המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Euro_Basket כתב:ONE הזכירו.
חנו'ש כתב:Euro_Basket כתב:ONE הזכירו.
ONE זה לא נחשב, הם בטח לקחו את השם שלו מכאן.
מישהו רציני יותר?
בעל זבוב כתב:חנו'ש כתב:Euro_Basket כתב:ONE הזכירו.
מישהו רציני יותר?
מאיפה את יודעת מהיכן וואן לוקחים את הידיעה, פרט לעליהום הכללי שעושים עליהם כאן?
where is the love? כתב:אגב אתם זוכרים את השחקן הגרמני הטוב הצעיר ההוא? אני חושב הוא בעמדה שאנחנו צריכים,
ברח לי השם שלו, אבל כולנו כאן קראנו לו אוקלה אופליש!!! מה עם הבחור?
זהו נזכרתי רובין בנזנג
חנו'ש כתב:חנו'ש כתב:Euro_Basket כתב:ONE הזכירו.
מישהו רציני יותר?
אני חושבת שה זכו לעליהום הזה בצדק אחרי הפדיחה שנה שעברה עם המלפפון של החציל ששכחתי את שמו....
yzafrir כתב:ריברס זה עתק של אנדרסון , שחקן שכשהכדור מגיע אליו בהתקפה הוא זה שיקח את הזריקה , כשזה הולך זה טוב (כמו שהלך לאנדרסון בטופ 16) אבל כשזה לא הולך זה מחרב לקבוצה...הוא ממש לא מה שמכבי צריכה ואני מקווה שדיויד לא יפול בפח שפיני נפל בזמנו....
לגבי ג'קסון , הוא שחקן מצויין אבל הוא גם לא זול , הוא מגיע מקבוצה שנחשבת די עשירה בספרד (כמו מלאגה וולאנסיה ) שתשחק כנראה ביורוליג שנה הבאה ולא יהיה קל להוציא אותו משם . תחשבו שהנדריקס ששיחק בקבוצה מאוד קטנה קיבל במכבי 600K אז ג'קסון יהיה יותר יקר....האמת שאני מעדיף את מרכוס וויליאמס ששיחק באינסיי מהליגה הרוסית...
תגידו אתם בטוחים שהתכוונת לרובן בנזיג ? או אולי לטיבור פלייז ? בכל מקרה שניהם לא בעמדות שאנחנו צריכים כרגע...
החציל האצטקי כתב:וחנו'ש, אולקסיי פצ'רוב
yzafrir כתב:לגבי אנדרסון צדקתי , ואני משוכנע שאני צודק גם לגביו , ראיתי אותו העונה בכמה משחקים שהיו טובים שלו מבחינת הסקור אבל אני לא אוהב איך שהוא עושה את הנקודות שלו....סמי מאחייה עדיף מבחינת הסגנון וגם האופי , אולי פחות טוב מבחינת יכולת אישית אבל מבחינה קבוצתית עדיף בהרבה...
בעל זבוב כתב:yzafrir כתב:לגבי אנדרסון צדקתי , ואני משוכנע שאני צודק גם לגביו , ראיתי אותו העונה בכמה משחקים שהיו טובים שלו מבחינת הסקור אבל אני לא אוהב איך שהוא עושה את הנקודות שלו....סמי מאחייה עדיף מבחינת הסגנון וגם האופי , אולי פחות טוב מבחינת יכולת אישית אבל מבחינה קבוצתית עדיף בהרבה...
בטוח שלא ראית שנייה מאף אחד מהם, כי אתה כותב שטויות.
מייה יופי של שחקן ודווקא הוא תואם אנדרסון, עושה הכל לבד ופחות קבוצתי.
yzafrir כתב:בעל זבוב כתב:yzafrir כתב:לגבי אנדרסון צדקתי , ואני משוכנע שאני צודק גם לגביו , ראיתי אותו העונה בכמה משחקים שהיו טובים שלו מבחינת הסקור אבל אני לא אוהב איך שהוא עושה את הנקודות שלו....סמי מאחייה עדיף מבחינת הסגנון וגם האופי , אולי פחות טוב מבחינת יכולת אישית אבל מבחינה קבוצתית עדיף בהרבה...
בטוח שלא ראית שנייה מאף אחד מהם, כי אתה כותב שטויות.
מייה יופי של שחקן ודווקא הוא תואם אנדרסון, עושה הכל לבד ופחות קבוצתי.
תרשה לי לגחךךךך.......
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים