שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:תשתו כוס מים.
אני לא מנסה להאדיר את ירושלים. היה להם משחק טוב היום, והם עושים תהליך נכון מבחינתם ועל זה הענקתי להם קרדיט.
ממכבי אני מאוכזב מאוד. ידעתי עוד במהלך הקיץ שתהיה לנו קבוצה בינונית, אבל הייתה לי תקווה קלה בלב שאולי אני טועה ויש היגיון מאחורי בניית התלכיד. היום זה התנפץ לי בפנים ולכן "הקיטור" השתחרר. אם הגזמתי, אני מבקש סליחה.
באמת שאין לי כח לחפש אבל אני די בטוח שדיברת באופן דומה גם לפני שנה בדיוק.
בלי קשר, אתה יודע מצויין איך אנשים מגיבים כשאתה כותב את מה שאתה כותב על מגדל, ובהקשר הזה פליקס צודק לצערי - אתה מתחפש לטרול.
אם מקלפים את כל השטויות, אז בסה"כ אתה אומר דברים (על מכבי) שהם די נכונים. עכשיו זה הזמן לתקן אם צריך. צריכה להיות איזשהי תכנית עבודה ברורה,
כי את סופו לא נקבל בקרוב, ולא ידוע לגבי סמית'.
אז אם זה הסגל שיש, חייבים להכשיר את מאריץ' ומהר או לעשות שינויים בסגל.
זה לא נכון, אני לא מחפש להיות טרול וזה פוגע בי שאומרים את זה. בדרך כלל אני לא מגיב, אבל יש גבול.
אני משקיע כל כך הרבה שעות בפורום, "מפעיל" אותו ומנסה שלא יהיה לנו משעמם לרגע אחד, גם בקיץ הארוך. אני מרגיש שאני מקבל יריקה בפנים.
בסך הכל אני אומר את אשר על ליבי, ולא תמיד זה עולה בקנה אחד עם דעות של גולשים אבל אני לא רואה מה הבעיה עם זה. אנחנו מנהלים דיון.
בספורט יש עניין של יריבות, ואנחנו צריכים להכיר את האויב. מה פסול בזה?
מסכים שיש לי נטייה לפעמים להיסחף בלהט הרגע. מוכר ואני מנסה להמעיט בתגובות נמהרות.
התרומה שלך לפורום בלתי מוטלת בספק.
זה בכלל לא הדיון כאן, ואני גם לא אמרתי שאתה טרול, אלא שאתה מתחפש לטרול.
אתה גם יודע מצויין שזה מעצבן אנשים, ובכל זאת ממשיך. אנחנו לא מעוניינים לשמוע על י-ם. אם זה דברים מצחיקים ומביכים, סבבה, אבל לא פרשנות "אובייקטיבית"
סטייל אריה מליניאק. בשביל זה לכולנו יש עיניים (ואפילו אופטומטריסטית פרטית) ואינטרנט, ואנחנו יכולים לקרוא לבד.
פרט לכך, אם אתה מצליח להצחיק את אור, שצחק בפעם האחרונה כשאיינשטיין עוד היה פקיד זוטר במשרד פטנטים שוויצרי, אז אולי בכל זאת עשית משהו טוב...