פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

06 מאי 2014, 19:32

יצא לך לראות את ת'יוס בקמפיין הקודם? פציעה אחת ואנחנו ניתקע שוב עם גרין בתור סנטר פותח בגיל 400. מקווה שאתה לא רוצה את זה.

06 מאי 2014, 19:33

טיוס ככל הנראה הבהיר לנבחרת כבר שהוא את תפקידו סיים (היו כל מיני רמזים כאלה בתקשורת). סה"כ הוא כבר קיבל את הדרכון, הוא כבר קיבל חוזה במכבי והוכיח את עצמו (ככה שאף אחד לא יוכל לכפות עליו לשחק בנבחרת) אז כנראה שלא בזין שלו לבלות קיץ בנבחרת אלא הוא מעדיף לחזור הביתה ולהיות עם המשפחה עד שהעונה מתחילה.

06 מאי 2014, 19:45

NY boy כתב:טיוס ככל הנראה הבהיר לנבחרת כבר שהוא את תפקידו סיים (היו כל מיני רמזים כאלה בתקשורת). סה"כ הוא כבר קיבל את הדרכון, הוא כבר קיבל חוזה במכבי והוכיח את עצמו (ככה שאף אחד לא יוכל לכפות עליו לשחק בנבחרת) אז כנראה שלא בזין שלו לבלות קיץ בנבחרת אלא הוא מעדיף לחזור הביתה ולהיות עם המשפחה עד שהעונה מתחילה.

כן, זה נשמע הגיוני.
מעניין איך מכבי תקבל את זה.

06 מאי 2014, 19:46

מישהו יכול להסביר לי את הביזיון של שידור משחק פלייאוף, המשחק השני נגד גליל, בערוץ 5 לייב שבתשלום ולא בערוץ פתוח? פשוט בדיחה עצובה

06 מאי 2014, 19:56

אני חושב שכדאי למכבי להביא אותו אם הוא מקבל אזרחות

06 מאי 2014, 19:59

rc4991 כתב:אני חושב שכדאי למכבי להביא אותו אם הוא מקבל אזרחות

במקום מי?

06 מאי 2014, 20:30

במקום ג'יימס. האיש בנוי על אתלטיות והוא כנראה יחזור בתור שבר כלי. הוא גם בן 31

06 מאי 2014, 20:45

er79 כתב:מישהו יכול להסביר לי את הביזיון של שידור משחק פלייאוף, המשחק השני נגד גליל, בערוץ 5 לייב שבתשלום ולא בערוץ פתוח? פשוט בדיחה עצובה

וזה מפתיע אותך כי...?
מכבי מביאה להם רייטינג--> משחק חוץ במקום רחוק--> הרבה אנשים יחשבו לקנות את הערוץ...
הקטע שזה משחק פח אז וואלה? גם להיגיון הזה אין שום בסיס (בלי קשר שהיום אם באמת רוצים אפשר למצוא שידור לכל דבר ברשת...)

06 מאי 2014, 20:46

שחף כתב:במקום ג'יימס. האיש בנוי על אתלטיות והוא כנראה יחזור בתור שבר כלי. הוא גם בן 31

ושוב כנראה שלא הבנת - לג'יימס יש חוזה והוא לא הולך לשום מקום. חוץ מזה, גם אם ג'יימס לא חוזר, מה ההגיון בלהחזיק שלושה סנטרים כשכולם מצפים לשחק לפחות 20 דקות?
אתה מבין שזה מתכון בטוח למרמור וכסף שנזרק על שחקן שלא משחק?
סנטר שלישי צריך להיות שחקן שעדיין לא הוכיח את עצמו או מישהו מבוגר שנמצא אחרי השיא, ולא אכפת לו לשחק פירורי דקות פה ושם.

הרי מה היה לנו בשנים האחרונות? ג'יימס התבזבז שנה שלמה עד שפרץ כשהסנטרים האחרים שהגיעו היו פח, וטיוס פרץ כשג'יימס נפצע.

אין סיבה לבנות סגל בתחילת העונה שמניח פציעות. אנחנו לא קבוצת NBA, ולא יכולים להחזיק 3 סנטרים יקרים (ועוד רביעי שמקבל שכר מלא)

06 מאי 2014, 20:47

מקובי כתב:
er79 כתב:מישהו יכול להסביר לי את הביזיון של שידור משחק פלייאוף, המשחק השני נגד גליל, בערוץ 5 לייב שבתשלום ולא בערוץ פתוח? פשוט בדיחה עצובה

וזה מפתיע אותך כי...?
מכבי מביאה להם רייטינג--> משחק חוץ במקום רחוק--> הרבה אנשים יחשבו לקנות את הערוץ...
הקטע שזה משחק פח אז וואלה? גם להיגיון הזה אין שום בסיס (בלי קשר שהיום אם באמת רוצים אפשר למצוא שידור לכל דבר ברשת...)

אני לוקח רק את המשפט האחרון שלך. כל השאר תירוצים. ערוץ 1, ערוץ הספורט, 5+, לא חסרים ערוצים פתוחים. פשוט בושה.

06 מאי 2014, 21:32

jol9 כתב:

במקום מי?

לעמדה ארבע

06 מאי 2014, 21:38

rc4991 כתב:
jol9 כתב:

במקום מי?

לעמדה ארבע

פישר יכול לשחק בעמדה 4 בערך כמו שאני יכול.

06 מאי 2014, 21:40

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:

במקום מי?

לעמדה ארבע

מקווה בשבילך שאתה פחות כבד וגמלוני ממנו.

06 מאי 2014, 21:44

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:

במקום מי?

לעמדה ארבע

מקווה בשבילך שאתה פחות כבד וגמלוני ממנו.

דווקא בהתקפה פישר יכול לשחק כ4, כך שהרכב שלו ושל טיוס, יכול להסתדר.

06 מאי 2014, 22:19

נו, בשביל 12 דקות בעמדה 4 ליד טיוס לדוגמא נוכל לחיות עם זה.

06 מאי 2014, 23:06

לדעתי הוא יכול לשחק ארבע לא מעט
התקפית הוא בהחלט מסוגל וגם הגנתית אני לא חושב שזה כמו שאתם מציגים את זה
מה גם שהוא יוכל לשחק עם טיוס והם יחליפו שומרים

06 מאי 2014, 23:11

לא אם בלאט המאמן. כל עוד בלאט המאמן הם לא ישחקו דקה ביחד.

06 מאי 2014, 23:33

rc4991 כתב:לדעתי הוא יכול לשחק ארבע לא מעט
התקפית הוא בהחלט מסוגל וגם הגנתית אני לא חושב שזה כמו שאתם מציגים את זה
מה גם שהוא יוכל לשחק עם טיוס והם יחליפו שומרים

אנחנו מנהלים את אותו הויכוח בשני שרשורים מקבילים, אבל העובדות לא משתנות :bigsmile3

שני השחקנים האלה מעולם לא שיחקו 4 ולא קשורים לעמדה הזאת (אולי שיחקו לפני מליון שנה). גם אם התכונות שלהם כביכול מתאימות ומשלימות זה את זה, זה לא יכול לעבוד.
חלק מהדוגמאות הביא NY BOY, אבל גם בלי בלאט לדעתי זה לא יעבוד.
טיוס לא אמור לרוץ אחרי 4-ים זריזים שקולעים מצויין מבחוץ, כי אז אין שום סיבה שהוא יישחק, כי כל האפקטיביות שלו בהגנה מתבטלת.
בנוסף, התקפית - פישר וטיוס הם שני שחקנים שלא יוצרים. הם יכולים לשחק על הלוחות, לקחת פה ושם איזה ריבאונד התקפה, ופישר גם יכול לקלוע ג'אמפים מחצי מרחק (ממש לא בלו).
אבל להוריד כדור לריצפה, ליצור לאחרים, למסור מסירה טובה, למשוך דאבל אפ,... כלום.
אולי ליד כריס פול זה יעבוד, כי צריך יותר שחקנים שיסיימו אליהופס, אבל לא בטוח שCP3 יעזוב את הקליפרס בעונה הבאה.

07 מאי 2014, 11:31

פישר לא יכול לשחק 4. הוא איטי מדי. הפורוורדים של היריבה יפרפרו אותו. הוא יכול להיות נשק לא רע כגבוה שלישי, אבל לא מאמין שהוא יסכים או שמכבי יסכימו להוציא סכום כזה על גבוה שלישי. הוא יהפוך לריאלי רק אם ג'יימס או טיוס לא ימשיכו.

08 מאי 2014, 20:43

חולון מנצחת את ירושלים ומשווה את הסדרה
נושא נעול