15 יוני 2017, 19:51
my man כתב:אחדשיודע כתב:my man כתב:פיני חי ונושם את המשחק. זה לא משהו שמאבדים עם השנים. שים אותו על הספסל ותקבל כדורסל איכותי מרהיב ומהנה.
רק שיתנו לו לעבוד.יפה.
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:פיני חי ונושם את המשחק. זה לא משהו שמאבדים עם השנים. שים אותו על הספסל ותקבל כדורסל איכותי מרהיב ומהנה.
רק שיתנו לו לעבוד.
לאShiriV כתב:my man כתב:פיני חי ונושם את המשחק. זה לא משהו שמאבדים עם השנים. שים אותו על הספסל ותקבל כדורסל איכותי מרהיב ומהנה.
רק שיתנו לו לעבוד.
לפחות אחד הבין..
15 יוני 2017, 19:53
ShiriV כתב:my man כתב:אחדשיודע כתב:my man כתב:פיני חי ונושם את המשחק. זה לא משהו שמאבדים עם השנים. שים אותו על הספסל ותקבל כדורסל איכותי מרהיב ומהנה.
רק שיתנו לו לעבוד.יפה.
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:פיני חי ונושם את המשחק. זה לא משהו שמאבדים עם השנים. שים אותו על הספסל ותקבל כדורסל איכותי מרהיב ומהנה.
רק שיתנו לו לעבוד.
לאShiriV כתב:my man כתב:פיני חי ונושם את המשחק. זה לא משהו שמאבדים עם השנים. שים אותו על הספסל ותקבל כדורסל איכותי מרהיב ומהנה.
רק שיתנו לו לעבוד.
לפחות אחד הבין..
אתה רומז שאחדשיודע הוא סוג של אל בשר ודם ורק אנחנו פשוטי העם צריכים להירקב בגיהנום?
15 יוני 2017, 19:55
my man כתב:ShiriV כתב:my man כתב:אחדשיודע כתב:my man כתב:פיני חי ונושם את המשחק. זה לא משהו שמאבדים עם השנים. שים אותו על הספסל ותקבל כדורסל איכותי מרהיב ומהנה.
רק שיתנו לו לעבוד.יפה.
רק שיתנו לו לעבוד.
רק שיתנו לו לעבוד.
לפחות אחד הבין..
אתה רומז שאחדשיודע הוא סוג של אל בשר ודם ורק אנחנו פשוטי העם צריכים להירקב בגיהנום?
אממ..תראי..
סה"כ נראה לי שאני מתחיל לקרוא לו בשמו הפרטי..אחד..
15 יוני 2017, 19:59
15 יוני 2017, 20:01
ShiriV כתב:my man כתב:ShiriV כתב:my man כתב:אחדשיודע כתב:יפה.
Holiday_Armadillo כתב:לאShiriV כתב:
לפחות אחד הבין..
אממ..תראי..
סה"כ נראה לי שאני מתחיל לקרוא לו בשמו הפרטי..אחד..
אחד ש-יודע, כמו טל בן-חיים..
אהבתי
15 יוני 2017, 20:02
15 יוני 2017, 20:03
my man כתב:אגב, גלעד 55- אכזבת..
15 יוני 2017, 20:03
my man כתב:גורמים במכבי ת"א: "נתן לנו להבין שזה סגור, ויתרנו על מאמנים ושחקנים"
הוא האשם והם המסכנים..
אני רק רוצה לדעת על איזה שחקנים ויתרו שם? על איזה מאמנים?
#נחזור_רקובים
15 יוני 2017, 20:05
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:גורמים במכבי ת"א: "נתן לנו להבין שזה סגור, ויתרנו על מאמנים ושחקנים"
הוא האשם והם המסכנים..
#נחזור_רקובים
מכינים את הכישלון של העונה הבאה על סירוב של מאמן בחודש יוני
15 יוני 2017, 20:10
my man כתב:גורמים במכבי ת"א: "נתן לנו להבין שזה סגור, ויתרנו על מאמנים ושחקנים"
הוא האשם והם המסכנים..
#נחזור_רקובים
15 יוני 2017, 20:10
15 יוני 2017, 20:14
15 יוני 2017, 20:17
ankram כתב:יש הרבה סרקאזם בפורום. ושלא תבינו לא נכון, אני מת על סרקאזם וסרקסטי בעצמי, אבל גילוי נאות?
כואב לי , כואב לי ורע לי, בחלומות הכי גרועים שלי לא הרגשתי כל כך חסר אונים בהקשר של מכבי.
40 שנה שהם איתי, למען ההגינות אומר שרק שנה אחת מתוכם הייתי מנוי, פשוט אוהד כורסא, כמו הרבה. היו לי שנים רעות שנים טובות , שנים מדהימות, אבל מעולם לא עונות כאלו, מעולם לא היה שבר כזה.
ידעתי שגם אם יש עונה לא טובה הבאה אחריה תהיה טובה יותר, תמיד המחר יהיה טוב יותר.
וגם שעשו שגיאות, ושגיאות קשות, וצוות מקצועי רע ומאמן דפוק ושחקנים קקה, רציתי שינצחו,רציתי שאיך שהוא מכבי שלי תחזור, שההיכל שוב ינצח, רציתי שמילר יסתום את הפה לכל אלו שהעדיפו את סימפסון, רציתי שגל מקל ייתן הופעה, רציתי שדווין יחזור למה שהיה פעם, רציתי ששיבק יעשה קסם.
כן רציתי, וקיוויתי. ולמרות הרציונל וההיסטוריה רציתי את האליפות הזאת. אפילו שלא מגיע לנו. אפילו שזה לא נכון רציונאלית.
רציתי.
ושוב התאכזבתי. ושוב צוחקים עלינו. ושוב הסארקאזם הזה. הוא מצחיק קצת , אבל עובר הזמן וזה כבר לא מצחיק וזה כבר מעצבן וזה כואב וזה פאקינג דיכאון.
דיכאון. נאחס. נדודי שינה. הכל טפל. כוסאמו 3 שנים של פאקינג מדבר.
הקיצר. יש למישהו ציפרלקס?
מוכן להסתפק במילות עידוד. אני לא יודע אם אשרוד עוד אליפות של הפועל ירושליים, זה עלול להגמר רע מאד.
15 יוני 2017, 20:17
15 יוני 2017, 20:18
15 יוני 2017, 20:24
ankram כתב:יש הרבה סרקאזם בפורום. ושלא תבינו לא נכון, אני מת על סרקאזם וסרקסטי בעצמי, אבל גילוי נאות?
כואב לי , כואב לי ורע לי, בחלומות הכי גרועים שלי לא הרגשתי כל כך חסר אונים בהקשר של מכבי.
40 שנה שהם איתי, למען ההגינות אומר שרק שנה אחת מתוכם הייתי מנוי, פשוט אוהד כורסא, כמו הרבה. היו לי שנים רעות שנים טובות , שנים מדהימות, אבל מעולם לא עונות כאלו, מעולם לא היה שבר כזה.
ידעתי שגם אם יש עונה לא טובה הבאה אחריה תהיה טובה יותר, תמיד המחר יהיה טוב יותר.
וגם שעשו שגיאות, ושגיאות קשות, וצוות מקצועי רע ומאמן דפוק ושחקנים קקה, רציתי שינצחו,רציתי שאיך שהוא מכבי שלי תחזור, שההיכל שוב ינצח, רציתי שמילר יסתום את הפה לכל אלו שהעדיפו את סימפסון, רציתי שגל מקל ייתן הופעה, רציתי שדווין יחזור למה שהיה פעם, רציתי ששיבק יעשה קסם.
כן רציתי, וקיוויתי. ולמרות הרציונל וההיסטוריה רציתי את האליפות הזאת. אפילו שלא מגיע לנו. אפילו שזה לא נכון רציונאלית.
רציתי.
ושוב התאכזבתי. ושוב צוחקים עלינו. ושוב הסארקאזם הזה. הוא מצחיק קצת , אבל עובר הזמן וזה כבר לא מצחיק וזה כבר מעצבן וזה כואב וזה פאקינג דיכאון.
מוכן להסתפק במילות עידוד. אני לא יודע אם אשרוד עוד אליפות של הפועל ירושליים, זה עלול להגמר רע מאד.
15 יוני 2017, 20:28
רציתי.
15 יוני 2017, 20:29
rc4991 כתב:ימות המשיח, אורי ציני ואנשים לוקחים אותו ברצינות
15 יוני 2017, 20:33
ShiriV כתב:my man כתב:גורמים במכבי ת"א: "נתן לנו להבין שזה סגור, ויתרנו על מאמנים ושחקנים"
הוא האשם והם המסכנים..
#נחזור_רקובים
תגובה ביזיונית (של הגורמים)..
זה יכול אולי לומר משהו על הגעת ספאחיה..
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
15 יוני 2017, 20:36