שמואל1 כתב:סטודמאייר שוב נתפס בקניון מפר את הבידוד
בהמשך לדיווח, מכבי נקנסה ב 30 אלף ש"ח (שוב).
בפעם הבאה, השחקן יושעה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:שמואל1 כתב:סטודמאייר שוב נתפס בקניון מפר את הבידוד
בהמשך לדיווח, מכבי נקנסה ב 30 אלף ש"ח (שוב).
בפעם הבאה, השחקן יושעה.
אבל אין לך חשש שאיזה שחקן, בעל קבוצה או איש צוות בקבוצה יחלה ואז כל הליגה תלך? השחקנים כבר חוששים מזה, איך אתה רואה את זה?
”קודם כל, אני מקווה שזה לא יקרה, אבל אם יקרה, יש מצב שיבודדו את השחקן או שהקבוצה תידרש לבידוד של 14 יום. אני לא חושב שזה יעצור את הליגה”.
אני רואה בדימיוני נציג מנהלצ פורץ למעבדת הקורונה, חוטף את הוירוס ומפזר אותו בחדר הלבשה של מכביאחדשיודע כתב:אבל אין לך חשש שאיזה שחקן, בעל קבוצה או איש צוות בקבוצה יחלה ואז כל הליגה תלך? השחקנים כבר חוששים מזה, איך אתה רואה את זה?
”קודם כל, אני מקווה שזה לא יקרה, אבל אם יקרה, יש מצב שיבודדו את השחקן או שהקבוצה תידרש לבידוד של 14 יום. אני לא חושב שזה יעצור את הליגה”.
יו"ר מנהלת ליגת הפח בכבודו ובעצמו. "יש מצב ש..."
אין לו מושג. שום תוכנית פעולה, שום כלום. הכל אלתורים של שקל וחצי.
אללה שאל את עצמו מה הדבר היחיד בעולם שיכול להפוך את הליגה הזאת לפחות נסבלת וזאת התשובהmy man כתב:חברים, כולנו התכחשנו לזה- אבל זה קורה. אקוניס חוזר לליגת העל.
my man כתב:חברים, כולנו התכחשנו לזה- אבל זה קורה. אקוניס חוזר לליגת העל.
MTA2311 כתב:אללה שאל את עצמו מה הדבר היחיד בעולם שיכול להפוך את הליגה הזאת לפחות נסבלת וזאת התשובהmy man כתב:חברים, כולנו התכחשנו לזה- אבל זה קורה. אקוניס חוזר לליגת העל.
שמואל1 כתב:מה הקטע שירושלים שיחקה שוב נגד ראשון בארנה? 3 ימים אחרי המשחק הקודם
הבנתי. ניצחו back 2 back.Jack55 כתב:שמואל1 כתב:מה הקטע שירושלים שיחקה שוב נגד ראשון בארנה? 3 ימים אחרי המשחק הקודם
המשחק הקודם היה כביכול המשחק האחרון של הסיבוב השני, בגלל שעכשיו זה סיבוב שונה עם משחקים בסדר שונה אז כנראה שלפי ההגרלה של הסיבוב הנוכחי יצא ששוב פעם הם נגד ראשון בארנה.
בלאט הביא משחק מעולה, אבל לדעתי פארגו רק יפריע לו להמשיך ביכולת הזאת.שמואל1 כתב:הבנתי. ניצחו back 2 back.Jack55 כתב:שמואל1 כתב:מה הקטע שירושלים שיחקה שוב נגד ראשון בארנה? 3 ימים אחרי המשחק הקודם
המשחק הקודם היה כביכול המשחק האחרון של הסיבוב השני, בגלל שעכשיו זה סיבוב שונה עם משחקים בסדר שונה אז כנראה שלפי ההגרלה של הסיבוב הנוכחי יצא ששוב פעם הם נגד ראשון בארנה.
ירושלים נראית מצויין, ועוד בלי ג'רמי פארגו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים