18 ספטמבר 2014, 23:48
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:תשתו כוס מים.
אני לא מנסה להאדיר את ירושלים. היה להם משחק טוב היום, והם עושים תהליך נכון מבחינתם ועל זה הענקתי להם קרדיט.
ממכבי אני מאוכזב מאוד. ידעתי עוד במהלך הקיץ שתהיה לנו קבוצה בינונית, אבל הייתה לי תקווה קלה בלב שאולי אני טועה ויש היגיון מאחורי בניית התלכיד. היום זה התנפץ לי בפנים ולכן "הקיטור" השתחרר. אם הגזמתי, אני מבקש סליחה.
באמת שאין לי כח לחפש אבל אני די בטוח שדיברת באופן דומה גם לפני שנה בדיוק.
בלי קשר, אתה יודע מצויין איך אנשים מגיבים כשאתה כותב את מה שאתה כותב על מגדל, ובהקשר הזה פליקס צודק לצערי - אתה מתחפש לטרול.
אם מקלפים את כל השטויות, אז בסה"כ אתה אומר דברים (על מכבי) שהם די נכונים. עכשיו זה הזמן לתקן אם צריך. צריכה להיות איזשהי תכנית עבודה ברורה,
כי את סופו לא נקבל בקרוב, ולא ידוע לגבי סמית'.
אז אם זה הסגל שיש, חייבים להכשיר את מאריץ' ומהר או לעשות שינויים בסגל.
זה לא נכון, אני לא מחפש להיות טרול וזה פוגע בי שאומרים את זה. בדרך כלל אני לא מגיב, אבל יש גבול.
אני משקיע כל כך הרבה שעות בפורום, "מפעיל" אותו ומנסה שלא יהיה לנו משעמם לרגע אחד, גם בקיץ הארוך. אני מרגיש שאני מקבל יריקה בפנים.
בסך הכל אני אומר את אשר על ליבי, ולא תמיד זה עולה בקנה אחד עם דעות של גולשים אבל אני לא רואה מה הבעיה עם זה. אנחנו מנהלים דיון.
בספורט יש עניין של יריבות, ואנחנו צריכים להכיר את האויב. מה פסול בזה?
מסכים שיש לי נטייה לפעמים להיסחף בלהט הרגע. מוכר ואני מנסה להמעיט בתגובות נמהרות.
18 ספטמבר 2014, 23:56
אני מצטער לאכזב אתכם, אבל כמו שטענתי כל הקיץ וכולם השמיצו אותי- הפועל ירושלים קבוצה טובה ואיכותית למדי העונה, קבוצה עם כשרון ויכולת, מאומנת היטב.
ארטום פרחובסקי הוא חתיכת מפלצת מתחת לסלים, פשוט באנקר של ירושלים והחתמה מאוד מרשימה.
כרגע ירושלים נראית הרבה יותר טוב ממכבי, וזה עוד בלי השחקן הכי חשוב שלהם, הלפרין.
ואו, 41:34 לירושלים במחצית הראשונה. שליטה מוחלטת של הפועל ירושלים במשחק.
אני לא יודע מה פדרמן עשה בקיץ הזה, אבל קבוצה הוא לא בנה. פשוט אוסף שחקנים שלא מתאימים אחד לשני ולא מוכשרים מספיק. העונה עדיין לא התחילה, ואפשר לעשות שינויים. הראשון שצריך לעלות על המטוס הוא ה"רכז" טייריס רייס. עוד רכש ביזיוני של פדרמן.
הסופר קלאסיקו של הכדורסל הישראלי. מכבי נגד ליאור אליהו והפועל ירושלים.
לדעתי זאת הפעם הראשונה מזה עשרות שנים שמכבי מגיעה למשחק ליגה כשהיא לא פייבוריטית. הפועל ירושלים , קבוצה נהדרת ומחוזקת באליהו, פייבורטית ברורה במלחה לנצח את מכבי.
לצערי, לאור היכולת של מכבי בתקופה האחרונה, אני צופה תבוסה שתגרור אחריה משמעויות רבות.
דרך אגב, זה רק אני או שאליהו שדרג את משחק ההגנה שלו בתקופת ההצטננות? זה נראה שסוף סוף הוא למד לשחק הגנה ולהזיז רגליים.
שתי הקבוצות היו כמעט שוות ברמתן
מכבי ת"א והפועל ירושלים בערך שוות ברמתן. האליפות פתוחה מתמיד.
(הלפרין)הוא אחד הישראלים הטובים בארץ, והישראלי עם הכושר הכי טוב נכון להיום. שחקן כזה צריך לשחק במכבי. הוא בטח יותר טוב מרייס והיקמן הבזיוניים.
19 ספטמבר 2014, 00:02
19 ספטמבר 2014, 00:04
MTA2311 כתב:זה הופך להיות ת'רד קאלט.
יושב פה עם כוס המים שלי ומפיק הנאה עצומה.
19 ספטמבר 2014, 00:06
MTA2311 כתב:זה הופך להיות ת'רד קאלט.
19 ספטמבר 2014, 00:07
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה הופך להיות ת'רד קאלט.
מים?
לא יכלת להפוך את זה לטיפה יותר נוצץ? אף אחד לא היה יודע
שמואל1 כתב:תשתו כוס מים.
19 ספטמבר 2014, 00:08
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה הופך להיות ת'רד קאלט.
מים?
לא יכלת להפוך את זה לטיפה יותר נוצץ? אף אחד לא היה יודעשמואל1 כתב:תשתו כוס מים.
19 ספטמבר 2014, 00:08
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה הופך להיות ת'רד קאלט.
מים?
19 ספטמבר 2014, 00:10
Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה הופך להיות ת'רד קאלט.
מים?
חשבתי שאת מתנגדת לאלכוהול
19 ספטמבר 2014, 00:43
19 ספטמבר 2014, 00:47
yzafrir כתב:מישהו יכול להזכיר לשמואל שאנחנו בספטמבר ולא בדצמבר ??
ההבדל בין מכבי לירושלים במשחק הזה הוא בעיקר ההמשכיות . ירושלים הצליחה להשאיר הרבה שחקנים משמעותיים בסגל ובנוסף הביאה שחקן עם המאמן שלו מעונה קודמת .
הם נירטו קצת יותר מחוברים ממכבי במשחק הזה , אבל בחיאת , מתי אתם רואים את יותם קולע עוד פעם באחוזים כאלו ? או לחילופין את פארגו והיינס קולעים ככה ??
מכבי נראתה בדיוק כמו שסביר שקבוצה חדשה תראה בשלב כזה מבחינת כושר ותיאום בין השחקנים ואני לא רואה שום סיבה בכלל לחשוב על שינוי בסגל .
עד תחילת העונה סמית ורנדל יהיו כשירים לחלוטין ( ודי כבר עם הבולשיט הזה על האדישות של רנדל... ) ומאריץ' וסופו יורידו כמה עשרות קליוגרמים ויראו כמו שחקני כדורסל , וכמובן פארגו והיינס יכנסו לכושר קליע .
רואים את הפער בכושר בין מי ששיחק בנבחרת למי שנח בקיץ וגם רואים שלאנדסברג הגיע מוקדם יותר מכל השחקנים לארץ כדי להתאמן...
אין לי ספק שמכבי של אמצע העונה אפילו בלי סמית' וסופו לוקחת את המשחק הזה אז עם סמית וסופו אין בכלל ויכוח.
ולגבי לינהרט , הוא עשה במשחק הזה בדיוק מה שציפו ממנו , הגנה טובה , שלשות וקצת ריבאונד . זה לא הרבה אבל זה שווה כל אגורה ממה שמשלמים לו .
שמואל אוי שמואל , התגובות שלך והניתוח שלך פשוט מעורר רחמים. לנסות לנתח איך תראה העונה בשלב הזה זה פשוט בדיחה ועוד להתפאר שצדקת ושלא בנו את הקבוצה נכון זה כבר טיפשות.
לדעתי מי שנתן לך להיות מנהל פה בפורום צריך לעשות עם עצמו חושבים...
19 ספטמבר 2014, 01:03
שמואל1 כתב:yzafrir כתב:מישהו יכול להזכיר לשמואל שאנחנו בספטמבר ולא בדצמבר ??
ההבדל בין מכבי לירושלים במשחק הזה הוא בעיקר ההמשכיות . ירושלים הצליחה להשאיר הרבה שחקנים משמעותיים בסגל ובנוסף הביאה שחקן עם המאמן שלו מעונה קודמת .
הם נירטו קצת יותר מחוברים ממכבי במשחק הזה , אבל בחיאת , מתי אתם רואים את יותם קולע עוד פעם באחוזים כאלו ? או לחילופין את פארגו והיינס קולעים ככה ??
מכבי נראתה בדיוק כמו שסביר שקבוצה חדשה תראה בשלב כזה מבחינת כושר ותיאום בין השחקנים ואני לא רואה שום סיבה בכלל לחשוב על שינוי בסגל .
עד תחילת העונה סמית ורנדל יהיו כשירים לחלוטין ( ודי כבר עם הבולשיט הזה על האדישות של רנדל... ) ומאריץ' וסופו יורידו כמה עשרות קליוגרמים ויראו כמו שחקני כדורסל , וכמובן פארגו והיינס יכנסו לכושר קליע .
רואים את הפער בכושר בין מי ששיחק בנבחרת למי שנח בקיץ וגם רואים שלאנדסברג הגיע מוקדם יותר מכל השחקנים לארץ כדי להתאמן...
אין לי ספק שמכבי של אמצע העונה אפילו בלי סמית' וסופו לוקחת את המשחק הזה אז עם סמית וסופו אין בכלל ויכוח.
ולגבי לינהרט , הוא עשה במשחק הזה בדיוק מה שציפו ממנו , הגנה טובה , שלשות וקצת ריבאונד . זה לא הרבה אבל זה שווה כל אגורה ממה שמשלמים לו .
שמואל אוי שמואל , התגובות שלך והניתוח שלך פשוט מעורר רחמים. לנסות לנתח איך תראה העונה בשלב הזה זה פשוט בדיחה ועוד להתפאר שצדקת ושלא בנו את הקבוצה נכון זה כבר טיפשות.
לדעתי מי שנתן לך להיות מנהל פה בפורום צריך לעשות עם עצמו חושבים...
אז כנראה הכל בסדר ואף אחד לא צריך לעשות חושבים, כי אני לא מנהל בפורום.
דרך אגב זאת לא פעם ראשונה שהלפרין משחק ככה נגד מכבי. התסריט שלך יותר מידי אופטימי ויש יותר מידי מקומות שבהם זה יכול להיכשל.
19 ספטמבר 2014, 01:07
19 ספטמבר 2014, 01:13
19 ספטמבר 2014, 02:46
jol9 כתב:אם מקלפים את כל השטויות, אז בסה"כ אתה אומר דברים (על מכבי) שהם די נכונים. עכשיו זה הזמן לתקן אם צריך. צריכה להיות איזשהי תכנית עבודה ברורה,
19 ספטמבר 2014, 02:55
19 ספטמבר 2014, 07:53
roy1000 כתב:jol9 כתב:אם מקלפים את כל השטויות, אז בסה"כ אתה אומר דברים (על מכבי) שהם די נכונים. עכשיו זה הזמן לתקן אם צריך. צריכה להיות איזשהי תכנית עבודה ברורה,
אין מה לדבר על שינויים בסגל עד דצמבר לדעתי. צריך לקוות שמאריץ' ייכנס לכושר ו/או שסופו יחזור במהירות.
19 ספטמבר 2014, 08:05
19 ספטמבר 2014, 08:17
מקאדו 3 כתב:דבר אחד אני לא מבין , חסר אמריקאים צעירים מוכשרים ? מין קפיצים גבוהים שיודעים לחסום לקחת ריבאונד להטביע ? יש אלפים רבים של שחקנים ממכללות או שנושרים ממחנות האנ בי איי אז למה מכבי לא מביאה כאלה בתור שחקן משלים במקרה של פאנצ'ר כמו עם סופו ?
למה לעזאזאל להחליף שחקן עם עודף משקל וחוסר כושר משחק בשחקן עם אותם בעיות רק הרבה פחות מוכשר ? אני לא מאמין שאי אפשר לאתר איזה גבוהה סביר שלא אמור להיות יקר במיוחד ולא אמור להיות שחקן מרכזי בכל מקרה בארה'ב .
19 ספטמבר 2014, 08:32