המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:אסף וכרמל , הוא ממש לא היחיד שנפגע פה מהתגובות שלכם וזה שאתה מגיב על מה שהוא כתב "הזוי" לא הופך אותך לצודק .
זה בסדר שיש לך דעה מנוגדת לשלו אבל יש דרך להתבטא בלי לזלזל באחר, מה גם שהזלזול הזה לא הופך את הדעה שלך לנכונה יותר .
אסף וכרמל אפשר לדעת מה היה הכינוי שלכם בפורום הישן ?
משום מה יש לי הרגשה שעיקר הבעיה של הזלזול פה מגיע מהחברה החדשים פה בפורום ....
להזכירכם עד לפני חודשיים בערך היה פה משתמש "בעל הזבוב" שהתבטא בצורה מזלזת כלפי אחרים והוא לא פה היום . ואגב הוא גם לא היה בפורום הישן או שיש חשד מסויים שהוא היה שם עם כינויי אחר והורחק גם אז...
הפורום הזה נועד כדי להביע דעה , בין אם אם אנחנו מסכימים איתה או לא , גם אם לא מסכימים איתה אפשר להגיד את דעתך ההפוכה אבל לא לזלזל בדעה של השני , מה גם שאין פה נכון או לא נכון....
יש מספיק פורומים אחרים שאפשר לכתוב בהם בצורה מזלזלת כמו סל ניוז אבל פה תמיד היה סוג של כבוד אחד כלפי השני אפילו שהדעות מנוגדות לחלוטין (ויעיד שמואל...)
קובי כתב:עוד כתוב בישראל היום כי פרקינס עובר תוכנית התאוששות בלוס אנג'לס על חשבונה של מכבי, קצב ההתקדמות שלו מהיר וייתכן שבאיזור נובמבר-דצמבר הוא יהיה כשיר.
עוד מצויין, כי פרקינס צפוי לחזור לאימונים עם כדור בעוד כחודש וחצי.
בעיניי, כפי שציינתי בעבר, למכבי אסור בשום פנים ואופן לבנות על פרקינס לעונה הקרובה. זה יהיה הימור גדול מדיי, ואני חושב שמכבי חייבת להחתים גארד זר נוסף ומשמעותי לצידו של פארגו.
לגבי פארמר - עפ"י המצויין בישראל היום, מדובר על החתמה מיועדת עם סעיף יציאה בסיום השביתה. דובר על כך גם שביינום רצה את אותו הסעיף, ולכן מכביככל הנראה ירדה מהעניין, בשל ה"חור" שיווצר עם סיום השביתה.
באופן אישי, אינני מבין מה ההבדל בין פארמר לביינום בעניין החור בסיום השביתה.
מצד אחד, זה בהחלט "בונוס" יפה ומלהיב לאוהדים להביא שחקן כמו פארמר למדים הצהובים. מצד שני, בהנחה שהשביתה תסתיים וזה ישחק רק בשלב הראשון של העונה, עלול להיווצר מצב של פגיעה במרקם המקצועי של הקבוצה ושינויי היררכיה לקראת המאני טיים של העונה. לא דבר הכי בריא לקבוצה.
צריך לקחת את העניין בכובד ראש. אולי מי מראשי הקבוצה יודעים דברים לגבי חוסר הסיכויים לסיום השביתה ב-NBA והפלוס הגדול בהבאתו של פארמר, שיוכל לשחק גם על תקן ישראלי, כבר העונה. ואולי זהו מהלך שיווקי גרידא.
קובי כתב:אני נגד רוטציה שכזו, מהסיבה שכדורסל מציאותי איננו משחק מנג'ר במחשב.
זה לא שפרקינס, אחרי שנה ללא משחק, יוכל פתאום לתפוס תפקיד משמעותי של גארד זר בכיר במכבי, ועוד לקראת, או ממש במאני טיים של העונה.
פארמר, אם יגיע, צפוי לקחת חלק משמעותי בסגל. סביר להניח שההשלכות המקצועיות, ברגע שיעזוב את הקבוצה במידה והשביתה ב-NBA תסתיים, יהיו שליליות לקבוצה.
לכן, לטעמי, אם מכבי רוצה להביא את פארמר בכל אופן, FINE. אך לא על חשבון גארד זר משמעותי שיישאר כאן לאורך כל העונה בוודאות (לפחות חוזית).
yzafrir כתב:אם פארמר מגיע רק עד לסיום השביתה, אין לו בכלל טעם לבקש אזרחות וזה לא ממש ישנה אם יחשב כזר או ישראלי (רק לליגת קופל זה משנה) . דווקא מבחינת מס עדיף שיחשב כזר ולא כישראלי .
מבחינה מקצועית זה באמת טעות להחתים שחקן עד סוף השביתה ולא משנה אם זה ביינום , פארמר או קובי . השחקן שחסר עדיין הוא קריטי מידי כדי שמכבי יקחו הימור לגביו
לגבי פרקינס , כבר אמרתי כמה פעמים שאני חושב שצריך להחתים אותו לכמה שנים (כמובן בסכום הגיוני ולא מה שהוא דורש) בתקווה ששנה הבאה נוכל לקטוף את הפרות והעונה הזאת אם נקבל אותו לקראת סוף העונה זה יהיה בונוס אבל לא לבנות עליו כשחקן מפתח העונה ולהביא גארד אחר כרגע במקומו ...מקסימום לקראת סוף העונה יהיה לנו גארד זר נוסף שיקבל כמה דקות פה ושם כדי לחזור לעצמו...
yzafrir כתב:אם פארמר מגיע רק עד לסיום השביתה, אין לו בכלל טעם לבקש אזרחות וזה לא ממש ישנה אם יחשב כזר או ישראלי (רק לליגת קופל זה משנה) . דווקא מבחינת מס עדיף שיחשב כזר ולא כישראלי .
מבחינה מקצועית זה באמת טעות להחתים שחקן עד סוף השביתה ולא משנה אם זה ביינום , פארמר או קובי . השחקן שחסר עדיין הוא קריטי מידי כדי שמכבי יקחו הימור לגביו
לגבי פרקינס , כבר אמרתי כמה פעמים שאני חושב שצריך להחתים אותו לכמה שנים (כמובן בסכום הגיוני ולא מה שהוא דורש) בתקווה ששנה הבאה נוכל לקטוף את הפרות והעונה הזאת אם נקבל אותו לקראת סוף העונה זה יהיה בונוס אבל לא לבנות עליו כשחקן מפתח העונה ולהביא גארד אחר כרגע במקומו ...מקסימום לקראת סוף העונה יהיה לנו גארד זר נוסף שיקבל כמה דקות פה ושם כדי לחזור לעצמו...
aribari24 כתב:האם יש מצב שפרקינס ופארמר בעצם ישלימו אחד את השנה..
כלומר פארמר יישחק פה כנראה עד דצמבר.. ואז פרקינס יבוא במקומו
yzafrir כתב:הסיבה שכתבתי על פרקינס היא שכתוב בכתבה שקצב ההחלמה שלו מאוד מהיר ואכן יש סיכוי שהוא יחזור עוד העונה . הסיבה שאני חושב שהוא יכול לחזור לעצמו כמעט באופן מלא זה גם האופי (ואני אחזור על סיפורי האופי שלו כמה שאני רוצה ) וגם שהפציעה היא לא ברגל הדומיננטית שלו כך שבכל מקרה זו הרגל שלוקחת חלק קטן יותר בעומס גם מבחינת תנועה וגם מבחינת הניתור שלו .
יחד עם זאת אני לא חושב שמכבי צריכה להיכנס לאיזה הרפתקה כלכלית איתו אבל אם היא תשלם לו העונה 200K היא בהחלט לא תקרוס העונה וזה גם לא סכום שיפגע בהבאת גארד נוסף . שנה אחרי זה תיהיה כמובן מותנת ברמה שהוא יציג בסיום העונה ובמצבו הרפואי...
אותה פציעה עבר פייזר בזמנו רק שאצלו זה קרה ברגל הדומיננטית וגם הוא שחקן כבד פיזית ולכן הסכוי שלו להחלים היה נמוך בהרבה משל פרקינס ....
yzafrir כתב:קובי , אני מקווה שהתשובה שלי למעלה הסבירה יותר את כוונתי . בשום מקרה אני לא חושב שמכבי צריכה להחתים אותו על עיוור לתקופה ארוכה אלא שכל עונה תיהיה לקבוצה אופציה בלעדית להמשיך את החוזה בסכום שיוחלט מראש כך שאם הוא לא יחזור לעצמו אז הלך 200K ...ככל שמכבי יחכו אם ההחתמה שלו הם יוכלו להחתים אותו בסכום נמוך יותר כי הביקוש שלו לא גבוהה
yzafrir כתב:הסיבה שכתבתי על פרקינס היא שכתוב בכתבה שקצב ההחלמה שלו מאוד מהיר ואכן יש סיכוי שהוא יחזור עוד העונה . הסיבה שאני חושב שהוא יכול לחזור לעצמו כמעט באופן מלא זה גם האופי (ואני אחזור על סיפורי האופי שלו כמה שאני רוצה ) וגם שהפציעה היא לא ברגל הדומיננטית שלו כך שבכל מקרה זו הרגל שלוקחת חלק קטן יותר בעומס גם מבחינת תנועה וגם מבחינת הניתור שלו .
יחד עם זאת אני לא חושב שמכבי צריכה להיכנס לאיזה הרפתקה כלכלית איתו אבל אם היא תשלם לו העונה 200K היא בהחלט לא תקרוס העונה וזה גם לא סכום שיפגע בהבאת גארד נוסף . שנה אחרי זה תיהיה כמובן מותנת ברמה שהוא יציג בסיום העונה ובמצבו הרפואי...
אותה פציעה עבר פייזר בזמנו רק שאצלו זה קרה ברגל הדומיננטית וגם הוא שחקן כבד פיזית ולכן הסכוי שלו להחלים היה נמוך בהרבה משל פרקינס ....
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, גל גל ו־27 אורחים