14 ספטמבר 2016, 00:07
14 ספטמבר 2016, 00:08
MTA2311 כתב:
במה אתה מאמין?
ותבוא יותר סעמק. אחרת אני תקוע עם דירוגי הבן אנד ג'ריז של כרמל והנסיונות של יוני להישאר רלוונטי.
14 ספטמבר 2016, 00:09
MTA2311 כתב:
חחח יוני לפחות תקרא את כל הערך כשאתה מצטט מויקיפדיה .
benefits, either directly or indirectly, another third-party individual, without the expectation of reciprocity or compensation for that action.
זאת המשמעות של אלטרואיזם.
וזה שהאדם רע מטבעו זה דיון אחר, אולי אפילו יותר מעניין, אבל אחר.
14 ספטמבר 2016, 00:11
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:כבר הייתי בתעסוקה הזאת גם בפורנו
מחפש אתגרים חדשים
וואו, מי דיבר על פורנו? דיברתי על הערכה
14 ספטמבר 2016, 00:13
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:כבר הייתי בתעסוקה הזאת גם בפורנו
מחפש אתגרים חדשים
בגלל זה כתבתי גם..?
14 ספטמבר 2016, 00:14
14 ספטמבר 2016, 00:16
LIAV10 כתב:אין מצב שאני לא הבנאדם השנוא על כרמל.
14 ספטמבר 2016, 00:17
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:כבר הייתי בתעסוקה הזאת גם בפורנו
מחפש אתגרים חדשים
בגלל זה כתבתי גם..?
אז מה האתגרים החדשים?
14 ספטמבר 2016, 00:18
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אין מצב שאני לא הבנאדם השנוא על כרמל.
אף פעם לא היה לי אח קטן להתעלל בו
14 ספטמבר 2016, 00:18
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:כבר הייתי בתעסוקה הזאת גם בפורנו
מחפש אתגרים חדשים
בגלל זה כתבתי גם..?
אז מה האתגרים החדשים?
למצוא כלה ג'ינג'ית שלא תרצה ילדים?
14 ספטמבר 2016, 00:19
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אין מצב שאני לא הבנאדם השנוא על כרמל.
אף פעם לא היה לי אח קטן להתעלל בו
רק תזהרי מתגובת נגד
https://youtu.be/_OBlgSz8sSM
14 ספטמבר 2016, 00:21
jol9 כתב:MTA2311 כתב:
חחח יוני לפחות תקרא את כל הערך כשאתה מצטט מויקיפדיה .
benefits, either directly or indirectly, another third-party individual, without the expectation of reciprocity or compensation for that action.
זאת המשמעות של אלטרואיזם.
וזה שהאדם רע מטבעו זה דיון אחר, אולי אפילו יותר מעניין, אבל אחר.
הנה עוד כמה הגדרות שמצאתי. בשום אחת הנושא של הציפייה לתמורה לא מוזכר.
http://www.dictionary.com/browse/altruism
http://www.merriam-webster.com/dictionary/altruism
http://dictionary.cambridge.org/diction ... h/altruism
אם אתה מביא ציטוט, אז תביא את כולו:
Altruism in biological organisms can be defined as an individual performing an action which is at a cost to themselves (e.g., pleasure and quality of life, time, probability of survival or reproduction), but benefits, either directly or indirectly, another third-party individual, without the expectation of reciprocity or compensation for that action. Steinberg suggests a definition for altruism in the clinical setting, that is "intentional and voluntary actions that aim to enhance the welfare of another person in the absence of any quid pro quo external rewards".[4]
אתה מצטט מההגדרה הביולוגית של אלטרואיזם (שאגב כן קיים בטבע), ומשליך את ההגדרה הזאת על
הדיון הפילוסופי שלנו (ומצפה גם שהסניליות שלי תמנע ממני לבדוק את הדברים, אז אולי אתה כן צודק
ובני אדם הם רעים מהיסוד).
בשורה התחתונה, הנושא של אי קבלת תמורה הוא רק חלק מהמונח אלטרואיזם, אם בכלל, אבל
לא החלק העיקרי והמרכזי כמו שאתה הופך אותו.
ואי לכך, המונח המופשט והבסיסי של אלטרואיזם, קיים גם קיים, והדוגמאות שהבאתי הן הרלוונטיות ביותר.
זאת דעתי לפחות.
14 ספטמבר 2016, 00:22
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:וואו, מי דיבר על פורנו? דיברתי על הערכה
בגלל זה כתבתי גם..?
אז מה האתגרים החדשים?
למצוא כלה ג'ינג'ית שלא תרצה ילדים?
זה מזכיר לי את הפרק מאיך פגשתי את אמא כשטד היה צריך לצאת עם מישהי שברני היה איתה (לא באמת אבל הוא לא ידע את זה) והוא לא היה יכול
אני לא הייתי יכולה לעשות את זה בידיעה שמישהו פה הגיע לפניי
לא בגלל עניין ה''טוהר'', נטו בגלל שזה אתם
14 ספטמבר 2016, 00:23
מכביסט31 כתב:שונא שאת מביאה דוגמאות מסדרות שלא ראיתי, שזה בערך 99% ממה שאת ראית
14 ספטמבר 2016, 00:23
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:שונא שאת מביאה דוגמאות מסדרות שלא ראיתי, שזה בערך 99% ממה שאת ראית
דווקא מוכר, אין לך יס?
14 ספטמבר 2016, 00:24
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:שונא שאת מביאה דוגמאות מסדרות שלא ראיתי, שזה בערך 99% ממה שאת ראית
דווקא מוכר, אין לך יס?
את לא זוכרת איך קיללת אותי בגלל שיש לי הוט?
14 ספטמבר 2016, 00:25
14 ספטמבר 2016, 00:27
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:שונא שאת מביאה דוגמאות מסדרות שלא ראיתי, שזה בערך 99% ממה שאת ראית
דווקא מוכר, אין לך יס?
כנראה הדחקתי
אני מדחיקה את רוב מה שקשור לחברה הזאת (חוץ מהתמונה של השלד שמסתכל מחוץ לתריסים וכתוב ''עדיין מחכה לטכנאי של הוט'')
14 ספטמבר 2016, 00:29
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:שונא שאת מביאה דוגמאות מסדרות שלא ראיתי, שזה בערך 99% ממה שאת ראית
דווקא מוכר, אין לך יס?
כנראה הדחקתי
אני מדחיקה את רוב מה שקשור לחברה הזאת (חוץ מהתמונה של השלד שמסתכל מחוץ לתריסים וכתוב ''עדיין מחכה לטכנאי של הוט'')
סתם לא באמת קיללת אותי..
אז רגע, למה הבאת את הדוגמא ההיא?
14 ספטמבר 2016, 00:30
LIAV10 כתב:מה? רון??
אל תגיד לי שאי פעם יצאת לבר מבלי לשנן את זה: https://youtu.be/Eo0F6mX9JIw