המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:זה טרנד אמיתי, או שזה רק שני הסתומים שלובשים את זה? אני חושש לגורל האנושות
מכביסט24 כתב:הבנאדם אשכרה לובש שמלה עם משבצות של מחברת חשבון, טייץ 7/8 ונעלי ספורט בגזרה נשית ומסיבה כלשהי חושב שזה מחמיא לו..
שמישהו יירה בי.
חנו'ש כתב:מכביסט24 כתב:הבנאדם אשכרה לובש שמלה עם משבצות של מחברת חשבון, טייץ 7/8 ונעלי ספורט בגזרה נשית ומסיבה כלשהי חושב שזה מחמיא לו..
שמישהו יירה בי.
שמישהו יירה בו!!
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:זה טרנד אמיתי, או שזה רק שני הסתומים שלובשים את זה? אני חושש לגורל האנושות
טרנד רציני של לבוש נשי, אבל הם לקחו את זה רחוק.
שבוע שעבר הייתי בקניון ובקושי הצלחתי לקנות לעצמי משהו, לפחות האשראי שלי לא סבל.
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:זה טרנד אמיתי, או שזה רק שני הסתומים שלובשים את זה? אני חושש לגורל האנושות
אני בדיוק צריך לקנות בגדים לחורף, מה יקרה אם יהיו רק מפות בחנות?
חנו'ש כתב:מכביסט24 כתב:הבנאדם אשכרה לובש שמלה עם משבצות של מחברת חשבון, טייץ 7/8 ונעלי ספורט בגזרה נשית ומסיבה כלשהי חושב שזה מחמיא לו..
שמישהו יירה בי.
שמישהו יירה בו!!
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:זה טרנד אמיתי, או שזה רק שני הסתומים שלובשים את זה? אני חושש לגורל האנושות
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:זה טרנד אמיתי, או שזה רק שני הסתומים שלובשים את זה? אני חושש לגורל האנושות
אז תצא מללין ותיכנס לחנות בגדים
yanay21 כתב:עכשיו קלטתי: אם יש בן אל, אז אולי הודאל הוא ממשפחת תבורי? בן אל והודאל תבורי. זה תופס
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:עכשיו קלטתי: אם יש בן אל, אז אולי הודאל הוא ממשפחת תבורי? בן אל והודאל תבורי. זה תופס
פרי אהבתם של שימי ויהודית באומן
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:עכשיו קלטתי: אם יש בן אל, אז אולי הודאל הוא ממשפחת תבורי? בן אל והודאל תבורי. זה תופס
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:עכשיו קלטתי: אם יש בן אל, אז אולי הודאל הוא ממשפחת תבורי? בן אל והודאל תבורי. זה תופס
זה ממש יקשה עליי לחבב את הודאל. וחבל, עד עכשיו הוא היה בהכי פייבוריטים שלי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים