ת'רד המלפפונים 23/24 V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים 23/24 V2

הודעהעל ידי עידן » 24 יולי 2023, 16:56

my man כתב:
מילוס כתב:במה בלאט מזכיר את מקל?
מקל את אוחיון היו שני מובילי הכדור של מכבי, בלאט מגיע על תקן אופציה שלישית מאחורי שני שחקנים סופר-דומיננטיים.
הוא שדרוג גדול לזיו, זה בטוח, לא בטוח שצריך שם עוד זר יקר, בטח כשלא בטוח שיש כסף לעמדות הפנים.

מזכיר מבחינת ההייפ..לדעתי נתאכזב ממנו.
והלוואי ואני טועה פה..

איזה הייפ? לא נראה לי שלמישהו פה יש ציפיות שהוא יגיע כרכז בכיר ויחלק 8 אסיסטים בממוצע למשחק, אלא כאופציה של 10 או גג 15 דקות מהספסל ביורוליג כדי לתת מנוחה לבראון ולבולדווין.
עידן

הודעהעל ידי מילוס » 24 יולי 2023, 17:14

ההייפ סביב מקל באמת היה בלתי-פרופורציונלי ונוצרה איזשהי ציפייה שנראה פה ישראלי ברמת נבא.
אבל איזה הייפ מיוחד יש עם בלאט? אני לא בטוח שמישהו מצפה ממנו להיות יותר משחקן ליגה סבבה+ שמסוגל לתת ללורנזו קצת אוויר במשחקי יורוליג.
מילוס

הודעהעל ידי מילוס » 24 יולי 2023, 17:19

עידן כתב:
my man כתב:
מקל את אוחיון היו שני מובילי הכדור של מכבי, בלאט מגיע על תקן אופציה שלישית מאחורי שני שחקנים סופר-דומיננטיים.
הוא שדרוג גדול לזיו, זה בטוח, לא בטוח שצריך שם עוד זר יקר, בטח כשלא בטוח שיש כסף לעמדות הפנים.

והלוואי ואני טועה פה..

איזה הייפ? לא נראה לי שלמישהו פה יש ציפיות שהוא יגיע כרכז בכיר ויחלק 8 אסיסטים בממוצע למשחק, אלא כאופציה של 10 או גג 15 דקות מהספסל ביורוליג כדי לתת מנוחה לבראון ולבולדווין.

בול. בלאט מגיע לקבוצה שכבר רצה טוב מבחינה היררכית, והוא די שולי סה"כ, בטח יחסית למקל שהיה אמור להיות זה שמריץ קבוצת כוכבים חדשה, מבולגנת ומבולבלת. ובלי קשר לזה שמקל היה משחק עם עיניים עצומות ומדמיין שהוא לברון.
מילוס

הודעהעל ידי Adam » 24 יולי 2023, 17:25

my man כתב:
Adam כתב:
my man כתב:החתמות כל כך מעפנות...
ווב על מרטין
בלאט על זיו
קליבלנד על היליארד
כל כך סתמי שזה משהו..

מבחינתם נשאר שחקן על פויתרס
ושחקן על אדאמס/הולינס(אם בכלל)

בקיצור לא מה שהיה צריך מהקיץ הזה...

זה קצת סותר כי אם אתה מפריד כל החתמה , יוצא שמכבי התחזקה הקיץ:
ווב > מרטין
בלאט > זיו
קליבלנד = היליארד (צריך להתייחס לעובדה שהיליארד לא היה קיים ברוטציה עד החודש האחרון של העונה)

הרבה יקום וייפול על השחקן שיגיע במקום פוייתרס.
מעבר לזה, יכול להיות שבאמת יגיע זר אחד נוסף ואז אולי קליבלנד בא בכלל על תקן המחליף של הולינס/אדאמס ולא המחליף של היליארד.

אז אני לא רואה את זה כמו שאתה..

בלאט לדעתי אוברייטד מהגדולים...מזכיר לי את ההחתמה של מקל..
קליבלנד עם אחוזי קליעה שאי אפשר לבנות עליהם..ו-ווב בעיניי הוא לא בטוח יותר טוב ממרטין..

כאילו מנסים לייצר בדיוק אותו דבר שהיה שנה שעברה רק עם שמות אחרים..

אבל מעל הכל מה שהקיץ הזה דרש זה עמדות פנים. זה זעק!
מה הם הביאו? שני גארדים וPF שבכלל לא בטוח ישדרג אותנו.

לא חושב שזאת השוואה נכונה לקחת את תמיר ומקל.
מקל הגיע למכבי, אחרי המון שנים של חיזורים, באמצע עונה ואחרי NBA. ההייפ כלפיו היה מוצדק (הוא בא על תקן הרכז המוביל, שחקן NBA, הישראלי הטוב ביותר אחרי כספי וכו').
בלאט מגיע כרכז שני אבל כמוביל כדור שלישי. הוא בא לתפקיד מאוד ספציפי - להוריד עומס מBB ועל הדרך לנסות לייצר איזשהו איום מחוץ לקשת כי BB לא עושים זאת.

לגבי קליבלנד, אני לא חושב שיש כאן מישהו אחד שבונה על הקליעה שלו מבחוץ, ואם כן - הוא מהר מאוד יבין שזה לא השחקן. קליבלנד בא לתת 2 דברים עיקריים: הגנה ויצירת נקודות. מאמין שהגנה הוא יביא גם ברמת יורוליג, לגבי יצירת נקודות - זה הימור. וזה בסדר שזה הימור כי מותר לנו להמר בעמדה הזאת (2/3 מחליף, מחליף של שני שחקנים מאוד דומיננטיים בדמוי בולדווין ובונזי) על מנת לתת עוד נתח מהתקציב לשחקן 4.5.

בנוגע לווב, אני אישית חושב שמדובר בהתחמה שהיא מאוד אנדרסטימייטד. ווב בא לתפקיד מאוד ספציפי שמרטין היה אמור לעשות עונה שעברה - שחקן 4 שקולע שלשות ועל הדרך ידע גם לשמור. ווב לאורך הקריירה היה עם אחוזים יותר יציבים ממרטין, והוא גם בא עם ניסיון אירופי (ויורוליג). גם ההגנה של ווב הרבה יותר טובה. ככה שבלי קשר שאני חושב שמדובר בהחתמה מאוד טובה, ספציפית אם משווים אותו למרטין (שצריך לזכור שלאורך כל העונה היה לא יציב, ובחלק האחרון של העונה היה מזיק) אז הסיכויים שהוא יהיה גרוע ממנו נמוכים מאוד (וזה לא בגלל ווב כאן, זה בגלל שמרטין היה עד כדי כך רע).
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי cannon » 24 יולי 2023, 17:26

ג’ורדן מיקי לא יגיע למכבי. על אף שהיה ברשימות, הוחלט לא ללכת עליו ולא הציעו לבולוניה לשחרר אותו מהחוזה. האופציה שלו להשתחרר תמה והוא ישחק בבולוניה בשנה הבאה גם כן.
cannon

הודעהעל ידי itai7 » 24 יולי 2023, 17:27

cannon כתב:ג’ורדן מיקי לא יגיע למכבי. על אף שהיה ברשימות, הוחלט לא ללכת עליו ולא הציעו לבולוניה לשחרר אותו מהחוזה. האופציה שלו להשתחרר תמה והוא ישחק בבולוניה בשנה הבאה גם כן.

שוקינג :laugh1
itai7

הודעהעל ידי omerk » 24 יולי 2023, 17:29

לא רואה שום הייפ משמעותי סביב בלאט. יכול להיות שבתקשורת קצת מרימים לו יותר מדי, אבל אף אחד לא בונה עליו ומצפה שיסחוב את מכבי.

לגבי מקל היה הרבה יותר הייפ. היה מאבק מול הפועל ירושלים ומקל השאיר את כולם במתח עד שבחר וזו הייתה עונה כ"כ קטסטרופלית והתייחסו אליו כאילו הוא המושיע שמגיע להציל את מה שנשאר מהעונה העלובה שהייתה. זה היה לפני שנחשף הבלוף שלו כשהוא עדין רכב על גלי האליפות עם חיפה והגיחה לנבא, כשאני זוכר מהתקופה של דאלס ממש נתנו הרגשה בתקשורת שהוא סופר מוערך שם ונפלט בסך הכל בגלל החלטה עסקית טכנית בלבד שלקחו שם ובכלל לא קשור אליו וליכולות שלו.
omerk

הודעהעל ידי Orel1234 » 24 יולי 2023, 17:37

בהיבט ההתקפי אנחנו אמורים להיות יותר אופטימים לגבי בלאט מ2 סיבות:
1. הבנאדם טוב מאוד בפיק אנד רול
2. הבנאדם חי את השיטה של קטש כמה שנים

אם כבר החשש הגדול שלי הוא על ההשתלבות שלו בהיבט ההגנתי.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Orel1234

הודעהעל ידי מילוס » 24 יולי 2023, 17:49

omerk כתב:
לגבי מקל היה הרבה יותר הייפ. היה מאבק מול הפועל ירושלים ומקל השאיר את כולם במתח עד שבחר וזו הייתה עונה כ"כ קטסטרופלית והתייחסו אליו כאילו הוא המושיע שמגיע להציל את מה שנשאר מהעונה העלובה שהייתה. זה היה לפני שנחשף הבלוף שלו כשהוא עדין רכב על גלי האליפות עם חיפה והגיחה לנבא, כשאני זוכר מהתקופה של דאלס ממש נתנו הרגשה בתקשורת שהוא סופר מוערך שם ונפלט בסך הכל בגלל החלטה עסקית טכנית בלבד שלקחו שם ובכלל לא קשור אליו וליכולות שלו.

אם מחלקת הסקאוטינג של מכבי לא היתה מסתובבת בין אולמות עם משקפת הפוכה בזמן שעקבו כ"כ מקרוב אחרי מקל הסטאר, אולי היו שמים לב לצעיר האלמוני שנאבק עם מקל על דקות כרכז שלישי.. זה היה יכול לשנות את ההיסטוריה :)
מילוס

הודעהעל ידי עידן » 24 יולי 2023, 19:03

מילוס כתב:
omerk כתב:

אם מחלקת הסקאוטינג של מכבי לא היתה מסתובבת בין אולמות עם משקפת הפוכה בזמן שעקבו כ"כ מקרוב אחרי מקל הסטאר, אולי היו שמים לב לצעיר האלמוני שנאבק עם מקל על דקות כרכז שלישי.. זה היה יכול לשנות את ההיסטוריה :)

על מי אתה מדבר, שיין לארקין? אני יודע שאתה צוחק כמובן, אבל אין שום מצב שהוא היה מגיע למכבי אחרי עונת רוקי אחת. הוא עוד שיחק בנבא כמה עונות לאחר מכן לפני שעבר לאירופה.
עידן

הודעהעל ידי מילוס » 24 יולי 2023, 20:59

יאס, לארקין :)
לגבי אם היה מגיע או לא.. כמובן שאני צוחק. אבל בוא נגיד ככה: זה בדיוק מסוג השחקנים שצריכים להיות בפנקסים, במעקב, וביום שהוא כן מוכן להגיע - להיות שם לפני בסקוניה או א.ק לימסול.
בשביל זה יש מחלקת סקאוטינג.. כדי להביא את ריינולדס בפעם השניה או השלישית אפשר להעסיק גם את הגרסא החינמית של chat gpt.
מילוס

הודעהעל ידי omerk » 24 יולי 2023, 22:07

מילוס כתב:יאס, לארקין :)
לגבי אם היה מגיע או לא.. כמובן שאני צוחק. אבל בוא נגיד ככה: זה בדיוק מסוג השחקנים שצריכים להיות בפנקסים, במעקב, וביום שהוא כן מוכן להגיע - להיות שם לפני בסקוניה או א.ק לימסול.
בשביל זה יש מחלקת סקאוטינג.. כדי להביא את ריינולדס בפעם השניה או השלישית אפשר להעסיק גם את הגרסא החינמית של chat gpt.

אתה צודק
omerk

הודעהעל ידי Mitelka » 24 יולי 2023, 22:13

my man כתב:

והלוואי ואני טועה פה..
מקל הגיע להיות הרכז הראשון פה (אחרי שיחרור פארמר באמצע העונה) ופתח את העונה לאחר מכן כרכז הבכיר בקבוצה של ארז ביחד עם יוגב . ממש זוכר את זה שמכבי תייגה את עמדת הרכז "הישראלית שלה"

זה לא בדיוק אותו מצב עם בלאט שמגיע כגיבוי ללורנזו.

מבחינת הייפ אפילו לא קרוב. אחרי שהיה בנ.ב.א יעני עם דאלאס ו"סוף סוף" חוזר למכבי אחרי שלקח עליה 2 אליפויות עם חיפה וגליל היה פה טירוף שהוא המושיע.

יאמר לזכות מקל, שמעולם לא חיבבתי יותר מדי, שהגיע לקבוצה נוראית שנבנתה פה. אולי נוראית אי פעם.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי עידן » 24 יולי 2023, 22:19

מילוס כתב:יאס, לארקין :)

אתה צודק בגדול וברור שצריך מחלקת סקאוטינג טובה בכמה רמות ממה שיש כיום במכבי, אבל מצד שני אני לא רואה המון טעם לעקוב אחרי שחקני שנה ראשונה שנבחרו בסיבוב הראשון בדראפט (כמו לארקין שנתת פה כדוגמה), כי רוב הסיכויים שהם יישארו כמה עונות טובות לפחות בנבא לפני שיחשבו על מעבר לאירופה.
עידן

הודעהעל ידי where is the love? » 24 יולי 2023, 22:23

איפה אפשר לראות את הפרסום של אראל על כך שקליבלנד עבר את הבדיקות הרפואיות?
where is the love?

הודעהעל ידי עידן » 24 יולי 2023, 22:48

where is the love? כתב:איפה אפשר לראות את הפרסום של אראל על כך שקליבלנד עבר את הבדיקות הרפואיות?

בטוויטר שלו

https://twitter.com/ArelGinsber8
עידן

הודעהעל ידי yon1 » 24 יולי 2023, 22:49

where is the love? כתב:איפה אפשר לראות את הפרסום של אראל על כך שקליבלנד עבר את הבדיקות הרפואיות?

https://twitter.com/ArelGinsber8/status ... 8433845248
yon1

הודעהעל ידי where is the love? » 24 יולי 2023, 22:57

תודה רבה לכם
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 24 יולי 2023, 23:29

אז מיקי וברלצוסקי הזה ירדו סופית אחד נשאר בקבוצתו והשני מכבי לא יכולה לשלם את הביי אאוט שלו ( כמה מפתיע ) נשארנו עם אוטלו האנטר וסולי בריימו או איזה עבמ מהג'יי ליג , שיהיה לנו הרבה בהצלחה ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי jbublil27 » 24 יולי 2023, 23:59

העלות שלו מטורפת עם המיסוי

Sent from my SM-G986B using Tapatalk
jbublil27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים