פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
30 יוני 2014, 00:58
הוא כל יומים אומר משו אחר וסותר את עצמו פעם מכבי רוצה את לברון יומים אחרי אין לה כסף ליבזורי.
לענינו,מכבי ממש ממש מאכזבת אותי ,ציפיתי להרבה יותר הפעם ציפיתי לבעל בית למישו שלוקח על עצמו תקטע הזה ואומר רייס לא עוזב בשום מצב הפעם אנחנו לא טועים לא מוותרים ואנחנו רוצים מישו וגם נשאיר אותו ,גם אם זה אומר לצאת מהקופסה ,רייס זה סוג השחקנים שיוותר על קצת כסף אחרי שהוא ראה מזה מכבי מזה הקהל והמשפחתיות שזכה לה,הרי לפני חודש דובר על זה שהוא מחפש בתי ספר לילדים מה הישתנה.
מכבי הרי אם תרצה את פארגו או כל שחקן בדרג הזה תשלם תמליון מליון מאה נכון??,אז מה הקטע פה תן לרייס חוזה לשלוש שנים על סך מליון דולר והוא ישאר פה ,הרי סכום השחרור שלו זה 350 אלף דולר.
הרבה ששנים לא הרגשתי כאב ועצב כזה משחקן שעומד ללכת ולעזוב ,זו אכזבה ענקית מבחינתי ,אני באמת עצוב ולא הרגשתי ככה שנים בקשר לשחקן,הוא גם מקצוען וגם בן אדם מיוחד,ואני גם מסכים אם הרבה פה שאומרים שההיתלהבות סביבו מוגזמת,אני מסכים הוא לא כמו שעפים עליו וגם לא בקיצוניות השניה ,אבל הוא שחקן מצוין שהיתחברנו אליו והוא אלינו ,ואני רוצה שחקן כזה אני רוצה להיזדהות אם קבוצה ושחקן כזה אחרי הרבה שנים שלא היה לנו אם מי,מגיע לנו בתור אוהדים לקבל פעם אחת מה שאנחנו רוצים ומיע לנו שקצת ישקיעו מעבר גם אם זה לצאת מהתקציב ,לא בא לי כל יומים קבוצה חדשה ובניה חדשה ולהיות קבוצה של שנה וזהו זה לא ככה ולא מתאים.
אנחנו משקיעים ממיטב כספנו מעודדים נוסעים לכל מקום בעולם באירופה ,עצובים יותר מהשחקנים שמפסידים הולכים אם פרצוץ ומצב רוח ברצפה ,אז מגיע לנו שהבעלים שלנו יתן תדעת על זה ,ויתן לנו מה שמגיע לנו ,זה לא בשמים זה סכומים שאם מכבי רוצה היא יכולה ,זה לא 3 מליון דולר ,זה סכומים שהוצעו ללאנפורד ולוויל סולומון בזמנו ולפארגו ,זה סכום אפשרי בעיני מכבי ,בגלל זה אני עוד יותר מאוכזב כי זה סתם ,זה ענין של רצון,אם היו מציעים לו 2 3 לא היתי אומר מילה ,היתי עצוב אבל משלים אם זה ,אבל הסכומים הקימים כרגע אפשרים ,במיוחד על שחקן שהוכיח את עצמו ,נעלמים הזמנים ששחקנים בשקל מצליחים ,זה מקרים אחרונים שדברים כאלו יקרו,פעם סכומים 450 היו הקרקע אבל הבסיס עלה והסכומים קפצו ל700 800 לשחקן ממוצע ,מכבי לא יכול להמשיך בדרך הזאת של לצפות שכל הקבוצה תבנה משחקנים בסכומים של 300 400 ותהי קבוצה גדולה,מכבי חחיבת להשקיע קצת,ואני באמת חוזר על זה מגיע לנו בתור אוהדים קצת נחת ,למה ירושלים מחתימים שחקן שאצלם נחשב יקר בלי למצמץ?למה אוהדי מכבי תל אביב מקבלים את מבוקשם בהחתמת זהבי בסכום גדול יחסית לכדורגל הישראלי?למה אוהדי חיפה יכולים לקבל את בניון בסכום עתק שכולם יודעים שעשו את ה בשביל הקהל ,רק מכבי כדורסל מחרבנים כל הזמן על האוהדים ולא סופרים אותם בשום מהלך ,כי יודעים ש11 אלף יהיו ושזכויות שידור יהיו וספונסרים .
אני באמת מתפלל שמישו יתעורר במכבי ויעשה תמהלך הנכון ,אם רייס לא ישאר בשביל מליון מליון מאה לפחות נדע שעשינו הכל ,אני לא רואה סיבה למה שהוא לא ישאר ,אם מורידים תסכום שצריך לשלם כדי להישתחרר זה אותו דבר ,ואם לוקחים בחשבון שפה הוא מכיר כבר ונוח ועמדה חשובה אז הוא לא ילך,ראינו ואני מקווה שהוא ראה ,מה קרה לשחקנים שעזבו את מכבי לכסף הגדול ,הנדריקס אם כל הכבוד מחפש את עצמו גם אם היה הצלחה פה ושם ופארגו ,וגם זה מריאל מדריד מצדביטה זאאגרב דופרי? שולם עליו הרבה והוא לא רואה מגרש ושנה הבאה הולך 3 שנים אחורה וגם לא יתקרב לסכומים שיכל לקבל בזמנו,אני לא רואה מה זה שווה להם אבל בסדר ,אני מקווה שגם ריס רואה את מצבת הגארדים שם,של יול ורודריגס שאם כל הכבוד לרייס לא יהיה שחקן דומיננטי כמו שרוצה או הורגל ולא משנה מה אף אחד לא יתן לו יותר דקות מהם ובנוסף ריאל תביא עוד גארד ,ויש להם כרגע 2 גארדים אמריקאים את שמותיהם שכחתי אחד מהם דופאארי? השני ברח ועוד את קארול שעד שלא שוחרר הוא שם,ככה שלמדנו שקבוצות מוכנות לשלם הרבה מאוד כסף ככדי רק להחליש את מכבי ,אני מקוה שהוא יפעיל תשכל ויעדיף קהל כמו שלנו וביתיות ותקום הידוע שבו בטוח הוא יהיה הכוכב והדומיננטי , וכסף מובטח ויכולת להיתחבר ולהיות אהוד ולקבל חום ואיכפתיות אמיתית פה מאשר בספרד במיוחד שיש לו ילד .
אני גם בטוח שאם דיויד היה נשאר הוא גם
אני מתפללל שיקרה נס והוא ישאר לא יהיה יותר שמח ממני,אבל אם מכבי הציעה 700 800 וחושבת שזה ישאיר אותו היא טועה ומזלזלת בנו ,אני מוכן לחתום שעל מליון הוא לא זז מילמטר
30 יוני 2014, 01:01
אין דבר כזה במכבי עונה פיננסית.
הרעיון של עונה פיננסית אומר שמורידים את התקציב ומנמיכים את הציפיות בהתאם, על מנת לחזור עונה לאחר מכן עם תקציב גדול יותר וכוחות מחודשים.
במכבי זה לא יכול לקרות כי פשוט אין סיכוי שההנהלה שלנו תוריד את הציפיות. אולי התקציב יקטן, אבל ההנהלה עדיין תצהיר שהמטרה היא פיינל פור ואליפות בישראל.
כנראה זה מה שיקרה בעונה הבאה- התקציב יקטן אך הציפיות והמטרות ימשיכו להיות אותו הדבר כמו בכל עונה. לדעתי זו יריקה בפנים של האוהדים שמשלמים את מיטב כספם של שנה על מנת לקנות מנוי.
פדרמן למעשה הבין שהוא לא צריך להשקיע מיליוני דולרים כדי להצליח. הוא כל שנה יביא מחדש שחקנים ב 400K מהליגה הגרמנית או הבלגית ואולי עוד איזה גימיק שיווקי. "מודל אולימפיאקוס", כמו שפדרמן ג'וניור אוהב להגיד בכל הזדמנות.
פעם בכמה שנים אולי יפגעו בול ויגיעו לפיינל פור, ובכל שאר השנים נדשדש באירופה, נעוף בטופ 16 ואולי נאבד את האליפות.
זה ממש לא אכפת לפדרמנים. האוהדים משלמים את המנויים הכי יקרים באירופה והפדרמנים צוחקים על חשובננו כל הדרך אל הבנק.
30 יוני 2014, 01:02
אין פה אף אוהד שבקשר ם ריס?שמדבר איתו שיכול להגיד מה המצב?.
30 יוני 2014, 01:08
דרך אגב, cannon, רק לפני כמה ימים כתבת את ההודעה הבאה:
cannon כתב:חבר'ה, תרגיעו את הלחץ. יהיה בסדר. יהיו פה זרים טובים. השמות שעולים בעמדה 2 בתור מועמדים לא יבאסו פה אף אחד.. את דאנקן לא רצו במכבי וזה היה חלק ממשחק של הסוכן. מכבי ידעו מצויין שישתמשו בהם כדי להעלות לחץ על קבוצה אחרת וידעו מצויין שבשביל 400-450 אלף דאנקן לא יגיע. צריך להבין שיש פה משחקי פוקר מתוחכמים

פתאום יש לך מידע על עונה פיננסית? ממש עברת מקצה אחד לקצה אחר.
אחר כך אל תתפלא אם אנשים מפקפקים באמינותך. אני עדיין מחכה שדיוויד בלו יצטרף לבלאט בגולדן סטייט.
30 יוני 2014, 05:25
הוא לא ממש פגע פה, ולכן אין סיבה להאמין או להיסחף מדבריו. עונה פיננסית? מי ישמע בשנים האחרונות פדרמן החתים פה לברונים ופארקרים. לא צריך להיות גאון כדי להבין שכסף לא נשפך פה. שום עונה פיננסית, גם השנה ההנהלה לא תביא ולא תילחם על שחקנים במעל מליון. לבוא בנבואה כשניתן לדעת את אותם דברים עם קצת לוגיקה זו לא תורה מסיני
30 יוני 2014, 06:51
חברים, ממה שאני יודע טייריס רייס סיכם בחימקי תמורת כמעט 2 מיליון דולר לעונה(!!!!) לשלוש עונות.
ריקי היקמן סיכם בטורקיה וודאית, עדיין לא ידוע אם אצל פנרבחצ'ה או אנדולו.
30 יוני 2014, 06:57
זאת ההתנהלות של אלופת אירופה? מזמן לא הרגשתי כזה דחף להקיא על מישהו.
מתסכל.
30 יוני 2014, 07:08
שחקן פח..הוא הולך לשחק בקבוצה הזאת? חימקי? מאלופת היורוליג? שיוותר כבר על כמה גובות וילך לריאל מדריד או צסקא פשוט מטומטם כזאת ירידה ברמה
30 יוני 2014, 07:24
עם כל הכבוד אסף, לא תמיד אתה יודע הכל. אחכה למשהו רשמי. בכל מקרה, חימקי זו טעות
30 יוני 2014, 07:32
איך חימקי זו טעות? הבן יסדר אותו ואת הבן שלו לכל החיים. חוזים כאלה מציעים לשחקן ברמה הזו לא יותר מפעם בחיים.
30 יוני 2014, 07:33
מקווה שזה לא נכון אבל מה אתם מתפלאים?!?
כאילו עד עכשיו מכבי שמרה את השחקנים שלה
30 יוני 2014, 07:40
מדהים כמה בולשיט נשפך פה ועוד יותר מדהים שמדובר בשיחזור מוחלט של מה שהיה בשנים קודמות בדיוק מאותם דמויות שהתאיידו באפריל ואיכשהו מצאו את הזמן בעונת השיא של הקיטורים , עונת המלפפונים.
מכבי לא היתה קבוצה של רייס וטיוס אלא של אוחיון , רייס , היקמן , לאנדסברג , סמית , פניני , סופו , בלו וטיוס .
זה שמישהו אחד נצץ בהארכה מול ריאל וברגעי ההכרעה מול מילאנו במשחק הראשון הופך אותו לווינר גדול , ממש לא כל הקבוצה .
החוזה שלו בריאל(במידה והפירסומים נכונים) מגוחך בערך כמו זה של איידסון בברצלונה ולבוא בטענות למכבי על זה (אפשר לבוא בטענות אם ריאל היו מציעים מיליון דולר למשל..) זו טיפשות ממדרגה ראשונה .
30 יוני 2014, 07:42
קודי כתב:איך חימקי זו טעות? הבן יסדר אותו ואת הבן שלו לכל החיים. חוזים כאלה מציעים לשחקן ברמה הזו לא יותר מפעם בחיים.
טעות מקצועית, לא כלכלית
30 יוני 2014, 07:43
פיק כבר פרסם ב-6:30 בבוקר שרייס בדרך לחימקי
30 יוני 2014, 07:44
וחמש מיליון דולר בריאל לא יסדרו אותו? בשביל מאה מאתיים אלף דולר זה לא שווה אבל אני עוד לא הייתי במצב שלו אז אני לא יודע
30 יוני 2014, 07:50
חבל שאפשר בשנים האחרונות לדבר על המשכיות רק אחרי עונות גרועות.
30 יוני 2014, 07:51
rc4991 כתב:מקווה שזה לא נכון אבל מה אתם מתפלאים?!?
כאילו עד עכשיו מכבי שמרה את השחקנים שלה
אתה חושב שמכבי היה צריכה להתחרות עם הצעה מגוחכת (על פי הפירסומים) שריאל מציעה לו ?
בטח חשבת גם שחכם להשכיב על איידסון 2.5 מיליון אירו , התנהלות חסרות אחריות של כמה מועדונים לא אמורה לגרום למכבי (מועדון מוצלח בהרבה ) להצטרף למחול הטימטום .
אגב שמואל - כבר שנים אנחנו שומעים את הסיפורים על עונות שבהן מכבי בקושי תעלה לטופ 16 (רק בעונה האחרונה היו פה כמה שנשבעו שמכבי תתקשה לעלות לטופ 16 ואז עברו בינואר לתירוצי הבית הקל השיגרתיים) ובסוף מכבי מוצאת את עצמה לפחות בהצלבה (למעט עונה אחת ב-15 שנה !!) .
לגבי הנס שהיה השנה כבר כתבתי כמה פעמים שמכבי היתה הקבוצה ה-4 בטיבה באירופה , פאו היו חלשים מאיתנו בהרבה , גאלטסראי בוודאי היתה קבוצה פחות טובה ממכבי וגם מילאנו כנראה היתה קצת פחות טובה ממכבי (בשיקלול של 4 המשחקים ) .
30 יוני 2014, 07:51
גל גל כתב:וחמש מיליון דולר בריאל לא יסדרו אותו? בשביל מאה מאתיים אלף דולר זה לא שווה אבל אני עוד לא הייתי במצב שלו אז אני לא יודע
אף אחד לא באמת יודע מה ריאל ומה חימקי הציעו לו.
30 יוני 2014, 08:08
אם הצעות כאלה אין למכבי אפילו מה לעשות
עצוב ומקומם.
30 יוני 2014, 08:12
אם כמו שפיק כותב שהציעו לו חוזה משודרג תמורת כמיליון דולר לעונה אזיי ההצעה הוגנת ומכובדת , עם כל הכבוד 2 מליון דולר לעונה מכבי לא יכולה ולא צריכה לשלם ,צריך גם להיות הוגנים ולהגיד את זה .