27 ספטמבר 2016, 00:36
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:''יש שם חבורה של בחורות''
יופי של התבטאות
איפה נאמר ובאיזה הקשר?
27 ספטמבר 2016, 00:37
27 ספטמבר 2016, 00:38
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:דווקא את התכנית ברדיו אני אוהב.
מאיר איינשטיין מנהל את העניינים כמו שצריך, וזה הרבה יותר טוב מהיציע לדעתי.
אני גם לא ראיתי יציע כבר למעלה משנה נראה לי.
הטעות הכי גדולה של איינשטיין זה שהוא בחר לצאת מקופסת השדר ועבר לנהל כל מיני תוכניות
התברר כלא פחות בהמה מכל אלה שעשו תואר בהתבהמות
הוא שונה קצת, ואני לא חושב שהוא עשה טעות.
הוא הפך משדר ספורט מוכשר לעיתונאי הספורט אולי הכי חשוב בארץ היום.
ראית פעם ''שבת ביציע''? מופע אימים אחרי מופע אימים שלו, מהרמה הכי גרועה
27 ספטמבר 2016, 00:41
27 ספטמבר 2016, 00:45
MTA2311 כתב:פעם לא הייתי הולך לישון בלי חדשות הספורט+ יציע\חמישיות\תכנית מגזין אחרת בערוץ הספורט. היום זה בלתי נסבל לראות שום דבר מהדברים האלה.
התבהמות, אינטליגנציה נמוכה, רק צהוב, עיתונאי חצר, אינטרסנטים... חבל.
27 ספטמבר 2016, 00:47
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:דווקא את התכנית ברדיו אני אוהב.
מאיר איינשטיין מנהל את העניינים כמו שצריך, וזה הרבה יותר טוב מהיציע לדעתי.
אני גם לא ראיתי יציע כבר למעלה משנה נראה לי.
הטעות הכי גדולה של איינשטיין זה שהוא בחר לצאת מקופסת השדר ועבר לנהל כל מיני תוכניות
התברר כלא פחות בהמה מכל אלה שעשו תואר בהתבהמות
הוא שונה קצת, ואני לא חושב שהוא עשה טעות.
הוא הפך משדר ספורט מוכשר לעיתונאי הספורט אולי הכי חשוב בארץ היום.
ראית פעם ''שבת ביציע''? מופע אימים אחרי מופע אימים שלו, מהרמה הכי גרועה
לא רואה את זה, אבל אני יכול להבין על מה את מדברת...
בכל אופן, אני עדיין חושב שהמעבר הזה עשה לו טוב בנקודת הזמן הזאת.
27 ספטמבר 2016, 01:10
27 ספטמבר 2016, 01:21
felix_r כתב:ראיתי היום בחדשות את הצלחת נבחרת ישראל בבייסבול. לא סובל את המשחק הזה, אבל אולי דווקא הוא יתגלה כמשחק שהכי מתאים ליהודים, כי במשחק הזה מותר לשחקנים להיות שמנים ולרוץ לאט
27 ספטמבר 2016, 01:22
felix_r כתב:ראיתי היום בחדשות את הצלחת נבחרת ישראל בבייסבול. לא סובל את המשחק הזה, אבל אולי דווקא הוא יתגלה כמשחק שהכי מתאים ליהודים, כי במשחק הזה מותר לשחקנים להיות שמנים ולרוץ לאט
27 ספטמבר 2016, 01:30
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:ראיתי היום בחדשות את הצלחת נבחרת ישראל בבייסבול. לא סובל את המשחק הזה, אבל אולי דווקא הוא יתגלה כמשחק שהכי מתאים ליהודים, כי במשחק הזה מותר לשחקנים להיות שמנים ולרוץ לאט
היהודים בארה"ב עלו על זה מזמן. אבל כדי שמשחק כזה יתפוס בישראל... יקח איזה 100 שנה, אם בכלל.
נבחרת ישראל אגב זאת נבחרת המילואים של ארה"ב.
27 ספטמבר 2016, 01:37
27 ספטמבר 2016, 01:45
אחדשיודע כתב:ממש פעם. בימים שאפרו-אמריקאי היה צריך לפנות את המקום שלו באוטובוס לאדם לבן, ולפני כן.
27 ספטמבר 2016, 09:12
27 ספטמבר 2016, 20:08
27 ספטמבר 2016, 20:18
27 ספטמבר 2016, 20:27
Holiday_Armadillo כתב:קראתי את זה ''פרשת הודאל'' ולא הבנתי מה אכפת להם בארה''ב מרצח עם באנגולה (ובאמת שקראתי את זה הודאל)
27 ספטמבר 2016, 20:31
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קראתי את זה ''פרשת הודאל'' ולא הבנתי מה אכפת להם בארה''ב מרצח עם באנגולה (ובאמת שקראתי את זה הודאל)
יש שם ״ כל כך ברור.. איך קראת את זה הודאל איך
27 ספטמבר 2016, 20:33
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קראתי את זה ''פרשת הודאל'' ולא הבנתי מה אכפת להם בארה''ב מרצח עם באנגולה (ובאמת שקראתי את זה הודאל)
לפי הספר של ליאב להתנהגות בני אדם, יש לי קראש עליו
27 ספטמבר 2016, 20:34
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קראתי את זה ''פרשת הודאל'' ולא הבנתי מה אכפת להם בארה''ב מרצח עם באנגולה (ובאמת שקראתי את זה הודאל)
27 ספטמבר 2016, 20:36
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קראתי את זה ''פרשת הודאל'' ולא הבנתי מה אכפת להם בארה''ב מרצח עם באנגולה (ובאמת שקראתי את זה הודאל)
חחח וואי נשבע לך שרציתי לכתוב ״יש לך קראש עליו?״ ובסוף החלטתי שלא