המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:מה שאתם אומרים מנוגד לעניין שסוכנו של קית' התראיין בנושא ואמר שמכבי מעוניינת בשחקן.
אומנם סוכני שחקנים אינם חזות האמת, אבל אני מניח שהאתרים מסתמכים כלל ועיקר עליו, במקרה זה.
מקאדו כתב:לפי וואלה מאצבאן על סף מעבר לפרטיזן בשביל לפנות מקום לגארד 'כנראה לאנגפורד' .
misha כתב:5 עמודים על שטות שנזרקה בתפוז![]()
מאמין שיהיה בסדר, במכבי יודעים לא פחות מאיתנו עד כמה נחוץ שחקן כמו לאנגפורד בסגל.
קודי כתב:misha כתב:5 עמודים על שטות שנזרקה בתפוז![]()
מאמין שיהיה בסדר, במכבי יודעים לא פחות מאיתנו עד כמה נחוץ שחקן כמו לאנגפורד בסגל.
ממש לא מטריד אותי הקשקוש של הגמד הזה אלא הזמן הרב שנמשך הסיפור עם לנגפורד, שזה בוודאי לא משהו שמבשר טובות.
Holiday_Armadillo כתב:מישהו צייץ ללאנגפורד
@MaccabiElectra @keith_langford lets stop messing around Maccabi, and land Keith in TLV.we need him,he wanna join. #bringlangfordtomaccabi
ולאנגפורד צייץ לו ''LOL''..אני לא בטוחה שזה כזה טוב לנו שזה מה שהוא בחר להגיד(או יותר נכון לצחוק)על זה..
Holiday_Armadillo כתב:מישהו צייץ ללאנגפורד
@MaccabiElectra @keith_langford lets stop messing around Maccabi, and land Keith in TLV.we need him,he wanna join. #bringlangfordtomaccabi
ולאנגפורד צייץ לו ''LOL''..אני לא בטוחה שזה כזה טוב לנו שזה מה שהוא בחר להגיד(או יותר נכון לצחוק)על זה..