סוני ווימס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סוני ווימס

הודעהעל ידי שועל » 11 ינואר 2017, 01:20

לא יודע מאיפה רוני לוקח את הסכום הזה
דה קולו אגב מרוויח מליון וחצי
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 11 ינואר 2017, 01:20

חנו'ש כתב:חבר'ה, אתם סתם מדברים כאן על שמות ועל איפיונים של השחקנים כישרון, מחויבות, מוכח או לא.
זה כל כך לא האישיו כאן וכל כך לא הבעיה של המועדון שלנו.
לאורך השנים זכו ביורוליג כל מיני סוגי קבוצות. חלקן עשירות מפוצצות בכוכבים וחלקן קבוצות ללא כישרון עם המון מחויבות, חלקן הגנתיות וחלקן סופר התקפיות. חלקן מלאות שמות מפוצצים וחלקן מובלות על ידי כוכב אחד ועוד 11 פועלים זרים (רק 6 הגביעים של מכבי יכולים לכסות על חלק גדול מהרשימה).
אין שיטה אחת מנצחת בקטע הזה, אבל כן יש שיטות מאוד לא נכונות ומוכחות למה לא עושים וזה בדיוק מה שמכבי עושה כבר כמה שנים.

בואו נתחיל מזה שקבוצה זקוקה דבר ראשון לאדם אחד מוביל שיושב מול ההגה ויודע מה הוא עושה. בין אם זה מאמן או ג'נרל מנג'ר.
אבל אדם אחד שבונה את הקבוצה לפי השיטה שהוא מאמין בה, לפי האג'נדה שלו.
בואו נתחיל מזה שנסיים עונה עם אותו המאמן שמתחיל אותה והוא יהיה זה שיקבע איך הקבוצה שלו תיראה (אולי לאו דווקא ברמה הפרטנית של שמות אבל לפחות ברמת העיקרון הבסיסי). כמובן שאם לא יצליח תמיד אפשר להחליף בקיץ, אבל לתת לו לפחות את הצ'אנס האמיתי להוכיח את עצמו.
אתם באמת מצפים שהשחקנים שלנו ישחקו כמו קבוצה מאומנת עם מחויבות כשכל יומיים מחליפים להם מאמן? כשכל יומיים הם צריכים להתחיל לתרגל שיטות חדשות ומהלכים חדשים והיי אתם מרוויחים מיליון דולר למה אתם לא יודעים להיות יותר מתואמים?
קבוצה בחיים לא תשחק כקבוצה אם אין מישהו מאחורי ההגה שיוביל אותה.
קבוצה לא יכולה להיות מאוזנת ומורכבת נכון כשחמישים אגואים בונים אותה כל אחד מתוך האג'נדות שלו שכנראה שהצלחת הקבוצה אינה אחת מהן.

אז בואו נתחיל מהדברים הבסיסיים הללו לפני שמדברים כאן על שמות ספציפיים ועל מה הסיסטם הנכון לקבוצה מנצחת.

זה נכון מאוד. כתבתי לפני שהדבר הכי טוב שההנהלה יכולה לעשות זה למנות מאמן שהם מאמינים שמבין כדורסל יותר מהם ומאמינים בו(הצעתי הייתה טרינקיירי למשל) ולתת לו לבנות את הקבוצה.
כאן אני מדבר ברובד אחר של דברים וזה סוג השחקנים שהייתי רוצה לראות בקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 ינואר 2017, 01:21

ישנתי שנצ (שהיה יותר לכיוון ערב, אבל נניח) אז קיבלתי מוזה...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 ינואר 2017, 01:21

אוברייטד
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 11 ינואר 2017, 01:22

Holiday_Armadillo כתב:אוברייטד

:miller_erez:
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 11 ינואר 2017, 01:22

roy1000 כתב:
toja27 כתב:לארקין הוא רכז מצויין אבל הוא לא איזה שחקן סופר מוכשר בהתקפה. הוא נכס לקבוצה שלו כי הוא שחקן סופר קבוצתי ומחוייב בריבאונד ובהגנה ובכל lose ball על המגרש. גם האנגה כמה שאני אוהב אותו , הוא לא שחקן התקפה מוכשר אלא פשוט שחקן אנרגטי ואתלט וכנ"ל מחוייב. וויגטמן שחקן טוב מאוד אבל להערכתי הוא כזה כי הוא נמצא במקום שפורח ולכן גם הוא. תשים את ויגטמן במכבי העונה ואני בכלל לא בטוח שהוא היה נראה אותו דבר. בבואה וברניאני -שני השחקנים המוכשרים בסגל לא שיחקו מחצית המשחקים. בסופו של יום אתה מוצא שבאסקוניה הגיעה לאן שהגיעה לא בגלל איזה כישרון אלא בגלל hustle , מחויבות והגנה רצחנית. ועל זה אני מדבר .

אין אף שחקן במכבי עם כשרון הכדורסל של לרקין. אין לי מושג על מה אתה מדבר. בסקוניה היא אחת מקבוצות ההתקפה הטובות ביורוליג ולא בגלל "מחוייבות", "הגנה" או "ריבאונד". הם מחזיקים סגל סופר מגוון ומוכשר. הלוואי על מכבי רמה כזו של כישרון.

באיזו עמדה? גאודלוק לא שחקן מוכשר יותר מלארקין? מה עם כמות הכישרון שיש לויקטור ראד בידיים וברגליים? גם וימס נתן משחקים טובים ביורוליג. לא חושב שכמות הכישרון זאת הבעיה של מכבי העונה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 ינואר 2017, 01:25

תמונה
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 ינואר 2017, 01:26

חנו'ש כתב:

תמונה

shots fired
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 ינואר 2017, 01:29

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:

תמונה

shots fired

נשבר הזין כבר מה will they wont they הזה

כמו סיטקום מהניינטיז
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 11 ינואר 2017, 01:30

שועל כתב:לא יודע מאיפה רוני לוקח את הסכום הזה

ג'קסון מרוויח יותר ממיליון דולר, משהו כמו 1.2-1.3
לא יודע מאיפה הבאת את המספר של דה קולו
בקדנציה הראשונה שלו הוא הרוויח את הסכום הזה ביורו, עכשיו בכלל זה קפץ מן הסתם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 11 ינואר 2017, 01:44

rc4991 כתב:

ניב נדמה לי אמר את זה באחד השידורים.
כנראה שהחתימו את דה קולו על חוזה ל3 שנים ואז זה היה השווי שלו
בכל מקרה במיליון ג'קסון יהיה כאן
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי rc4991 » 11 ינואר 2017, 01:49

שועל כתב:
rc4991 כתב:

ניב נדמה לי אמר את זה באחד השידורים.
כנראה שהחתימו את דה קולו על חוזה ל3 שנים ואז זה היה השווי שלו
בכל מקרה במיליון ג'קסון יהיה כאן

לא הייתי מתייחס למילה שלו כקודש, אני בספק כמה רסקין באמת מבין בדברים האלה
יכול להיות שהוא יבוא במיליון ויכול להיות שיעדיף את ההצלחה הקבוצתית יל האישית אבל קודם שמכבי תיתן לדחקן כמוהו מיליון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 11 ינואר 2017, 02:01

toja27 כתב:באיזו עמדה? גאודלוק לא שחקן מוכשר יותר מלארקין? מה עם כמות הכישרון שיש לויקטור ראד בידיים וברגליים? גם וימס נתן משחקים טובים ביורוליג. לא חושב שכמות הכישרון זאת הבעיה של מכבי העונה.

לרקין זה שחקן שנבחר 18 בדראפט. גאודלוק סקורר טוב ממנו, אבל לארקין שחקן כדורסל יותר טוב מכל מה שיש למכבי בסגל. איזה כישרון יש לויקטור ראד? אפילו לא נבחר בדראפט. הכי סתם שחקן שיש. לא סתם הוא פה ב- 400 אלף דולר.

בלי להתווכח יותר מדי על הכישרון של מכבי, אין מה להשוות לכישרון שיש בבסקוניה שהוא טופ 3-4 ביורוליג.

עם הדוגמא של אוליפיאקוס אני מסכים הרבה יותר.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 11 ינואר 2017, 02:04

rc4991 כתב:לא הייתי מתייחס למילה שלו כקודש, אני בספק כמה רסקין באמת מבין בדברים האלה
יכול להיות שהוא יבוא במיליון ויכול להיות שיעדיף את ההצלחה הקבוצתית יל האישית אבל קודם שמכבי תיתן לדחקן כמוהו מיליון

אני לא מבין למה שמכבי לא תיתן לג'קסון מליון דולר? הוא שחקן מצויין בשני צידי המגרש. הדאגה היחידה איתו זה עניין הגיל ואם הוא לא נמצא בצד היורד של הקריירה.

ג'קסון של 2016-17 שווה מליון דולר בלי לחשוב פעמיים.
roy1000

הודעהעל ידי משה » 11 ינואר 2017, 02:38

roy1000 כתב:
toja27 כתב:באיזו עמדה? גאודלוק לא שחקן מוכשר יותר מלארקין? מה עם כמות הכישרון שיש לויקטור ראד בידיים וברגליים? גם וימס נתן משחקים טובים ביורוליג. לא חושב שכמות הכישרון זאת הבעיה של מכבי העונה.

לרקין זה שחקן שנבחר 18 בדראפט. גאודלוק סקורר טוב ממנו, אבל לארקין שחקן כדורסל יותר טוב מכל מה שיש למכבי בסגל. איזה כישרון יש לויקטור ראד? אפילו לא נבחר בדראפט. הכי סתם שחקן שיש. לא סתם הוא פה ב- 400 אלף דולר.

בלי להתווכח יותר מדי על הכישרון של מכבי, אין מה להשוות לכישרון שיש בבסקוניה שהוא טופ 3-4 ביורוליג.

בחירות דראפט לא אומרות כלום, בטח לא שחקן שנבחר 18 בדראפט (לשם השוואה אלכסנדר נבחר 6, זה אומר משהו?). הוא שחקן לא רע אבל הוא לא יותר טוב מגאודלוק ומווימס, לא בכישרון ולא ברזומה.
משה

הודעהעל ידי ShiriV » 11 ינואר 2017, 02:39

חנו'ש כתב:חבר'ה, אתם סתם מדברים כאן על שמות ועל איפיונים של השחקנים כישרון, מחויבות, מוכח או לא.
זה כל כך לא האישיו כאן וכל כך לא הבעיה של המועדון שלנו.
לאורך השנים זכו ביורוליג כל מיני סוגי קבוצות. חלקן עשירות מפוצצות בכוכבים וחלקן קבוצות ללא כישרון עם המון מחויבות, חלקן הגנתיות וחלקן סופר התקפיות. חלקן מלאות שמות מפוצצים וחלקן מובלות על ידי כוכב אחד ועוד 11 פועלים זרים (רק 6 הגביעים של מכבי יכולים לכסות על חלק גדול מהרשימה).
אין שיטה אחת מנצחת בקטע הזה, אבל כן יש שיטות מאוד לא נכונות ומוכחות למה לא עושים וזה בדיוק מה שמכבי עושה כבר כמה שנים.

בואו נתחיל מזה שקבוצה זקוקה דבר ראשון לאדם אחד מוביל שיושב מול ההגה ויודע מה הוא עושה. בין אם זה מאמן או ג'נרל מנג'ר.
אבל אדם אחד שבונה את הקבוצה לפי השיטה שהוא מאמין בה, לפי האג'נדה שלו.
בואו נתחיל מזה שנסיים עונה עם אותו המאמן שמתחיל אותה והוא יהיה זה שיקבע איך הקבוצה שלו תיראה (אולי לאו דווקא ברמה הפרטנית של שמות אבל לפחות ברמת העיקרון הבסיסי). כמובן שאם לא יצליח תמיד אפשר להחליף בקיץ, אבל לתת לו לפחות את הצ'אנס האמיתי להוכיח את עצמו.
אתם באמת מצפים שהשחקנים שלנו ישחקו כמו קבוצה מאומנת עם מחויבות כשכל יומיים מחליפים להם מאמן? כשכל יומיים הם צריכים להתחיל לתרגל שיטות חדשות ומהלכים חדשים והיי אתם מרוויחים מיליון דולר למה אתם לא יודעים להיות יותר מתואמים?
קבוצה בחיים לא תשחק כקבוצה אם אין מישהו מאחורי ההגה שיוביל אותה.
קבוצה לא יכולה להיות מאוזנת ומורכבת נכון כשחמישים אגואים בונים אותה כל אחד מתוך האג'נדות שלו שכנראה שהצלחת הקבוצה אינה אחת מהן.

אז בואו נתחיל מהדברים הבסיסיים הללו לפני שמדברים כאן על שמות ספציפיים ועל מה הסיסטם הנכון לקבוצה מנצחת.

וואו חני..
זה היה טוב
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי שועל » 11 ינואר 2017, 02:42

לארקין טוב יותר מגאודלוק בטח מווימס
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 11 ינואר 2017, 03:04

roy1000 כתב:

מסכים איתך שכשחקן בכללי לארקין טוב ממנו אבל דיברתי נטו על כישרון בהתקפה.
אני חושב שבאסקוניה הגיע למה שהגיע יותר בגלל החטיפה של בלאזיץ' , הגג של דיאופ והאנגה ,התנועה ללא הכדור של ווגיטמן וריבאונד של לארקין ומשם התקפה מתפרצת מאשר הפוסט אפ של שאנגליה, הזריקה מחצי מרחק של ברניאני והשלושה של בבואה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 11 ינואר 2017, 10:03

משה כתב:בחירות דראפט לא אומרות כלום, בטח לא שחקן שנבחר 18 בדראפט (לשם השוואה אלכסנדר נבחר 6, זה אומר משהו?). הוא שחקן לא רע אבל הוא לא יותר טוב מגאודלוק ומווימס, לא בכישרון ולא ברזומה.

בחירות דראפט הן לא מדד מושלם כמובן, אבל גם לא לגמרי חסרות משמעות.

לגבי לרקין - צר לי, אבל הוא שחקן הרבה יותר טוב מווימס וגאודלוק. אם למכבי היה אותו במקום אחד משני המוסקטרים, מצבנו היה טוב ויתר.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 11 ינואר 2017, 10:55

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:לא הייתי מתייחס למילה שלו כקודש, אני בספק כמה רסקין באמת מבין בדברים האלה

אני לא מבין למה שמכבי לא תיתן לג'קסון מליון דולר?
הוא שחקן מצויין בשני צידי המגרש. הדאגה היחידה איתו זה עניין הגיל ואם הוא לא נמצא בצד היורד של הקריירה.

ג'קסון של 2016-17 שווה מליון דולר בלי לחשוב פעמיים.

בוא נראה, אולי כי מדובר במכבי?
אותי אתה לא צריך לשכנע שהוא שווה את זה, אני מת עליו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים