פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
15 נובמבר 2016, 23:50
ניהל את המשחק בצורה מצויינת.
כל הכבוד רמי הדר !
15 נובמבר 2016, 23:56
התפוצץ היום.
15 נובמבר 2016, 23:58
לא יודע מה יהיה בהמשך, אבל הניצחון הזה היה הכי גדול מאז הניצחונות כל ריאל ובארסה לפני שנתיים.
קרדיט גדול לרמי.
16 נובמבר 2016, 00:02
הסגל הזה שווה רבע גמר עם יכולת אימון סבירה פלוס.
פחות מזה ולא מגיע לו להמשיך לדעתי. יותר מזה ולהחתים על חוזה חדש.
16 נובמבר 2016, 00:05
~Box & 1~ כתב:הסגל הזה שווה רבע גמר עם יכולת אימון סבירה פלוס.
פחות מזה ולא מגיע לו להמשיך לדעתי. יותר מזה ולהחתים על חוזה חדש.
מה? בחיים לא!
בשום עולם רמי לא צריך לאמן פה. בטח לא לקבל חוזה לעוד עונה (אלא אם הוא מביא פיינל פור יורוליג- אבל נו אפילו לכתוב את זה מצחיק אותי)
16 נובמבר 2016, 00:08
1) למרות שפתח בלי אוחיון, היה לו מזל, שהשופטים הדביקו לסילי שתי עבירות, והכריחו את הדר להכניס את יוגי
2) צריך ללמוד לא להפסיד בסיום של כל רבע ורבע בגלל חילופים לא הכי טובים.
3) היה מזל שפנר באו בהרכב חסר ובכושר רע
בכל מקרה, מזל טוב! לא כל אחד מנצח את אוברדוביץ' כבר במפגש הראשון
16 נובמבר 2016, 01:11
ניצחון ענק שלו, שאפו. עשה בית ספר לאוברדוביץ' הגדול.
הניצחון הזה גם כנראה מבטיח לו את התפקיד עד סוף העונה לפחות.
16 נובמבר 2016, 01:13
להשאיר
16 נובמבר 2016, 01:16
הוא לא מאמן למכבי , נקסט .
ושום דבר שהקבוצה המוכשרת הזו תעשה , לא ישנה את זה .
16 נובמבר 2016, 01:21
יוסי22 כתב:הוא לא מאמן למכבי , נקסט .
הניצחון הזה משאיר אותו פה עד סוף העונה לצערי
16 נובמבר 2016, 01:28
MTA2311 כתב:יוסי22 כתב:הוא לא מאמן למכבי , נקסט .
הניצחון הזה משאיר אותו פה עד סוף העונה לצערי
כן... צריך לקרות עכשיו משהו מאוד יוצא דופן עדי שזה ישתנה
משהו ברמה של שלוש תבוסות רצופות
16 נובמבר 2016, 02:54
ככל שעובר הזמן אני רק משתכנע שיש פה מאמן רציני. אתה שומע את הראיונות שלו, בן אדם ממוקד, לא מתעסק בשטויות וקר רוח.
גם בצד המקצועי אפשר לראות איך הקבוצה משתפרת ממשחק למשחק לפחות בצד ההגנתי, שזו החותמת שלו בעצם.
מאחל לו לקבוצה הצלחה בהמשך.
16 נובמבר 2016, 02:57
toja27 כתב:ככל שעובר הזמן אני רק משתכנע שיש פה מאמן רציני. אתה שומע את הראיונות שלו, בן אדם ממוקד, לא מתעסק בשטויות וקר רוח.
גם בצד המקצועי אפשר לראות איך הקבוצה משתפרת ממשחק למשחק לפחות בצד ההגנתי, שזו החותמת שלו בעצם.
וואו
16 נובמבר 2016, 10:51
my man כתב:toja27 כתב:ככל שעובר הזמן אני רק משתכנע שיש פה מאמן רציני. אתה שומע את הראיונות שלו, בן אדם ממוקד, לא מתעסק בשטויות וקר רוח.
וואו
האמת שכן, אי אפשר להתעלם מהשיפור ההגנתי מאז שהוא קיבל את המושכות.
הבעיה הגדולה היא הירידה המשמעותית ביכולת ההתקפית, אבל אולי אתמול השתחרר הפקק.
16 נובמבר 2016, 10:54
איזה שיפור הגנתי?
אתמול היתה הפעם הראשונה שבאמת שמרו
16 נובמבר 2016, 11:05
גם לדעתי אתמול לראשונה ראינו הגנה ברמה גבוהה יותר. במשחקים הקודמים זה פשוט היה קצב משחק איטי ויריבות פחות איכותיות.
16 נובמבר 2016, 11:05
rc4991 כתב:איזה שיפור הגנתי?
אתמול היתה הפעם הראשונה שבאמת שמרו
תסתכל על הנתונים.
עם ארז מכבי ספגה 94 נקודות למשחק ביורוליג.
עם רמי מכבי סופגת 74.25 נקודות למשחק (לא החשבתי את המשחק נגד גלא' שהתקיים יומיים אחרי כניסתו לתפקיד ובמשחק נגד פנא' החשבתי את הסקור אחרי 40 דקות בלי הארכה).
הבדל של 20 נקודות.
16 נובמבר 2016, 11:12
מכבי לא עשתה שום דבר יותר טוב בהגנה עד אתמול. הדבר היחיד שהשתנה, זה שרמי החליט להאט את הקצב של המשחק משמעותית, מה שפגע בסקור. ההגנה עצמה הייתה אותה הגנה. אתמול העלו משמעותית את האינטנסיביות, וגם רצו כמו שצריך בהתקפה פעם ראשונה העונה.
16 נובמבר 2016, 11:13
לפני משחק או שניים הראו טבלה באולפן המקדים, איך מכבי סופגת +/- את הממוצע שהיריבות שלה ממילא קולעות. כלומר נגררת לקצב של היריבה, ולא מכריחה קצב משלה. אדלשטיין אימן בדיוק שני משחקים מול יריבות שקולעות הרבה בממוצע, והדר חטף הרבה מקבוצה שקולעת הרבה (גלא) ומעט מקבוצות שקולעות מעט (בארסה, פאו). חוץ מזה שיש לנו עיניים, אני לא ראיתי שיפור אמיתי עד אתמול.
16 נובמבר 2016, 11:14
MTA2311 כתב:מכבי לא עשתה שום דבר יותר טוב בהגנה עד אתמול. הדבר היחיד שהשתנה, זה שרמי החליט להאט את הקצב של המשחק משמעותית, מה שפגע בסקור. ההגנה עצמה הייתה אותה הגנה. אתמול העלו משמעותית את האינטנסיביות, וגם רצו כמו שצריך בהתקפה פעם ראשונה העונה.
אני חושב שיש שיפור באינטנסיביות של מכבי בהגנה החל מהמשחק השני שלו.
אני מסכים לגבי הורדת קצב המשחק, אבל זה חלק מהעניין. רמי ביצע זאת בדיוק על מנת לשפר את ההגנה, אבל פגע בהתקפה. אתמול הוא מצא את האיזון, ואני מקווה שימשיך כך.
אסור לשכוח שהוא מאמן חדש ביורוליג, ולקח לו קצת זמן למצוא את הבאלאנס הנכון בין האינטנסיביות בהגנה לבין שמירה על הקצב ההתקפי.