מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - לנדסברג מתקרב

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 יוני 2011, 20:31

Holiday_Armadillo כתב:
אני קצת יותר חזיר , אני חושב שצריך עוד קומבו גארד במקום פרקינס (למקרה שלא יחזור לעצמו ) עוד גארד קלעי (שזה מה שהיה חסר לנו השנה בכל מקרה ) ועוד סווינג במקום איידסון...פחות או יותר כמו בחתימה שלי....
בגדול , גם בסגל של 15 שחקנים כמעט כולם יאלצו לשחק בשלוש מסגרות אלא אם מכבי יעלו עם מספר שחקני נוער בליגה (שאנחנו לא סופרים אותם בסגל...) אבל אני לא מאמין שזה יקרה..

זה בול מה שאני חושבת שצריך
קלעי(קארול),קומבו גארד(פטריק בוורלי\שם אחר שיש לי בראש),וסווינגמן(סמי)
אבל הסיכוי שיביאו עוד 3 זרים לקו האחורי הוא הזוי..ככה שאני הולכת על משהו בקנה מידה יותר קטן שזה 2 זרים,שלצערי גם לא נראה לי שיקרה

אני חושבת שהבאת 3 זרים לקו האחורי נראה לי קצת מוגזם, לפחות בהנחה שהלפרין חוזר, ולא משנה אם יהיה בחמישייה או לא הוא יהיה שחקן מרכזי ברוטציה.
חוץ מזה שבלאט ציין שהוא מעוניין בעוד גארד ישראלי בכיר (בתקווה שיהיה מדובר בשחקן בכיר ולא איזה מורן רוט או אוחיון...)
למה שלא יספיקו פארגו, קומבו גארד זר, הלפרין, גארד ישראלי נוסף, סמול זר שיחליף את איידסון ופניני (וכמובן שגם בורשטיין שיוכל לתת מנוחה לאחרים בליגה). בנוסף בהמשך יצטרף גם פרקינס לרוטציה.
אומנם צריך סגל ארוך בגלל האדריאטית, אבל לא צריך גם להגזים.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 יוני 2011, 20:34

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
אני קצת יותר חזיר , אני חושב שצריך עוד קומבו גארד במקום פרקינס (למקרה שלא יחזור לעצמו ) עוד גארד קלעי (שזה מה שהיה חסר לנו השנה בכל מקרה ) ועוד סווינג במקום איידסון...פחות או יותר כמו בחתימה שלי....
בגדול , גם בסגל של 15 שחקנים כמעט כולם יאלצו לשחק בשלוש מסגרות אלא אם מכבי יעלו עם מספר שחקני נוער בליגה (שאנחנו לא סופרים אותם בסגל...) אבל אני לא מאמין שזה יקרה..

זה בול מה שאני חושבת שצריך
קלעי(קארול),קומבו גארד(פטריק בוורלי\שם אחר שיש לי בראש),וסווינגמן(סמי)
אבל הסיכוי שיביאו עוד 3 זרים לקו האחורי הוא הזוי..ככה שאני הולכת על משהו בקנה מידה יותר קטן שזה 2 זרים,שלצערי גם לא נראה לי שיקרה

אני חושבת שהבאת 3 זרים לקו האחורי נראה לי קצת מוגזם, לפחות בהנחה שהלפרין חוזר, ולא משנה אם יהיה בחמישייה או לא הוא יהיה שחקן מרכזי ברוטציה.
חוץ מזה שבלאט ציין שהוא מעוניין בעוד גארד ישראלי בכיר (בתקווה שיהיה מדובר בשחקן בכיר ולא איזה מורן רוט או אוחיון...)
למה שלא יספיקו פארגו, קומבו גארד זר, הלפרין, גארד ישראלי נוסף, סמול זר שיחליף את איידסון ופניני (וכמובן שגם בורשטיין שיוכל לתת מנוחה לאחרים בליגה). בנוסף בהמשך יצטרף גם פרקינס לרוטציה.
אומנם צריך סגל ארוך בגלל האדריאטית, אבל לא צריך גם להגזים.

כרגע זה נחשב הגזמה כי פתאום יש לנו קו קדמי עמוס בזרים..
אבל כשאני חושבת על תסריט אידיאלי,צריך לפחות 3 זרים בקו האחורי..אבל הבעיה היא שכרגע לא נראה כאילו מכבי מביאים יותר מ-1
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי cannon » 03 יוני 2011, 06:48

שמועות ברשת מקשרות גם את בוסטיאן נאכבר כמועמד למכבי. אחרי שתי עונות לא מדהימות בלשון המעטה בפילזן, המחיר שלו בטוח יצנח. לדעתי שחקן עם פוטנציאל בשמיים שגם הראה את זה וחזר לאירופה רק בגלל כסף גדול ונפל עם פילזן גם הרבה בגלל השיטה והמאמן. יכול להיות סמול מאוד מעניין ומנוסה. הימור שיכול להזכיר את ההימור על סופו בשנה שעברה. הבנה שזה פוטנציאל בשבילו לחזור למרכז הבמה.
cannon

הודעהעל ידי yellowaura » 03 יוני 2011, 08:01

גם אני חשבתי על נכבאר אבל לטעמי מדובר בימים האלה ב PF בלבד (וזה יש לנו מספיק) והאמת אף פעם לא הייתה לו מספיק הובלת כדור לעמדת הסמול... הפוטנציאל כבר מאחוריו. בהגנה הוא לא תורם.

לא סתם שחקן לא מצליח שנים. אי אפשר להאשים רק את המאמנים. להזכירכם אידסון הגיע אחרי הצלחה וגם פארגו. אני מסכים שאפשר לקחת שחקן אחרי עונה כושלת אבל לא אחרי כמה עונות כאלה.

לטעמי מדובר בטריק שיווקי אם אכן הוא יגיע... להציג לראווה את העבר שלו ולומר הנה עשינו את שלנו. אפשר באותה מידה להביא גם את סמודיש הגמור או וויצ'יץ'.

חשוב להביא שחקן שיתאים לקונספט של מכבי. שחקן שיעשה הגנה, עם רגלים רעננות זה הדבר החשוב ביותר.

אגב מה המצב של פיט מייקל ? היה שחקן מצויין. הסמול הטוב באירופה לפני שנתיים. יש מצב שהוא חוזר לשחק הוא שהוא סיים את הקריירה. לא מצאתי כלום עליו.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Mta_atic » 03 יוני 2011, 08:10

yellowaura כתב:גם אני חשבתי על נכבאר אבל לטעמי מדובר בימים האלה ב PF בלבד (וזה יש לנו מספיק) והאמת אף פעם לא הייתה לו מספיק הובלת כדור לעמדת הסמול... הפוטנציאל כבר מאחוריו. בהגנה הוא לא תורם.

לא סתם שחקן לא מצליח שנים. אי אפשר להאשים רק את המאמנים. להזכירכם אידסון הגיע אחרי הצלחה וגם פארגו. אני מסכים שאפשר לקחת שחקן אחרי עונה כושלת אבל לא אחרי כמה עונות כאלה.

לטעמי מדובר בטריק שיווקי אם אכן הוא יגיע... להציג לראווה את העבר שלו ולומר הנה עשינו את שלנו. אפשר באותה מידה להביא גם את סמודיש הגמור או וויצ'יץ'.

חשוב להביא שחקן שיתאים לקונספט של מכבי. שחקן שיעשה הגנה, עם רגלים רעננות זה הדבר החשוב ביותר.

אגב מה המצב של פיט מייקל ? היה שחקן מצויין. הסמול הטוב באירופה לפני שנתיים. יש מצב שהוא חוזר לשחק הוא שהוא סיים את הקריירה. לא מצאתי כלום עליו.

מסכים.
מה גם שהוא מבוגר מידי בשביל לעשות אפגרייד כמו שעשה סופו העונה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 03 יוני 2011, 08:18

נכבאר נתן עונה נהדרת אצל בלאט בדינמו מוסקבה, כך שהוא מכיר אותו היטב ויודע מה הוא יכול לתת ומה לא.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי itai7 » 03 יוני 2011, 08:44

yellowaura כתב:גם אני חשבתי על נכבאר אבל לטעמי מדובר בימים האלה ב PF בלבד (וזה יש לנו מספיק) והאמת אף פעם לא הייתה לו מספיק הובלת כדור לעמדת הסמול... הפוטנציאל כבר מאחוריו. בהגנה הוא לא תורם.

מיקל בדרך לפרוש מכדורסל אחרי שהתגלה מום בליבו ,נקסט :?
itai7

הודעהעל ידי Euro_Basket » 03 יוני 2011, 08:51

עמיר לונ כתב:מעניין מאוד מי אלה שני השחקנים מהליגה הספרדית.

ארון ג'קסון וג'ייסי קארול (או גוסטאבו איון אם היא התכוונה למחזר את ה"פרסום ראשון" שלהם מהחודש שעבר)

החציל האצטקי כתב:http://one.co.il/Article/180807.html
KC ריברס?

וינס (בשבילי תמיד תשאר וינס), מה תגיד עליו, בתור מיסטר איטליה של צהבת?

אין לו בעיה לעלות מהספסל ולשנות משחקים. היו פעמים שהוא שיחק השנה 2 לצד קופונן, ו-3 כשקופונן שיחק 2 ופואטה ריכז.
כבר מהמכללות הוא היה נחשב לקלעי שלשות גדול. אם אתה משאיר אותו חופשי זו שלשה בטוחה.
בהגנה הוא שומר לא רע. ובהחלט יכול להתאים למשחק הלחץ והחטיפות שבלאט אוהב. הוא גם נחשב לריבאונדר טוב.
אני חושב שהעובדה שהוא שמאלי קישרה אותו מיידית כמחליף פוטנציאלי לאידסון, אבל בשום פנים ואופן הוא לא רכז, וגם לא נראה לי שהוא יכול להוביל כדור כמוהו.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי itai7 » 03 יוני 2011, 09:08

הבחור הזה מבולנייה גם נכתב היום בידיעות

מס' 5 בלבן (מהמשחק האחרון נגד סיינה)

והחבר ג'קסון מס' 7 בשחור(מאתמול נגד ריאל)

נערך לאחרונה על ידי itai7 בתאריך 03 יוני 2011, 09:30, נערך 2 פעמים בסך הכל.
itai7

הודעהעל ידי yellowaura » 03 יוני 2011, 09:23

Euro_Basket כתב:
עמיר לונ כתב:מעניין מאוד מי אלה שני השחקנים מהליגה הספרדית.

ארון ג'קסון וג'ייסי קארול (או גוסטאבו איון אם היא התכוונה למחזר את ה"פרסום ראשון" שלהם מהחודש שעבר)

החציל האצטקי כתב:http://one.co.il/Article/180807.html
KC ריברס?

וינס (בשבילי תמיד תשאר וינס), מה תגיד עליו, בתור מיסטר איטליה של צהבת?

אין לו בעיה לעלות מהספסל ולשנות משחקים. היו פעמים שהוא שיחק השנה 2 לצד קופונן, ו-3 כשקופונן שיחק 2 ופואטה ריכז.
כבר מהמכללות הוא היה נחשב לקלעי שלשות גדול. אם אתה משאיר אותו חופשי זו שלשה בטוחה.
בהגנה הוא שומר לא רע. ובהחלט יכול להתאים למשחק הלחץ והחטיפות שבלאט אוהב. הוא גם נחשב לריבאונדר טוב.
אני חושב שהעובדה שהוא שמאלי קישרה אותו מיידית כמחליף פוטנציאלי לאידסון, אבל בשום פנים ואופן הוא לא רכז, וגם לא נראה לי שהוא יכול להוביל כדור כמוהו.

ריברס הוא סוג של ג'ייסון ריץ' משודרג? אני הייתי רוצה לראות ראייה קצת יותר רחוקה השנה. בד"כ אני לא חסיד נ.ב.א אבל בשנים האחרונות הליגה שם היא מפלצתית וגם שחקני הביניים עלו ברמה. הייתי רוצה לראות את מכבי מנסים להביא שם כמו רוני ברואר משיקגו. במיוחד עם יהיה לוק אאוט בנ.ב.א
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 יוני 2011, 09:40

עסקת לנדסברג מסתבכת
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1829344
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 03 יוני 2011, 09:44

אז למסבארג הגיע בשנה הבא בחינם , בדיוק כמו שהיה עם בני השרון רק שחקן בשל יותר . להשאיל את כדיר לא תהיה בעיה .מכבי כיפה בכדורסל זה לא חיפה בכדורגל .....
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Mta_atic » 03 יוני 2011, 09:53

שמואל1 כתב:עסקת לנדסברג מסתבכת

האמת שזה באמת מגוחך להציע לחיפה שחקנים מיקנעם/מגידו תמורת לנדסברג...
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 03 יוני 2011, 09:58

זה כדיר + שחקנים ממגידו. חיפה מוזמנת להחתים פורוורד ישראלי אחר , יש המון כאילו בשוק , נכון ?
טיקי חוזר

הודעהעל ידי עמיר לונ » 03 יוני 2011, 10:02

שמואל1 כתב:עסקת לנדסברג מסתבכת

לא הייתי סומך על הידיעה הזאת, ורד כהן אפילו לא יודעת מה שמו הפרטי של לנדסברג, בכתבה היא רשמה סטיבן בעוד שמו הוא בכלל סילבן
עמיר לונ
חבר כבוד

הודעהעל ידי mr.D » 03 יוני 2011, 11:33

ריברס נראה בעיקר כסקורר וקלעי מצויין-אבל לא מה שמכבי צריכה. מי שמרשים דווקא הוא פטרי קופונן, שחקן שמאד הייתי שמח לראות כאן.
הסגל לשנה הבאה:
פ.גארד:ג'רמי פארגו, יוגב אוחיון.
ס.גארד:פטריק בוורלי, יותם הלפרין, דורון פרקינס(?).
ס.פוורוורד:מאט וולש, גיא פניני.
פ.פורוורד:ליאור אליהו, מילאן מאצ'באן, דיוויד בלו.
סנטר:סופוקליס שחורציאניטיס, שון ג'יימס, ריצ'ארד הנדריקס.
mr.D

הודעהעל ידי Dookie » 03 יוני 2011, 11:40

מקווה מאוד שהעניינים יתפתחו בגזרת ארון ג'קסון. משני המשחקים שראיתי שלו נגד ריאל, הוא נראה מארגן משחק מצוין, ששם את המסירה וארגון המשחק בראש סדר העדיפויות אבל מסוגל גם לקלוע בעת הצורך.
מהלך שכזה של הצבתו ליד פארגו אומנם יהפוך את הקו האחורי לנמוך מאוד, אבל גם בעל יכולות מוכחות של קליעה, מהירות וארגון משחק ברמה גבוהה.
תמונה
Dookie

הודעהעל ידי where is the love? » 03 יוני 2011, 11:41

http://www.youtube.com/watch?v=obgKC34MYls

אני מתחיל לאהוב את הבחור, יש לו עוצמה, המון התלהבות מתאים לנו, אם כי נראה שהוא יותר רכז מאשר SG
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Euro_Basket » 03 יוני 2011, 11:42

mr.D כתב:ריברס נראה בעיקר כסקורר וקלעי מצויין-אבל לא מה שמכבי צריכה. מי שמרשים דווקא הוא פטרי קופונן, שחקן שמאד הייתי שמח לראות כאן.

קופונן רוצה לשחק ביורוליג. אני מאמין שלמכבי יש סכומים להציע לו. אבל הבעיה תהיה עם הביי-אאוט.
בניגוד לסיינה שיכולה להציע לבולוניה כמה שחקנים איטלקיים בכירים, לא נראה לי שהם ישמחו לקבל את פוט וכדיר.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 יוני 2011, 11:48

הג'קסון הזה מבילבאו הרשים אותי מאוד.
מישהו בכלל הזכיר אותו כמועמד, או שזה סתם שם שהוצע רק כאן בפורום?
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים