אשכול המלפפונים: פאפא הגיע, כספי בדרך.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי ישלים את הפאזל?

הודעהעל ידי er79 » 02 אוגוסט 2011, 04:54

הבה נחזור לענייני מלפפונים. ג'ורדן פארמר שוב יוצא מבוידעם המלפפונים. ע"פ ישראל היום הוא במו"מ עם מכבי. אני עדיין לא רואה את זה קורה אלא אם כן הוא יתחייב לשנה. אם זה אכן יקרה, חיזוק הרבה יותר מוצלח מלוגאן, וגם יבוא על תקן ישראלי. אני בעד. עוד מצוין שם שפרקינס מחלים במהרה (אולי בכל זאת שווה למכבי לשמור עליו. אני עדיין בדעה שכדאי לשמור עליו).
er79

הודעהעל ידי Chen » 02 אוגוסט 2011, 05:02

מכבי אמרו שהם לא יביאו שחקן תחת חוזה שיחזור אחר כך. לדעתי אין שום מועמד רציני כרגע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי aribari24 » 02 אוגוסט 2011, 05:19

האם יש מצב שפרקינס ופארמר בעצם ישלימו אחד את השנה..
כלומר פארמר יישחק פה כנראה עד דצמבר.. ואז פרקינס יבוא במקומו
aribari24

הודעהעל ידי asafb96 » 02 אוגוסט 2011, 05:39

yzafrir כתב:אסף וכרמל , הוא ממש לא היחיד שנפגע פה מהתגובות שלכם וזה שאתה מגיב על מה שהוא כתב "הזוי" לא הופך אותך לצודק .
זה בסדר שיש לך דעה מנוגדת לשלו אבל יש דרך להתבטא בלי לזלזל באחר, מה גם שהזלזול הזה לא הופך את הדעה שלך לנכונה יותר .
אסף וכרמל אפשר לדעת מה היה הכינוי שלכם בפורום הישן ?
משום מה יש לי הרגשה שעיקר הבעיה של הזלזול פה מגיע מהחברה החדשים פה בפורום ....
להזכירכם עד לפני חודשיים בערך היה פה משתמש "בעל הזבוב" שהתבטא בצורה מזלזת כלפי אחרים והוא לא פה היום . ואגב הוא גם לא היה בפורום הישן או שיש חשד מסויים שהוא היה שם עם כינויי אחר והורחק גם אז...
הפורום הזה נועד כדי להביע דעה , בין אם אם אנחנו מסכימים איתה או לא , גם אם לא מסכימים איתה אפשר להגיד את דעתך ההפוכה אבל לא לזלזל בדעה של השני , מה גם שאין פה נכון או לא נכון....
יש מספיק פורומים אחרים שאפשר לכתוב בהם בצורה מזלזלת כמו סל ניוז אבל פה תמיד היה סוג של כבוד אחד כלפי השני אפילו שהדעות מנוגדות לחלוטין (ויעיד שמואל...)

אם הייתה טורח לקרוא איך זה התחיל, כן הייתה מבין שמה שהוא כתב זה הזוי, כמה שזה נשמע "מזלזל". הוא זה התחיל שעד לא מזמן הוא היה אחד המבקרים הגדולים נגד ההנהלה, הוא בכל ת'רד כתב "מה קורא עם הכסף? איפה מה שהבטיחו לנו", ושמח כאילו מכבי זכו ביורוליג כשפתחו את הת'רד הזה "מה עם הכסף שהובטח", אבל אחרי שהוא ראה שרוב חברי הפורום לא חושבים ככה, הוא פתאום כותב "אז מה אם יביאו שחקן זול?" אז מה אם יביאו שחקן ב400-500 אלף". על זה עוד לא הגבתי, אבל אחרי זה שאני רואה שאנשים, שהוא אחד מהם, אשכרה מתלוננים על זה שעוד לא הביאו שחקן עד עכשיו, שלא סיימו לבנות את הסגל, ושאין מלפפונים. הגבתי לו, בצורה ממש לא מזלזלת, עם כל כך הרבה הסברים למה הוא טועה, כי אנחנו אשכרה בתחילת אוגוסט (ואז זה היה סוף יולי), והסגל של מכבי הוא אחד הסגלים היותר קרובים לסגירה מאשר שאר הקבוצות הגדולות, אבל הוא בשלו, ואני התייאשתי. אחרי זה אני רואה שכרמל ממשיכה איתו בוויכוח, והעצבים קצת התחילו לעלות, אז כתבתי לה שתעזוב, הם במילא לא ישנו את דעתם, שימשיכו להתלונן, זה כמו לדבר לאוויר. חבל על העצבים. אם הוא לוקח את זה למקום אישי, הוא נעלב מדברים כאלה, ולא מבין שכשהוא כותב דיעה הוא חשוף לביקורת (שנכתבה מספר פעמים בצורה יפה מאוד), זה באמת בעיה שלו
בקשר לפורום הישן, לא הייתי בו. קראתי שם איזה חצי שנה, אבל לא הצלחתי משום מה להירשם.. בקשר לזה ש"החדשים הביאו את הזלזול", זה ממש שטויות, כי אני קראתי דברים הרבה הרבה יותר מגעילים שנאמרו למשתמשים כמו שמואל. אם תחזור ותקרא, תראה שהוא קיבל ים של הסברים, ותגובות בלי קללות, וגם אחרי ה"התייאשות", אני במקום להגיב לו, העדפתי שלא בגלל כל הקטע של הרגישות שלו, וסך הכל הגבתי לכרמל, שחבל על העצבים שלה. אז אל תגיד לי שזה חדש או משהו, כי התגובות פה הם בסדר גמור, וגם בפורום הישן היו תגובות הרבה יותר מזלזלות
אם זה ממש מציק לו, אני חושב שעדיף שיפתח ת'רד כזה, כי אנחנו סתם הורסים פה את הנושא..
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 02 אוגוסט 2011, 05:43, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי קובי » 02 אוגוסט 2011, 05:42

עוד כתוב בישראל היום כי פרקינס עובר תוכנית התאוששות בלוס אנג'לס על חשבונה של מכבי, קצב ההתקדמות שלו מהיר וייתכן שבאיזור נובמבר-דצמבר הוא יהיה כשיר.
עוד מצויין, כי פרקינס צפוי לחזור לאימונים עם כדור בעוד כחודש וחצי.

בעיניי, כפי שציינתי בעבר, למכבי אסור בשום פנים ואופן לבנות על פרקינס לעונה הקרובה. זה יהיה הימור גדול מדיי, ואני חושב שמכבי חייבת להחתים גארד זר נוסף ומשמעותי לצידו של פארגו.

לגבי פארמר - עפ"י המצויין בישראל היום, מדובר על החתמה מיועדת עם סעיף יציאה בסיום השביתה. דובר על כך גם שביינום רצה את אותו הסעיף, ולכן מכביככל הנראה ירדה מהעניין, בשל ה"חור" שיווצר עם סיום השביתה.

באופן אישי, אינני מבין מה ההבדל בין פארמר לביינום בעניין החור בסיום השביתה.
מצד אחד, זה בהחלט "בונוס" יפה ומלהיב לאוהדים להביא שחקן כמו פארמר למדים הצהובים. מצד שני, בהנחה שהשביתה תסתיים וזה ישחק רק בשלב הראשון של העונה, עלול להיווצר מצב של פגיעה במרקם המקצועי של הקבוצה ושינויי היררכיה לקראת המאני טיים של העונה. לא דבר הכי בריא לקבוצה.
צריך לקחת את העניין בכובד ראש. אולי מי מראשי הקבוצה יודעים דברים לגבי חוסר הסיכויים לסיום השביתה ב-NBA והפלוס הגדול בהבאתו של פארמר, שיוכל לשחק גם על תקן ישראלי, כבר העונה. ואולי זהו מהלך שיווקי גרידא.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי asafb96 » 02 אוגוסט 2011, 05:47

קובי כתב:עוד כתוב בישראל היום כי פרקינס עובר תוכנית התאוששות בלוס אנג'לס על חשבונה של מכבי, קצב ההתקדמות שלו מהיר וייתכן שבאיזור נובמבר-דצמבר הוא יהיה כשיר.
עוד מצויין, כי פרקינס צפוי לחזור לאימונים עם כדור בעוד כחודש וחצי.

בעיניי, כפי שציינתי בעבר, למכבי אסור בשום פנים ואופן לבנות על פרקינס לעונה הקרובה. זה יהיה הימור גדול מדיי, ואני חושב שמכבי חייבת להחתים גארד זר נוסף ומשמעותי לצידו של פארגו.

לגבי פארמר - עפ"י המצויין בישראל היום, מדובר על החתמה מיועדת עם סעיף יציאה בסיום השביתה. דובר על כך גם שביינום רצה את אותו הסעיף, ולכן מכביככל הנראה ירדה מהעניין, בשל ה"חור" שיווצר עם סיום השביתה.

באופן אישי, אינני מבין מה ההבדל בין פארמר לביינום בעניין החור בסיום השביתה.
מצד אחד, זה בהחלט "בונוס" יפה ומלהיב לאוהדים להביא שחקן כמו פארמר למדים הצהובים. מצד שני, בהנחה שהשביתה תסתיים וזה ישחק רק בשלב הראשון של העונה, עלול להיווצר מצב של פגיעה במרקם המקצועי של הקבוצה ושינויי היררכיה לקראת המאני טיים של העונה. לא דבר הכי בריא לקבוצה.
צריך לקחת את העניין בכובד ראש. אולי מי מראשי הקבוצה יודעים דברים לגבי חוסר הסיכויים לסיום השביתה ב-NBA והפלוס הגדול בהבאתו של פארמר, שיוכל לשחק גם על תקן ישראלי, כבר העונה. ואולי זהו מהלך שיווקי גרידא.

יכול מאוד ליהיות שמכבי בונה על איזה רוטציה של פארמר בתחילת העונה, ובסיום השביתה פרקינס כבר יהיה בסדר, וגם אם לא 100%, למכבי יש גיבוי לא רע בכלל בקוו האחורי.
אסור גם לשכוח שמכבי נפלה על חתיכת הגרלה מטורפת, שאם אכן חימקי תעלה מהמוקדמות, יש בבית 5 קבוצות מצוינות שמתמודדות על 4 מקומות+קבוצה פחות חזקה, אבל עם אולם בייתי אדיר שבהחלט יכולה לעשות צרות, ככה שפארמר יכול מאוד לעזור למכבי בשלב הבתים
מה גם שאם אני לא טועה, הוא מקבל הטבות מס כעולה חדש (וטיקי יכול לעזור לנו פה..)
asafb96

הודעהעל ידי קובי » 02 אוגוסט 2011, 05:57

אני נגד רוטציה שכזו, מהסיבה שכדורסל מציאותי איננו משחק מנג'ר במחשב.

זה לא שפרקינס, אחרי שנה ללא משחק, יוכל פתאום לתפוס תפקיד משמעותי של גארד זר בכיר במכבי, ועוד לקראת, או ממש במאני טיים של העונה.

פארמר, אם יגיע, צפוי לקחת חלק משמעותי בסגל. סביר להניח שההשלכות המקצועיות, ברגע שיעזוב את הקבוצה במידה והשביתה ב-NBA תסתיים, יהיו שליליות לקבוצה.

לכן, לטעמי, אם מכבי רוצה להביא את פארמר בכל אופן, FINE. אך לא על חשבון גארד זר משמעותי שיישאר כאן לאורך כל העונה בוודאות (לפחות חוזית).
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי asafb96 » 02 אוגוסט 2011, 06:12

קובי כתב:אני נגד רוטציה שכזו, מהסיבה שכדורסל מציאותי איננו משחק מנג'ר במחשב.

זה לא שפרקינס, אחרי שנה ללא משחק, יוכל פתאום לתפוס תפקיד משמעותי של גארד זר בכיר במכבי, ועוד לקראת, או ממש במאני טיים של העונה.

פארמר, אם יגיע, צפוי לקחת חלק משמעותי בסגל. סביר להניח שההשלכות המקצועיות, ברגע שיעזוב את הקבוצה במידה והשביתה ב-NBA תסתיים, יהיו שליליות לקבוצה.

לכן, לטעמי, אם מכבי רוצה להביא את פארמר בכל אופן, FINE. אך לא על חשבון גארד זר משמעותי שיישאר כאן לאורך כל העונה בוודאות (לפחות חוזית).

אני גם לא בעד זה, רק העלתי איזה אופציה שאולי מכבי שוקלת, כי פארמר יכול מאוד לעזור בשלב הבתים, אבל מה יקרה אחרי שהוא יחזור ופרקינס יחזור למגרשים זה בגדר תעלומה, עדיף שלא לקחת את הסיכון.. זה נשמע מעניין בתאוריה, אבל זה אכן מהלך רע בצורה מעשית
גם להביא את פארמר בנוסף לגארד זר נוסף זה מיותר, כי זה יוצר עודף שחקנים בסגל, סתם מיותר. מכבי צריכה להביא שחקן שיהיה ברור שהוא מסיים פה לפחות עונה אחת
asafb96

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 02 אוגוסט 2011, 06:15

לא יודע מה קרה לסגל , אתמול הם גם כתבו "אלופה, גליל גלבוע " החתימה את פרחי ... רק שמשהו יספר לו שגליל כבר חודשיים לא אולופה ....
טיקי חוזר

הודעהעל ידי yzafrir » 02 אוגוסט 2011, 06:16

אם פארמר מגיע רק עד לסיום השביתה, אין לו בכלל טעם לבקש אזרחות וזה לא ממש ישנה אם יחשב כזר או ישראלי (רק לליגת קופל זה משנה) . דווקא מבחינת מס עדיף שיחשב כזר ולא כישראלי .
מבחינה מקצועית זה באמת טעות להחתים שחקן עד סוף השביתה ולא משנה אם זה ביינום , פארמר או קובי . השחקן שחסר עדיין הוא קריטי מידי כדי שמכבי יקחו הימור לגביו

לגבי פרקינס , כבר אמרתי כמה פעמים שאני חושב שצריך להחתים אותו לכמה שנים (כמובן בסכום הגיוני ולא מה שהוא דורש) בתקווה ששנה הבאה נוכל לקטוף את הפרות והעונה הזאת אם נקבל אותו לקראת סוף העונה זה יהיה בונוס אבל לא לבנות עליו כשחקן מפתח העונה ולהביא גארד אחר כרגע במקומו ...מקסימום לקראת סוף העונה יהיה לנו גארד זר נוסף שיקבל כמה דקות פה ושם כדי לחזור לעצמו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 02 אוגוסט 2011, 06:26

yzafrir כתב:אם פארמר מגיע רק עד לסיום השביתה, אין לו בכלל טעם לבקש אזרחות וזה לא ממש ישנה אם יחשב כזר או ישראלי (רק לליגת קופל זה משנה) . דווקא מבחינת מס עדיף שיחשב כזר ולא כישראלי .
מבחינה מקצועית זה באמת טעות להחתים שחקן עד סוף השביתה ולא משנה אם זה ביינום , פארמר או קובי . השחקן שחסר עדיין הוא קריטי מידי כדי שמכבי יקחו הימור לגביו

לגבי פרקינס , כבר אמרתי כמה פעמים שאני חושב שצריך להחתים אותו לכמה שנים (כמובן בסכום הגיוני ולא מה שהוא דורש) בתקווה ששנה הבאה נוכל לקטוף את הפרות והעונה הזאת אם נקבל אותו לקראת סוף העונה זה יהיה בונוס אבל לא לבנות עליו כשחקן מפתח העונה ולהביא גארד אחר כרגע במקומו ...מקסימום לקראת סוף העונה יהיה לנו גארד זר נוסף שיקבל כמה דקות פה ושם כדי לחזור לעצמו...

האמת שזה דווקא כן משנה, כי אם אני לא טועה, כישראלי עולה חדש הוא יקבל הטבות מס (אני לא ממש מתמצא בזה, טיקי אולי יוכל לפרט..). בכל מקרה, זה אכן טעות, אבל בתיאוריה זה נשמע מפתה :)
בקשר לפרקינס, אני באמת חושב שזה מיותר, וביזבוז מיותר מאוד של כסף. למה להחתים אותו, לשלם לו שכר ושיקום העונה, בזמן שהוא לא ישחק, לפחות לא יהיה משמעותי העונה. וגם אם יחזור בעונה שאחריה, רוב הסיכויים שהוא ממש לא יחזור ליהיות מה שהיה, גם לא 80% (ואל תתחילו עם ספורי האופי שלו שיחזיר אותו ליהיות אותו שחקן..). לא יודע כמה חלק בקיאים בנושא, אבל פציעה של 2 רצועות+מיניסקוס לשחק שהיה בנוי על האתלטיות שלו כמו פרקינס, זה מכת מוות, פשוט ככה. אני לא רואה שום סיכוי שהוא יחזור ליהיות קרוב למה שהיה (וגם מה שהוא היה זה לא איזה משהו שצריך להילחם עליו עד זוב דם). סתם לשלם שכר לשחקן שהסיכויים שהוא יחזור ליהיות גארד משמעותי באירופה שואפים לאפס
asafb96

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 02 אוגוסט 2011, 06:33

בשכר כזה גבוה אין כל כך משמעות על הטבות מס כמדובר על נק' זיכוי שכל נק' זה כמה מאת שקלים . יחד עם זאת בגלל דרכון זר אולי כן קיימת אפשרות ששחקן יחשב זר 3 שנים מבחינת המיסוי . הכל תלוי ברו"ח . אלא של פדרמן לא רעים בכלל .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי קובי » 02 אוגוסט 2011, 06:46

yzafrir כתב:אם פארמר מגיע רק עד לסיום השביתה, אין לו בכלל טעם לבקש אזרחות וזה לא ממש ישנה אם יחשב כזר או ישראלי (רק לליגת קופל זה משנה) . דווקא מבחינת מס עדיף שיחשב כזר ולא כישראלי .

גם להחתים אותו לכמה עונות, וגם לא לבנות עליו ? אבסורד.

גם הדעה של להחתים שחקן שעתידו לוט בערפל לכמה עונות לא ברורה לי.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 02 אוגוסט 2011, 07:00

aribari24 כתב:האם יש מצב שפרקינס ופארמר בעצם ישלימו אחד את השנה..
כלומר פארמר יישחק פה כנראה עד דצמבר.. ואז פרקינס יבוא במקומו

ומה יקרה אם השביתה ב-NBA תסתיים באוקטובר? מכבי תשחק בשלב הבתים (שהשנה נראה קשה מתמיד) עם קו אחורי של פארגו, אוחיון ושאייר?
ומה יקרה אם פרקינס לא יחזור לעצמו העונה? בדצמבר יתחילו לחפש גארד חדש?
יש סיכונים שקבוצה רצינית, בוודאי כזו עם תקציב מוגבל כמו מכבי, לא יכולה לקחת על עצמה ואחד מהם הוא להחתים שחקן משמעותי שיכול לעזוב בכל עת. אם פארמר חותם לעונה מלאה זה כבר סיפור אחר לחלוטין ואז הייתי מקבל אותו כאן עם פרחים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 02 אוגוסט 2011, 07:15

הסיבה שכתבתי על פרקינס היא שכתוב בכתבה שקצב ההחלמה שלו מאוד מהיר ואכן יש סיכוי שהוא יחזור עוד העונה . הסיבה שאני חושב שהוא יכול לחזור לעצמו כמעט באופן מלא זה גם האופי (ואני אחזור על סיפורי האופי שלו כמה שאני רוצה ) וגם שהפציעה היא לא ברגל הדומיננטית שלו כך שבכל מקרה זו הרגל שלוקחת חלק קטן יותר בעומס גם מבחינת תנועה וגם מבחינת הניתור שלו .
יחד עם זאת אני לא חושב שמכבי צריכה להיכנס לאיזה הרפתקה כלכלית איתו אבל אם היא תשלם לו העונה 200K היא בהחלט לא תקרוס העונה וזה גם לא סכום שיפגע בהבאת גארד נוסף . שנה אחרי זה תיהיה כמובן מותנת ברמה שהוא יציג בסיום העונה ובמצבו הרפואי...
אותה פציעה עבר פייזר בזמנו רק שאצלו זה קרה ברגל הדומיננטית וגם הוא שחקן כבד פיזית ולכן הסכוי שלו להחלים היה נמוך בהרבה משל פרקינס ....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 02 אוגוסט 2011, 07:19

yzafrir כתב:הסיבה שכתבתי על פרקינס היא שכתוב בכתבה שקצב ההחלמה שלו מאוד מהיר ואכן יש סיכוי שהוא יחזור עוד העונה . הסיבה שאני חושב שהוא יכול לחזור לעצמו כמעט באופן מלא זה גם האופי (ואני אחזור על סיפורי האופי שלו כמה שאני רוצה ) וגם שהפציעה היא לא ברגל הדומיננטית שלו כך שבכל מקרה זו הרגל שלוקחת חלק קטן יותר בעומס גם מבחינת תנועה וגם מבחינת הניתור שלו .
יחד עם זאת אני לא חושב שמכבי צריכה להיכנס לאיזה הרפתקה כלכלית איתו אבל אם היא תשלם לו העונה 200K היא בהחלט לא תקרוס העונה וזה גם לא סכום שיפגע בהבאת גארד נוסף . שנה אחרי זה תיהיה כמובן מותנת ברמה שהוא יציג בסיום העונה ובמצבו הרפואי...
אותה פציעה עבר פייזר בזמנו רק שאצלו זה קרה ברגל הדומיננטית וגם הוא שחקן כבד פיזית ולכן הסכוי שלו להחלים היה נמוך בהרבה משל פרקינס ....

עם דבר אחד אני מסכים - אם פרקינס יחזור לכושר שלו מלפני הפצעה הוא עדיף על כל גארד אחד שיכול להגיע לכאן.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 02 אוגוסט 2011, 07:27

קובי , אני מקווה שהתשובה שלי למעלה הסבירה יותר את כוונתי . בשום מקרה אני לא חושב שמכבי צריכה להחתים אותו על עיוור לתקופה ארוכה אלא שכל עונה תיהיה לקבוצה אופציה בלעדית להמשיך את החוזה בסכום שיוחלט מראש כך שאם הוא לא יחזור לעצמו אז הלך 200K ...ככל שמכבי יחכו אם ההחתמה שלו הם יוכלו להחתים אותו בסכום נמוך יותר כי הביקוש שלו לא גבוהה
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 02 אוגוסט 2011, 07:31

yzafrir כתב:קובי , אני מקווה שהתשובה שלי למעלה הסבירה יותר את כוונתי . בשום מקרה אני לא חושב שמכבי צריכה להחתים אותו על עיוור לתקופה ארוכה אלא שכל עונה תיהיה לקבוצה אופציה בלעדית להמשיך את החוזה בסכום שיוחלט מראש כך שאם הוא לא יחזור לעצמו אז הלך 200K ...ככל שמכבי יחכו אם ההחתמה שלו הם יוכלו להחתים אותו בסכום נמוך יותר כי הביקוש שלו לא גבוהה

לא בטוח, כי אם הוא יראה חזרה לכושר טוב יהיה קשה מאוד למכבי להשאיר אותו.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 02 אוגוסט 2011, 08:05

yzafrir כתב:הסיבה שכתבתי על פרקינס היא שכתוב בכתבה שקצב ההחלמה שלו מאוד מהיר ואכן יש סיכוי שהוא יחזור עוד העונה . הסיבה שאני חושב שהוא יכול לחזור לעצמו כמעט באופן מלא זה גם האופי (ואני אחזור על סיפורי האופי שלו כמה שאני רוצה ) וגם שהפציעה היא לא ברגל הדומיננטית שלו כך שבכל מקרה זו הרגל שלוקחת חלק קטן יותר בעומס גם מבחינת תנועה וגם מבחינת הניתור שלו .

אז מה אם אומרים שהוא מחלים מהר, הוא לא נגע בכדור ולא רץ כבר הרבה זמן, ועד שיחזור יקח לו ים של זמן כדי לחזור לכושר משחק
סיפור האופי זה קשקוש. אין שום קשר. שוב, אני לא יודע כמה אתה בקיא בנושא של מבנה גוף של אתלט, אבל אני יכול לומר לך שפציעה כמו שהוא עבר, שזה 2 רצועות ומיניסקוס, זה דבר שבוודאות, ב100%, הוא לא יחזור ליהיות מה שהיה, תרצה או לא. וגם ממש לא מעניין אותי מה כתב זוטר כזה או אחר כתב על "הרגל החזקה", כי ממה שדוע לי, רצים עם 2 רגליים.
במקרה הטוב הוא יחזור ליהיות 70-80% (וגם זה עם הרבה מאוד מזל), ואני ממש לא חושב שמכבי צריכה להילחם בשביל זה. שהוא היה 100%, הוא היה שחקן נחמד וטוב, אבל לא שחקן שמכבי צריכה להפוך עולמות בשבילו. עכשיו, אחרי שהוא נפצע, ואף אחד לא יודע איך יחזור (וסבירות לא קטנה שהוא יחוזר ליהיות גם 50% ממה שהיה), זה פשוט סתם מיותר.
נכון, ה200K (שממש, אבל ממש רחוק הדרישות המוגזמות שלו) לא יפילו את מכבי, אבל 200K פה, 300K שם, ולמכבי אין כסף וכולם בוכים שלא מחתימים שחקנים במיליון דולר.. זה סתם הרפתקאה מיותרת
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 02 אוגוסט 2011, 08:41

בכלל לא מובן לי מה ההבדל בין פארמר לגארד זר אחר?בגלל שהוא יהודי עזיבתו לא תפגע במכבי?
כל עזיבה של שחקן בכיר בקבוצה תפגע בה ולא משנה אם זה ביינום או פארמר
יכול להיות(למרות שזה נראה לי ממש לא אפשרי)שבנוסף לגארד הזר יחתימו את פארמר?(ואז כשהוא ילך העזיבה שלו תהיה פחות משמעותית)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, גל גל ו־27 אורחים