המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:רק שדני פדרמן, ניקולה, שי רקנאטי, דריקס, אבן ושות' הם לא gm. לפחות לא בהגדרה. אם מביאים אחד כזה, בידיעה שזה התפקיד שהוא אמור למלא, זה יקשה על דני פדרמן לעשות את זה.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:רק שדני פדרמן, ניקולה, שי רקנאטי, דריקס, אבן ושות' הם לא gm. לפחות לא בהגדרה. אם מביאים אחד כזה, בידיעה שזה התפקיד שהוא אמור למלא, זה יקשה על דני פדרמן לעשות את זה.
לא מעניין אותי הגדרות, מעניין אותי שכשקובעים את הסגל, יש להם גם סיי בעניין, מעניין אותי שגם הם לוקחים חלק בהחלטה מי יהיה המאמן, מעניין אותי שגם הם קובעים את התקציבים ומנהלים מו"מ מול שחקנים ומחליטים אם לחזק או לא באמצע העונה ובמי.
ואם כל אלה אינם תפקידים של GM, אז אני לא יודעת איזה תפקיד אתה מייעד לו.
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:רק שדני פדרמן, ניקולה, שי רקנאטי, דריקס, אבן ושות' הם לא gm. לפחות לא בהגדרה. אם מביאים אחד כזה, בידיעה שזה התפקיד שהוא אמור למלא, זה יקשה על דני פדרמן לעשות את זה.
לא מעניין אותי הגדרות, מעניין אותי שכשקובעים את הסגל, יש להם גם סיי בעניין, מעניין אותי שגם הם לוקחים חלק בהחלטה מי יהיה המאמן, מעניין אותי שגם הם קובעים את התקציבים ומנהלים מו"מ מול שחקנים ומחליטים אם לחזק או לא באמצע העונה ובמי.
לא, זה קורה בכל מועדון ספורט. לבעלים ונציגיהם תמיד יהיה סיי בהחלטות מקצועיות כמו זהות המאמן והשחקנים שיוחתמו. כשיהיה gm, החלק שלהם יקטן.
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:רק שדני פדרמן, ניקולה, שי רקנאטי, דריקס, אבן ושות' הם לא gm. לפחות לא בהגדרה. אם מביאים אחד כזה, בידיעה שזה התפקיד שהוא אמור למלא, זה יקשה על דני פדרמן לעשות את זה.
לא, זה קורה בכל מועדון ספורט. לבעלים ונציגיהם תמיד יהיה סיי בהחלטות מקצועיות כמו זהות המאמן והשחקנים שיוחתמו. כשיהיה gm, החלק שלהם יקטן.
MTA2311 כתב:בוודאי שהוא לא ייתן לזה לקרות. בגלל זה לדעתי הוא לא יחתים אף gm. אבל אם כן? הדבר הכי טוב שיכול לקרות לנו. דני לא יוכל להמשיך לעשות את מה שהוא עושה עכשיו כשיש לו את פיני על הראש. זה פשוט לא יוכל לקרות.
עד כמה שאני מבין, חוץ מלתת אימונים אישיים לגבוהים, לניקולה אין סמכויות מקצועיות.
rc4991 כתב:חשבתי עכשיו על סנטר דומיננטי נוסף שאפשר להביא ליד סופו
אני מדבר על ג'אווי שירד לנו מהרדאר בעקבות הפציעה שלו
אמנם זה יכול להיות קצת הימור בעקבות הפציעה שלו אבל הוא סנטר נהדר וכדאי לשקול את זה
אמנם זה יכול להיות קצת הימור בעקבות הפציעה שלו אבל הוא סנטר נהדר וכדאי לשקול את זה
קודי כתב:אין סיכוי שמישהו דומיננטי כמו פיני יגיעו וידרוך על דני פדרמן וניקולה וויצ׳יץ. הפרסום הזה אולי טוב כדי למכור מנויים אבל לא יותר מזה. בדיוק כמו שיפרסמו בשנה שעברה ובטח יפרסמו גם השנה שחולמים על פארגו ולנגפורד בקו האחורי - מה איכפת להם לפרסם? בסוף הרי המאמן יהיה קודס והגארדים יהיו רייס והיקמן או תואמים שלהם.
roy1000 כתב:קודי כתב:אין סיכוי שמישהו דומיננטי כמו פיני יגיעו וידרוך על דני פדרמן וניקולה וויצ׳יץ. הפרסום הזה אולי טוב כדי למכור מנויים אבל לא יותר מזה. בדיוק כמו שיפרסמו בשנה שעברה ובטח יפרסמו גם השנה שחולמים על פארגו ולנגפורד בקו האחורי - מה איכפת להם לפרסם? בסוף הרי המאמן יהיה קודס והגארדים יהיו רייס והיקמן או תואמים שלהם.
אין סיכוי שפיני יגיע, וזה גם חסר הגיון בהתחשב בזה שניקולה כבר למעשה עושה את התפקיד הזה.
קודי כתב:ניקולה בחור נהדר והיה סנטר אדיר, אבל אין לו שום נסיון בתור GM, בטח לא ברמות הגבוהות של אירופה. הוא בסך הכל היה שנתיים מנהל ומאמן של קבוצה בפשיטת רגל, שלא הסתכלה על אף שחקן באירופה ולכן הוא גם לא ממש מכיר את שוק השחקנים. אבל מאחר שהוא נבחר לתפקיד ויש גם את דני פדרמן אני לא רואה מצב שגם פיני יגיע. אבל מה איכפת לראשי מכבי להדליף כזה דבר - זה בטח ימכור עוד כמה מנויים.
roy1000 כתב:קודי כתב:ניקולה בחור נהדר והיה סנטר אדיר, אבל אין לו שום נסיון בתור GM, בטח לא ברמות הגבוהות של אירופה. הוא בסך הכל היה שנתיים מנהל ומאמן של קבוצה בפשיטת רגל, שלא הסתכלה על אף שחקן באירופה ולכן הוא גם לא ממש מכיר את שוק השחקנים. אבל מאחר שהוא נבחר לתפקיד ויש גם את דני פדרמן אני לא רואה מצב שגם פיני יגיע. אבל מה איכפת לראשי מכבי להדליף כזה דבר - זה בטח ימכור עוד כמה מנויים.
יובל, עכשיו לא מוכרים אף מנוי, ככה שההדלפות הן לדעתי יותר לפייס את הקהל (לגרום לקהל לחשוב שרוצים לעשות מהפכה).
אני לא חושב שפיני הוא הבנאדם הנכון להרכיב את סגל הקבוצה. פיני הוא לא הטיפוס שיראה קלטות במשך שעות ויכיר כל שחקן בשוק. פיני הוא מאמן עם אינסטינקטים מצויינים שחי את המשחק ולא את מה שקורה בפגרה. דווקא ניקולה יכול להיות GM מצויין לדעתי. הוא רציני וסמכותי ויש לו יכולות ניהול. אני גם מאמין שהוא יידע להשקיע את הזמן בשביל ללמוד את שוק השחקנים (בעזרת צוות הסקאוטינג).
הבעיה היא בסגל השחקנים (ובעיקר בתקציב השחקנים), לא בניהול המקצועי. לבזבז עכשיו כסף גדול על פיני נראה לי מיותר לחלוטין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים