ההכנות לעונה הבאה - התחילה עונת המלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ההכנות לעונה הבאה

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אפריל 2014, 20:55

רק שדני פדרמן, ניקולה, שי רקנאטי, דריקס, אבן ושות' הם לא gm. לפחות לא בהגדרה. אם מביאים אחד כזה, בידיעה שזה התפקיד שהוא אמור למלא, זה יקשה על דני פדרמן לעשות את זה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 אפריל 2014, 21:10

MTA2311 כתב:רק שדני פדרמן, ניקולה, שי רקנאטי, דריקס, אבן ושות' הם לא gm. לפחות לא בהגדרה. אם מביאים אחד כזה, בידיעה שזה התפקיד שהוא אמור למלא, זה יקשה על דני פדרמן לעשות את זה.

לא מעניין אותי הגדרות, מעניין אותי שכשקובעים את הסגל, יש להם גם סיי בעניין, מעניין אותי שגם הם לוקחים חלק בהחלטה מי יהיה המאמן, מעניין אותי שגם הם קובעים את התקציבים ומנהלים מו"מ מול שחקנים ומחליטים אם לחזק או לא באמצע העונה ובמי.
ואם כל אלה אינם תפקידים של GM, אז אני לא יודעת איזה תפקיד אתה מייעד לו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אפריל 2014, 21:13

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:רק שדני פדרמן, ניקולה, שי רקנאטי, דריקס, אבן ושות' הם לא gm. לפחות לא בהגדרה. אם מביאים אחד כזה, בידיעה שזה התפקיד שהוא אמור למלא, זה יקשה על דני פדרמן לעשות את זה.

לא מעניין אותי הגדרות, מעניין אותי שכשקובעים את הסגל, יש להם גם סיי בעניין, מעניין אותי שגם הם לוקחים חלק בהחלטה מי יהיה המאמן, מעניין אותי שגם הם קובעים את התקציבים ומנהלים מו"מ מול שחקנים ומחליטים אם לחזק או לא באמצע העונה ובמי.

לא, זה קורה בכל מועדון ספורט. לבעלים ונציגיהם תמיד יהיה סיי בהחלטות מקצועיות כמו זהות המאמן והשחקנים שיוחתמו. כשיהיה gm, החלק שלהם יקטן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 אפריל 2014, 21:18

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:

לא, זה קורה בכל מועדון ספורט. לבעלים ונציגיהם תמיד יהיה סיי בהחלטות מקצועיות כמו זהות המאמן והשחקנים שיוחתמו. כשיהיה gm, החלק שלהם יקטן.

לא כמו במכבי.
אצלנו יש איזה 500 אנשים בהנהלה , כל אחד עם דעה אחרת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אפריל 2014, 21:20

ובגלל זה צריך מישהו שיעשה סדר. כשאין מי שיקשר בין ההנהלה לצוות המקצועי, ככה זה נראה. בדיוק בשביל זה המציאו את המנהל הספורטיבי\gm.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 אפריל 2014, 21:24

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:

ממש דני פדרמן גם ייתן לזה לקרות....

ברור לך שאני מעדיפה פי כמה את פיני לוקח החלטות מקצועיות על פני דני בוי ולהקתו, אבל זה ממש לא מה שיקרה אם יביאו את פיני כGM
שלא לדבר על זה שלא הבנתי איך ניקולה אמור להשתלב בין כולם.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אפריל 2014, 21:28

בוודאי שהוא לא ייתן לזה לקרות. בגלל זה לדעתי הוא לא יחתים אף gm. אבל אם כן? הדבר הכי טוב שיכול לקרות לנו. דני לא יוכל להמשיך לעשות את מה שהוא עושה עכשיו כשיש לו את פיני על הראש. זה פשוט לא יוכל לקרות.

עד כמה שאני מבין, חוץ מלתת אימונים אישיים לגבוהים, לניקולה אין סמכויות מקצועיות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Maccabikid » 02 אפריל 2014, 21:34

MTA2311 כתב:בוודאי שהוא לא ייתן לזה לקרות. בגלל זה לדעתי הוא לא יחתים אף gm. אבל אם כן? הדבר הכי טוב שיכול לקרות לנו. דני לא יוכל להמשיך לעשות את מה שהוא עושה עכשיו כשיש לו את פיני על הראש. זה פשוט לא יוכל לקרות.

עד כמה שאני מבין, חוץ מלתת אימונים אישיים לגבוהים, לניקולה אין סמכויות מקצועיות.

וגם אם יש, הוא ופדרמן לגמרי אחד, לפחות כלפי חוץ, בכל ראיון הם נשמעים בדיוק אותו דבר.
Maccabikid

הודעהעל ידי rc4991 » 02 אפריל 2014, 22:27

חשבתי עכשיו על סנטר דומיננטי נוסף שאפשר להביא ליד סופו
אני מדבר על ג'אווי שירד לנו מהרדאר בעקבות הפציעה שלו
אמנם זה יכול להיות קצת הימור בעקבות הפציעה שלו אבל הוא סנטר נהדר וכדאי לשקול את זה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Maccabikid » 02 אפריל 2014, 23:06

rc4991 כתב:חשבתי עכשיו על סנטר דומיננטי נוסף שאפשר להביא ליד סופו
אמנם זה יכול להיות קצת הימור בעקבות הפציעה שלו אבל הוא סנטר נהדר וכדאי לשקול את זה

אין לך שום מושג איך הוא ייראה עונה הבאה..
Maccabikid

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 אפריל 2014, 00:25

ג'אווי הוא תואם סופו. אתה לא יכול להחזיק שני סנטרים בעלי אותו סגנון. הסנטר הנוסף צריך להיות שחקן שונה, עם דגש על אוריינטציה הגנתית וריבאונד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 03 אפריל 2014, 05:35

באמת חסרים לנו פצועים בקבוצה? הבן אדם כמעט מת השנה ולא שיחק עונה שלמה. נראה לך שהגיוני לקחת את הסיכון איתו?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 03 אפריל 2014, 05:40

אין סיכוי שמישהו דומיננטי כמו פיני יגיעו וידרוך על דני פדרמן וניקולה וויצ׳יץ. הפרסום הזה אולי טוב כדי למכור מנויים אבל לא יותר מזה. בדיוק כמו שיפרסמו בשנה שעברה ובטח יפרסמו גם השנה שחולמים על פארגו ולנגפורד בקו האחורי - מה איכפת להם לפרסם? בסוף הרי המאמן יהיה קודס והגארדים יהיו רייס והיקמן או תואמים שלהם.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 03 אפריל 2014, 09:45

קודי כתב:אין סיכוי שמישהו דומיננטי כמו פיני יגיעו וידרוך על דני פדרמן וניקולה וויצ׳יץ. הפרסום הזה אולי טוב כדי למכור מנויים אבל לא יותר מזה. בדיוק כמו שיפרסמו בשנה שעברה ובטח יפרסמו גם השנה שחולמים על פארגו ולנגפורד בקו האחורי - מה איכפת להם לפרסם? בסוף הרי המאמן יהיה קודס והגארדים יהיו רייס והיקמן או תואמים שלהם.

אין סיכוי שפיני יגיע, וזה גם חסר הגיון בהתחשב בזה שניקולה כבר למעשה עושה את התפקיד הזה.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 03 אפריל 2014, 10:12

roy1000 כתב:
קודי כתב:אין סיכוי שמישהו דומיננטי כמו פיני יגיעו וידרוך על דני פדרמן וניקולה וויצ׳יץ. הפרסום הזה אולי טוב כדי למכור מנויים אבל לא יותר מזה. בדיוק כמו שיפרסמו בשנה שעברה ובטח יפרסמו גם השנה שחולמים על פארגו ולנגפורד בקו האחורי - מה איכפת להם לפרסם? בסוף הרי המאמן יהיה קודס והגארדים יהיו רייס והיקמן או תואמים שלהם.

אין סיכוי שפיני יגיע, וזה גם חסר הגיון בהתחשב בזה שניקולה כבר למעשה עושה את התפקיד הזה.

ניקולה בחור נהדר והיה סנטר אדיר, אבל אין לו שום נסיון בתור GM, בטח לא ברמות הגבוהות של אירופה. הוא בסך הכל היה שנתיים מנהל ומאמן של קבוצה בפשיטת רגל, שלא הסתכלה על אף שחקן באירופה ולכן הוא גם לא ממש מכיר את שוק השחקנים. אבל מאחר שהוא נבחר לתפקיד ויש גם את דני פדרמן אני לא רואה מצב שגם פיני יגיע. אבל מה איכפת לראשי מכבי להדליף כזה דבר - זה בטח ימכור עוד כמה מנויים.
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 03 אפריל 2014, 10:31

קודי כתב:ניקולה בחור נהדר והיה סנטר אדיר, אבל אין לו שום נסיון בתור GM, בטח לא ברמות הגבוהות של אירופה. הוא בסך הכל היה שנתיים מנהל ומאמן של קבוצה בפשיטת רגל, שלא הסתכלה על אף שחקן באירופה ולכן הוא גם לא ממש מכיר את שוק השחקנים. אבל מאחר שהוא נבחר לתפקיד ויש גם את דני פדרמן אני לא רואה מצב שגם פיני יגיע. אבל מה איכפת לראשי מכבי להדליף כזה דבר - זה בטח ימכור עוד כמה מנויים.

יובל, עכשיו לא מוכרים אף מנוי, ככה שההדלפות הן לדעתי יותר לפייס את הקהל (לגרום לקהל לחשוב שרוצים לעשות מהפכה).
אני לא חושב שפיני הוא הבנאדם הנכון להרכיב את סגל הקבוצה. פיני הוא לא הטיפוס שיראה קלטות במשך שעות ויכיר כל שחקן בשוק. פיני הוא מאמן עם אינסטינקטים מצויינים שחי את המשחק ולא את מה שקורה בפגרה. דווקא ניקולה יכול להיות GM מצויין לדעתי. הוא רציני וסמכותי ויש לו יכולות ניהול. אני גם מאמין שהוא יידע להשקיע את הזמן בשביל ללמוד את שוק השחקנים (בעזרת צוות הסקאוטינג).

הבעיה היא בסגל השחקנים (ובעיקר בתקציב השחקנים), לא בניהול המקצועי. לבזבז עכשיו כסף גדול על פיני נראה לי מיותר לחלוטין.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 03 אפריל 2014, 10:40

roy1000 כתב:
קודי כתב:ניקולה בחור נהדר והיה סנטר אדיר, אבל אין לו שום נסיון בתור GM, בטח לא ברמות הגבוהות של אירופה. הוא בסך הכל היה שנתיים מנהל ומאמן של קבוצה בפשיטת רגל, שלא הסתכלה על אף שחקן באירופה ולכן הוא גם לא ממש מכיר את שוק השחקנים. אבל מאחר שהוא נבחר לתפקיד ויש גם את דני פדרמן אני לא רואה מצב שגם פיני יגיע. אבל מה איכפת לראשי מכבי להדליף כזה דבר - זה בטח ימכור עוד כמה מנויים.

יובל, עכשיו לא מוכרים אף מנוי, ככה שההדלפות הן לדעתי יותר לפייס את הקהל (לגרום לקהל לחשוב שרוצים לעשות מהפכה).
אני לא חושב שפיני הוא הבנאדם הנכון להרכיב את סגל הקבוצה. פיני הוא לא הטיפוס שיראה קלטות במשך שעות ויכיר כל שחקן בשוק. פיני הוא מאמן עם אינסטינקטים מצויינים שחי את המשחק ולא את מה שקורה בפגרה. דווקא ניקולה יכול להיות GM מצויין לדעתי. הוא רציני וסמכותי ויש לו יכולות ניהול. אני גם מאמין שהוא יידע להשקיע את הזמן בשביל ללמוד את שוק השחקנים (בעזרת צוות הסקאוטינג).

הבעיה היא בסגל השחקנים (ובעיקר בתקציב השחקנים), לא בניהול המקצועי. לבזבז עכשיו כסף גדול על פיני נראה לי מיותר לחלוטין.

תתפלא, אבל מכבי מתחילה למכור מנויים משהו כמו חודש לפני סיום העונה, כלומר בעוד חודש מהיום. לגבי פיני - אני מסכים איתך לגמרי שזה לא תפקיד מתאים עבורו, למרות שלזכותו יאמר שהוא בנה ואימן בחיים שלו הרבה יותר קבוצות ממה שניקולה ודני פדרמן בנו ויבנו. לגבי ניקולה - אולי יש לו פוטנציאל להיות טוב כ-GM אבל חסר לו נסיון ולא בטוח שצוות הסקאוטינג הכושל של מכבי יכול לעזור לו בזה.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 03 אפריל 2014, 11:17, נערך 2 פעמים בסך הכל.
קודי

הודעהעל ידי itai7 » 03 אפריל 2014, 10:49

itai7

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 אפריל 2014, 11:03

בסדר. פיני לא מתאים לתפקיד כי הוא לא הטיפוס שיראה קלטות של שחקנים(כאילו שזאת דרישה מובילה לתפקיד), אבל ניקולה כן, כי הוא טיפוס סמכותי. בסדר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 03 אפריל 2014, 12:14

האמת שאני לא יודע אם פיני (או כל GM אחר) צריך לשבת ולראות קלטות של שחקנים. אולי מדגמית פה ושם, אבל בטח לא כעבודה העיקרית.

הדבר הראשון שGM צריך לעשות הוא להחליט איך הוא רוצה שהקבוצה תראה בעונה הבאה ובתווך הרחוק. ע"פ זה צריך לבחור את השחקנים והמאמן,
ואז לתת להם לעבוד.
לצורך העניין, אם הGM מחליט שלפי התקציב שיש לו, הדבר הנכון ביותר, בשביל להשיג את היעדים, יהיה לבנות סגל קצר, אז זה יהיה הכיוון שלו, ואז צוות הסקאוטינג,
צריך לברור עבורו את המועמדים המתאימים לכל עמדה.
לשיקול הזה מצטרפות גם ההגבלות, כמו שחקנים עם חוזה, החוק הרוסי ושחקן ישראלי בחמישייה (נניח).

כשעושים אינטגרציה של כל המידע, אז אמורה להצטייר תמונה של הסגל ושל הכיוון. לאדם שעושה את התפקיד באופן רציני, לא יהיה זמן לשבת ולבחון קלטות של עשרות
שחקנים, אלא רק של 2-3 שחקנים שהגיעו לshortlist בכל עמדה, ועם זה גם פיני, גם ניקולה וגם כל אחד אחר, יכולים להתמודד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים