המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
EulGam05 כתב:כסקורר פורד מעולם לא היה יעיל במיוחד, ה-TS% הממוצע שלו בקריירה הוא 50% (52% השנה) שזה די נמוך בהתחשב בכך שהממוצע בליגה הוא בד"כ בסביבות 54.5%. לשם השוואה ה-TS% של פרמאר העונה הוא 60% - אחד הגבוהים בליגה. הסיבה לכך היא שפורד לא זורק הרבה מבחוץ ולא הולך מספיק לקו - שני אלמנטים שמשפרים משמעותית את היעילות כסקורר (שחקנים כמו קורבר למשל תמיד יעילים מאד מבחינת סקורינג כי רוב הזריקות שלהם הן מבחוץ).
מבחינת מדד יעילות כללי (PER) פורד בשיאו (20.3) אכן היה יותר יעיל מפרמאר (18.4) בעיקר הודות לכך שתמיד היה לו חוש טוב יותר לאסיסטים מאשר פרמאר.
Holiday_Armadillo כתב:עם איך שהלפרין(לא עובר 4 נקודות למשחק)ולאנדסברג(איירבול מהשלוש)משחקים בחודשיים האחרונים הייתי מביאה את בן-שימול לפני שניהם..
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:עם איך שהלפרין(לא עובר 4 נקודות למשחק)ולאנדסברג(איירבול מהשלוש)משחקים בחודשיים האחרונים הייתי מביאה את בן-שימול לפני שניהם..
אני כל הזמן אומר שלאנדסברג בלגאניסט רציני מאוד. בלאט לא יסבול את השטויות שלו
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:עם איך שהלפרין(לא עובר 4 נקודות למשחק)ולאנדסברג(איירבול מהשלוש)משחקים בחודשיים האחרונים הייתי מביאה את בן-שימול לפני שניהם..
ביום שריי אלן עושה איירבול מהשלוש אני חושבת שזה מזכיר לכולנו שאנחנו אנושיים
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:עם איך שהלפרין(לא עובר 4 נקודות למשחק)ולאנדסברג(איירבול מהשלוש)משחקים בחודשיים האחרונים הייתי מביאה את בן-שימול לפני שניהם..
ביום שריי אלן עושה איירבול מהשלוש אני חושבת שזה מזכיר לכולנו שאנחנו אנושיים
זה לא קשור לאייר-בול זה או אחר. לבחור יש כשרון, אבל הראש שלו ממש לא במקום
חנו'ש כתב:אני עם פליקס בעניין הזה.
משהו בלאנדסברג לא נראה לי.
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:אני עם פליקס בעניין הזה.
שלא תבינו לא נכון,גם אני לא אוהבת את זה שכולם מכתירים את לאנדסברג כדבר בטוח וכשאומרים שהוא הימור אז רושמים בזילזול:''אוקיי,הוא ''הימור'' ''..אני בכלל לא בטוחה שייצא ממנו משהו במכבי אבל אני אומרת שאי אפשר לדעת אם הראש שלו יכול להסתדר או לא כי עד היום הוא לא קיבל הזדמנות להיות בקבוצה שהיא לא שכונה מהלכת..
חנו'ש כתב:אני עם פליקס בעניין הזה.
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:אני עם פליקס בעניין הזה.
שלא תבינו לא נכון,גם אני לא אוהבת את זה שכולם מכתירים את לאנדסברג כדבר בטוח וכשאומרים שהוא הימור אז רושמים בזילזול:''אוקיי,הוא ''הימור'' ''..אני בכלל לא בטוחה שייצא ממנו משהו במכבי אבל אני אומרת שאי אפשר לדעת אם הראש שלו יכול להסתדר או לא כי עד היום הוא לא קיבל הזדמנות להיות בקבוצה שהיא לא שכונה מהלכת..
יכול להיות, אבל כמו שגם אסף טוען הרבה, אותו עדיף להשאיר לסוף ולראות כמה כסף יישאר, לא לבנות עליו את הקבוצה.
felix_r כתב:חנו'ש כתב:אני עם פליקס בעניין הזה.
בואי נתחתן?
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אני עם פליקס בעניין הזה.
בואי נתחתן?
![]()
אני רק לא בטוחה איך אשתך תקבל את זה....
חנו'ש כתב:אז מה זה אומר על כל הנשואים שמסתובבים ביננו??
felix_r כתב:חנו'ש כתב:אז מה זה אומר על כל הנשואים שמסתובבים ביננו??
משתמטים מעבודות הבית ומעמיסים את הכל על האישה
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אז מה זה אומר על כל הנשואים שמסתובבים ביננו??
משתמטים מעבודות הבית ומעמיסים את הכל על האישה
אם זה בשביל הפורום אז זו בהחלט למען מטרה נעלה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים