המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:ואו החתמה עצומה של צסק"א
cannon כתב:כריס אנדרסן הוצע לפאנאתינייקוס ששוקלת..
rc4991 כתב:דאריו שאריץ'(שהזכרתי אותו לא מעט)הכוכב הקרואטי העולה שזוכה להשוואות לקוקוץ' הגדול חתם/יחתום בבילבאו לארבע שנים
ולי לא מובן למה מכבי לא החתימה אותו?? מילא הוא היה חותם לשנה-שנתיים והולך ל-NBA אבל ארבע שנים? מכבי היתה עושה מהמהלך הזה הרבה כסף ואולי הוא אפילו היה נשאר למשך כל החוזה ותורם לה מקצועית
er79 כתב:rc4991 כתב:דאריו שאריץ'(שהזכרתי אותו לא מעט)הכוכב הקרואטי העולה שזוכה להשוואות לקוקוץ' הגדול חתם/יחתום בבילבאו לארבע שנים
ולי לא מובן למה מכבי לא החתימה אותו?? מילא הוא היה חותם לשנה-שנתיים והולך ל-NBA אבל ארבע שנים? מכבי היתה עושה מהמהלך הזה הרבה כסף ואולי הוא אפילו היה נשאר למשך כל החוזה ותורם לה מקצועית
מצ'באן אחד כנראה הספיק להנהלה.
rc4991 כתב:er79 כתב:rc4991 כתב:דאריו שאריץ'(שהזכרתי אותו לא מעט)הכוכב הקרואטי העולה שזוכה להשוואות לקוקוץ' הגדול חתם/יחתום בבילבאו לארבע שנים
מדובר בשחקן הרבה יותר טוב ממצ'באן(וזה לא שאני מזלזל בו חלילה)שגם צפוי להיבחר בין הבחירות הראשונות בדראפט ואולי אפילו בבחירה הראשונה
אי אפשר בגלל מקרה כושל אחד(וגם לא הייתי קורא לזה כושל)לשלול מעתה הבאת כשרונות,גם קאחה לא מצליחה בכל ההחתמות שלה(מוזלי)והיא עדיין ממשיכה ותמשיך להתנהל כך
מה גם שבשבוע השבוע סגל כתב שמכבי משנה את ההתנהלות שלה ותתחיל להתנהל כמו קאחה ופרטיזן ע"י הבאת כשרונות על חוזים ארוכי טווח
Dperk כתב:rc4991 כתב:er79 כתב:rc4991 כתב:דאריו שאריץ'(שהזכרתי אותו לא מעט)הכוכב הקרואטי העולה שזוכה להשוואות לקוקוץ' הגדול חתם/יחתום בבילבאו לארבע שנים
מדובר בשחקן הרבה יותר טוב ממצ'באן(וזה לא שאני מזלזל בו חלילה)שגם צפוי להיבחר בין הבחירות הראשונות בדראפט ואולי אפילו בבחירה הראשונה
אי אפשר בגלל מקרה כושל אחד(וגם לא הייתי קורא לזה כושל)לשלול מעתה הבאת כשרונות,גם קאחה לא מצליחה בכל ההחתמות שלה(מוזלי)והיא עדיין ממשיכה ותמשיך להתנהל כך
מה גם שבשבוע השבוע סגל כתב שמכבי משנה את ההתנהלות שלה ותתחיל להתנהל כמו קאחה ופרטיזן ע"י הבאת כשרונות על חוזים ארוכי טווח
כמו שעשינו עם שרמדיני, למשל.
rc4991 כתב:מתברר ששאריץ' חתם בסוף לחמש!! שנים בבילבאו
כל כך טמטום מצידנו שלא החתמנו אותו
felix_r כתב:rc4991 כתב:מתברר ששאריץ' חתם בסוף לחמש!! שנים בבילבאו
ומה הינו עושים איתו בדיוק? לפחות בשנתים הראשונות הוא לא יהיה ברמה שאנחנו מצפים משחקן זר ביורוליג
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:מתברר ששאריץ' חתם בסוף לחמש!! שנים בבילבאו
ומה הינו עושים איתו בדיוק? לפחות בשנתים הראשונות הוא לא יהיה ברמה שאנחנו מצפים משחקן זר ביורוליג
בשנתיים הראשונות היינו משאילים אותו(ואני מניח אפילו שהקבוצה שתיקח אותו תשלם את כל שכרו כי הוא ירוויח קצת בהתחלה)ואחרי זה מתחילים להנות מאחד הכשרונות הגדולים באירופה בעשור האחרון
אופציה שניה היא שהוא יעזוב ל-NBA ואז אתה מרוויח הרבה כסף מהביי-אאוט עליו,בשתי הסיטואציות היינו מרוויחים
yzafrir כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:מתברר ששאריץ' חתם בסוף לחמש!! שנים בבילבאו
בשנתיים הראשונות היינו משאילים אותו(ואני מניח אפילו שהקבוצה שתיקח אותו תשלם את כל שכרו כי הוא ירוויח קצת בהתחלה)ואחרי זה מתחילים להנות מאחד הכשרונות הגדולים באירופה בעשור האחרון
אופציה שניה היא שהוא יעזוב ל-NBA ואז אתה מרוויח הרבה כסף מהביי-אאוט עליו,בשתי הסיטואציות היינו מרוויחים
במקרה שמדובר בשחקן שהוא פרוספקט NBA ויש לו פוטנציאל להיבחר סיבוב ראשון בדראפט אז אתה צודק. אבל מאצ'באן למשל הוא שחקן שיהיה לו קשה למצוא חוזה בNBA בגלל חסרונות בולטים שלו ביחס לפאוורדים בליגה שם .
ולכן את מצ'באן אתה חייב לנצל אצליך כמה שיותר כדי שקבוצות אירופאיות ירצו אותו במחיר גבוהה ומכבי לא עשו את זה .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים