אפשר להתחיל לתכנן את העונה הבאה?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אפשר להתחיל לתכנן את העונה הבאה?

הודעהעל ידי סילבר » 14 מרץ 2013, 18:22

or163 כתב:
במכבי לקחו החלטה עקרונית להביא לפחות שני זרים חדשים, בתקציב גבוה יותר מזה שהורגלו האוהדים בשנים האחרונות, עם שכר שינוע בין חצי מיליון דולר למיליון דולר לעונה לכל אחד

אם זה השכר ל"בכירים", אז נקבל עוד לוגאן במקרה הטוב.
לפי הכתבה מכבי תביא את שאראס וטיוס בעונה הבאה, תנסה להחזיר את הלפרין בחוזה נמוך ממה שהוצע לו בשנתיים האחרונות.
ככל הנראה תשחרר את לוגאן, פלאניניץ' והיקמן, וגם אם היקמן יישאר זה יהיה לספסל.
כתוב שמכבי תגיש הצעה לבוז'אן דובלייביץ' מולנסיה, שאם אני לא טועה יש לו חוזה לכמה שנים שם, אז אין סיכוי שזה יקרה.

הלפרין שחק חלש השנה לא שווה חצי מהשכר של אוחיון שנה שעברה. הוא בנסיגה מתמדת ולא הייתי מחזיר אותו.

בוז'אן דובלייביץ'? הוא 4 למיטב זכרוני. חוץ מזה, מה הקטע להביא ילד בן 22 ולהחליף אותו באחר? צריך להביא סנטר בשל (בראץ), להחתים את םלניניץ לחוזה ארוך טווח, לשלוח אותו לוילרבאן ולהחזיר אותו שור ובהמת צבע.
דווקא היקמן לספסל? קבלת ההחלטות שלו אינה יציבה יותר מהיד של לוגן. הייתי משאיר את לוגן במקום אלא אם יביאו את טלטוביץ , בלו, קרול , קופונן או יבזורי ( ;) )במקומו.

כמה הטורקים שפכו על בוגדנוביץ ולכמה זמן?
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי yzafrir » 14 מרץ 2013, 20:25

בוז'ן הוא סנטר נמוך אבל אני גם חושב שאין טעם להביא עוד פעם סנטר צעיר וצריך מישהו בשל .
הבעיה שבסכום שמדובר בכתבה אין כזה שחקן
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Chen » 15 מרץ 2013, 11:16

http://www.one.co.il/Article/214329.html

היקמן עשוי להמשיך אחרי המשחק הטוב של אתמול.
מהלך כזה יכול להיות בעייתי, כביכול אתה משאיר שחקן שנתן עונה טובה, אבל הם ירצו לשדרג אותו בחוזה יהיה פחות כסף לשחקנים טובים אחרים.
היקמן לא מספיק יציב, בשליש מן המשחקים השנה ביורוליג הוא לא קלע בדאבל פיגרס (21/7), אם משווים את זה ללנגפורד בעונה שעברה אחרי שהתחבר לקבוצה וקיבל מספיק דקות הוא קלע בדאבל פיגרס ב12 מתוך 14 משחקים.

אם הוא נשאר עם המשכורת הנוכחית שלו יש שתי אפשרויות:
1.הוא יכול מחליף מצוין במידה והשחקנים הטובים שיגיעו הם יהיו לעמדות 1 ו2.
2.אם השחקנים הטובים יגיעו לעמדות 1 ו5 הוא יוכל להישאר בחמישה כ2 ואז הוא לא יהיה הכוכב של החמישיה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי rc4991 » 15 מרץ 2013, 12:36

er79 כתב:
LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:מה נסגר אתכם לאחרונה?לאנגפורד?פארמר?כספי?לשחרר את אליו(כאילו זה לא אומר שמשלמים לו את רוב הכסף)?באראץ'?
אני יגיד תודה אם יהיו לנו שני שחקנים טובים בסגל וגם זה כנראה לא יקרה.

הסגל שהייתי שמח לראות כאן:

1:פארגו/ג'קסון(עדיפות לראשון),רוט
2-3:היקמן,לאנדסברג,סמית',פניני/הלפרין/נעימי
4:אליהו,גיסט
5.בורוסיס,ג'יימס

גם את זה לא תקבל, מבטיח לך

ואגב, אתה באמת חושב שהוזלת את הסגל באופן משמעותי מהסגלים הקודמים שהוצעו? תג המחיר של בורוסיס שווה ערך לזה של לנגפורד, אולי אפילו יותר. גיסט יעלה יותר מאלטרנטיבות זולות כגון קלאתיס וקאנגור, וכל הבעיות שהיו איתו בפנר, לא נראה לי שכדאי ששחקן כזה בכלל יבוא למכבי. אני גם לא שש לקבל עמדת רכז מחליף בדמותו של רוט, בטח שלא רוט בלבד. בקיצור, תקציב שווה ערך לסגלים מהדף הקודם (אם מוציאים את פרמאר מהמשוואה).

1.בורוסיס מרוויח פחות מלאנגפורד כבר עכשיו וזה עוד בלי לדבר על זה שתג המחיר שלו בירידה,אפשר להציע לו 1.2/3 מיליון דולר-ירצה יבוא,לא ירצה נשקיע בסנטר אחר
2.גיסט יעלה באמת קצת יותר מקלאתיס וקאנגור אבל הוא גם יתרום הרבה יותר מהם-אין הרבה 4 באירופה שחודרים,חוסמים ועם קליעה טובה מרחוק כולל מהשלוש
3.התבלבלתי בין רוט למקל למרות שגם אם רוט זה לא יהיה נורא
4.יש הבדל גדול בין סגל שכולל את פארמר(מרוויח פאקינג 3 מיליון דולר,מה גם שהוא תחת חוזה),כספי(יעלה לך בסביבות 1.5-2 מיליון דולר)ובאראץ' שגם יקר (למרות היכולת שלו כיום)
לבין סגל שכולל את פארגו ובורוסיס(2.5-3 מיליון דולר לכל היותר ואם הם רוצים יותר-אז לא צריך)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 מרץ 2013, 13:16

Chen כתב:http://www.one.co.il/Article/214329.html

היקמן עשוי להמשיך אחרי המשחק הטוב של אתמול.
מהלך כזה יכול להיות בעייתי, כביכול אתה משאיר שחקן שנתן עונה טובה, אבל הם ירצו לשדרג אותו בחוזה יהיה פחות כסף לשחקנים טובים אחרים.
היקמן לא מספיק יציב, בשליש מן המשחקים השנה ביורוליג הוא לא קלע בדאבל פיגרס (21/7), אם משווים את זה ללנגפורד בעונה שעברה אחרי שהתחבר לקבוצה וקיבל מספיק דקות הוא קלע בדאבל פיגרס ב12 מתוך 14 משחקים.

אם הוא נשאר עם המשכורת הנוכחית שלו יש שתי אפשרויות:
1.הוא יכול מחליף מצוין במידה והשחקנים הטובים שיגיעו הם יהיו לעמדות 1 ו2.
2.אם השחקנים הטובים יגיעו לעמדות 1 ו5 הוא יוכל להישאר בחמישה כ2 ואז הוא לא יהיה הכוכב של החמישיה.

לי יש בעיה עם הסגנון שלו.
הוא שחקן סוליסט, שלא יודע להריץ את הקבוצה. הוא בהחלט סקורר טוב מאוד, ואתמול הוא הוכיח את זה, אבל אני עדיין חושב שהוא שחקן לקבוצות קטנות.

אם יש התלבטות של לשים גארד על הספסל, אז הייתי לוקח את לוגאן על פניו, אבל גם לי יש תחושה די חזקה שהיקמן הוא זה שיישאר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 מרץ 2013, 16:07

אני פשוט לא מצליחה להתחבר לשחקן הזה.
הוא בהחלט סקורר לא רע בכלל, אבל הוא פשוט מטומטם ואני לא מתחברת לשחקנים מטומטמים....

ואגב, היקמן לא נראה לי מסוג השחקנים שמסוגלים לעלות מהספסל אז תרדו מהרעיון של להשאיר אותו כשחקן ספסל.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 15 מרץ 2013, 20:29

חנו'ש כתב:אני פשוט לא מצליחה להתחבר לשחקן הזה.
הוא בהחלט סקורר לא רע בכלל, אבל הוא פשוט מטומטם ואני לא מתחברת לשחקנים מטומטמים....

ואגב, היקמן לא נראה לי מסוג השחקנים שמסוגלים לעלות מהספסל אז תרדו מהרעיון של להשאיר אותו כשחקן ספסל.

לי מפריע שהבחור הוא זונת סטטיסטיקה.
ראו את זה אתמול. הוא פשוט לא היה מוכן למסור לשחקן פנוי במתפרצת, ולא לשחקן אחר בשביל להעביר עוד כמה שניות, רק שיעשו עליו את העבירות
שהוא יוכל לקלוע מהעונשין.

בכל מקרה, אני כן נותן לו את הקרדיט, כי הוא באמת העמיס עליו את המשחק, וגם נתן דאנק עצום בסוף, אבל אני לא רואה את עצמי מתחבר ומתחיל לחבב את השחקן הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 מרץ 2013, 21:17

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:אני פשוט לא מצליחה להתחבר לשחקן הזה.

לי מפריע שהבחור הוא זונת סטטיסטיקה.
ראו את זה אתמול. הוא פשוט לא היה מוכן למסור לשחקן פנוי במתפרצת, ולא לשחקן אחר בשביל להעביר עוד כמה שניות, רק שיעשו עליו את העבירות
שהוא יוכל לקלוע מהעונשין.

בכל מקרה, אני כן נותן לו את הקרדיט, כי הוא באמת העמיס עליו את המשחק, וגם נתן דאנק עצום בסוף, אבל אני לא רואה את עצמי מתחבר ומתחיל לחבב את השחקן הזה.

אתה מתחיל להזות דברים בגלל שאתה לא אוהב אותו, הוא עצר מתפרצת 1:40 לסיום, וממש לא עשו עליו פאול.
עשו עליו פאולים כשלא היה לו למי למסור.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 מרץ 2013, 21:26

ליאב, הוא מביל המתפרצות הכי גרוע בהיסטוריה של הכדורסל. גם למי שאוהב אותו לא צריכה להיות בעיה לראות את זה.
בקשר להישארות שלו- צריכים להיות פה שני גארדים זרים ברמה שנה הבאה. היקמן יכול להיות אחד מהם? לדעתי לא.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 מרץ 2013, 21:46

MTA2311 כתב:ליאב, הוא מביל המתפרצות הכי גרוע בהיסטוריה של הכדורסל. גם למי שאוהב אותו לא צריכה להיות בעיה לראות את זה.
בקשר להישארות שלו- צריכים להיות פה שני גארדים זרים ברמה שנה הבאה. היקמן יכול להיות אחד מהם? לדעתי לא.

זה לא משנה מה הוא, יוני אמר משהו לגבי אתמול, משהו שהוא לא נכון..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 15 מרץ 2013, 22:30

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:ליאב, הוא מביל המתפרצות הכי גרוע בהיסטוריה של הכדורסל. גם למי שאוהב אותו לא צריכה להיות בעיה לראות את זה.

זה לא משנה מה הוא, יוני אמר משהו לגבי אתמול, משהו שהוא לא נכון..

תסתכל משהו כמו שתי התקפות לפני הסוף. מדלי נדמה לי לקח ריבאונד, העיף אותו להיקמן וסמית' רץ חופשי לחלוטין מימינו, אבל הוא לא מסר לו ועשו עליו עבירה גסה
על גבול הבלתי ספורטיבית.
הדוגמא שאמרת היא גם רלוונטית, כי לוגאן רץ פנוי והיה צריך למסור לו בשביל לייאפ קליל, אבל היקמן העדיף לעצור.

אתמול הדברים האלה (ועוד רבים אחרים, כמו כל מיני חדירות ראש בקיר ואיבודים מטופשים) לא עלו לנו במשחק, בין השאר, כי הוא היה בזון של קליעות,
אבל ביום אחר, זה יעלה גם יעלה.
לא סתם השחקן הזה שנוי במחלוקת והרבה לא מתחברים אליו.
הוא מאוד מזכיר לי את ביינום של תחילת הקדנציה שלו במכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 16 מרץ 2013, 04:15

לינאס קלייזה מסיים חוזה העונה. לדעתי יחתום ברוסיה או ספרד. זה ה- 4 שחיפשנו (4 שקולע שלשות) אבל גדול עלינו כספית.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 מרץ 2013, 12:01

yellowaura כתב:לינאס קלייזה מסיים חוזה העונה. לדעתי יחתום ברוסיה או ספרד. זה ה- 4 שחיפשנו (4 שקולע שלשות) אבל גדול עלינו כספית.

הוא היה הסקורר הכי טוב באירופה.
הרבה יותר יקר מטלטוביץ׳ למשל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yellowaura » 16 מרץ 2013, 14:31

LIAV10 כתב:
yellowaura כתב:לינאס קלייזה מסיים חוזה העונה. לדעתי יחתום ברוסיה או ספרד. זה ה- 4 שחיפשנו (4 שקולע שלשות) אבל גדול עלינו כספית.

הוא היה הסקורר הכי טוב באירופה.
הרבה יותר יקר מטלטוביץ׳ למשל.

http://www.cbc.ca/sports/basketball/nba ... 30222.html

טלטוביץ' על חוזה ארוך של 4 מיליון לעונה ב.נ.ב.א (OVER PAID) וקלייזה על פחות מ- 2 מיליון דולר.
הוא עבר פציעה קשה וניתוח לא מוצלח במיוחד ויש דיבורים על ניתוח המשך. היו גם שמועות על פרישה.
הוא יגיע לאירופה (אולי בסוף לליטא) בסכומים של 1-2 מיליון דולר לדעתי אם לא יפרוש. בנ.ב.א לא מאמין שימשיך.
הבעיה שאנו רואים ברוחנו את השחקן לפני 4-5 שנים, לפני שהוא עבר לנ.ב.א, שהוא היה בשיאו ושוכחים שבתקופת זמן דברים משתנים (לטובה או לרעה). כך הרבה אנשים התפלאו איך נוצ'יוני הגיע לקאחה לבוראל בעלת התקציב הבינוני והיום אנשים גם מבינים למה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי felix_r » 16 מרץ 2013, 14:54

לא מבין בכלל בשביל מה אתם מזכירים פה את השמות האלה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 16 מרץ 2013, 15:21

felix_r כתב:לא מבין בכלל בשביל מה אתם מזכירים פה את השמות האלה?

זה כאילו אנשים לא לומדים. לפני כל קיץ אותו הדבר. קלייזה, טלטוביץ', ג'ורדן, בארקלי, קווין לאב ובלייק גריפין כבר בדרך.
בסוף אנחנו מוצאים את עצמנו עם תומאס ומדלי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 מרץ 2013, 15:29

ולמה לא לחשוב מעט צנוע יותר, ולכוון לשחקן כמו בוקי נאכבר?
מבחינת איכויות הוא מביא כמעט את כל מה שמכבי מחפשת, וכשחקן באמברג ברור שהמחיר שלו ירד משמעותית.
כמו שאליהו משחק, שחקן כמו נאכבר יכול לתפוס נתח נכבד של דקות ולהפוך לשחקן חשוב במערך.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 מרץ 2013, 15:56

החציל האצטקי כתב:ולמה לא לחשוב מעט צנוע יותר, ולכוון לשחקן כמו בוקי נאכבר?
מבחינת איכויות הוא מביא כמעט את כל מה שמכבי מחפשת, וכשחקן באמברג ברור שהמחיר שלו ירד משמעותית.
כמו שאליהו משחק, שחקן כמו נאכבר יכול לתפוס נתח נכבד של דקות ולהפוך לשחקן חשוב במערך.

הוא אמנם מוכשר יותר מליאור, אבל גם הוא חלש מאוד בהגנה ובריבאונד. לא בדיוק מה שבלאט מחפש.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 מרץ 2013, 16:11

מה הוא שיחק תחת בלאט בדינמו?
PF או SF?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 מרץ 2013, 16:47

גם וגם. הוא משחק טוב מאוד כ4 ומביא משם יד רכה מחוץ לקשת ויכולת התקפית מגוונת.
זה נכון שהוא לא שומר גדול או ריבאונדר גדול, אבל כמו שהאלטרנטיבות נראות היום אין מקום להיות גרידי. כנראה שלא נקבל טוב ממנו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, גל גל, מרסר ו־30 אורחים