10 מאי 2023, 23:20
10 מאי 2023, 23:32
10 מאי 2023, 23:33
10 מאי 2023, 23:38
10 מאי 2023, 23:38
10 מאי 2023, 23:40
בדיוק. ממש בקצה של הקצה שלו. סבל מהתכווציות ועבדו עליו אחרי שני המשחקים הראשונים שם.מרסר כתב:הוא מותש שיחק באליפות אירופה בקיץ והוא כבר לא ילד, מכבי היו צריכים להביא עוד רכז ולא את אדאמס שיוריד ממנו את העומס, למרות זאת יכל לתת היום כמה דקות טובות שהיו עוזרות לנצח.
10 מאי 2023, 23:47
10 מאי 2023, 23:49
A.Parker כתב:לא יודע אם זה בהכרח עייפות. בכל מקרה אכזב מאוד, אבל עדיין מדובר ברכז מצויין.
11 מאי 2023, 00:43
my man כתב:מאד איכזב בסדרה. אבל אני מתחבר לאחדש.. לא שיחק בעמדה שלו רוב הסדרה
11 מאי 2023, 00:48
JarJarBinx כתב:my man כתב:מאד איכזב בסדרה. אבל אני מתחבר לאחדש.. לא שיחק בעמדה שלו רוב הסדרה
לא שיחק בעמדה שלו???
11 מאי 2023, 01:05
JarJarBinx כתב:my man כתב:מאד איכזב בסדרה. אבל אני מתחבר לאחדש.. לא שיחק בעמדה שלו רוב הסדרה
לא שיחק בעמדה שלו???
11 מאי 2023, 01:06
11 מאי 2023, 01:22
אחדשיודע כתב:JarJarBinx כתב:my man כתב:מאד איכזב בסדרה. אבל אני מתחבר לאחדש.. לא שיחק בעמדה שלו רוב הסדרה
לא שיחק בעמדה שלו???
הוא שיחק בעמדה 2 ברוב המוחלט של הדקות. מה לא ברור?
11 מאי 2023, 01:32
JarJarBinx כתב:אחדשיודע כתב:JarJarBinx כתב:my man כתב:מאד איכזב בסדרה. אבל אני מתחבר לאחדש.. לא שיחק בעמדה שלו רוב הסדרה
לא שיחק בעמדה שלו???
הוא שיחק בעמדה 2 ברוב המוחלט של הדקות. מה לא ברור?
אתה באמת חושב שבגלל זה הוא נראה ככה? גם כשהכדור אצלו מתחילת התקפה הוא נראה גרוע. תראה איך בולדווין נראה לעומתו.
11 מאי 2023, 03:12
11 מאי 2023, 07:13
11 מאי 2023, 08:59
11 מאי 2023, 11:01
Mitelka כתב:בדיוק. ממש בקצה של הקצה שלו. סבל מהתכווציות ועבדו עליו אחרי שני המשחקים הראשונים שם.מרסר כתב:הוא מותש שיחק באליפות אירופה בקיץ והוא כבר לא ילד, מכבי היו צריכים להביא עוד רכז ולא את אדאמס שיוריד ממנו את העומס, למרות זאת יכל לתת היום כמה דקות טובות שהיו עוזרות לנצח.
הרבה זריקות שהוא מחטיא הן "קצרות". עייפות קלאסית.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
11 מאי 2023, 11:47
Mitelka כתב:Mitelka כתב:בדיוק. ממש בקצה של הקצה שלו. סבל מהתכווציות ועבדו עליו אחרי שני המשחקים הראשונים שם.מרסר כתב:הוא מותש שיחק באליפות אירופה בקיץ והוא כבר לא ילד, מכבי היו צריכים להביא עוד רכז ולא את אדאמס שיוריד ממנו את העומס, למרות זאת יכל לתת היום כמה דקות טובות שהיו עוזרות לנצח.
אז אחרי זה - הנה האוזמן:
״כאשר נוצחה מכבי תל אביב במונאקו אי שם ב 2.3.23, במסגרת המחזור ה-26 של היורוליג, סיים לורנזו בראון מעל 35 דקות על הפרקט הכהה עם מדד יעילות 0. 7 נקודות, 4 איבודים – ומדד יעילות 0. את העונה האירופאית שלו מסיים אלוף אירופה במשחק שבו בילה מעל 35 דקות, על אותו פרקט כהה, עם מדד יעילות 0. אמנם 12 נקודות – אבל מדד יעילות 0. וכשאנחנו מלהגים כאן על כל מיני שחקנים אסוציאטיביים/אינסטינקטיביים, הציפייה היא שלורנזו בראון יהיה הגורם השקול, קר הרוח והמאזן. ולא. ממש לא.
ווייד בולדווין, לא בדיוק אות ומופת לקור רוח מקפיא, היה שם בשביל הקבוצה שלו למשך כל המשחק ובשני צידי המגרש, עם סדרה עצומה ומרהיבה, שחותמת עונה עצומה ומרהיבה. ובראון, שמהלך החלקים הראשוניים של העונה הזאת נראה היה כמו חייזר מליגה אחרת שעושה עם היורוליג כל אשר עולה על דעתו, הלך והתפייד ככל שזאת התקדמה. ולמעט משחק מספר 4, לא ממש מצא עצמו לאורך כל סדרת הפלייאוף.
למה זה קורה? האם פשוט למדו אותו? האם זה נובע רק מעניינים מקצועיים? האם פשוט גדול עליו משחק פיזי במיוחד (אהמ, ירושלים)? אני לא יודע להגיד בוודאות. אני כן יודע שכשהוא נושק לגיל 33, אחרי קיץ סופר אינטנסיבי במדי נבחרת ספרד, שבר העונה לורנזו בראון שיאי דקות על הפרקט.
לפני 4 עונות, כשהוא במדי הכוכב האדום, שיחק בראון 25:13 דקות בממוצע למשחק. עונה מאוחר יותר, במדי פנר, 22:59. ואח"כ 29:21 בקאזאן. השנה זה כבר האמיר לכדי 31:35. וכן, היו רגעים משמעותיים העונה בהם כל שניה בלעדיו הרגישה כמו נצח. וכן, יכול מאוד להיות שלא הייתה שמינייה ראשונה מבלי לשחוק את בראון עד דק. וכן, זה בהחלט יכולה להיות הסיבה לקריסתו מול מונאקו. ולא, זה לא יכול להימשך כך גם בעונה הבאה. ״
*** מכבי בעונה הבאה חייבת להשתמש בו הרבה יותר בשכל. שרפנו את החיים שלו. זה היה כל כך בולט בזריקות הקצרות אתמול, ממש צעק לשמיים.
11 מאי 2023, 11:54
MTA2311 כתב:Mitelka כתב:Mitelka כתב:בדיוק. ממש בקצה של הקצה שלו. סבל מהתכווציות ועבדו עליו אחרי שני המשחקים הראשונים שם.מרסר כתב:הוא מותש שיחק באליפות אירופה בקיץ והוא כבר לא ילד, מכבי היו צריכים להביא עוד רכז ולא את אדאמס שיוריד ממנו את העומס, למרות זאת יכל לתת היום כמה דקות טובות שהיו עוזרות לנצח.
אז אחרי זה - הנה האוזמן:
״כאשר נוצחה מכבי תל אביב במונאקו אי שם ב 2.3.23, במסגרת המחזור ה-26 של היורוליג, סיים לורנזו בראון מעל 35 דקות על הפרקט הכהה עם מדד יעילות 0. 7 נקודות, 4 איבודים – ומדד יעילות 0. את העונה האירופאית שלו מסיים אלוף אירופה במשחק שבו בילה מעל 35 דקות, על אותו פרקט כהה, עם מדד יעילות 0. אמנם 12 נקודות – אבל מדד יעילות 0. וכשאנחנו מלהגים כאן על כל מיני שחקנים אסוציאטיביים/אינסטינקטיביים, הציפייה היא שלורנזו בראון יהיה הגורם השקול, קר הרוח והמאזן. ולא. ממש לא.
ווייד בולדווין, לא בדיוק אות ומופת לקור רוח מקפיא, היה שם בשביל הקבוצה שלו למשך כל המשחק ובשני צידי המגרש, עם סדרה עצומה ומרהיבה, שחותמת עונה עצומה ומרהיבה. ובראון, שמהלך החלקים הראשוניים של העונה הזאת נראה היה כמו חייזר מליגה אחרת שעושה עם היורוליג כל אשר עולה על דעתו, הלך והתפייד ככל שזאת התקדמה. ולמעט משחק מספר 4, לא ממש מצא עצמו לאורך כל סדרת הפלייאוף.
למה זה קורה? האם פשוט למדו אותו? האם זה נובע רק מעניינים מקצועיים? האם פשוט גדול עליו משחק פיזי במיוחד (אהמ, ירושלים)? אני לא יודע להגיד בוודאות. אני כן יודע שכשהוא נושק לגיל 33, אחרי קיץ סופר אינטנסיבי במדי נבחרת ספרד, שבר העונה לורנזו בראון שיאי דקות על הפרקט.
לפני 4 עונות, כשהוא במדי הכוכב האדום, שיחק בראון 25:13 דקות בממוצע למשחק. עונה מאוחר יותר, במדי פנר, 22:59. ואח"כ 29:21 בקאזאן. השנה זה כבר האמיר לכדי 31:35. וכן, היו רגעים משמעותיים העונה בהם כל שניה בלעדיו הרגישה כמו נצח. וכן, יכול מאוד להיות שלא הייתה שמינייה ראשונה מבלי לשחוק את בראון עד דק. וכן, זה בהחלט יכולה להיות הסיבה לקריסתו מול מונאקו. ולא, זה לא יכול להימשך כך גם בעונה הבאה. ״
*** מכבי בעונה הבאה חייבת להשתמש בו הרבה יותר בשכל. שרפנו את החיים שלו. זה היה כל כך בולט בזריקות הקצרות אתמול, ממש צעק לשמיים.
ובדיוק בגלל זה יש חשיבות קריטית למחליף שלו. בלאט רחוק מלהספיק.
אתה אומר שאנגולה יכול לשחק גם 1, אני לא מכיר אותו מספיק אבל מקווה מאוד שאתה צודק.