על ידי er79 » 26 יוני 2016, 14:38
אוקיי, מקבל את דעתך אבל חולק עליך. ראשית כל אני לא מחסידי שגב בפן ההתקפי, אבל לא מסכים איתך שהוא לא מסוגל לשמור בהגנה על גבוהים ביורוליג. שנית, כמו שאמר אנקראם, השלם עולה על חלקיו, אתה לא יכול להנות מכל העולמות, ושחקן כמו אייברסון יציב לך קו קדמי שבו רק שחקן וחצי יכול לקלוע מחצי מרחק ומעלה, וגם זה לא באחוזים הכי גבוהים (מילר מחוץ לקשת, מונרו אם יוחתם מחצי מרחק). זה יוצר לך בעייתיות ויתרה מכך, עוד עונה ללא גבוה שעושה נקודות, מהצבע או מחוצה לו. אני בהחלט מאמין, כמו שאנקראם הסביר גם יפה, שבחמישייה יחד עם מקל, ווימס, גארד זר, מילר וצירבס, הליכוד ההגנתי יכול להתאים מעולה גם אם האינדיבידואלים לא נחשבים שחקני הגנה מהרמה הגבוהה. אותו הדבר נוגע לשחקני הספסל, אוחיון שומר מעולה, סילי, אם יבוא, עד כמה שהבנתי גם שומר טוב. יחד איתם נגיד סמית או סילבן או פניני (שאי אפשר להגיד על אף אחד מהם שהוא שומר טוב, גם לא על סמית של התקופה הזו), קירק ומונרו, וזה גם לאו דווקא אומר שאם חמישייה זאת תרוץ תהיה לך פריצות הגנתית יותר מאשר היה לך כשסופו ואליהו היו בחמישייה. בקיצור, מקבל את דבריך לעניין סנטר הגנתי, לי יותר חשוב סנטר טכני שיידע לקלוע נקודות מחצי מרחק ומעלה. הגנה זה גם עניין של תרגול באימונים ותיאום ולכידות קבוצתית. מאמין שארז, הדר וליובין יתרמו את חלקם בעניין הזה.
נערך לאחרונה על ידי
er79 בתאריך 26 יוני 2016, 14:40, נערך פעם אחת בסך הכל.