המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
נכון. זה לא שהוא התאמן ושיחק בקבוצת פלייאוף NBA השנה..בשלות כתב:כן אבל גם אם הוא יחתום , לכו תדעו באיזה כושר הוא יחזור
Assaf M כתב:במכבי מחכים פשוט שירד לו המחיר. גם הוא וגם דילייני התחילו עם דרישות של 2 מיליון דולר והם ירדו ככל שהסיכוי שלהם למצוא חוזה מובטח בנ.ב.א יפחת. אני מעריך שיקחו לפחות עוד 10-14 יום עד שיקבלו החלטה סופית. חוזה עם אופציית יציאה לנבא. במכבי לא מוכנים. כתבתי את זה בהודעה הגדולה לפני שבועיים, הוא היעד מספר 1 אבל גם אז הצדדים היו רחוקים מאוד מסיכום.
החציל האצטקי כתב:Assaf M כתב:במכבי מחכים פשוט שירד לו המחיר. גם הוא וגם דילייני התחילו עם דרישות של 2 מיליון דולר והם ירדו ככל שהסיכוי שלהם למצוא חוזה מובטח בנ.ב.א יפחת. אני מעריך שיקחו לפחות עוד 10-14 יום עד שיקבלו החלטה סופית. חוזה עם אופציית יציאה לנבא. במכבי לא מוכנים. כתבתי את זה בהודעה הגדולה לפני שבועיים, הוא היעד מספר 1 אבל גם אז הצדדים היו רחוקים מאוד מסיכום.
הימור שלי: הוא לא ישחק במכבי.
מילאנו תציע יותר כסף ויותר איכות.
אני מניח שמסינה מכוון לטריו של ג׳יימס-וונאמייקר-צ׳אצ׳ו.
כסף יש להם. השאלה היא כמה כדורים הם יצטרכובשלות כתב:החציל האצטקי כתב:Assaf M כתב:במכבי מחכים פשוט שירד לו המחיר. גם הוא וגם דילייני התחילו עם דרישות של 2 מיליון דולר והם ירדו ככל שהסיכוי שלהם למצוא חוזה מובטח בנ.ב.א יפחת. אני מעריך שיקחו לפחות עוד 10-14 יום עד שיקבלו החלטה סופית. חוזה עם אופציית יציאה לנבא. במכבי לא מוכנים. כתבתי את זה בהודעה הגדולה לפני שבועיים, הוא היעד מספר 1 אבל גם אז הצדדים היו רחוקים מאוד מסיכום.
הימור שלי: הוא לא ישחק במכבי.
מילאנו תציע יותר כסף ויותר איכות.
אני מניח שמסינה מכוון לטריו של ג׳יימס-וונאמייקר-צ׳אצ׳ו.
ואו כמה כסף הם יצטרכו
Assaf M כתב:במכבי מחכים פשוט שירד לו המחיר. גם הוא וגם דילייני התחילו עם דרישות של 2 מיליון דולר והם ירדו ככל שהסיכוי שלהם למצוא חוזה מובטח בנ.ב.א יפחת. אני מעריך שיקחו לפחות עוד 10-14 יום עד שיקבלו החלטה סופית. חוזה עם אופציית יציאה לנבא. במכבי לא מוכנים. כתבתי את זה בהודעה הגדולה לפני שבועיים, הוא היעד מספר 1 אבל גם אז הצדדים היו רחוקים מאוד מסיכום.
felix_r כתב:Assaf M כתב:במכבי מחכים פשוט שירד לו המחיר. גם הוא וגם דילייני התחילו עם דרישות של 2 מיליון דולר והם ירדו ככל שהסיכוי שלהם למצוא חוזה מובטח בנ.ב.א יפחת. אני מעריך שיקחו לפחות עוד 10-14 יום עד שיקבלו החלטה סופית. חוזה עם אופציית יציאה לנבא. במכבי לא מוכנים. כתבתי את זה בהודעה הגדולה לפני שבועיים, הוא היעד מספר 1 אבל גם אז הצדדים היו רחוקים מאוד מסיכום.
עכשיו כשצסקא במו"מ עם דילייני, המחיר שלו לא ירד בשקל
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:Assaf M כתב:במכבי מחכים פשוט שירד לו המחיר. גם הוא וגם דילייני התחילו עם דרישות של 2 מיליון דולר והם ירדו ככל שהסיכוי שלהם למצוא חוזה מובטח בנ.ב.א יפחת. אני מעריך שיקחו לפחות עוד 10-14 יום עד שיקבלו החלטה סופית. חוזה עם אופציית יציאה לנבא. במכבי לא מוכנים. כתבתי את זה בהודעה הגדולה לפני שבועיים, הוא היעד מספר 1 אבל גם אז הצדדים היו רחוקים מאוד מסיכום.
עכשיו כשצסקא במו"מ עם דילייני, המחיר שלו לא ירד בשקל
אתה חושב שיקחו גם את דילייני וגם את תאודוסיץ׳?
cifkcv כתב:שיציעו לוונמייקר אותה הצעה 'שהציעו' לסלוקאס, בעיניי הוא הרבה יותר מתאים לנו. שחקן שיכול להיות בינגו לקו האחורי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], where is the love?, עידן ו־17 אורחים