פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: רשמית: לורנזו בראון חתם במכבי

10 מאי 2023, 23:20

כל הסידרה הזו לא בעניינים חוץ ממשחק 4

10 מאי 2023, 23:32

שחקן טוב
אבל מאכזב מאוד

10 מאי 2023, 23:33

מאד איכזב בסדרה. אבל אני מתחבר לאחדש.. לא שיחק בעמדה שלו רוב הסדרה

10 מאי 2023, 23:38

כמו שאני כותב כל העונה , המלך קצת ערום . איפה הוא ואיפה בולדווין
אם לא יביאו גארד יקר, יקר מאוד בשנה הבאה תהיה אותה תוצאה

10 מאי 2023, 23:38

הוא מותש שיחק באליפות אירופה בקיץ והוא כבר לא ילד, מכבי היו צריכים להביא עוד רכז ולא את אדאמס שיוריד ממנו את העומס, למרות זאת יכל לתת היום כמה דקות טובות שהיו עוזרות לנצח.

10 מאי 2023, 23:40

מרסר כתב:הוא מותש שיחק באליפות אירופה בקיץ והוא כבר לא ילד, מכבי היו צריכים להביא עוד רכז ולא את אדאמס שיוריד ממנו את העומס, למרות זאת יכל לתת היום כמה דקות טובות שהיו עוזרות לנצח.
בדיוק. ממש בקצה של הקצה שלו. סבל מהתכווציות ועבדו עליו אחרי שני המשחקים הראשונים שם.

הרבה זריקות שהוא מחטיא הן "קצרות". עייפות קלאסית.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

10 מאי 2023, 23:47

לא יודע אם זה בהכרח עייפות. בכל מקרה אכזב מאוד, אבל עדיין מדובר ברכז מצויין.

10 מאי 2023, 23:49

A.Parker כתב:לא יודע אם זה בהכרח עייפות. בכל מקרה אכזב מאוד, אבל עדיין מדובר ברכז מצויין.

עייף מאוד היה ממש מותש בלי רגליים וחוסר ריכוז כתוצאה מזה, צריך להביא לו מחליף מהספסל שיוריד ממנו את העומס בראון ישחק גם הקיץ הקרוב עם נבחרת ספרד במונדובאסקט.

11 מאי 2023, 00:43

my man כתב:מאד איכזב בסדרה. אבל אני מתחבר לאחדש.. לא שיחק בעמדה שלו רוב הסדרה

לא שיחק בעמדה שלו???

11 מאי 2023, 00:48

JarJarBinx כתב:

לא שיחק בעמדה שלו???

תירוצים טיפשיים. לא הצליח לנהל את המשחק ולכן הרוב נפל על בולדווין
הגיע גמור לשלב הזה. לא הצליח להתמודד עם האגרסיביות. מונאקו כיסחו אותו בחסות השיפוט.
צריך שאיכשהו לא ישחק בקיץ

11 מאי 2023, 01:05

JarJarBinx כתב:

לא שיחק בעמדה שלו???

הוא שיחק בעמדה 2 ברוב המוחלט של הדקות. מה לא ברור?

11 מאי 2023, 01:06

ראיתם היום איך הפנסיונרים פרננדס ויול שיחקו? שילמד

11 מאי 2023, 01:22

אחדשיודע כתב:
JarJarBinx כתב:

לא שיחק בעמדה שלו???

אתה באמת חושב שבגלל זה הוא נראה ככה? גם כשהכדור אצלו מתחילת התקפה הוא נראה גרוע. תראה איך בולדווין נראה לעומתו.

11 מאי 2023, 01:32

JarJarBinx כתב:
אחדשיודע כתב:
JarJarBinx כתב:

לא שיחק בעמדה שלו???

אתה באמת חושב שבגלל זה הוא נראה ככה? גם כשהכדור אצלו מתחילת התקפה הוא נראה גרוע. תראה איך בולדווין נראה לעומתו.

לא רק שאני חושב ככה, אני בטוח בזה. אני כבר כמה משחקים עם המחשבה הזאת והיום שוכנעתי סופית. אם אתה מזיז שחקן מהתפקיד הטבעי שלו, שהוא הכי טוב בו, ושם אותו במקום שהוא פחות טוב בו - אז מן הסתם אתה פוגע בו. ויותר קשה לו להיכנס למשחק ככה. אז כן, במשחק הקודם נכנסו השלשות. אבל כשלא נכנסות השלשות, הוא מיותר לגמרי בעמדה 2. אין לו שום יתרון שם. בולדווין לעומת זאת הוא סקורר במלוא מובן המילה. אתה תקבל ממנו תרומה משמעותית גם מעמדה 2 - אז למה ההיפוך תפקידים המיותר הזה? למה זה טוב? אתה סתם מפסיד שחקן משמעותי.

וברור לי, כמו שכתבתי בת׳רד המשחק, שבראון סובל גם מעומס מצטבר שמשפיע על היכולת שלו - אבל זה לא סותר את העניין שדיברתי עליו. יש פה כמה דברים.

11 מאי 2023, 03:12

זה רעיון מצוין לגבות אותו רק בתמיר בלאט

11 מאי 2023, 07:13

תמיר בלאט יהיה אכזבה ענקית אם יבוא, חייבים גארד מחליף ברמה גבוהה במקום היליארד ולדעתי את ים מדר שיכול לתת הגנה ולהטריף קהל.
מכבי לא יכולה ששחקני הספסל שלה לא ייתנו הגנה רצחנית.
תביאו גארד רכז מחליף ברמה גבוהה להוריד עומס, את ים מדר במקום זיו וגבוה 4 בינגו וזאת קבוצת פיינל פור

11 מאי 2023, 08:59

אתם מאוד ממעיטים בתפקוד של אנגולה. מוזמנים לראות אותו בטורקיה.

ספויילר: המון פוזשנים בתפקיד 1.

11 מאי 2023, 11:01

Mitelka כתב:
מרסר כתב:הוא מותש שיחק באליפות אירופה בקיץ והוא כבר לא ילד, מכבי היו צריכים להביא עוד רכז ולא את אדאמס שיוריד ממנו את העומס, למרות זאת יכל לתת היום כמה דקות טובות שהיו עוזרות לנצח.
בדיוק. ממש בקצה של הקצה שלו. סבל מהתכווציות ועבדו עליו אחרי שני המשחקים הראשונים שם.

אז אחרי זה - הנה האוזמן:
״כאשר נוצחה מכבי תל אביב במונאקו אי שם ב 2.3.23, במסגרת המחזור ה-26 של היורוליג, סיים לורנזו בראון מעל 35 דקות על הפרקט הכהה עם מדד יעילות 0. 7 נקודות, 4 איבודים – ומדד יעילות 0. את העונה האירופאית שלו מסיים אלוף אירופה במשחק שבו בילה מעל 35 דקות, על אותו פרקט כהה, עם מדד יעילות 0. אמנם 12 נקודות – אבל מדד יעילות 0. וכשאנחנו מלהגים כאן על כל מיני שחקנים אסוציאטיביים/אינסטינקטיביים, הציפייה היא שלורנזו בראון יהיה הגורם השקול, קר הרוח והמאזן. ולא. ממש לא.

ווייד בולדווין, לא בדיוק אות ומופת לקור רוח מקפיא, היה שם בשביל הקבוצה שלו למשך כל המשחק ובשני צידי המגרש, עם סדרה עצומה ומרהיבה, שחותמת עונה עצומה ומרהיבה. ובראון, שמהלך החלקים הראשוניים של העונה הזאת נראה היה כמו חייזר מליגה אחרת שעושה עם היורוליג כל אשר עולה על דעתו, הלך והתפייד ככל שזאת התקדמה. ולמעט משחק מספר 4, לא ממש מצא עצמו לאורך כל סדרת הפלייאוף.

למה זה קורה? האם פשוט למדו אותו? האם זה נובע רק מעניינים מקצועיים? האם פשוט גדול עליו משחק פיזי במיוחד (אהמ, ירושלים)? אני לא יודע להגיד בוודאות. אני כן יודע שכשהוא נושק לגיל 33, אחרי קיץ סופר אינטנסיבי במדי נבחרת ספרד, שבר העונה לורנזו בראון שיאי דקות על הפרקט.

לפני 4 עונות, כשהוא במדי הכוכב האדום, שיחק בראון 25:13 דקות בממוצע למשחק. עונה מאוחר יותר, במדי פנר, 22:59. ואח"כ 29:21 בקאזאן. השנה זה כבר האמיר לכדי 31:35. וכן, היו רגעים משמעותיים העונה בהם כל שניה בלעדיו הרגישה כמו נצח. וכן, יכול מאוד להיות שלא הייתה שמינייה ראשונה מבלי לשחוק את בראון עד דק. וכן, זה בהחלט יכולה להיות הסיבה לקריסתו מול מונאקו. ולא, זה לא יכול להימשך כך גם בעונה הבאה. ״

*** מכבי בעונה הבאה חייבת להשתמש בו הרבה יותר בשכל. שרפנו את החיים שלו. זה היה כל כך בולט בזריקות הקצרות אתמול, ממש צעק לשמיים.

11 מאי 2023, 11:47

Mitelka כתב:
Mitelka כתב:

אז אחרי זה - הנה האוזמן:
״כאשר נוצחה מכבי תל אביב במונאקו אי שם ב 2.3.23, במסגרת המחזור ה-26 של היורוליג, סיים לורנזו בראון מעל 35 דקות על הפרקט הכהה עם מדד יעילות 0. 7 נקודות, 4 איבודים – ומדד יעילות 0. את העונה האירופאית שלו מסיים אלוף אירופה במשחק שבו בילה מעל 35 דקות, על אותו פרקט כהה, עם מדד יעילות 0. אמנם 12 נקודות – אבל מדד יעילות 0. וכשאנחנו מלהגים כאן על כל מיני שחקנים אסוציאטיביים/אינסטינקטיביים, הציפייה היא שלורנזו בראון יהיה הגורם השקול, קר הרוח והמאזן. ולא. ממש לא.

ווייד בולדווין, לא בדיוק אות ומופת לקור רוח מקפיא, היה שם בשביל הקבוצה שלו למשך כל המשחק ובשני צידי המגרש, עם סדרה עצומה ומרהיבה, שחותמת עונה עצומה ומרהיבה. ובראון, שמהלך החלקים הראשוניים של העונה הזאת נראה היה כמו חייזר מליגה אחרת שעושה עם היורוליג כל אשר עולה על דעתו, הלך והתפייד ככל שזאת התקדמה. ולמעט משחק מספר 4, לא ממש מצא עצמו לאורך כל סדרת הפלייאוף.

למה זה קורה? האם פשוט למדו אותו? האם זה נובע רק מעניינים מקצועיים? האם פשוט גדול עליו משחק פיזי במיוחד (אהמ, ירושלים)? אני לא יודע להגיד בוודאות. אני כן יודע שכשהוא נושק לגיל 33, אחרי קיץ סופר אינטנסיבי במדי נבחרת ספרד, שבר העונה לורנזו בראון שיאי דקות על הפרקט.

לפני 4 עונות, כשהוא במדי הכוכב האדום, שיחק בראון 25:13 דקות בממוצע למשחק. עונה מאוחר יותר, במדי פנר, 22:59. ואח"כ 29:21 בקאזאן. השנה זה כבר האמיר לכדי 31:35. וכן, היו רגעים משמעותיים העונה בהם כל שניה בלעדיו הרגישה כמו נצח. וכן, יכול מאוד להיות שלא הייתה שמינייה ראשונה מבלי לשחוק את בראון עד דק. וכן, זה בהחלט יכולה להיות הסיבה לקריסתו מול מונאקו. ולא, זה לא יכול להימשך כך גם בעונה הבאה. ״

*** מכבי בעונה הבאה חייבת להשתמש בו הרבה יותר בשכל. שרפנו את החיים שלו. זה היה כל כך בולט בזריקות הקצרות אתמול, ממש צעק לשמיים.

ובדיוק בגלל זה יש חשיבות קריטית למחליף שלו. בלאט רחוק מלהספיק.

אתה אומר שאנגולה יכול לשחק גם 1, אני לא מכיר אותו מספיק אבל מקווה מאוד שאתה צודק.

11 מאי 2023, 11:54

MTA2311 כתב:
Mitelka כתב:
Mitelka כתב:

אז אחרי זה - הנה האוזמן:

ובדיוק בגלל זה יש חשיבות קריטית למחליף שלו. בלאט רחוק מלהספיק.

אתה אומר שאנגולה יכול לשחק גם 1, אני לא מכיר אותו מספיק אבל מקווה מאוד שאתה צודק.

אני בטוח שהוא יכול. זה לא איזה משהו שאני אומר או מידע נסתדר. אפשר באמת לראות המון דקות שלו בטורקיה בעמדה 1. כבר שמתי לדוגמא תקציר מורחב נגד אפס אנדולו שלצערי הספיק לרדת מהרשת (רשמתי בדיון של ההעברות) https://www.youtube.com/watch?v=wZvQ28iDg9Q

בכל מקרה, אנגולה ינוע בין עמדות הגארד . בלאט (ואני יודע שיש פה דעות לא טובות, אבל זה מה יש) מן הסתם יגבה אותו גם בוודאי שבליגה. בלאט, אנגולה, דיבה אמורים (מי יותר ב1 ומי יותר ב2) לגבות את לורנזו וויד. וכמובן אמור להגיע שחקן בעמדה 3 (או הילארד, שאני מקווה שלא ישאירו אותו, למרות הסידרה הלא רעה שלו). זה הרבה יותר טוב מעכשיו שבו אין לכם חוץ מג׳וני שום גיבוי אחרי שזיו לא פקטור בכלל.

אני לא סגור על זה אבל הבנתי שגם הקיץ הזה הוא ישחק בספרד. נקווה שלא באותה אינטנסיביות. גם זה יהיה משמעותי.

בסוף החבילה עם לורנזו זה הדקות שלו. לדעתי ב23-24 דקות לערב הוא יש מצב מעלה אותך לפיינל פור אתמול. ב-32 דקות ממוצע לאורך עונה אחרי קיץ אינטנסבי - אתה מזמין עייפות. בטח בגילו. זה חלק מהחבילה.
פרסם תגובה