שחף כתב:הבעיה עם שחקן כמו דאטומה שאת הסטטיסטיקות המרשימות שלו הוא עושה בליגה שדווין סמית' היה בה סקורר(מה שלבד אומר הרבה על הרמה שם).
שנה שעברה הוא נתן עונה לא רעה בכלל ביורוליג. קרוב ל10 נקודות ברומא, באחוזים די טובים. הוא גם שחקן די צעיר
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:הבעיה עם שחקן כמו דאטומה שאת הסטטיסטיקות המרשימות שלו הוא עושה בליגה שדווין סמית' היה בה סקורר(מה שלבד אומר הרבה על הרמה שם).
החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:יש לי שלושה שחקנים להמליץ עילהם, שלושתם אקסים של הטרייל בלייזרס..
הראשון הוא ג'אריד ביילס, גארד זריז בטירוף ואתלט בלתי רגיל, מזכיר את פארגו רק כמה רמות מעליו..
השני הוא פטריק מיילס שהעביר את העונה מחוץ לNBA בגלל השביתה.
הוא שחקן קטן וזריז, נראה לי יתאים מאוד ליד לאנגפורד..
השלישי הוא ג'ואל פרזיבליה..
הוא לא צפוי לדרוש הרבה כי הוא חזר מפציעה קשה, הוא חתיכת סנטר הגנתי, אין באירופה מישהו שהוא לא מסוגל לעצור..
יהיה מצויין בתור אחד מהסנטרים שלנו, יותר למקרה שהנדריקס עוזב וסופו נשאר\וויקאס או מישהו בסגנון מגיע..
בייליס הוא שחקן נחמד, אבל באמת שחקן רוטציה בNBA. לא יגיע לאירופה בקרוב- עדיין מחפש את הפריצה שלו מעבר לים.
ג'ואל פרזיבילה הוא אחד השחקנים האהובים עליי בNBA כולו- גוש בשר עצום עם לב ונשמה אדירים, האסל פלייר שפשוט מתאבד על כל כדור. גם, חזר לפורטלנד כאמור.
היחיד שרלוונטי הוא פאטי מילס- שחקן פנטסטי שאכן נע בין לבין ואולי אולי אולי ישאר בסביבה, על אף שבודאי יש לו ביקוש גם בNBA.
אני בהחלט הייתי שוקל להציע לו חוזה- שחקן בעליה עם יכולות סקורינג מרשימות שגם שומר ומנהל את המשחק היטב וגם מביא ניסיון בינלאומי.
גם דיוויד מוס המצוין מסיים חוזה
החציל האצטקי כתב:מיילס ומוס נראה לי סבבה, שים לי גם רטבים בצד.
LIAV10 כתב:איך לוסקה אנדריץ' מגאלאטא?
rc4991 כתב:מי יותר טוב לדעתכם:טי ג'י פורד או מיילס?
בעמדת הסמול אני מעדיף את דאונס
LIAV10 כתב:איך לוסקה אנדריץ' מגאלאטא?
rc4991 כתב:מי יותר טוב לדעתכם:טי ג'י פורד או מיילס?
asafb96 כתב:rc4991 כתב:מי יותר טוב לדעתכם:טי ג'י פורד או מיילס?
פורד, בלי צל של ספק. שחקן לא פחות טוב מפארמר. מסיים חוזה, ונותן עונה לא גדולה, בגלל פציעה ובגלל שטוני פארקר משחק יחד איתו, אבל אני חושב שהוא יקבל חוזה. אם מכבי יכולה להביא אותו, זה יהיה פנטסטי. הוא שיחק אגב באירופה בזמן השביתה
rc4991 כתב:asafb96 כתב:rc4991 כתב:מי יותר טוב לדעתכם:טי ג'י פורד או מיילס?
פורד, בלי צל של ספק. שחקן לא פחות טוב מפארמר. מסיים חוזה, ונותן עונה לא גדולה, בגלל פציעה ובגלל שטוני פארקר משחק יחד איתו, אבל אני חושב שהוא יקבל חוזה. אם מכבי יכולה להביא אותו, זה יהיה פנטסטי. הוא שיחק אגב באירופה בזמן השביתה
זה השחקן ששיחק איזה משחק-שניים ביורוליג וחילק עשרה אסיסטים?
אגב,כמה כל אחד מהם מרוויח השנה?(או במקרה של מילס הרוויח)
שחף כתב:לא ראיתי את ההנג אאוט אבל הציטטה של בלאט בספורט 5 לא אומרת הרבה בעיני. בכל אופן אני חושב שזו טעות די גדולה ואולי גם טעות להתחרות עם ריאל על הנדריקס, אלא אם כן הוא באמת ייתן סדרה מדהימה מול פאנאתנייקוס.
EulGam05 כתב:פרמאר של העונה הנוכחית רמה אחת מעל פורד. לא ממש שמים לזה לב כי הוא משחק מאחורי וויליאמס אבל בשקט בשקט פרמאר נותן את העונה הטובה בקריירה שלו - 10.4 נק', 3.2 אס' ב-21 דקות. מה שעוד יותר מרשים זה האחוזים שלו - 48% מהשדה, 46% מהשלוש ו-93% מהקו, הוא אחד הגארדים הכי יעילים בליגה העונה.
פורד בשיאו היה שחקן מצוין, לא גבוה במיוחד אבל מהיר כמו שד, פינישר טוב ליד הטבעת ובעל חוש טוב לאסיסטים. מאז הוא עבר 2 פציעות בעמוד השדרה, אגו-טריפ בטורונטו שבגללו הוא עף לאינדיאנה וכמה סדרות חינוך בפייסרס. יחד עם זאת, טוב לראות אותו משחק שוב ולמרות הירידה הכללית ביכולת הוא עדיין שחקן לא רע שלא הייתי מתנגד לראות במכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־10 אורחים