נבחרת ישראל במוקדמות היורובאסקט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: נבחרת ישראל במוקדמות היורובאסקט

הודעהעל ידי felix_r » 05 ספטמבר 2012, 19:36

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:ראיתי לפני כמה זמן שיש לו 5 אסיסטים ולפני דקה הוא מסר עוד אחד, יש לו יותר מחמישה אסיסטים, לא?

לא לפי האתר של פיב''א

הכדור האחרון לא היה אמור ללכת מכספי לליאור?
אם לא..בשביל זה לקחת פסק זמן? בשביל האין-תרגיל הזה?

זה הדאווין של כספי, עזבי... :thumbdown
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 ספטמבר 2012, 19:38

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:ראיתי לפני כמה זמן שיש לו 5 אסיסטים ולפני דקה הוא מסר עוד אחד, יש לו יותר מחמישה אסיסטים, לא?

לא לפי האתר של פיב''א

הכדור האחרון לא היה אמור ללכת מכספי לליאור?
אם לא..בשביל זה לקחת פסק זמן? בשביל האין-תרגיל הזה?

זה הדאווין של כספי, עזבי... :thumbdown

כששמעתי את פסק הזמן ולפי הבנתי הכדור האחרון היה אמור ללכת מכספי לליאור(אני אומרת ''לפי הבנתי'' כי אולי לא שמעתי טוב)אמרתי שאין מצב שזה יגיע אליו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 ספטמבר 2012, 19:42

קשה להאשים את ההגנה של כספי כיחיד, בינינו אולי שחקן אחד שניים מקסימום שיחקו הגנה בטורניר, זה פשוט חוסר הגנה קבוצתית בראשותו של מאמן סגנית אלופת הליגה ההולנדית בכדורסל..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 05 ספטמבר 2012, 19:42

סוג של שעמומון, אבל העיקר שניצחנו.

כספי ואליהו פשוט נהדרים. לא זוכר צמד שחקנים כ"כ איכותי בנבחרת כבר הרבה זמן. חבל שאין לנו שחקן כמוהם גם בקו האחורי וחבל שגם המאמן של הנבחרת הוא להיט גדול.
בכל אופן, לשניים האילו מגיע הרבה קרדיט, פשוט שחקנים מצויינים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל מקל » 05 ספטמבר 2012, 20:07

Holiday_Armadillo כתב:
גל מקל כתב:תודה לאל הגרמנים כנראה מנצחים !!!(נשמע רע).

במשחק הכי חשוב היום גרמניה מובילה על בולגריה 10 נק ,40 שניות לסיום.

לא טוב שאזארביגאן ניצחו, אבל אני מאמין שהגרמנים ינצחו גם אותם.

אם אוסטריה תנצח את הונגריה (כרגע מובילים) אז שתיהן לא עולות בטוח (4 הפסדים ו יחס גרוע).

חייבים לנצח !!! יש אפשרות ריאלית לעלות ממקום שלישי.

קיינר-מדלי בכלל שיחק בקמפיין הזה?

לא ברור לי מה איתו, יש לאזארים 2 אמריקאים מתאזרחים טובים, כולל ג'סי קרול המעולה ,לדעתי הקלע הטוב באירופה ,ולא ראיתי את מדלי בכלל על הלוח.

בכל מקרה חדשות טובות לנבחרת ,אוסטריה מנצחת את הונגריה.

ויש את השלישית הגרועה בטורניר. עכשיו צריך רק לקוות שאזארביג'אן תפסיד בגרמניה.

גם הטורקים מגעילים בטורניר (הפסידו לאיטליה בבית ויסיימו גם שלישים, אבל יש להם את פורטוגל שהם חלשים בטורניר הזה.)

חבל אם אזארביג'אן היו מפסידים לשבדיה, היינו עולים כבר היום.

נצטרך לחכות ליום שלישי, גרמניה-אזארביג'אן. (אלא אם שבדיה תפסיד ביום שבת בבית לגרמניה, או טורכיה בפורטוגל מה שלא כל כך סביר,הלוואי)
גל מקל

הודעהעל ידי felix_r » 05 ספטמבר 2012, 20:40

גל מקל כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אם אוסטריה תנצח את הונגריה (כרגע מובילים) אז שתיהן לא עולות בטוח (4 הפסדים ו יחס גרוע).

לא ברור לי מה איתו, יש לאזארים 2 אמריקאים מתאזרחים טובים, כולל ג'סי קרול המעולה ,לדעתי הקלע הטוב באירופה ,ולא ראיתי את מדלי בכלל על הלוח.

גם הטורקים מגעילים בטורניר (הפסידו לאיטליה בבית ויסיימו גם שלישים, אבל יש להם את פורטוגל שהם חלשים בטורניר הזה.)

נצטרך לחכות ליום שלישי, גרמניה-אזארביג'אן. (אלא אם שבדיה תפסיד ביום שבת בבית לגרמניה, או טורכיה בפורטוגל מה שלא כל כך סביר,הלוואי)

מי סיפר לך את זה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל מקל » 05 ספטמבר 2012, 21:57

felix_r כתב:
גל מקל כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מי סיפר לך את זה?

מה ז"א מי סיפר??

אם אזארביג'אן הייתה מפסידה , אז השלישית בבית ב'. אזארביג'אן או בולגריה, היו בוודאות עם 4 הפסדים, ויחס סלים גרוע משלנו משמעותית.

וביחד עם השלישית הגרועה בבית c , הן לא היו מעפילות.

בספורט 5 המטומטמים כבר יומיים כותבים שאנחנו צריכים לקוות לנצחון של אזארביג'אן על שבדיה (הם אפילו כתבו להתפלל... :grin ), בעוד שזה בדיוק הפוך.

הפסד של אזארביג'אן והיינו "חוגגים" היום עליה כמעט בטוחה. (בהנחה שלא נובס 30-40 הפרש בסרביה).
גל מקל

הודעהעל ידי felix_r » 05 ספטמבר 2012, 22:03

אתה לא יכול לדעת לגבי יחס הסלים כי בולגריה צריכה עוד לשחק נגד לוקסימבורג, ושם כל הפרש אפשרי, מבין?

ככה שלא בטוח אם ספורט5 צודקים, אבל בטוח שלא הינו חוגגים עליה גם במקרה של נצחון שבדי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל מקל » 05 ספטמבר 2012, 22:36

felix_r כתב:אתה לא יכול לדעת לגבי יחס הסלים כי בולגריה צריכה עוד לשחק נגד לוקסימבורג, ושם כל הפרש אפשרי, מבין?

ככה שלא בטוח אם ספורט5 צודקים, אבל בטוח שלא הינו חוגגים עליה גם במקרה של נצחון שבדי

ההבדלים ביחס הסלים בינינו לבין הבולגרים גדולים מאד. אני לוקח בחשבון ניצחון שלהם ב-50 נק על לוכסמבורג,

ובמקרה כזה נצטרך להפסיד לסרביה בכ-30 נק הפרש.

כרגע לבולגרים יחס שלילי (פחות מ-1). ולנו יחס של כ-1.14 (וזה אחרי המחיקה של המשחק עם סלובקיה).

לי בכל אופן זה מספיק בשביל "לחגוג", אם האזארים היו מפסידים, מה עוד שלאזארים יש משחק אחרון בגרמניה שבו גם אם היו מנצחים, זה בטח לא היה בהפרש 30+
גל מקל

הודעהעל ידי EulGam05 » 06 ספטמבר 2012, 02:19

עכשיו גם צריך לקוות שהגרמנים ינצחו לפחות אחד משני המשחקים הנותרים. הבעיה היא שעבור היריבות שלהם (אזרבייז'ן ושבדיה) אלו משחקים על העליה ליורובאסקט (מי שמנצחת תסיים במאזן 5-3 ותעלה בכל מקרה, בין אם מהמקום השני או השלישי) ועבור הגרמנים המשחקים האלה לא קובעים שום דבר, הם כבר הבטיחו את המקום הראשון. חבל שהשבדים לא ניצחו כי ניצחון שלהם והיינו עם רגל וחצי ביורובאסקט (רק ניצחון בהפרש אסטרונומי של הבולגרים על לוקסמבורג ותבוסה שלנו בהפרש ניכר לסרבים היו מונעים זאת).
יש עוד תקווה מבית E שבו הבלגים משחקים בבית מול הפינים, הפסד של הבלגים וגם להם יהיה מאזן 4-4 עם כי יש להם עוד משחק מול האלבנים ששם כל הפרש ייתכן.
אותו סיפור בבית F במשחק הביתי של הטורקים מול הצ'כים אבל לטורקים יהיה קצת יותר קשה להגיע ליחס הסלים הדרוש במקרה של הפסד.
EulGam05

הודעהעל ידי ankram » 06 ספטמבר 2012, 03:39

לא ראיתי את המשחק , הבנתי שהקפטן שוב ניפק משחק שיא , נכון?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי גל מקל » 06 ספטמבר 2012, 05:45

ankram כתב:לא ראיתי את המשחק , הבנתי שהקפטן שוב ניפק משחק שיא , נכון?

מה זה משחק שיא............

יש שמועות שהוא בקרוב יקבל העלאה בדרגה למייג'ור .....

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7% ... 7%92%D7%94)

(ואני עוד אוהב אותו :eek )
גל מקל

הודעהעל ידי yzafrir » 06 ספטמבר 2012, 06:04

מאוד אהבתי את התאום בין טיוס לשחקני הנבחרת ובכלל הוא הרשים אותי מאוד עד עכשיו .
הוא מאוד יעיל , וגם אם הוא לא כלכך מגוון בהתקפה הוא נייד מאוד ויודע למצוא את עצמו פנוי למסירה . הוא גם ריבאונדר לא רע בכלל .
לי אין ספק שלתת לו 250K שווה הרבה יותר מלתת לג'יימס 500K כשגם בברוטו ג'יימס יקר הרבה יותר בגלל במס . אין ספק שכסנטר שלישי הוא היה יכול לתרום אפילו כמה דקות טובות ביורוליג....

למרות הביקורות של כמה פה כלפי הלפרין , אני דווקא אוהב את המשחק שלו בטורניר הזה , הוא גורם מאזן בנבחרת ומשחק מאוד אחראי . הניהול משחק שלו מצויין .
הוא מאוד מזכיר לי את איידסון במכבי שלפעמים נראה שהוא פאסיבי מידיי אבל הוא הופך את אלו שלידו לטובים יותר .

אוחיון היה חלש אתמול ועשה המון טעויות , די הזכיר את יוגב של תחילת העונה במכבי....מעניין כמה זמן הוא יוכל למשוך את הכושר הטוב שאיפיין אותו בחודשים האחרונים , האם זה הסוף ?
אליהו ממשיך להראות שהוא שחקן התקפה מצויין אבל היום הוא זייף קצת בהגנה (כמו כולם....)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Sabonis » 07 ספטמבר 2012, 12:31

איזו בדיחה:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.3408.128955.html

מגוחך שבטורניר עלייה לאליפות אירופה המאמנים (וכולם בעצם) לא מודעים לשיטת החישוב עד למחזור המכריע.
אומנם גם ככה הפרש הסלים של ישראל היה מקנה לה יתרון על נבחרות שיסיימו במאזן 4-4, אבל מאחר והחישוב הוא של יחס נצחונות-הפסדים הוא חסר משמעות.
בקיצור, סיכויי הנבחרת אפילו השתפרו (אם כי לא באופן דרמטי).
Sabonis

הודעהעל ידי rc4991 » 07 ספטמבר 2012, 14:18

Sabonis כתב:איזו בדיחה:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.3408.128955.html

מגוחך שבטורניר עלייה לאליפות אירופה המאמנים (וכולם בעצם) לא מודעים לשיטת החישוב עד למחזור המכריע.
אומנם גם ככה הפרש הסלים של ישראל היה מקנה לה יתרון על נבחרות שיסיימו במאזן 4-4, אבל מאחר והחישוב הוא של יחס נצחונות-הפסדים הוא חסר משמעות.
בקיצור, סיכויי הנבחרת אפילו השתפרו (אם כי לא באופן דרמטי).

רק שלא יגידו בסוף שהנבחרת רשמה הישג כשהבטיחה את מקומה באליפות מחזור אחד לפני הסיום :grin
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 ספטמבר 2012, 14:45

אני מקווה שיקרו שני דברים - שהנבחרת תעלה, ושיעשו שם ריענון חזק מאוד בצוות המקצועי.

מבחינתי יש 3 אופציות הכי טובות לאימון הנבחרת - צביקה, פיני ודייויד. אם לא יהיה ניתן לשכנע אף אחד מהם (ואולי הסיכוי הכי גבוה הוא דווקא עם פיני), אז דן שמיר.
דווקא כעוזרים, לא הייתי מחפש מאמנים טובים, אלא עוזרי מאמנים טובים. לא כל מאמן טוב, מתאים גם להיות עוזר מאמן, ובכל אופן, לא ברור לי למה מאמן נבחרת, צריך
2 עוזרים.

עוד דבר שהלוואי ויקרה (והוא לא יקרה כמובן), הוא לרווח קצת את העונה הסדירה, ולדחוף באמצע את משחקי המוקדמות של הנבחרת, כמו בכדורגל.
השחקנים נמצאים בכושר טוב, ויגיעו בשמחה לקמפיין. זה עדיף על קמפיינים קיציים, שהורגים להם את החופש. החסרון הוא כמובן שלא יהיו שחקני NBA, אבל אני
לוקח את החסרון הזה, תמורת האפשרות ששחקנים ייקבלו קצת מנוחה ויבואו רעננים לעונה החדשה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי גל מקל » 08 ספטמבר 2012, 16:35

ישראל עלתה לאליפות אירופה סלובניה 2013 (אחרי שמנצחים היום כמובן את הסלובקים .....) שבדיה הפסידה לגרמניה !!!!!!!!!!!

מזל טוב !!!

ותקראו חוקים פעם הבאה לפני שמשחקים :grin
נערך לאחרונה על ידי גל מקל בתאריך 08 ספטמבר 2012, 17:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
גל מקל

הודעהעל ידי rc4991 » 08 ספטמבר 2012, 16:55

jol9 כתב:אני מקווה שיקרו שני דברים - שהנבחרת תעלה, ושיעשו שם ריענון חזק מאוד בצוות המקצועי.

מבחינתי יש 3 אופציות הכי טובות לאימון הנבחרת - צביקה, פיני ודייויד. אם לא יהיה ניתן לשכנע אף אחד מהם (ואולי הסיכוי הכי גבוה הוא דווקא עם פיני), אז דן שמיר.
דווקא כעוזרים, לא הייתי מחפש מאמנים טובים, אלא עוזרי מאמנים טובים. לא כל מאמן טוב, מתאים גם להיות עוזר מאמן, ובכל אופן, לא ברור לי למה מאמן נבחרת, צריך
2 עוזרים.

עוד דבר שהלוואי ויקרה (והוא לא יקרה כמובן), הוא לרווח קצת את העונה הסדירה, ולדחוף באמצע את משחקי המוקדמות של הנבחרת, כמו בכדורגל.
השחקנים נמצאים בכושר טוב, ויגיעו בשמחה לקמפיין. זה עדיף על קמפיינים קיציים, שהורגים להם את החופש. החסרון הוא כמובן שלא יהיו שחקני NBA, אבל אני
לוקח את החסרון הזה, תמורת האפשרות ששחקנים ייקבלו קצת מנוחה ויבואו רעננים לעונה החדשה.

אני חושש שבעקבות ההצלחה של הסעיף הראשון הסעיף השני כבר לא יתרחש :thumbdown
חבל שכל המאמנים הטובים מסוכסכים עם קופל,אולי למעט דן שמיר שיכול להיות אופציה טובה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי גל מקל » 08 ספטמבר 2012, 17:03

מבחינתי הכי חשוב להביא לסלובניה 2013 ,גבוה מאסיבי, 2.08 עם בשר ורגליים, שיקלע מצידי 2 נקודות למשחק ,אבל שיסגור את הצבע, ויחסוך עבירות מאליהו,כספי.

די כבר עם הבולשיט של נבחרת פורוורדים !!! מספיק לנסות להמציא את הגלגל !!!

כל נבחרת מהעשיריה הראשונה ,תנצח אותנו אם תחפור בצבע עם ענקים 2.10 (ויוציאו את כספיהו ב-5 עבירות), כמו שהמאמן החכם של מונטנגרו הבין.

(אגב אם סרביה הייתה משחקת כך במקום להפציץ מ-3 המשחק היה נראה אחרת).

לטעמי המועמדים הישראלים הם בן אלטיט(2.08) ואלכס צוברביץ(2.12) שתיהם פיזים והגנתיים, לא עילויים בהתקפה , אבל בדיוק מה שצריך.

זה כל מה שצריך, ורצוי אכן כפי שכתבת דן שמיר לצוות האימון לעזור לשיבק השוקיסט.
גל מקל

הודעהעל ידי jol9 » 08 ספטמבר 2012, 17:14

rc4991 כתב:
jol9 כתב:אני מקווה שיקרו שני דברים - שהנבחרת תעלה, ושיעשו שם ריענון חזק מאוד בצוות המקצועי.

2 עוזרים.

אני חושש שבעקבות ההצלחה של הסעיף הראשון הסעיף השני כבר לא יתרחש :thumbdown
חבל שכל המאמנים הטובים מסוכסכים עם קופל,אולי למעט דן שמיר שיכול להיות אופציה טובה

זה בכלל בעייתי שמי שמחליט על מאמן נבחרת, הוא אדם שאיננו איש מקצוע, אלא עסקן שמוצא את עצמו גם כחבר להתאחדות לכדורגל.
לצורך העניין גם אם שמעון היה עומד בראש ההתאחדות, זה היה יכול להיות בעייתי, רק שלשמעון אין כ"כ הרבה משקעים וסכסוכים עם כל מיני אנשים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk, שמוליק ו־10 אורחים