אחדשיודע כתב:אבדיה וזוסמן הם אחלה, אבל אנחנו מדברים על שני פרוספקטים שצצים להם בישראל פעם בדור (ויש הבדל של 3 שנים בניהם). ובגלל זה גם נתתי כדוגמה את הנבחרת שממול, שם אין אפילו שחקן אחד מתחת ל-1.88. אני לא אומר שהגארדים הישראליים הננסים לא יכולים להצליח (אני בטוח שכן), אלא שהתקרה שלהם נמוכה יותר והאתגר שלהם גדול יותר. זה לא משהו שאפשר להתווכח עליו.
מה שמפריע לי הוא שלא עושים מספיק כדי לגייס/לאתר חבר'ה צעירים עם פוטנציאל התפתחותי. שמעתי בחיי על יותר מידי חבר'ה בגובה 1.90+ שלא שיחקו מעולם כדורסל במסגרת קבוצתית, וזה לא משהו שבישראל יכולים וצריכים להרשות לעצמם. המאמנים והסקאוטים בישראל צריכים להסתכל על הפוטנציאל ההתפתחותי (בדגש על העניין הפיזי) ולא רק הכישורים העכשוויים של השחקן. את זה לא עושים מספיק.
רוינה, עם כל הכבוד לחיגית הסמול בול, יצטרך לעבוד קשה מאוד כדי להצליח מעבר לליגת הפח. מחזיק לו אצבעות בכל אופן.
אני יודע שלנבחרת ישראל חסרים פורוורדים טובים, חסרים רכזים טובים (לא אכפת לי אם אנדרסייזד), וחסר גבוה אתלטי שילך לריבאונד וישמור.
האוול ושגב לא הרבה יותר גבוהים מרוינה. האגרסיביות שהוא הביא בטורניר הזה נראית כמו משהו שאנחנו יכולים לקוות לראות בבוגרים.
נקווה שלא יתמסמסו לנו הילדים האלה, כי נראה שמעל הכל- האופי שם פצצה.