09 יוני 2019, 20:34
Jack55 כתב:SirCharles כתב:Jack55 כתב:cifkcv כתב:מילוש רכז גאון, אחד הטובים שהיו באירופה, אבל עם כמה שזה 'מוזר' הוא באמת פחות מתאים לשחק עם וילבקין(שהוא נשאר פה וזאת עובדה).
אגב, אני לא יודע כמה הוא שומר גרוע מפארגו ועדין.. זה יהיה קו אחורי רך מאוד.
שמע הוא בדיוק הדבר שאין לנו כבר כמה שנים טובות - מנהל משחק ברמה הכי טובה שיש .
תאמין לי שרכז כמוהו גם יהפוך את בלאק למשל לפי 2 יותר משמעותי ואפקטיבי בהתקפה .
אפשר לחפות עם רכז הגנתי ברמה טובה מהספסל, אם איכשהו זה יקרה הדבר הזה ובאמת יצליחו להחתים אותו אז ברור שיאניס יהיה מודע לבעיה ההגנתית ויצרף עוד גארד עם דגש הגנתי לקו האחורי .
תסביר לי בבקשה איך זה יעבוד. הרכז ההגנתי יתן מהספסל למילוש וסקוטי הוראות איך להגן?
עדיין לא הבנת שכדורסל זה לא nba 2k? אם יש לך בקו האחורי 2 גארדים שלא שומרים אז זה משפיע על כל משחק ההגנה של הקבוצה, הם לא עוצרים חדירות והגבוהים צריכים כל הזמן לחפות עליהם. לא למדנו את זה כבר מהשנים האחרונות? (פארמר/רוצסטי זו דוגמא אחת מבין רבות)
אתה משווה בין היכולות ההתקפיות של פארמר ורוצסטי לבין אלה של ווילבקין ותיאודוסיץ?
הם לא יהיו חייבים לשחק כל הזמן ביחד מספיק אתה עוטף את עמדות 1-3 עם עוד 2 גארדים הגנתיים ברמה טובה + זוסמן ואתה מסודר .
חוץ מזה ווילבקין לא כזה חור הגנתי, הוא כן יכול להתמודד עם גארדים, הוא שומר סביר .
09 יוני 2019, 21:17
09 יוני 2019, 21:19
cannon כתב:ואכן מדווחים לי שלסורט מאוד מאוד מעניין את מכבי שרואה בו אופציה מעולה להחליף את טיוס... יכול להיות שזה חלק ממשחקי כח מול טיוס דרך אגב אבל אם טיוס לא יישאר, לסורט שם חם מאוד בפנקס...
הוא פשוט יכול להיות היורש של טיוס, שניהם חוסמים נהדרים, שניהם אתלטים ויודעים איך לסיים אליהופ, שניהם משנים זריקות ושניהם משאבת ריבאונד, ההבדל היחיד הוא שלסור יעלה פחות ושהוא צעיר מטיוס ב8 שנים, לכן אפשר להחתים אותו למינימום שנתיים פה, נראה לי שזאת השקעה נכונה וטובה ושהוא כבר לגמריי בשל לרמת יורוליג .
09 יוני 2019, 21:45
09 יוני 2019, 21:49
A.Parker כתב:תיאודוסיץ' שחקן מלהיב מאוד, רכז על, אבל חיבור שלו עם סקוטי זו התאבדות הגנתית שתוביל לכישלון. לסור שחקן נחמד, אבל אני לא מתלהב ממנו ומעדיף שחקן בעל תכונות שונות מבלאק.
09 יוני 2019, 21:56
A.Parker כתב:תיאודוסיץ' שחקן מלהיב מאוד, רכז על, אבל חיבור שלו עם סקוטי זו התאבדות הגנתית שתוביל לכישלון. לסור שחקן נחמד, אבל אני לא מתלהב ממנו ומעדיף שחקן בעל תכונות שונות מבלאק.
09 יוני 2019, 21:59
בדיוק חשבתי על סיקמה היום.נמצא בשיא הקריירה אבל לא סגור על מידת התאמתו ליורוליגJack55 כתב:A.Parker כתב:תיאודוסיץ' שחקן מלהיב מאוד, רכז על, אבל חיבור שלו עם סקוטי זו התאבדות הגנתית שתוביל לכישלון. לסור שחקן נחמד, אבל אני לא מתלהב ממנו ומעדיף שחקן בעל תכונות שונות מבלאק.
לדעתי אתה לא יכול להגיד לא לשחק כמו תיאודוסיץ, הצוות המקצועי יהיה מודע לבעיות ההגנה במצב כזה ואני בטוח שידעו איך לעטוף את שאר הקו האחורי בעוד 2 גארדים הגנתיים טובים, כי במצב של תיאודוסיץ אתה לא צריך להשקיע בעוד גארדים מוכשרים .
וולטרס שומר סביר, ווילבקין שומר סביר+, וזוסמן שומר טוב מאוד, המצב לא יהיה כזה נוראי לדעתי .
בנוגע ללסור אני מסכים שהוא סנטר שדומה לבלאק, אבל אם יביאו 4 עם תכונות ויכולות שונות מבלאק, זה יכול להיות בסדר .
אגב מה עם סיקמה מאלבה, מה אומרים עליו?
10 יוני 2019, 01:22
10 יוני 2019, 01:44
10 יוני 2019, 01:57
10 יוני 2019, 02:01
Maccabi Tel Aviv, LDLC Asvel Villeurbanne and Olympiacos Piraeus are actively watching Matthias Lessort situation in Malaga.
10 יוני 2019, 02:02
מדהים כמה מהר עברת מ"גארד הגנתי וגבוה שישלים את בלאק" לתיאודוסיץ וסיקמה.Jack55 כתב:A.Parker כתב:תיאודוסיץ' שחקן מלהיב מאוד, רכז על, אבל חיבור שלו עם סקוטי זו התאבדות הגנתית שתוביל לכישלון. לסור שחקן נחמד, אבל אני לא מתלהב ממנו ומעדיף שחקן בעל תכונות שונות מבלאק.
לדעתי אתה לא יכול להגיד לא לשחק כמו תיאודוסיץ, הצוות המקצועי יהיה מודע לבעיות ההגנה במצב כזה ואני בטוח שידעו איך לעטוף את שאר הקו האחורי בעוד 2 גארדים הגנתיים טובים, כי במצב של תיאודוסיץ אתה לא צריך להשקיע בעוד גארדים מוכשרים .
וולטרס שומר סביר, ווילבקין שומר סביר+, וזוסמן שומר טוב מאוד, המצב לא יהיה כזה נוראי לדעתי .
בנוגע ללסור אני מסכים שהוא סנטר שדומה לבלאק, אבל אם יביאו 4 עם תכונות ויכולות שונות מבלאק, זה יכול להיות בסדר .
10 יוני 2019, 02:17
Rampel כתב:מדהים כמה מהר עברת מ"גארד הגנתי וגבוה שישלים את בלאק" לתיאודוסיץ וסיקמה.Jack55 כתב:A.Parker כתב:תיאודוסיץ' שחקן מלהיב מאוד, רכז על, אבל חיבור שלו עם סקוטי זו התאבדות הגנתית שתוביל לכישלון. לסור שחקן נחמד, אבל אני לא מתלהב ממנו ומעדיף שחקן בעל תכונות שונות מבלאק.
מעבר לזה שהחתמה של תיאודוסיץ' תחסל למכבי את התקציב (ואז בהצלחה להביא MVP יורוקאפ, של 2 מטר ובמבה, כן? במחיר סביר), אז בכל אופן:
תיאודוסיץ
ווילבקין
קוזמינסקאס (לכספי לא ישאר לך כסף עם רכש כזה)
סיקמה
בלאק
חמישיה כזו לא תביא אותנו להצלבה.
אני כבר רואה איך אתה מגיב שעם 3 הגנתי אפשר לחפות על ווילבקין ותיאודוסיץ', אבל לא, אני לא מכיר 3, בטח לא ברמת יורוליג שיודע לכסות 3 שחקנים. תכירו בזה שכבר יש גארד עם הגנה בעייתית בחמישיה והוא עולה 1.3 מיליון דולר. להביא עוד אחד כזה, גם אם משודרג, במחיר משודרג זו התאבדות. מסכים עם צ'ארלס, תפסיקו לשחק 2K.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
10 יוני 2019, 02:24
10 יוני 2019, 02:27
Rampel כתב:הקשר ל-2K זו האמירה שלא אומרים לא לתאודוסיץ'. כשבקו האחורי יחד איתו יהיה את ווילבקין והוא עולה באזור ה-1.5-2 מיליון דולר, אז זה לא רק שאפשר, צריך להגיד לא לתענוג. והוא אכן תענוג, כבודו של תיאודוסיץ' במקומו מונח, אבל הוא לא מתאים למה שמתקיים אצלנו.
ואם כבר מדברים על מה שמתקיים אצלנו, אז יש לנו כבר MVP יורוקאפ ששותה מהתקציב יותר ממה שהוא שווה, אז אני אענה לגופו של עניין - לא חושב שצריך פה את סיקמה, לא בגלל זה ולא בגלל היכולת שלו להשלים את הקו הקדמי.
10 יוני 2019, 02:32
שוב, יותר מהשכר שינגס חזק בתקציב (והוא ינגס), זה חוסר ההתאמה לקו האחורי שנבנה, שתיצור מסננת הגנתית. תיאודוסיץ'-ווילבקין-וולטרס זו שלישיה שתראה הרבה דקות ביחד ולחוד והשומר הטוב בחבורה הוא וולטרס.. וזה בעייתי בלשון המעטה.Jack55 כתב:Rampel כתב:הקשר ל-2K זו האמירה שלא אומרים לא לתאודוסיץ'. כשבקו האחורי יחד איתו יהיה את ווילבקין והוא עולה באזור ה-1.5-2 מיליון דולר, אז זה לא רק שאפשר, צריך להגיד לא לתענוג. והוא אכן תענוג, כבודו של תיאודוסיץ' במקומו מונח, אבל הוא לא מתאים למה שמתקיים אצלנו.
ואם כבר מדברים על מה שמתקיים אצלנו, אז יש לנו כבר MVP יורוקאפ ששותה מהתקציב יותר ממה שהוא שווה, אז אני אענה לגופו של עניין - לא חושב שצריך פה את סיקמה, לא בגלל זה ולא בגלל היכולת שלו להשלים את הקו הקדמי.
הכל תלוי בשכר, ברור שמעל למיליון וחצי זה כבר מוגזם, ושאפילו מכבי מודעים לכך שהם לא יכולים להוציא סכומים כאלה .
בנוגע לסיקמה, רק העלתי אותו כאופציה, אני גם לא הכי התלהבתי ממנו העונה, אפשר למצוא טובים ממנו עם ניסיון יורוליג .
10 יוני 2019, 02:46
Rampel כתב:שוב, יותר מהשכר שינגס חזק בתקציב (והוא ינגס), זה חוסר ההתאמה לקו האחורי שנבנה, שתיצור מסננת הגנתית. תיאודוסיץ'-ווילבקין-וולטרס זו שלישיה שתראה הרבה דקות ביחד ולחוד והשומר הטוב בחבורה הוא וולטרס.. וזה בעייתי בלשון המעטה.Jack55 כתב:Rampel כתב:הקשר ל-2K זו האמירה שלא אומרים לא לתאודוסיץ'. כשבקו האחורי יחד איתו יהיה את ווילבקין והוא עולה באזור ה-1.5-2 מיליון דולר, אז זה לא רק שאפשר, צריך להגיד לא לתענוג. והוא אכן תענוג, כבודו של תיאודוסיץ' במקומו מונח, אבל הוא לא מתאים למה שמתקיים אצלנו.
הכל תלוי בשכר, ברור שמעל למיליון וחצי זה כבר מוגזם, ושאפילו מכבי מודעים לכך שהם לא יכולים להוציא סכומים כאלה .
בנוגע לסיקמה, רק העלתי אותו כאופציה, אני גם לא הכי התלהבתי ממנו העונה, אפשר למצוא טובים ממנו עם ניסיון יורוליג .
10 יוני 2019, 10:32
Rampel כתב:שוב, יותר מהשכר שינגס חזק בתקציב (והוא ינגס), זה חוסר ההתאמה לקו האחורי שנבנה, שתיצור מסננת הגנתית. תיאודוסיץ'-ווילבקין-וולטרס זו שלישיה שתראה הרבה דקות ביחד ולחוד והשומר הטוב בחבורה הוא וולטרס.. וזה בעייתי בלשון המעטה.Jack55 כתב:Rampel כתב:הקשר ל-2K זו האמירה שלא אומרים לא לתאודוסיץ'. כשבקו האחורי יחד איתו יהיה את ווילבקין והוא עולה באזור ה-1.5-2 מיליון דולר, אז זה לא רק שאפשר, צריך להגיד לא לתענוג. והוא אכן תענוג, כבודו של תיאודוסיץ' במקומו מונח, אבל הוא לא מתאים למה שמתקיים אצלנו.
10 יוני 2019, 10:40
10 יוני 2019, 10:45
אבל מכבי רוצים ללכת על קאליבר רציני בעמדת הרכז לא? אז יצטרכו להכניס את היד עמוק לכיס.אני בכל אופן חושב שסלוקאס הוא האידיאל אבל הביקוש שלו בשמייםAssaf M כתב:תאודוסיץ׳ לדעתי נעול בצסק״א. יש לו שם קשרים עם הנשיא, הם מאוד מחוברים. מכבי לא בקלאיבר שלו, בטח שלא כלכלית.