת על קאליבר רציני בעמדת הרכז לא? אז יצטרכו להכניס את היד עמוק לכיס.אני בכל אופן חושב שסלוקאס הוא האידיאל אבל הביקוש שלו בשמיים

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
Blondjam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־14 אורחים