Jack55 כתב:SirCharles כתב:Jack55 כתב:cifkcv כתב:מילוש רכז גאון, אחד הטובים שהיו באירופה, אבל עם כמה שזה 'מוזר' הוא באמת פחות מתאים לשחק עם וילבקין(שהוא נשאר פה וזאת עובדה).
אגב, אני לא יודע כמה הוא שומר גרוע מפארגו ועדין.. זה יהיה קו אחורי רך מאוד.
שמע הוא בדיוק הדבר שאין לנו כבר כמה שנים טובות - מנהל משחק ברמה הכי טובה שיש .
תאמין לי שרכז כמוהו גם יהפוך את בלאק למשל לפי 2 יותר משמעותי ואפקטיבי בהתקפה .
אפשר לחפות עם רכז הגנתי ברמה טובה מהספסל, אם איכשהו זה יקרה הדבר הזה ובאמת יצליחו להחתים אותו אז ברור שיאניס יהיה מודע לבעיה ההגנתית ויצרף עוד גארד עם דגש הגנתי לקו האחורי .
תסביר לי בבקשה איך זה יעבוד. הרכז ההגנתי יתן מהספסל למילוש וסקוטי הוראות איך להגן?
עדיין לא הבנת שכדורסל זה לא nba 2k? אם יש לך בקו האחורי 2 גארדים שלא שומרים אז זה משפיע על כל משחק ההגנה של הקבוצה, הם לא עוצרים חדירות והגבוהים צריכים כל הזמן לחפות עליהם. לא למדנו את זה כבר מהשנים האחרונות? (פארמר/רוצסטי זו דוגמא אחת מבין רבות)
אתה משווה בין היכולות ההתקפיות של פארמר ורוצסטי לבין אלה של ווילבקין ותיאודוסיץ?
הם לא יהיו חייבים לשחק כל הזמן ביחד מספיק אתה עוטף את עמדות 1-3 עם עוד 2 גארדים הגנתיים ברמה טובה + זוסמן ואתה מסודר .
חוץ מזה ווילבקין לא כזה חור הגנתי, הוא כן יכול להתמודד עם גארדים, הוא שומר סביר .
שוב אתה חושב רק על צד אחד של המגרש. זה לא משנה כמה מוכשרים הם בהתקפה (ובוא נודה באמת, לסקוטי אין יכולות יוצאות דופן חוץ מקליעה, כמו חדירה או מסירה) אם בהגנה הם לא יכולים לעצור אף אחד. ומה עשינו אם צריך לשים במקום אחד מהם שחקן הגנתי כך שהם יתקשו לשחק יחדיו? (כמו כל קו אחורי שמכבי הרכיבה ב5 השנים האחרונות).
ברור לך גם שאם יחתימו גארד יקר כמו תאודושיץ או דילייני אז לא יישאר כסף בשביל לחזק את שאר העמדות ואנחנו ניתקע שוב עם קו פורוורדים של קיין, קלויארו, אבדיה, אובריינט וכהן, שלכל אחד מהם כיום יש יותר חסרונות מיתרונות.