שמוליק כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:שמוליק , אנחנו ב-2004 ולא אמרו לנו ?
אנחנו כבר שנים בוכים על קמצנותו של פדרמן ,עד שכבר חלקיהו הפנימו שזה המצב אתה בא ומנסה להפיח בנו תקווה מחדש . תודה , אבל קשה לי להיות אופטימי בנושא הזה...
אישית אני מעדיף להשאיר את עמדה 4 בידיים של רנדל ו אלכסנדר ו להשקיע את הסכום הגדול בעמדת הסנטר
ראינו בשלוש השנים האחרונות (אם לא יותר) שהעמדה הכי חשובה באירופה היא הפאוור פורוורד
עריכה:
אני אסביר את עצמי
לא התכוונתי שיכולה להיות לך קבוצה של 4 היינס ופאוור פורוורד אחד תותח וככה תיקח אליפות ו/או יורוליג
התכוונתי שאם יש שתי קבוצות טובות ששוות ברמתן, מה שלרוב עושה את ההבדל זה הרמה של הפאוור פורוורד
זאת עמדה חשובה בטירוף בכדורסל שלנו
מסכים איתך שזו עמדה חשובה אבל אם מדרגים את סדר החשיבות אז היא לא ראשונה ולא שנייה והשקעה יותר מידי גדולה בעמדה הזאת מיותרת ותיצור בור בעמדות אחרות . רנדל ואלכסנדר מספיק טובים בשביל להחזיק את העמדה הזאת
אם אתה נותן לי בחירה בין הסנטר הכי טוב לפאוור פורוורד הכי טוב, אני הולכת על השני
זה כמובן לא יקרה, זה בשביל הפואנטה
אני כן מסכימה שרנדל טוב מספיק
אלכסנדר? רק אם יקבל אזרחות ואם לא אז זה הימור להשאיר אותו כמחליף לשחקן שביר כי אני לא חושבת שהוא מספיק טוב
מסכים לגבי הפאוורד. השאלה איזו קונספציה של מס 4 עם רנדל:
סוג של גמאל מקלין שיוכל לתת דק' גם בעמדה 5
סוג של קלאתס שצולף מ 3, ריבאונד ומסוגל לשים כדור על הרצפה
סוג של דריק בראון, קפיץ אנושי
אלכסנדר לא ברמה מתאימה.
השילוב האידיאלי יהיה שחקן שיודע לקלוע מבחוץ אבל לא ייתן לשחקן שלו לקלוע עליו מכל מקום במגרש, מה שאלכסנדר לא הצליח לעשות