המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:ווימס שחקן ענק. יש לנו אותו ל3 שנים !.
יוסי22 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:לא ראינו בשורה היום מול גלא. אבל מכבי תגיע למשחק מול קבוצה די עייפה וגם לא חזקה במיוחד.
יש סיכוי לנצח. מכבי לא פייבוריטית, אבל גם לא אנדרדוג.
לא שההגדרות האלה שוות משהו, אבל לחלוטין אנדרדוג
רק מצטט ...
כמובן שרגע אחרי שמכבי מנצחת זו הקבוצה הגרועה ביורוליג , קל .
MTA2311 כתב:יוסי22 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:לא ראינו בשורה היום מול גלא. אבל מכבי תגיע למשחק מול קבוצה די עייפה וגם לא חזקה במיוחד.
יש סיכוי לנצח. מכבי לא פייבוריטית, אבל גם לא אנדרדוג.
לא שההגדרות האלה שוות משהו, אבל לחלוטין אנדרדוג
רק מצטט ...
כמובן שרגע אחרי שמכבי מנצחת זו הקבוצה הגרועה ביורוליג , קל .
אתה באמת רוצה שנתחיל עם ציטוטים אחרי שתי העונות האחרונות? אחרי פתיחת העונה הנוכחית? אין מצב שאתה לא רובוט, באמת. לא מבין מאיפה אתה שואב את התעוזה להתחיל להביא ציטוטים.
ולעניין, מכבי אחרי הטלטלה שעברה, ועם רמי הדר על הקווים לא הגיעה פייבוריטית. זה שז'לגיריס התבררה כקבוצה החלשה במפעל זה נחמד.
Weems13 כתב:איתי-שגב כתב:ווימס שחקן ענק. יש לנו אותו ל3 שנים !.
העיקר היו פה "גאונים" שבמשחקי גביע ווינר וגומלסקי כתבו שווימס אחרי השיא ושהוא פלופ. שחקן ענק, רק שימשיך ככה
שועל כתב:ראיתי את המשחק שוב, משחק לא טוב של מכבי, בעיקר מהסיבה שהוא היה מאוד לא קבוצתי.
גאודלוק נראה ממורמר ומנותק לגמרי מהקבוצה (אני חושב שרמי שוגה ביחס אליו), ווימס עשה אך ורק פעולות אישיות כנ"ל סילי שאחז המון בכדור אבל סיים רק עם 2 אסיסטים.
זה לא יספיק מול קבוצות שיכפו משחק צמוד יותר.
jol9 כתב:שועל כתב:ראיתי את המשחק שוב, משחק לא טוב של מכבי, בעיקר מהסיבה שהוא היה מאוד לא קבוצתי.
גאודלוק נראה ממורמר ומנותק לגמרי מהקבוצה (אני חושב שרמי שוגה ביחס אליו), ווימס עשה אך ורק פעולות אישיות כנ"ל סילי שאחז המון בכדור אבל סיים רק עם 2 אסיסטים.
אני חייב להסכים בהקשר למשחק הלא קבוצתי של מכבי אתמול.
לא הבנתי את ההליכות של אנדרו עם הראש בקיר. מקווה שזה היה חד פעמי.
ד"א, אנדרו בינתיים מוסר הכי הרבה אסיסטים בקבוצה.
felix_r כתב:jol9 כתב:שועל כתב:ראיתי את המשחק שוב, משחק לא טוב של מכבי, בעיקר מהסיבה שהוא היה מאוד לא קבוצתי.
משחקים לבד אבל בכל זאת מצליחים לקלוע הרבה בכל משחק. זה מראה שיש לסגל שלנו ים של כשרון. נקווה שהם ילמדו לשחק ביחד, ואז המשחק שלנו יכול להשתפר בכמה רמות, כי הכשרון יש
MTA2311 כתב:הדרך היא בטח לא לספסל את גאודלוק, שכמו שראינו אתמול זה רק גורם לו לשחק אנוכי יותר.
אין גם בעיה עם בידודים ד"א. לשם הכדורסל המודרני הולך בכל מקרה. אבל גם בידודים צריך לדעת ליצור ולשחק כמו שצריך.
MTA2311 כתב:הדרך היא בטח לא לספסל את גאודלוק, שכמו שראינו אתמול זה רק גורם לו לשחק אנוכי יותר.
אין גם בעיה עם בידודים ד"א. לשם הכדורסל המודרני הולך בכל מקרה. אבל גם בידודים צריך לדעת ליצור ולשחק כמו שצריך.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:הדרך היא בטח לא לספסל את גאודלוק, שכמו שראינו אתמול זה רק גורם לו לשחק אנוכי יותר.
אני זוכר את הקטע במשחק שראסקין שאל בשידור למה הדר הוריד את גאודלוק לספסל. באותו הרגע דווקא הייתה לי תשובה הגיונית, כי גאודלוק בדיוק קיבל עבירה שלישית, והליטאים חיפשו לשחק עליו. בסדר. אין עם זה שום בעיה. זה לא שהדר עשה לו סידרת חינוך בכוח. סתם ניהל את המשחק לפי המהלכים במגרש.
jol9 כתב:שועל כתב:ראיתי את המשחק שוב, משחק לא טוב של מכבי, בעיקר מהסיבה שהוא היה מאוד לא קבוצתי.
toja27 כתב:jol9 כתב:שועל כתב:ראיתי את המשחק שוב, משחק לא טוב של מכבי, בעיקר מהסיבה שהוא היה מאוד לא קבוצתי.
ואני כבר כתבתי לך שיהיה משחק של מי שממצמץ ראשון..
באופן כללי אני לא ראיתי שום סימנים של משחק אנוכי מצד שחקני מכבי חוץ מכמה פעמים שגאודלוק מסר את הכדור ורץ לצד השני לתפוס את הכדור של עצמו כדי לקלוע. סהכ גם הפעולות האישיות נעדו בזרם של המשחק. הרמת תיאום והחיבור עוד יתחזקו עם הזמן זה בטוח אבל זה לא אומר שיהיה לנו כדורסל של הספארס. אגב גם בעונת האליפות לא היה כדורסל בסגנון הטיקי טאקה.
MTA2311 כתב:את תאודוסיץ ודה קולו קל לאמן? את שאראס היה קל לאמן? וכו' (וזה בלי להיכנס לדוגמאות מהנבא)
שחקנים גדולים הם לא אנשים פשוטים. אם היה פה אובראדוביץ זה סיפור אחד, אבל גאודלוק חשוב לקבוצה הזאת פי אלף מאלף כמו רמי הדר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים