גמר גביע ווינר: מכבי נגד ירושלים, חמישי, 20:45, ספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גמר גביע ווינר: מכבי נגד ירושלים, חמישי, 20:45, ספורט 5

הודעהעל ידי jol9 » 18 ספטמבר 2014, 23:48

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
שמואל1 כתב:תשתו כוס מים.
אני לא מנסה להאדיר את ירושלים. היה להם משחק טוב היום, והם עושים תהליך נכון מבחינתם ועל זה הענקתי להם קרדיט.

ממכבי אני מאוכזב מאוד. ידעתי עוד במהלך הקיץ שתהיה לנו קבוצה בינונית, אבל הייתה לי תקווה קלה בלב שאולי אני טועה ויש היגיון מאחורי בניית התלכיד. היום זה התנפץ לי בפנים ולכן "הקיטור" השתחרר. אם הגזמתי, אני מבקש סליחה.

באמת שאין לי כח לחפש אבל אני די בטוח שדיברת באופן דומה גם לפני שנה בדיוק.
בלי קשר, אתה יודע מצויין איך אנשים מגיבים כשאתה כותב את מה שאתה כותב על מגדל, ובהקשר הזה פליקס צודק לצערי - אתה מתחפש לטרול.

אם מקלפים את כל השטויות, אז בסה"כ אתה אומר דברים (על מכבי) שהם די נכונים. עכשיו זה הזמן לתקן אם צריך. צריכה להיות איזשהי תכנית עבודה ברורה,
כי את סופו לא נקבל בקרוב, ולא ידוע לגבי סמית'.
אז אם זה הסגל שיש, חייבים להכשיר את מאריץ' ומהר או לעשות שינויים בסגל.

זה לא נכון, אני לא מחפש להיות טרול וזה פוגע בי שאומרים את זה. בדרך כלל אני לא מגיב, אבל יש גבול.
אני משקיע כל כך הרבה שעות בפורום, "מפעיל" אותו ומנסה שלא יהיה לנו משעמם לרגע אחד, גם בקיץ הארוך. אני מרגיש שאני מקבל יריקה בפנים.

בסך הכל אני אומר את אשר על ליבי, ולא תמיד זה עולה בקנה אחד עם דעות של גולשים אבל אני לא רואה מה הבעיה עם זה. אנחנו מנהלים דיון.
בספורט יש עניין של יריבות, ואנחנו צריכים להכיר את האויב. מה פסול בזה?
מסכים שיש לי נטייה לפעמים להיסחף בלהט הרגע. מוכר ואני מנסה להמעיט בתגובות נמהרות.

התרומה שלך לפורום בלתי מוטלת בספק.
זה בכלל לא הדיון כאן, ואני גם לא אמרתי שאתה טרול, אלא שאתה מתחפש לטרול.

אתה גם יודע מצויין שזה מעצבן אנשים, ובכל זאת ממשיך. אנחנו לא מעוניינים לשמוע על י-ם. אם זה דברים מצחיקים ומביכים, סבבה, אבל לא פרשנות "אובייקטיבית"
סטייל אריה מליניאק. בשביל זה לכולנו יש עיניים (ואפילו אופטומטריסטית פרטית) ואינטרנט, ואנחנו יכולים לקרוא לבד.

פרט לכך, אם אתה מצליח להצחיק את אור, שצחק בפעם האחרונה כשאיינשטיין עוד היה פקיד זוטר במשרד פטנטים שוויצרי, אז אולי בכל זאת עשית משהו טוב... :nono
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 ספטמבר 2014, 23:56

אני מצטער לאכזב אתכם, אבל כמו שטענתי כל הקיץ וכולם השמיצו אותי- הפועל ירושלים קבוצה טובה ואיכותית למדי העונה, קבוצה עם כשרון ויכולת, מאומנת היטב.
ארטום פרחובסקי הוא חתיכת מפלצת מתחת לסלים, פשוט באנקר של ירושלים והחתמה מאוד מרשימה.
כרגע ירושלים נראית הרבה יותר טוב ממכבי, וזה עוד בלי השחקן הכי חשוב שלהם, הלפרין.

ואו, 41:34 לירושלים במחצית הראשונה. שליטה מוחלטת של הפועל ירושלים במשחק.
אני לא יודע מה פדרמן עשה בקיץ הזה, אבל קבוצה הוא לא בנה. פשוט אוסף שחקנים שלא מתאימים אחד לשני ולא מוכשרים מספיק. העונה עדיין לא התחילה, ואפשר לעשות שינויים. הראשון שצריך לעלות על המטוס הוא ה"רכז" טייריס רייס. עוד רכש ביזיוני של פדרמן.

הסופר קלאסיקו של הכדורסל הישראלי. מכבי נגד ליאור אליהו והפועל ירושלים.
לדעתי זאת הפעם הראשונה מזה עשרות שנים שמכבי מגיעה למשחק ליגה כשהיא לא פייבוריטית. הפועל ירושלים , קבוצה נהדרת ומחוזקת באליהו, פייבורטית ברורה במלחה לנצח את מכבי.
לצערי, לאור היכולת של מכבי בתקופה האחרונה, אני צופה תבוסה שתגרור אחריה משמעויות רבות.

דרך אגב, זה רק אני או שאליהו שדרג את משחק ההגנה שלו בתקופת ההצטננות? זה נראה שסוף סוף הוא למד לשחק הגנה ולהזיז רגליים.

שתי הקבוצות היו כמעט שוות ברמתן

מכבי ת"א והפועל ירושלים בערך שוות ברמתן. האליפות פתוחה מתמיד.

הוא אחד הישראלים הטובים בארץ, והישראלי עם הכושר הכי טוב נכון להיום. שחקן כזה צריך לשחק במכבי. הוא בטח יותר טוב מרייס והיקמן הבזיוניים.
(הלפרין)

וזה, השתעממתי, יש עוד.
מסקנה? חלאס עם הפאניקה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קובי » 19 ספטמבר 2014, 00:02

יפה ליאב! תודה על ההשקעה :laugh1 :laugh1 :laugh1
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 19 ספטמבר 2014, 00:04

MTA2311 כתב:זה הופך להיות ת'רד קאלט.
יושב פה עם כוס המים שלי ומפיק הנאה עצומה.

חחחחח ענק!!!
:laugh3
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 ספטמבר 2014, 00:06

מים?
לא יכלת להפוך את זה לטיפה יותר נוצץ? אף אחד לא היה יודע
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 ספטמבר 2014, 00:07

Holiday_Armadillo כתב:

מים?

::
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 ספטמבר 2014, 00:08

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מים?

::

הבנתי
עכשיו הקונטקסט משעשע אותי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 19 ספטמבר 2014, 00:08

Holiday_Armadillo כתב:

מים?

חשבתי שאת מתנגדת לאלכוהול
Roni1

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 ספטמבר 2014, 00:10

Roni1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מים?

חשבתי שאת מתנגדת לאלכוהול

האמת? כשכתבתי את זה חשבתי על שוקו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 19 ספטמבר 2014, 00:43

מישהו יכול להזכיר לשמואל שאנחנו בספטמבר ולא בדצמבר ??
ההבדל בין מכבי לירושלים במשחק הזה הוא בעיקר ההמשכיות . ירושלים הצליחה להשאיר הרבה שחקנים משמעותיים בסגל ובנוסף הביאה שחקן עם המאמן שלו מעונה קודמת .
הם נירטו קצת יותר מחוברים ממכבי במשחק הזה , אבל בחיאת , מתי אתם רואים את יותם קולע עוד פעם באחוזים כאלו ? או לחילופין את פארגו והיינס קולעים ככה ??
מכבי נראתה בדיוק כמו שסביר שקבוצה חדשה תראה בשלב כזה מבחינת כושר ותיאום בין השחקנים ואני לא רואה שום סיבה בכלל לחשוב על שינוי בסגל .
עד תחילת העונה סמית ורנדל יהיו כשירים לחלוטין ( ודי כבר עם הבולשיט הזה על האדישות של רנדל... ) ומאריץ' וסופו יורידו כמה עשרות קליוגרמים ויראו כמו שחקני כדורסל , וכמובן פארגו והיינס יכנסו לכושר קליע .
רואים את הפער בכושר בין מי ששיחק בנבחרת למי שנח בקיץ וגם רואים שלאנדסברג הגיע מוקדם יותר מכל השחקנים לארץ כדי להתאמן...
אין לי ספק שמכבי של אמצע העונה אפילו בלי סמית' וסופו לוקחת את המשחק הזה אז עם סמית וסופו אין בכלל ויכוח.
ולגבי לינהרט , הוא עשה במשחק הזה בדיוק מה שציפו ממנו , הגנה טובה , שלשות וקצת ריבאונד . זה לא הרבה אבל זה שווה כל אגורה ממה שמשלמים לו .

שמואל אוי שמואל , התגובות שלך והניתוח שלך פשוט מעורר רחמים. לנסות לנתח איך תראה העונה בשלב הזה זה פשוט בדיחה ועוד להתפאר שצדקת ושלא בנו את הקבוצה נכון זה כבר טיפשות.
לדעתי מי שנתן לך להיות מנהל פה בפורום צריך לעשות עם עצמו חושבים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 ספטמבר 2014, 00:47

yzafrir כתב:מישהו יכול להזכיר לשמואל שאנחנו בספטמבר ולא בדצמבר ??
ההבדל בין מכבי לירושלים במשחק הזה הוא בעיקר ההמשכיות . ירושלים הצליחה להשאיר הרבה שחקנים משמעותיים בסגל ובנוסף הביאה שחקן עם המאמן שלו מעונה קודמת .
הם נירטו קצת יותר מחוברים ממכבי במשחק הזה , אבל בחיאת , מתי אתם רואים את יותם קולע עוד פעם באחוזים כאלו ? או לחילופין את פארגו והיינס קולעים ככה ??
מכבי נראתה בדיוק כמו שסביר שקבוצה חדשה תראה בשלב כזה מבחינת כושר ותיאום בין השחקנים ואני לא רואה שום סיבה בכלל לחשוב על שינוי בסגל .
עד תחילת העונה סמית ורנדל יהיו כשירים לחלוטין ( ודי כבר עם הבולשיט הזה על האדישות של רנדל... ) ומאריץ' וסופו יורידו כמה עשרות קליוגרמים ויראו כמו שחקני כדורסל , וכמובן פארגו והיינס יכנסו לכושר קליע .
רואים את הפער בכושר בין מי ששיחק בנבחרת למי שנח בקיץ וגם רואים שלאנדסברג הגיע מוקדם יותר מכל השחקנים לארץ כדי להתאמן...
אין לי ספק שמכבי של אמצע העונה אפילו בלי סמית' וסופו לוקחת את המשחק הזה אז עם סמית וסופו אין בכלל ויכוח.
ולגבי לינהרט , הוא עשה במשחק הזה בדיוק מה שציפו ממנו , הגנה טובה , שלשות וקצת ריבאונד . זה לא הרבה אבל זה שווה כל אגורה ממה שמשלמים לו .

שמואל אוי שמואל , התגובות שלך והניתוח שלך פשוט מעורר רחמים. לנסות לנתח איך תראה העונה בשלב הזה זה פשוט בדיחה ועוד להתפאר שצדקת ושלא בנו את הקבוצה נכון זה כבר טיפשות.

אז כנראה הכל בסדר ואף אחד לא צריך לעשות חושבים, כי אני לא מנהל בפורום.
דרך אגב זאת לא פעם ראשונה שהלפרין משחק ככה נגד מכבי. התסריט שלך יותר מידי אופטימי ויש יותר מידי מקומות שבהם זה יכול להיכשל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 19 ספטמבר 2014, 01:03

שמואל1 כתב:
yzafrir כתב:מישהו יכול להזכיר לשמואל שאנחנו בספטמבר ולא בדצמבר ??

אז כנראה הכל בסדר ואף אחד לא צריך לעשות חושבים, כי אני לא מנהל בפורום.
דרך אגב זאת לא פעם ראשונה שהלפרין משחק ככה נגד מכבי. התסריט שלך יותר מידי אופטימי ויש יותר מידי מקומות שבהם זה יכול להיכשל.

תראה לי רצף משחקים טובים של הלפרין נגד אותה קבוצה ?
זה גם היה ככה עונה שעברה וכולנו זוכרים איך היא נגמרה מבחינתו...

התסריט שלי מאוד מציאותי , בטח כשאנחנו מדברים על הליגה שלנו . ברור שביורוליג זה סיפור אחר .
אנחנו לא קבוצת פיינלפור אבל בהחלט על הסף ועם מזל כמו בעונה האחרונה שלדעתי הייתה עם סגל פחות איכותי , אפשר להפתיע שוב...
במצב רגיל אנחנו קבוצת טופ 8 טובה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 ספטמבר 2014, 01:07

האמת שהלפרין לא נותן משחקים טובים מול מכבי, הוא נותן מחציות (בעיקר ראשונות) טובות מול מכבי.
בשביל הלפרין, כדורסל משחקים 20 דקות...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קובי » 19 ספטמבר 2014, 01:13

אז הסיכום שלי מהשבוע הראשון של מכבי:
נתחיל בקו האחורי - אומנם לא בקונצנזוס נכון להיום, אבל אני דווקא מרוצה מג'רמי פארגו. כן, הוא לא בכושר והחלודה מריחה למרחקים, אבל אני אוהב את הסגנון. לוקח אחריות, מוסר טוב, מניע את הקבוצה במהירות. אני חושב שהחיבור לקבוצה והחזרה לכושר תביא אותו לאותו פארגו שאנו מכירים.
ממרקיז היינס לעומת זאת, אני דיי מודאג. גם אחרי המשחק הראשון, הוא היה נראה לי כמו עב"מ שלא ממש שייך לקבוצה. נראה שנכון לכרגע, לא הוא ולא הצוות המקצועי מצאו לו את המיקום בקונסטלציה הנכונה. כרגע, נראה כמו סולסיסט שמתאים לקבוצות קטנות, אבל באמת שמוקדם לקבוע.
אוחיון, כמו אוחיון, נראה בבינוניותו ולא נראה ששיפר משהו. אף פעם לא התחברתי אליו יותר מדיי ואני לא חושב שהוא מהווה שובר שוויון בגזרת הישראלים. זה טוב ויפה לחוק הרוסי ולכמה דקות הגנה ביורוליג, אבל כרגיל - זהו.
נראה שסילבן לאנדסברג הוא בעצם הסיפור הגדול של הצוות המקצועי העונה, בדגש על גיא גודס. ידענו שהוא קלעי מצויין, אבל דיוויד בלאט לא האמין בו, בעיקר בגלל הגנה נרפה. אני מניח שגודס מאמין שבמשוואה של פלוס מינוס התקפי הגנתי, הפלוס ינצח. מאוד מקווה, נראה מרשים מאוד ומקווה שיוכיח יציבות גם ברמות הגבוהות.
נעבור לגונדולייר, אדון לינהארט - ממש קטן מימדים... לא זכרתי אותו מהסרטונים כ"כ צנום (: נראה ממש ילד. לא עשה יותר מדיי, היה סביר+ בדקות ששיחק ואני לא חושב שאפשר לבנות עליו גדולות ונצורות. לטעמי, מכבי הייתה יכולה להסתפק בתפקיד בק-אפ שכזה בישראלי מן המניין.

נלך קצת יותר פנימה:
גיא פניני, כמו שאר חבריו לנבחרת, נראה בכושר פשוט נפלא. זה גם בא בעיתוי נהדר, לאור פציעתו של דווין סמית'. מקווה שימשיך ביכולת הטובה והיי - מי אמר ששחיקה של שחקנים בקיץ זה דבר רע בהכרח ?
אלכס מאריץ' לעומתו, נראה כאילו ישב באותה ספה של סופו בקיץ, טחן וטחן וטחן.... הכרס בולטת, החלודה מריחה וזה נראה ממש לא טוב. לא שמאריץ' היה שחקן גדול מתישהו בקריירה, אבל הזנחה כזו פושעת לספורטאי? פשוט בזיון, סלחו לי.
אלכס טיוס נראה טוב, כהמשך לעונה שעברה. הבטחון ניכר אצלו ועם כל הביקורת על התנהגותו בקיץ, כשהוא משחק, הוא מביא את כל כולו על הפרקט.
ג'ייק כהן שיחק מעט ובדומה לחברו לינהארט, כנראה שגם ממנו לא נראה הרים וגבעות. לא חושב שהוא משתייך לרמות הגבוהות. אומנם הסטרץ' פורוורד היחיד בסגל, אבל מישהו באמת חושב שהוא יכול להביא משהו ביורוליג ?
בראיין רנדל שיחק משחק אחד קצר וחשוך במיוחד. אני חושב שהוא יהיה חייב להבין במהרה שהאחריות במכבי גדולה בהרבה מהבמות בהן הופיע עד כה. חוסר אחריות שכזה במשחק קריטי, היה יכול להפיל את מכבי לקרשים.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי roy1000 » 19 ספטמבר 2014, 02:46

jol9 כתב:אם מקלפים את כל השטויות, אז בסה"כ אתה אומר דברים (על מכבי) שהם די נכונים. עכשיו זה הזמן לתקן אם צריך. צריכה להיות איזשהי תכנית עבודה ברורה,

אין מה לדבר על שינויים בסגל עד דצמבר לדעתי. צריך לקוות שמאריץ' ייכנס לכושר ו/או שסופו יחזור במהירות.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 19 ספטמבר 2014, 02:55

צפריר - אין שום סיבה לחשוב שפארגו והיינס ייכנסו ל"כושר קליעה". שניהם קלעים מאוד לא יציבים ממרחק.
מעבר לזה, מכבי בלי שני שחקני חמישייה ורנדל צולע. אין כמעט שום דבר להבין מהטורניר הזה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 19 ספטמבר 2014, 07:53

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אם מקלפים את כל השטויות, אז בסה"כ אתה אומר דברים (על מכבי) שהם די נכונים. עכשיו זה הזמן לתקן אם צריך. צריכה להיות איזשהי תכנית עבודה ברורה,

אין מה לדבר על שינויים בסגל עד דצמבר לדעתי. צריך לקוות שמאריץ' ייכנס לכושר ו/או שסופו יחזור במהירות.

נכון לכרגע מאריץ' הוא לא שחקן כדורסל. חייבים להכשיר אותו בשביל להיות כזה. זה חשוב הרבה יותר מאשר אימוני כדורסל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 19 ספטמבר 2014, 08:05

דבר אחד אני לא מבין , חסר אמריקאים צעירים מוכשרים ? מין קפיצים גבוהים שיודעים לחסום לקחת ריבאונד להטביע ? יש אלפים רבים של שחקנים ממכללות או שנושרים ממחנות האנ בי איי אז למה מכבי לא מביאה כאלה בתור שחקן משלים במקרה של פאנצ'ר כמו עם סופו ?

למה לעזאזאל להחליף שחקן עם עודף משקל וחוסר כושר משחק בשחקן עם אותם בעיות רק הרבה פחות מוכשר ? אני לא מאמין שאי אפשר לאתר איזה גבוהה סביר שלא אמור להיות יקר במיוחד ולא אמור להיות שחקן מרכזי בכל מקרה בארה'ב .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי offry » 19 ספטמבר 2014, 08:17

מקאדו 3 כתב:דבר אחד אני לא מבין , חסר אמריקאים צעירים מוכשרים ? מין קפיצים גבוהים שיודעים לחסום לקחת ריבאונד להטביע ? יש אלפים רבים של שחקנים ממכללות או שנושרים ממחנות האנ בי איי אז למה מכבי לא מביאה כאלה בתור שחקן משלים במקרה של פאנצ'ר כמו עם סופו ?

למה לעזאזאל להחליף שחקן עם עודף משקל וחוסר כושר משחק בשחקן עם אותם בעיות רק הרבה פחות מוכשר ? אני לא מאמין שאי אפשר לאתר איזה גבוהה סביר שלא אמור להיות יקר במיוחד ולא אמור להיות שחקן מרכזי בכל מקרה בארה'ב .

באמת לא ברור
offry

הודעהעל ידי itai7 » 19 ספטמבר 2014, 08:32

שמואל מזכיר לי את המשתמש "הראל" מצ'ה של מגדל שהוא אחד הפאניקיסטים(איש בפאניקה תמידית) , שכל פעם שאני רוצה להתעודד קצת אני נכנס לפורום שלהם וקורא כמה הוא יורד על הקבוצה(באותו סגנון כתיבה של שמואל) וממרר למשתמשים האחרים שם תחיים עם הירידות שלו על הפועל.

אני בטוח שהם נכנסים לכאן ורואים מה ששמואל כותב וצוחקים. :D
itai7

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים