מה צריך לקרות בקיץ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מה צריך לקרות בקיץ

הודעהעל ידי er79 » 06 פברואר 2016, 14:05

כל הת'רד הזה פנטזיה, זה די ברור. צפריר, לי בא להקיא משחקני דיליג. מצטער, חוויתי מספיק משחקנים מהליגה הזו. לגבי בראון, אם הוא בא מפציעה זה דווקא מעולה לפנקס של אבי. לעניין סמול הגנתי, לא עולה לי מישהו בראש. טיילור שציינת מתאים למרות שאני לא מתעלף ממנו. נראה מי יהיה פנוי בקיץ. בכל מקרה מכבי צריכה להיפרד מסמית אם שואלים אותי
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 06 פברואר 2016, 14:09

er79 כתב:כל הת'רד הזה פנטזיה, זה די ברור. צפריר, לי בא להקיא משחקני דיליג. מצטער, חוויתי מספיק משחקנים מהליגה הזו. לגבי בראון, אם הוא בא מפציעה זה דווקא מעולה לפנקס של אבי. לעניין סמול הגנתי, לא עולה לי מישהו בראש. טיילור שציינת מתאים למרות שאני לא מתעלף ממנו. נראה מי יהיה פנוי בקיץ. בכל מקרה מכבי צריכה להיפרד מסמית אם שואלים אותי

אני לא חושב שזה ריאלי להיפרד מדווין. הוא יישאר.
roy1000

הודעהעל ידי yanay21 » 06 פברואר 2016, 14:24

מסכים. אני גם מאמין שמעבר לעניין המקצועי, יש הערכה עצומה כלפי דווין, גם משחקנים וגם מההנהלה. הרי הם לא שופכים מיליון דולר על שחקנים מהסוג שלו. וגם התזמון שלו היה מעולה, כי הוא חתם אחרי עונה שבה הוא סחב את מכבי להצלבה, והיה השחקן הכי משמעותי בגמר גביע המדינה, שהיה מאוד קריטי למכבי.

הבעיה עם כל החוזים האלו זה לא רק בניית הסגל עצמו, אלא גם התירוצים. כי יהיה אפשר להגיד "רצינו לבנות משהו מדהים מאפס, אבל היינו כבולים לכך וכך וכך". זה מה שמחרפן אותי כבר עכשיו.

בעיניי, אם צריך ליצור קבוצה לא מאוזנת, הייתי מת לקבוצה שהיא בונקר הגנתי, זה הרבה יותר זול, עד שניפטר מכל החוזים.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yzafrir » 06 פברואר 2016, 14:30

roy1000 כתב:
er79 כתב:כל הת'רד הזה פנטזיה, זה די ברור. צפריר, לי בא להקיא משחקני דיליג. מצטער, חוויתי מספיק משחקנים מהליגה הזו. לגבי בראון, אם הוא בא מפציעה זה דווקא מעולה לפנקס של אבי. לעניין סמול הגנתי, לא עולה לי מישהו בראש. טיילור שציינת מתאים למרות שאני לא מתעלף ממנו. נראה מי יהיה פנוי בקיץ. בכל מקרה מכבי צריכה להיפרד מסמית אם שואלים אותי

הוא דווקא שחקן שיהיה לו ביקוש בקבוצות אחרות ויהיה יותר פשוט להיפטר ממנו.
Er שחקני די ליג זה אופציה הכי זולה וטובה בהימור על שחקנים...מה גם שמשחקים שם גם שחקנים טובים מקבוצות nba שלא מקבלים מספיק דקות כמו בובאן מריאנוביץ למשל...לגבי קרלון הוא כבר הרבה זמן אחרי הפציעה ומתקשה לחזור לעצמו. לא הייתי בונה עליו.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שחף » 06 פברואר 2016, 14:49

בובאן זה לא שחקן די ליג, זה שחקן שאם ישחררו אותו ימצא חוזה של 7 ספרות באירופה. זה גם מישהו שכן מקבל דקות, לא איזה אונאקו שקיבל חוזה ל-10 ימים בזכות פציעה של מישהו אחר.
לגבי דווין, איך לו יותר מידי ערך, מהסיבה הפשוטה שקבוצות יודעות שהוא לא יכול לשחק שני משחקים בשבוע. מסיבה דומה אף אחד לא רץ להציע לסופו חוזים מטורפים אחרי העונה הראשונה הטובה שלו במכבי(במקרה שלו גם בגלל שהוא מישהו שצריך טיפול צמוד). אף אחד לא יכסה את החוזה שלו במלואו ובסכום שישאר מזה מכבי כנראה תביא...שחקן די ליג. לא בטוח שזה כזה משתלם
שחף

הודעהעל ידי er79 » 06 פברואר 2016, 16:19

yzafrir כתב:
roy1000 כתב:

Er שחקני די ליג זה אופציה הכי זולה וטובה בהימור על שחקנים...מה גם שמשחקים שם גם שחקנים טובים מקבוצות nba שלא מקבלים מספיק דקות כמו בובאן מריאנוביץ למשל...לגבי קרלון הוא כבר הרבה זמן אחרי הפציעה ומתקשה לחזור לעצמו. לא הייתי בונה עליו.

שטויות. שחקני די ליג זה שחקנים שהם המיץ של הזבל. שחקנים שמשחקים בסין כבר עדיפים, תהיה רציני
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 06 פברואר 2016, 16:42

er79 כתב:
yzafrir כתב:
roy1000 כתב:

שטויות. שחקני די ליג זה שחקנים שהם המיץ של הזבל. שחקנים שמשחקים בסין כבר עדיפים, תהיה רציני

יש בדי ליג הרבה שחקנים שהם סף nba שרק מחכים לחוזה שם ולא מוכנים לוותר על החלום . יש גם הרבה כאלו שלא מקבלים דקות בקבוצות nba והם מושאלים לקבוצת הבת .
ממש לא מסכים איתך שהם זבל . אגב הליגה הסינית זה הבדיחה הכי גדולה ואם לא הכסף שמשלמים שם אף אחד לא היה מתקרב לשם כי אין לה ערך מקצועי אפילו לא ברמת אימון של קבוצה מקצוענית.
לגבי דווין , אם יהיו גארדים מספיק טובים אז ירד ממנו עומס והוא יוכל לחזור לעצמו . עליו לא תקום או תיפול העונה. אני בעד לרענן את העמדה הזאת אבל לא בכל מחיר.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 06 פברואר 2016, 18:14

שחקני סף של כלום ושום דבר, מצחיק שעוד לא קלטת את זה עדיין אחרי שנים של פחוני דיליג שעברו כאן
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 06 פברואר 2016, 18:20

yzafrir כתב:
roy1000 כתב:

אף אחד לא ייקח אותו בסכומים האלה. זו אשליה.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 06 פברואר 2016, 20:16

ייתכן, אז הם צריכים לפצות אותו ולשחררו לדרכו, כמו שעשו עם פרמאר. זאת עם כל אהבתי אליו
er79

הודעהעל ידי jol9 » 06 פברואר 2016, 20:33

שחף כתב:עזבו אותי מסגלים, אני מקווה שלפחות אחד מבין ניקולה או אבי אבן לא יהיו פה בעונה הבאה, וכבר המצב יהיה טוב יותר. דני יהיה פה לדעתי ועם זה עדיף שנשלים. מעבר לזה שגם איתו נראינו הרבה יותר טוב. הוא לא ממש אר סי ביופורד מבחינת הניהול שלו אבל לפחות אכפת לו מהקבוצה. במקרה של ניקולה שהוא אינטרסנט שמקדם את האג'נדות שלו ואבי אבן שהוא פשוט איש מקצוע גרוע דני יורה לעצמו ברגל. הבעיה כמו שראינו זה לא תקציב. אני לא חושב שלקובאן או לקוצ'ה לבורל יש תקציב גדול יותר. הבעיה זה מי מנהל אותו ומה עושים איתו.

לגבי דילייני- אתם חיים בסרט. הוא ילך לברצלונה או משהו בסגנון. אין לדני משאבים להתחרות על שחקן שהוא על גבול MVP של היורוליג בשיא הקריירה

אני חושב שאתה לא מדייק.
דני הרס את הקבוצה מבפנים, וניקולה ואבן הם האנשים שלו. הוא מינה אותם, נתן להם סמכויות והפך אותם למה שהם היום.
מעבר לזה הוא הסתכסך עם כל אנשי המקצוע הרציניים שעברו במערכת ופרקטיקלי הפך את מכבי למקום שאף אחד לא רוצה להגיע אליו.

הנזקים של ניקולה ואבי אבן הם זניחים לחלוטים לעומת מה שדני עשה במועדון הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 06 פברואר 2016, 21:57

חוץ מאיתי שגב ודגן יבזורי, כל הקבוצה הזו צריכה ללכת לעזה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Asf » 06 פברואר 2016, 22:32

התשובה לכותרת הת'רד:

תמונה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 פברואר 2016, 22:35

אתה ביקשת רשות מיוני להשתמש ב-GIF של ג'ים קארי?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Asf » 06 פברואר 2016, 22:36

Holiday_Armadillo כתב:אתה ביקשת רשות מיוני להשתמש ב-GIF של ג'ים קארי?

יאללה באן, end my suffering! :suicide1
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 פברואר 2016, 22:38

אבל זה יחסום אותך רק מהפורום, לא מהמשחקים של מכבי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 06 פברואר 2016, 22:39

ממילא כולנו עוקבים אחרי משחקים מהפורום, מי אשכרה צופה בהם?
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Asf » 06 פברואר 2016, 22:41

yanay21 כתב:ממילא כולנו עוקבים אחרי משחקים מהפורום, מי אשכרה צופה בהם?

:oops
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי yanay21 » 06 פברואר 2016, 22:43

Asf כתב:
yanay21 כתב:ממילא כולנו עוקבים אחרי משחקים מהפורום, מי אשכרה צופה בהם?

:oops

:cry3
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי rc4991 » 06 פברואר 2016, 22:43

yanay21 כתב:חוץ מאיתי שגב ודגן יבזורי, כל הקבוצה הזו צריכה ללכת לעזה.

אונואקו כבר הצטרף לדאע"ש
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים