Mmm כתב:https://twitter.com/versanoguy123/status/1153762571633274881
מה אומרים???
סומכים על חבר שלך שיביא לנו את המכה ביום חמישי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מה אומרים???
מה אומרים???
NY boy כתב:שלאובריינט יש כבר ניסיון באירופה ולהארווי אין. חוץ מזה, אחד הוא יותר 5-4 והשני 4-3...
מקאדו 3 כתב:NY boy כתב:שלאובריינט יש כבר ניסיון באירופה ולהארווי אין. חוץ מזה, אחד הוא יותר 5-4 והשני 4-3...
את האמת 3-4 יותר מתאים עכשיו כשייש בלאק (אם יש) והאנטר .
מה גם שעם כל הכבוד אובריינט הראה מעט מאוד משחקים שאפשר להגיד ששיחק 5 או תיפקד סביר כ 5 , תנועות יש לו אבל רכרוכי ומעדיף לשחק רחוק מהסל .
Mmm כתב:שמעתי ממקור שמקורב מאד.
כספי חותם בחמישי. אמור להגיע טופ טופ רכז ולחתום ככל הנראה בראשון וכן יגיע עוד זר כנראה לעמדה 4
אז אנחנו זה רק חלק ממשחקי הסוכנים.. כיףcannon כתב:לגבי גראנט לא יודע על מהימנות הציוץ אבל יודע מעיתונאי בכיר באירופה שפגע רוב הקיץ עד עכשיו, שאולימפיאקוס רוצה אותו גם מאוד.
אני נגד.. מבוא להנפצות אין קץ..מקאדו 3 כתב:מציע הצעה , אולי בשבילל הפסיק את כל הוויכוחים כעסים העלבות הדדיות ועימותים חוזרים בנושא לפתוח תרד חדש משהו כמו ' שמועות ולחשושים בנושא מלפפונים , את תרד המלפפונים נשאיר לדיווחים מאתרים מוכרים וידועים מרחבי הרשת ערוצי ספורט למיניהם כל האתרים האירופים הידועים וכ'ו , כך מי שמתעצבן מכל מיני מדווחים ומנפיצים פשוט לא יכנס לתרד הזה וזהו מה אתם אומרים ?
מקאדו 3 כתב:מציע הצעה , אולי בשבילל הפסיק את כל הוויכוחים כעסים העלבות הדדיות ועימותים חוזרים בנושא לפתוח תרד חדש משהו כמו ' שמועות ולחשושים בנושא מלפפונים , את תרד המלפפונים נשאיר לדיווחים מאתרים מוכרים וידועים מרחבי הרשת ערוצי ספורט למיניהם כל האתרים האירופים הידועים וכ'ו , כך מי שמתעצבן מכל מיני מדווחים ומנפיצים פשוט לא יכנס לתרד הזה וזהו מה אתם אומרים ?
my man כתב:אני נגד.. מבוא להנפצות אין קץ..מקאדו 3 כתב:מציע הצעה , אולי בשבילל הפסיק את כל הוויכוחים כעסים העלבות הדדיות ועימותים חוזרים בנושא לפתוח תרד חדש משהו כמו ' שמועות ולחשושים בנושא מלפפונים , את תרד המלפפונים נשאיר לדיווחים מאתרים מוכרים וידועים מרחבי הרשת ערוצי ספורט למיניהם כל האתרים האירופים הידועים וכ'ו , כך מי שמתעצבן מכל מיני מדווחים ומנפיצים פשוט לא יכנס לתרד הזה וזהו מה אתם אומרים ?
ואם אתה חושב שזה לא ישפיע על ת'רדים אחרים אז פה הטעות הגדולה..
Jack55 כתב:מקאדו 3 כתב:מציע הצעה , אולי בשבילל הפסיק את כל הוויכוחים כעסים העלבות הדדיות ועימותים חוזרים בנושא לפתוח תרד חדש משהו כמו ' שמועות ולחשושים בנושא מלפפונים , את תרד המלפפונים נשאיר לדיווחים מאתרים מוכרים וידועים מרחבי הרשת ערוצי ספורט למיניהם כל האתרים האירופים הידועים וכ'ו , כך מי שמתעצבן מכל מיני מדווחים ומנפיצים פשוט לא יכנס לתרד הזה וזהו מה אתם אומרים ?
אני חןשב שזה מיותר כי לא צריך להיות פה מקום לכל דיווחי הסרק האלה שאין להם שוב ביסוס או אמינות.
חוץ מאתרי תקשורת צריכים לפרסם פה ציוצים של עיתונאים ועמודים מוכרים בטוויטר, לא יותר מזה.
וכמובן קאנון ואסף שאותם אנחנו מכירים מזמן וידוע שיש אמינות מהמקורות ובמידע שהם מביאים.
תומר ט כתב:מבין שיש כאלה שלא אוהבים את הדיווחים הללו, אבל זה לא גורף לכולם. לי אין בעיה עם זה.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Jack55 כתב:תומר ט כתב:מבין שיש כאלה שלא אוהבים את הדיווחים הללו, אבל זה לא גורף לכולם. לי אין בעיה עם זה.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
אז הנה - מקור מאוד אמין אמר לי שהיום ב14:00 דילייני יחתום.
עכשיו גם אני וגם אתה יודעים שזה לא נכון, אז מה כל אחד עכשיו יטריל ויפרסם מה שהוא רוצה?
אין בזה הרבה היגיון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־20 אורחים