my man כתב:Adam כתב:my man כתב:החתמות כל כך מעפנות...
ווב על מרטין
בלאט על זיו
קליבלנד על היליארד
כל כך סתמי שזה משהו..
מבחינתם נשאר שחקן על פויתרס
ושחקן על אדאמס/הולינס(אם בכלל)
בקיצור לא מה שהיה צריך מהקיץ הזה...
זה קצת סותר כי אם אתה מפריד כל החתמה , יוצא שמכבי התחזקה הקיץ:
ווב > מרטין
בלאט > זיו
קליבלנד = היליארד (צריך להתייחס לעובדה שהיליארד לא היה קיים ברוטציה עד החודש האחרון של העונה)
הרבה יקום וייפול על השחקן שיגיע במקום פוייתרס.
מעבר לזה, יכול להיות שבאמת יגיע זר אחד נוסף ואז אולי קליבלנד בא בכלל על תקן המחליף של הולינס/אדאמס ולא המחליף של היליארד.
אז אני לא רואה את זה כמו שאתה..
בלאט לדעתי אוברייטד מהגדולים...מזכיר לי את ההחתמה של מקל..
קליבלנד עם אחוזי קליעה שאי אפשר לבנות עליהם..ו-ווב בעיניי הוא לא בטוח יותר טוב ממרטין..
כאילו מנסים לייצר בדיוק אותו דבר שהיה שנה שעברה רק עם שמות אחרים..
אבל מעל הכל מה שהקיץ הזה דרש זה עמדות פנים. זה זעק!
מה הם הביאו? שני גארדים וPF שבכלל לא בטוח ישדרג אותנו.
לא חושב שזאת השוואה נכונה לקחת את תמיר ומקל.
מקל הגיע למכבי, אחרי המון שנים של חיזורים, באמצע עונה ואחרי NBA. ההייפ כלפיו היה מוצדק (הוא בא על תקן הרכז המוביל, שחקן NBA, הישראלי הטוב ביותר אחרי כספי וכו').
בלאט מגיע כרכז שני אבל כמוביל כדור שלישי. הוא בא לתפקיד מאוד ספציפי - להוריד עומס מBB ועל הדרך לנסות לייצר איזשהו איום מחוץ לקשת כי BB לא עושים זאת.
לגבי קליבלנד, אני לא חושב שיש כאן מישהו אחד שבונה על הקליעה שלו מבחוץ, ואם כן - הוא מהר מאוד יבין שזה לא השחקן. קליבלנד בא לתת 2 דברים עיקריים: הגנה ויצירת נקודות. מאמין שהגנה הוא יביא גם ברמת יורוליג, לגבי יצירת נקודות - זה הימור. וזה בסדר שזה הימור כי מותר לנו להמר בעמדה הזאת (2/3 מחליף, מחליף של שני שחקנים מאוד דומיננטיים בדמוי בולדווין ובונזי) על מנת לתת עוד נתח מהתקציב לשחקן 4.5.
בנוגע לווב, אני אישית חושב שמדובר בהתחמה שהיא מאוד אנדרסטימייטד. ווב בא לתפקיד מאוד ספציפי שמרטין היה אמור לעשות עונה שעברה - שחקן 4 שקולע שלשות ועל הדרך ידע גם לשמור. ווב לאורך הקריירה היה עם אחוזים יותר יציבים ממרטין, והוא גם בא עם ניסיון אירופי (ויורוליג). גם ההגנה של ווב הרבה יותר טובה. ככה שבלי קשר שאני חושב שמדובר בהחתמה מאוד טובה, ספציפית אם משווים אותו למרטין (שצריך לזכור שלאורך כל העונה היה לא יציב, ובחלק האחרון של העונה היה מזיק) אז הסיכויים שהוא יהיה גרוע ממנו נמוכים מאוד (וזה לא בגלל ווב כאן, זה בגלל שמרטין היה עד כדי כך רע).