07 דצמבר 2014, 16:28
rc4991 כתב:אני חושב שאתה די מגזים
אני מאמין שסגל עם זרים כאלה יעלה בערך כמו הסגלים של השנים האחרונות עם שבעה זרים שרובם בינוניים להחריד
שחקני גבול NBA לא תמיד יקרים ואפילו השנה ראינו את אנדרסון מגיע לז'לגיריס וגם טריי תומפקינס משחק בניז'ני עבור 200 אלף דולר (סתם זורק דוגמאות)
גם ביורוקפ אתה יכול למצוא שחקנים טובים שאפשר להחתים ב-700 אלף דולר וכנ"ל כאלה שלא מצליחים בקבוצות החזקות ביורוליג
07 דצמבר 2014, 16:30
מקאדו 3 כתב:עד עכשיו כבר חודשיים חופרים וחופרים על חיזוק שיבוא או לא יבוא או יבוא עוד חודש או עכשיו או שבוע הבא וכלום לא קורה ...
גם אם יביאו מישהו זה לא יהיה ממש 'חיזוק ' יותר החלפת שחקן חלש בשחקן קצת פחות חלש ובנתיים יחכו ליראות אולי יקרה איזה נס ולא יצטרכו להוציא איזה שקל וחצי מהכיס ...
07 דצמבר 2014, 18:48
roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:עד עכשיו כבר חודשיים חופרים וחופרים על חיזוק שיבוא או לא יבוא או יבוא עוד חודש או עכשיו או שבוע הבא וכלום לא קורה ...
גם אם יביאו מישהו זה לא יהיה ממש 'חיזוק ' יותר החלפת שחקן חלש בשחקן קצת פחות חלש ובנתיים יחכו ליראות אולי יקרה איזה נס ולא יצטרכו להוציא איזה שקל וחצי מהכיס ...
אני לא רואה סיבה שיגיע מישהו. מקום שני בבית המוקדם זה בדיוק עונה על הציפיות.
07 דצמבר 2014, 18:58
07 דצמבר 2014, 19:24
yzafrir כתב:זה בדיוק מה שאני מתכוון . אין מה להיות בלחץ ,כרגע מכבי במצב טוב להמשך גם כשהיא בכושר רע ולא מחוברת . אני שוב אומר , הקבוצה הזאת בנויה לטופ 8 בדיוק כמו שהיה לפני שנתיים ושלוש וכמו שתאכלס גם שנה שעברה הייתה צריכה להסתיים .
זה מה שהכסף של פדרמן יכול להביא כרגע וזה לא הולך להשתנות....
07 דצמבר 2014, 19:37
roy1000 כתב:yzafrir כתב:זה בדיוק מה שאני מתכוון . אין מה להיות בלחץ ,כרגע מכבי במצב טוב להמשך גם כשהיא בכושר רע ולא מחוברת . אני שוב אומר , הקבוצה הזאת בנויה לטופ 8 בדיוק כמו שהיה לפני שנתיים ושלוש וכמו שתאכלס גם שנה שעברה הייתה צריכה להסתיים .
אם רייס ופארגו לא ישתפרו באופן משמעותי, לא נגיע להצלבה להערכתי, אבל שני מסכים ששינויים גדולים לא יהיו.
07 דצמבר 2014, 22:24
er79 כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:זה בדיוק מה שאני מתכוון . אין מה להיות בלחץ ,כרגע מכבי במצב טוב להמשך גם כשהיא בכושר רע ולא מחוברת . אני שוב אומר , הקבוצה הזאת בנויה לטופ 8 בדיוק כמו שהיה לפני שנתיים ושלוש וכמו שתאכלס גם שנה שעברה הייתה צריכה להסתיים .
אם רייס ופארגו לא ישתפרו באופן משמעותי, לא נגיע להצלבה להערכתי, אבל שני מסכים ששינויים גדולים לא יהיו.
רייס בטוח ישתפר, אבל זה יהיה במדי חימקי
08 דצמבר 2014, 05:05
08 דצמבר 2014, 10:08
08 דצמבר 2014, 10:11
08 דצמבר 2014, 10:26
er79 כתב:סוס מת. נקסט.
08 דצמבר 2014, 11:01
roy1000 כתב:yzafrir כתב:זה בדיוק מה שאני מתכוון . אין מה להיות בלחץ ,כרגע מכבי במצב טוב להמשך גם כשהיא בכושר רע ולא מחוברת . אני שוב אומר , הקבוצה הזאת בנויה לטופ 8 בדיוק כמו שהיה לפני שנתיים ושלוש וכמו שתאכלס גם שנה שעברה הייתה צריכה להסתיים .
08 דצמבר 2014, 11:56
yzafrir כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:זה בדיוק מה שאני מתכוון . אין מה להיות בלחץ ,כרגע מכבי במצב טוב להמשך גם כשהיא בכושר רע ולא מחוברת . אני שוב אומר , הקבוצה הזאת בנויה לטופ 8 בדיוק כמו שהיה לפני שנתיים ושלוש וכמו שתאכלס גם שנה שעברה הייתה צריכה להסתיים .
פארגו אנחנו יודעים למה הוא מסוגל , היינס צריך עדיין להוכיח את עצמו אבל אני חושב שאפילו אם רק פארגו יחזור לעצמו ויוגב ימשיך בכושר שהוא נמצא בו כרגע זה יספיק בשביל לעבור את הטופ 16 ... כמובן שזה לא קשור לעמדות 4-5 ששם אנחנו חייבים חיזוק במיוחד אחרי הפציעה של פניני והפציעות החוזרות של רנדל...
08 דצמבר 2014, 12:47
08 דצמבר 2014, 14:18
my man כתב:גאלא' מדברים עם אריק מרפי...
דווקא נשמע שהוא יכול להתלבש על הנישה של הגבוה שיש לו יד מבחוץ אצלנו...
08 דצמבר 2014, 14:20
08 דצמבר 2014, 14:24
yzafrir כתב:מה המצב של קובאן ? אני מת על דריק בראון . סוג של רנדל , ומוריס משולבים....הייתי שמח לראות אותו במכבי...
08 דצמבר 2014, 14:38
yzafrir כתב:my man כתב:גאלא' מדברים עם אריק מרפי...
דווקא נשמע שהוא יכול להתלבש על הנישה של הגבוה שיש לו יד מבחוץ אצלנו...
הם לא היו אמורים להיות בדרך לפשיטת רגל ???
08 דצמבר 2014, 16:13
rc4991 כתב:yzafrir כתב:מה המצב של קובאן ? אני מת על דריק בראון . סוג של רנדל , ומוריס משולבים....הייתי שמח לראות אותו במכבי...
שחקן טוב אבל מה הקשר למוריס ורנדל?
08 דצמבר 2014, 16:31
yzafrir כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:מה המצב של קובאן ? אני מת על דריק בראון . סוג של רנדל , ומוריס משולבים....הייתי שמח לראות אותו במכבי...
שחקן טוב אבל מה הקשר למוריס ורנדל?
הוא מזכיר לי ביכולות ההתקפיות שלו את מוריס ובאתלטיות את רנדל...אני חושב שהוא מסיים חוזה בסוף העונה...