פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
03 נובמבר 2012, 02:41
יופי של ניצחון של הניקס אבל העניין הוא המשכיות..זה עדיין בגדר הלא נודע
יוסטון מנצחת את אטלנטה 109-102
הארדן עם משחק של 45 נקודות במדי יוסטון
לין עם 21 נקודות, 10 ריבאונדים ו-7 אסיסטים
אסיק עם 0 נקודות אבל 19 ריבאונדים(איזה משחק הזוי בשבילו חחח)
מרכוס מוריס עם 17 נקודות ו-5 ריבאונדים
יוסטון עם רוטציה של 9 שחקנים בלבד במשחק הזה
אני מזמן טענתי שאם אוקלהומה צריכה לעשות טריד על מישהו מהשלישייה(דוראנט,ווסטברוק,הארדן)היא צריכה להעיף את ווסטברוק..הם לא יגיעו איתו לכלום
03 נובמבר 2012, 08:21
רוי אני אוהב שאתה מעווט את המציאות כדי להוציא את הקבוצה שלך קבוצת על..
כמו שכבר אמרו פריג׳יוני את פניני לא עובר בכדרור..
לקרוא ללברון רך זאת בדיחה, האיש בולדוזר של 120+ קילוגרמים על 203 ס״מ, קבוע כל שנה בחמישיית הגנה..
אגב הגארדן שאתה מתאר זה הגארדן של לפני שנולדתי..
03 נובמבר 2012, 09:27
LIAV10 כתב:רוי אני אוהב שאתה מעווט את המציאות כדי להוציא את הקבוצה שלך קבוצת על..
לקרוא ללברון רך זאת בדיחה, האיש בולדוזר של 120+ קילוגרמים על 203 ס״מ, קבוע כל שנה בחמישיית הגנה..
הניקס רחוקים מלהיות קבוצת על, בטח שבהרכב החסר שלהם. פרג'יוני היה מצויין לאורך כל משחקי ההכנה.
לברון הוא שחקן רך מנטלית. תמיד היה, והגארדן זה האולם ב- NBA.
בשורה התחתונה, 20 הפרש מדברים בעד עצמם, וזה ביום קליעה חלש של מלו.
03 נובמבר 2012, 09:32
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:רוי אני אוהב שאתה מעווט את המציאות כדי להוציא את הקבוצה שלך קבוצת על..
הניקס רחוקים מלהיות קבוצת על, בטח שבהרכב החסר שלהם. פרג'יוני היה מצויין לאורך כל משחקי ההכנה.
כן, אבל בדומה למה שאמרת אחרי המשחק של מכבי מול מאלאגה - לא כל יום הניקס יקלעו 19 מ-36 מה-3.
03 נובמבר 2012, 09:37
הלייקרס כבר 0 - 3. גלי נאש אמנם, אבל דווייט נראה קטסטרופה (בעיקר בהגנה). הקבוצה שחשבו שהולכת לטייל לאליפות נראית כמו שום דבר.
נערך לאחרונה על ידי
roy1000 בתאריך 03 נובמבר 2012, 09:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
03 נובמבר 2012, 09:38
אשיק, הטורקי של יוסטון, עשה 0 נקודות + 19 כ"ח ! ואו!
03 נובמבר 2012, 09:44
EulGam05 כתב:roy1000 כתב:LIAV10 כתב:רוי אני אוהב שאתה מעווט את המציאות כדי להוציא את הקבוצה שלך קבוצת על..
כן, אבל בדומה למה שאמרת אחרי המשחק של מכבי מול מאלאגה - לא כל יום הניקס יקלעו 19 מ-36 מה-3.
רוב השלשות היו פתוחות לחלוטין. אלו אחוזים רגילים לחלוטין בשביל נובאק. פלטון שבר את ה- trap של מיאמי והוציא כדורים נפלא.
בלי קשר, הניקס בהרכב הזה הם קבוצה שתסתמך בעיקר על הגנה. הם ממש לא שיחקו איזה משחק גדול אתמול.
המשחק את מול גם חשף את החולשות של מיאמי - זו עדיין קבוצה של 3 שחקנים וחבורה של נגרים. ריי אלן הוא חור הגנתי עצום ופלטון/JR ניטרלו אותו התקפית. אם אתה נותן ללברון לשחק כמה שהוא רוצה באחד על אחד ולא עוזב את השאר, הם קבוצה שאפשר לנצח.
03 נובמבר 2012, 09:56
roy1000 כתב:EulGam05 כתב:roy1000 כתב:LIAV10 כתב:רוי אני אוהב שאתה מעווט את המציאות כדי להוציא את הקבוצה שלך קבוצת על..
רוב השלשות היו פתוחות לחלוטין. אלו אחוזים רגילים לחלוטין בשביל נובאק. פלטון שבר את ה- trap של מיאמי והוציא כדורים נפלא.
בלי קשר, הניקס בהרכב הזה הם קבוצה שתסתמך בעיקר על הגנה. הם ממש לא שיחקו איזה משחק גדול אתמול.
המשחק את מול גם חשף את החולשות של מיאמי - זו עדיין קבוצה של 3 שחקנים וחבורה של נגרים. ריי אלן הוא חור הגנתי עצום ופלטון/JR ניטרלו אותו התקפית. אם אתה נותן ללברון לשחק כמה שהוא רוצה באחד על אחד ולא עוזב את השאר, הם קבוצה שאפשר לנצח.
גם רוב השלשות של מכבי מול מאלאגה היו חופשיות והיא אפילו לא קלעה באיזשהו אחוז או כמות אסטרונומיים (רק 9 מ-19) ועדיין זה לא הפריע לך לציין את עניין השלשות אחרי המשחק...
בכל מקרה, מבחינתי שמיאמי תפסיד את כל המשחקים שלה עד סוף העונה, אכפת לי מהם עוד פחות משלשמעון מזרחי אכפת מהפועל ת"א. רק שללמוד משהו ממשחק אחד לצד זה או אחר כשקבוצה אחת קולעת באחוזים פסיכיים לחלוטין מבחוץ (היו חסרות לניקס 2 שלשות בשביל להשוות את שיא כל הזמנים) והקבוצה השניה היא האלופה הנוכחית שלא בדיוק עשתה שינויים מרחיקי לכת בקיץ זה מעט יומרני מדי, כנ"ל אגב עם הלייקרס שנראים רע מאד בינתיים.
03 נובמבר 2012, 10:38
EulGam05 כתב:גם רוב השלשות של מכבי מול מאלאגה היו חופשיות והיא אפילו לא קלעה באיזשהו אחוז או כמות אסטרונומיים (רק 9 מ-19) ועדיין זה לא הפריע לך לציין את עניין השלשות אחרי המשחק...
בכל מקרה, מבחינתי שמיאמי תפסיד את כל המשחקים שלה עד סוף העונה, אכפת לי מהם עוד פחות משלשמעון מזרחי אכפת מהפועל ת"א. רק שללמוד משהו ממשחק אחד לצד זה או אחר כשקבוצה אחת קולעת באחוזים פסיכיים לחלוטין מבחוץ (היו חסרות לניקס 2 שלשות בשביל להשוות את שיא כל הזמנים) והקבוצה השניה היא האלופה הנוכחית שלא בדיוק עשתה שינויים מרחיקי לכת בקיץ זה מעט יומרני מדי, כנ"ל אגב עם הלייקרס שנראים רע מאד בינתיים.
אני לא מסכים שהשלשות מול מאלגה היו חופשיות, אבל זה לא משנה. אני רק יכול להגיד לך שזה היה יום קליעה רגיל לחלוטין לסיטב נובאק. אלו האחוזים הרגילים שלו ואין בזה שום דבר מיוחד.
לגבי מיאמי - בגלל שהם זכו באליפות, אנשים שכחו שהם נגררו למשחק שביעי מול בוסטון הזקנה והפצועה, וכמעט הודחו ע"י אינדיאנה. זה לא הבולס של שנות ה- 90. מיאמי זו קבוצה שאפשר לנצח. הם הופכים יותר ויותר לקליבלנד של לברון.
לגבי הלייקרס - בכל הבלאגן נשכחה העובדה שקובי נותן משחקים מפלצתיים - 30 נקודות למשחק ב - 60% מהשדה.
03 נובמבר 2012, 12:21
רק לפי דעתי מקום 10 היה צריך להיות בטופ 3?
03 נובמבר 2012, 12:52
רוי, הדיבורים על לברון כשחקן רך מנטלית אחרי האליפות והאולימפיאדה(שבה האמריקאים הלכו אליו כל פעם שהיו צריכים סל במהלך מכריע) הם כל כך 2011. האמת שלדבר על מיאמי כקבוצה רכה, אחרי שהיא הייתה האלופה היחידה בעשור וחצי האחרונים שחזרה מפיגור בשלוש סדרות פלייאוף הם בדיחה עוד יותר גדולה. אבל בסדר. אתה אוהב את הכובעים שאתה אוכל עם הרבה מלח או בלי?
03 נובמבר 2012, 13:07
שחף כתב:רוי, הדיבורים על לברון כשחקן רך מנטלית אחרי האליפות והאולימפיאדה(שבה האמריקאים הלכו אליו כל פעם שהיו צריכים סל במהלך מכריע) הם כל כך 2011. האמת שלדבר על מיאמי כקבוצה רכה, אחרי שהיא הייתה האלופה היחידה בעשור וחצי האחרונים שחזרה מפיגור בשלוש סדרות פלייאוף הם בדיחה עוד יותר גדולה. אבל בסדר. אתה אוהב את הכובעים שאתה אוכל עם הרבה מלח או בלי?
מיאמי היא קבוצה רכה וכשמשחקים מולם הגנה פיזית הם מתקפלים. להזכיר לך מה קרה ללברון מול דאלאס לפני שנה וחצי? אז כן, הם אספו את השחקן הכי טוב בליגה, את אחד משני הגארדים הכי טובים בליגה ואת אחת הפורוורדים הטובים בליגה והצליחו לזכות באליפות אחת אחרי שנגררו לסדרה של 7 משחקים מול הסלטיקס הזקנים בלי בראדלי. אפשר לנצח את מיאמי. הניקס של שנות ה- 90 היו מנגבים את הריצפה עם הקבוצה הזו.
נערך לאחרונה על ידי
roy1000 בתאריך 03 נובמבר 2012, 15:06, נערך 2 פעמים בסך הכל.
03 נובמבר 2012, 13:45
חבל שהניקס של שנות ה-90 לא משחקים היום..
עובדתית מיאמי הקבוצה הכי טובה בשנה שחלפה, מאז הם רק התחזקו..
הכוכבים עדיין בהילוך שני והחלוקת נקודות יותר שקולה, ככל שהעונה תעבור, הרוטציה תתקצר, הכדורים יהיו יותר בידיים של וויד ולברון והרצון יעלה..
אתה בינתיים תתפלל שסוף סוף תעברו את הסיבוב הראשון..
03 נובמבר 2012, 15:04
LIAV10 כתב:חבל שהניקס של שנות ה-90 לא משחקים היום..
עובדתית מיאמי הקבוצה הכי טובה בשנה שחלפה, מאז הם רק התחזקו..
הכוכבים עדיין בהילוך שני והחלוקת נקודות יותר שקולה, ככל שהעונה תעבור, הרוטציה תתקצר, הכדורים יהיו יותר בידיים של וויד ולברון והרצון יעלה..
אתה בינתיים תתפלל שסוף סוף תעברו את הסיבוב הראשון..
אני לא חושב שמיאמי התחזקו בכלל. ההגנה שלהם נחלשה, אבל מה שאני בא להגיד זה שזו לא קבוצת על כמו הבולס של שנות ה- 90 או הלייקרס של תחילת העשור הקודם. אפשר לנצח אותם.
לגבי הניקס - אני חושב שזו קבוצה הרבה יותר טובה מהעונה שעברה. פלטון בכושר מצויין והוא שידרוג גדול לעומת לין. פלטון שומר מצויין ויודע לשבור הגנות לוחצות כמו של מיאמי. המפלצת התלת-ראשית בעמדת הרכז ען פלטון-קיד-פרג'יוני הביאה הנעת כדור מצויינת. יש לקבוצה עומק עצום וכששומפרט ואמרה יחזרו, הם יוכלו לעשות דברים יפים.
אני חושב שאם הניקס יצליחו להישאר בריאים הם יעברו את הסיבוב הראשון. בכךל מקרה, הניקס סוף סוף חוזרים להיות קבוצה הגנתית, אחרי 20 שנה שהם בכלל לא ניסו. זה הכדורסל של ניו יורק.
03 נובמבר 2012, 15:32
הבולס של ת'יבודו לא שיחקו מול מיאמי הגנה אגרסיבית? ולא הפסידו? בסדרה מול בוסטון חסר למיאמי איזה שחקן לא חשוב בשם כריס בוש. מיאמי נראית כרגע כמו הפייבוריטית לאליפות(רוב ה-GMים בליגה חושבים ככה). לגבי הניקס, הם אולי יעברו סיבוב. מה לעשות שכדורסל של שלשות לא כל כך עובד בפלייאוף. תשאל את מייק ד'אנטוני. בעוד 6-7 שנים הסדרה מול דאלאס תיזכר כמו שזוכרים את הסדרה של קובי מול טיישון פרינס ודטרויט ב-2004- סדרה גרועה של שחקן גדול.
03 נובמבר 2012, 15:40
סה"כ לניקס סיכוי טוב לעבור סיבוב ראשון בפלייאוף אא"כ הם יהיו פצועים או שהקבוצה לא תתחבר בכלל. באופן כללי, המכשול הכי קשה אולי לקבוצות במקומות 1-4 במזרח בסיבוב הראשון בפלייאוף יכול להיות דווקא שיקאגו (אם תישאר בריאה) שכנראה תיאבק על כניסה לפלייאוף רוב העונה אבל תתחזק ב-רוז לאחר האול-סטאר (גם אם הוא יהיה רק ב-60% מהיכולת שלו זה עדיין חיזוק).
03 נובמבר 2012, 16:08
שחף כתב:הבולס של ת'יבודו לא שיחקו מול מיאמי הגנה אגרסיבית? ולא הפסידו? בסדרה מול בוסטון חסר למיאמי איזה שחקן לא חשוב בשם כריס בוש. מיאמי נראית כרגע כמו הפייבוריטית לאליפות(רוב ה-GMים בליגה חושבים ככה). לגבי הניקס, הם אולי יעברו סיבוב. מה לעשות שכדורסל של שלשות לא כל כך עובד בפלייאוף. תשאל את מייק ד'אנטוני. בעוד 6-7 שנים הסדרה מול דאלאס תיזכר כמו שזוכרים את הסדרה של קובי מול טיישון פרינס ודטרויט ב-2004- סדרה גרועה של שחקן גדול.
הבולס שיחקו הגנה טובה, אבל ההתקפה שלהם לא הייתה מספיק טובה. הם הצליחו להעלים את ווייד ובוש. מיאמי היא ללא ספק הפייבורטית לזכות בתואר, אבל היא לא בלתי מנוצחת.
אני לא חושב שהניקס (פרט לנובאק) הם קבוצה של שלשות, אבל ההתקפה שלהם ללא אמארה לא מספיק טובה בשביל להתמודד באמת בפלייאוף. מה שכן, אני מצפה שההגנה של הניקס תהיה בין 3 הטובות בליגה השנה.
03 נובמבר 2012, 16:15
EulGam05 כתב:סה"כ לניקס סיכוי טוב לעבור סיבוב ראשון בפלייאוף אא"כ הם יהיו פצועים או שהקבוצה לא תתחבר בכלל. באופן כללי, המכשול הכי קשה אולי לקבוצות במקומות 1-4 במזרח בסיבוב הראשון בפלייאוף יכול להיות דווקא שיקאגו (אם תישאר בריאה) שכנראה תיאבק על כניסה לפלייאוף רוב העונה אבל תתחזק ב-רוז לאחר האול-סטאר (גם אם הוא יהיה רק ב-60% מהיכולת שלו זה עדיין חיזוק).
הייתי רוצה לראות את שיקגו מול קבוצה בינונית+ בשביל להבין אם הם הולכים להיאבק על משהו השנה או שהם הולכים לוותר בשביל לקבל בחירת דראפט גבוהה שתעזור להם בעתיד.